|
|
| נשלח ב-14/12/2009 12:05 |
|
| |
המייחל אתה שומע ?!תחזיק טוב טוב את הכיסא ! אה . . אתה כבר מחזיק ? טוב , אז לא כל כך חזק . .
זה בקשר להודעתך מ 1.12.09
"הריני לחזור ולהדגיש את שאמרתי לעיל : אין להפריד בין התפרצות קשה של השפעת ומצב חירום בעולם לבין הניסוי הגרעיני הצ. קוריאני ."
היום בבוקר שמעתי בחדשות על שני דברים שאמורים לקרות בחודש הקרוב
א.חלוקת ערכות אב"כ לכל תושבי מדינת ישראל (פרט . . . לדרום הארץ) - מה דחוף עכשיו מסיכות אב"כ !?!?!?
ב.יחל חיסון שפעת החזירים לכל תושבי מדינת ישראל (או-או....)
אמרתי לעצמי:" מעניין צירוף המקרים האלה ועוד כשהם נאמרים באותה נשימה ובאותה מהדורת חדשות
נ.ב.
משיח בפתח או שהוא נכנס כבר???
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2009 14:11 |
|
| |
לא זכיתי להבין את דברי קדשך...
מה הקשר בין החיסון נגד השפעת לחלוקת המסיכות ?
( אולי לא שמעת טוב ודיברו בכלל על מסיכות לפורים ? )
לבין סיפור צ. קוריאה ?
מי נגד מי כמה כמה מתי ולמה ?

מ-ש-י-ח ר"ת : מדליקים שמונת ימי חנוכה . אז כן , בטח שמשיח בפתח כי החנוכיה בפתח. . .
תוקן על ידי המיייחל ב- 14/12/2009 14:13:56
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2009 15:56 |
|
| |
איזה באסה !! . . .. . עוד פעם לא הלך לי . . . .  הבאתי את הודעות שבחדשות בדיוק כמו שאמרת בהודעתך מ 1.12.09 אחד לאחד. . . . . . איפה משיח !?!?!?!?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2010 10:01 |
|
| |
מבחן הזמן יוכיח האם גל הקור הקיצוני המקפיא את אירופה בשבועות האחרונים יהיה זה שיביא או לא יביא להתפרצות מחודשת וקשה של שפעת החזירים .
במרחבים הסגורים והנעולים קל יותר להידבק ולהדביק כידוע .

