|
|
| נשלח ב-1/7/2009 09:03 |
|
| |
הא הא - המייחל ! פרמת לי ת'צורה עם החזירים האלה - ממש חזירים !!!! פשש
תוקן על ידי - danmash - 01/07/2009 9:55:49
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2009 08:55 |
|
| |
חחחחחחחחחח. . . נו , גם זה הגיע "זן חדש של הנגיף" "התחדשות החרדה בעולם"
איך הם יודעים ?? איך הם יודעים מה אני כותב בפורום לכל הרחות !! אני מקים ועדת חקירה לעלות על המדליף כאן !

עוד התקרבות להתגלות המשיח .
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2009 23:25 |
|
| |
האם כבודו חושב שהזן הקטלני ביותר של הנגיף יגיע גם לארצנו הקטנטונת? (מצב של מגפה אצלנו)
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2009 23:38 |
|
| |
אני לא יודע צדיק...פשוט לא יודע , אין על כך במקורות .
אבל דבר אחד אני כן יודע , גם אם זה כן יגיע הנה ויהיו מתים במגפה זה בטח לא יהיה בכמויות ובמספרים שנראה בעולם .
הקב"ה לא יעשה זאת לעם ישראל .
השוט על עמ"י משמש בעיקר להפחדה ועל אומות העולם לחבטה. . . 
ובל נשכח את עבודת הצדיקים והמקובלים עם התפילות והכוונות , ב"ה .
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2009 21:02 |
|
| |
שפעת החזירים התפשטה ל-160 מדינות
וואלה! חדשות מגיפת שפעת החזירים הגיעה כבר ל-160 מדינות, וקיים פוטנציאל שהיא תדביק שני מיליארד בני אדם על פני כדור הארץ, כך לפי אזהרה שפרסם אמש (שבת) ארגון הבריאות העולמי. לפי דיווח בבי.בי.סי, כ-800 בני אדם מתו עד כה מהמחלה ברחבי העולם, ומכיוון שהווירוס עדיין בשלבי התפתחות ראשונים, סביר שפוטנציאל הנדבקים יוותר גבוה.
תוקן על ידי - isratal - 25/07/2009 21:01:47
|
| נשלח ב-26/7/2009 15:47 |
|
| |
שפעת החזירים תפגע בשליש מאוכלוסיית העולם !
הווירוס כבר גרם למותם של כ-300 אמריקנים ,יותר ממיליון אמריקנים חלו בה והוא ממשיך להתפשט בקיץ, מקרי השפעת עלולים לשבור שיאים בסתיו כשבתי הספר ייפתחו ויהפכו למעבדות חיידקים.
http://www.news1.co.il/Archive/001-D-208535-00.html?tag=15-38-26
תוקן על ידי - isratal - 26/07/2009 15:51:37
|
| נשלח ב-29/7/2009 16:52 |
|
| |
וזו התקדמות לא קטנה . .. . . בערב ט באב
נתניהו הורה לרכוש חיסונים נגד שפעת החזירים - עבור כל אזרחי ישראל
בישיבה עם סגן שר הבריאות, הורה ראש הממשלה למשרד הבריאות לרכוש חיסונים נגד שפעת החזירים עבור כל אזרחי ישראל, בעלות של כ-450 מיליון שקל. החיסונים, שנמצאים בתהליכי פיתוח ואישור, יימסרו לידי המדינות השונות ובהן ישראל, רק לאחר סיום הפיתוח בעוד מספר חודשים |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2009 19:17 |
|
| |
אכן , התקדמות יפה. . .
המשיכו לעקוב אחרי החזירים החמקמקים האלה . . זה מביא אותנו להתגלות המשיח אחרי החגים ככל הנראה .
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2009 08:22 |
|
| |

בריטניה הארורה . . . אשרי החזירים שישלמו לך !
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2009 13:35 |
|
| |
מנכ"ל משרד הבריאות: "25 אחוז מכלל האוכלוסייה בישראל עלול להידבק במחלה". יעקב ליצמן: "צופה חורף קשה מבחינת התחלואה בשפעת החזירים". כבר עכשיו: מאות ישראלים נדבקים מדי שבוע
תחזית קודרת מאוד נשמעה היום (ב) מפי ראשי מערכת הבריאות בישראל, בכל הקשור להתפשטות מגיפת שפעת החזירים.
פרופ' דני אנגלהרד, מנהל צוות טיפול מגיפות בישראל, אמר במהלך דיון שהתקיים בוועדת הבריאות של הכנסת על הערכות משרד הבריאות לקראת התפשטות המגיפה: "לצערי כ-700 אזרחים צעירים ימותו מהמחלה. מדובר בזן שונה משפעת רגילה. השאלה היא כמה אנשים צרכים למות כדי לשכנע חלק מחברי הוועדה בצורך בחיסון. להערכתנו 700 נפטרים בשנה, זו ההערכה הכי אופטימית שניתן לתת. כל יום שעובר מרחיק אותנו מהחיסון".
מנכ"ל משרד הבריאות, אבי ישראלי, אמר בדיון: "להערכתנו, 25 אחוז מכלל האוכלוסייה בישראל עלול להידבק במחלה. מדובר בהערכה בלבד ואין לנו אומדנים מדויקים. אנו מערכים כי במידה והמחלה תתפשט, הדבר יביא להיעדרות עובדים של 25% עד 45%, סגירת מוסדות חינוך ומקומות ציבוריים, פגיעה ניכרת בהקיפי מסחר וענפי משק וירידה ביכולת תפקוד של מערכות חיוניות".
סגן שר הבריאות, יעקב ליצמן, אמר בדיון: "לא אתן שמימון החיסון נגד שפעת החזירים יהיה על חשבון סל התרופות. בכל מקרה, לא ניתן את החיסון ללא אישור מנהל התרופות האמריקני, נשקול זאת שוב, אם נראה כי ארה"ב עושה כך". ליצמן אמר עוד: "אני צופה חורף קשה מבחינת התחלואה בשפעת החזירים".
יצוין, כי כבר עתה מאות ישראלים נדבקים מדי שבוע בשפעת החזירים.
תוקן על ידי yosi1234 ב- 03/08/2009 13:35:49
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2009 08:50 |
|
| |
ככה בשקט בשקט... מבלי להזדקק אפילו לזן חדש של הנגיף הולכת החזירות ומשתלטת על העולם וחיי תושביו

והשיא הגדול עוד לפנינו .
כמו שעמדתי בדיבורי עד כה אעמוד גם בזה .
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2009 09:08 |
|
| |
צפי מש' הבריאות: 14 אלף מתים משפעת חזירים 14 אלף נפטרים, 75 אלף מאושפזים ו-1.8 מיליון פניות למרפאות הקהילה. זהו הצפי של האגף לשעת חירום במשרד הבריאות, במכתב שהפיץ לכל מנהלי בית החולים בישראל
ללא סליחות ללא תפילות ללא התעוררות לתשובה ולתיקון מעשים ללא עבודת הצדיקים ,ובקיצור, ללא רחמי שמיים זה בהחלט הצפי .
איזה מזל שאנו יהודים. . .
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2009 15:05 |
|
| |
צריך לדקדק מאוד באמירת פיטום הקטורת בוקר וערב.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2009 00:16 |
|
| |
האם יש קשר לכך שהחזיר נכתב בפסוק מיוחד משל עצמו ועוד עם טעם מסולסל (תילשא)? הרי התורה לא הייתה חייבת לפרט "ואת החזיר" כי הוא לא מעלה גרה
|
|
|
|
|