כך שבסופו של דבר החשבון המתקבל הוא :
אירופה וארה"ב לוחצות על ישראל להקפיא את הבנייה ואת החיים בא"י . ובמידה כנגד מידה הקב"ה מקפיא אותם לא לעשרה חודשים אמנם אבל לתקופה מספקת כדי להביא להידבקות המונית בשפעת ושיבוש סדרי החיים .
ימים יגידו .
תוקן על ידי המיייחל ב- 10/01/2010 10:06:43
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2010 09:59 |
|
| |
אני חוזר ומזכיר דברים קודמים שאמרתי מהחודשים האחרונים :
אין להפריד בין התפרצות קשה של השפעת ומצב חירום בעולם לבין הניסוי הגרעיני הצ. קוריאני .
ניסוי שכזה מתאים לי יותר בחודשי הקיץ ולא בחורף הזה , אם הדיבורים על הגעת השפעת לשיא היו מכוונים לחודשי הקיץ הייתי יכול כמעט להבטיח לכם את תחילת אירועי צ. קוריאה בחודשי הקיץ , אך כיוון שזה מכוון לחורף אין לי ברירה אלא להאמין שקוריאה תתחיל עם הפרובוקציות שלה עוד במהלך החורף הזה . מה שאומר כמובן גם התגלות של המשיח .
כעת משנשאר לנו חודשיים ( שבט אדר ) עד סוף שנת "מוצאי שביעית" וכבר רואים באופק את סיום החורף והתחזיות על התפרצות קשה של השפעת לא מתממשים ... אז לא נותרה לי ברירה אלא להיצמד למה שאמרתי מתחילה שאני לא רואה את אירועי צ. קוריאה יוצאים לדרך לפני חודשי הקיץ ( עד תמוז מקסימום אב ) .
ומה יהא על נבואת התפרצות השפעת ? לא יודע , אולי דווקא בקיץ , קשה בכל אופן לדעת . מה שבכל אופן משליך על התגלות המשיח לחודשי הקיץ אחרי ניסן של צוצאי שביעית דבר המהווה בעיה עם לוח-הזמנים שלנו .
בינתיים אין לי פיתרון לזה .
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2010 10:09 |
|
| |
ירידה דרמטית במספר החולים בשפעת החזירים
"חשוב להדגיש כי המגפה עדיין לא הסתיימה וייתכן כי כבר בקרוב יהיה גל תחלואה נוסף שעשוי להיות אף חזק יותר מקודמו" אומר פרופ' דני אנגלהרד, ראש הצוות לטיפול במגפות במשרד הבריאות ל'מעריב'. "אין ספק שאומנם ישנה ירידה בשיעור החולים לעומת חודש שעבר, אך זה לא אומר כלום לגבי העתיד וייתכן שכבר בחודש הבא שפעת החזירים תחזור במלוא עוצמתה. ההמלצה לציבור היא להמשיך ולהתחסן, כי אנחנו רק בתחילת החורף ואפילו השפעת העונתית הרגילה עדיין לא התפשטה כפי שהיא עושה מדי שנה".
http://www.bhol.co.il/news_read.asp?id=14853&cat_id=6
הדברים מדברים בעד עצמם . אני את ההבטחה שלי להתפרצות קשה ומחודשת כבר נתתי , יותר מזה אני לא יכול לעשות .
נמתין ונראה בע"ה .
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2010 20:04 |
|
| |
נו נו,עוד הזיה לאוסף הזיותיו של המייחל.מי היה מאמין. .
האם גם אתם שותפים לההערכות בעולם לפיהם צפויה התפרצות נוספת בקיץ?
שימרון-גרינבוים: "הנחות המומחים בארץ ובעולם, כולל של ארגון הבריאות העולמי, הן כי הנגיף ישוב. המועד לא ברור והדבר יכול לקרות בקיץ או רק בחורף הבא".
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3876341,00.html
תוקן על ידי המיייחל ב- 15/04/2010 20:07:54
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2010 21:55 |
|
| |
סימבוליקה מדהימה !
ההודעה הקודמת המבשרת על שובה שפעת החזירים בחודשים הקרובים נכתבה בדיוק בר"ח אייר . זהו גם תאריך פתיחת האשכול עת פרצה השפעת לתודעת העולם בניו-מכסיקו ביום השבת ר"ח אייר תשס"ט .
ווואוו .
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2010 10:00 |
|
| |
אז כנראה שהחיסונים שליצמן רכש לא היו לשוא, ועוד נרוץ להתחסן.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2010 13:23 |
|
| |
חזרת - לא שפעת
מישהו במקרה יודע או שמע על התפרצות של מחלת החזרת כנראה מוטציה של החזרת ה"רגילה"
יודעים משהו?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2010 10:09 |
|
| |
לי לא ידוע עללא על חזרת ולא על שום מגיפה אחרת המאיימת לגרום לפחד עולמי וסגירת מקומות רבים כמתואר בתחזיותיי בנושא .
אבל שוב, חבל לטחון תנושא, בקרוב מאוד עם ההתגלות הקרובה של המשיח נדע במה דברים אמורים .
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2011 09:33 |
|
| |
ושוב הגענו לאותו מקום, מי היה מאמין. . .

תאור עגום למדי עולה מהכתבה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4077779,00.html
כמו"כ מדהים לראות שההודעה הקודמת היא בדיוק מלפני שנה. נשבע לכם שלא תיכננתי שום דבר! כך יצא.
תזכורת למי שלא זוכר במה עסקינן באשכול זה: סביב ההתגלות הראשונה של המשיח מתוארת פאניקה עולמית שמגיעה לשיאה ביום ההתגלות עצמו. דבר שהוסבר על-ידי כמגפה עולמית. אז כשחשבנו שהתגלות המשיח תהיה לפני שנה ולפני שנתיים הצבעתי על שפעת החזירים כגורם שכנראה יביא לתוצאה זו, נתבדנו.
אבל הנה.. חיידק המלפפונים מאיים לעשות קמבאק.. מי היה מאמין. והתיזמון? או הו!! אם הצבענו על ספטמבר-אוקטובר הקרוב כיעד מתאים להתגלות המשיח מה יותר מתאים מפריצתה של מגפה חדשה כמה חודשים לפני...
והדברים מדהימים בצורה מעוררת השתאות למי שעוד לא התייאש...
|
| נשלח ב-3/6/2011 15:41 |
|
| |
זה מה שנאמר אין בן דוד בא עד שיתיאשו מהגאולה...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2011 17:09 |
|
| |
אני מאמין שכל מי שמבקר פה בפורום עוד לא התייאש, נקווה להתגברות של המגיפה!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2011 09:57 |
|
| |
כפי הנראה המגפה מתפשטת, קראתי שיש חולים גם בארה"ב ובטח בקרוב יהיו במדינות נוספות ברחבי הגלובוס. כן ירבו.
|
|
|
|
|