|
|
| נשלח ב-21/12/2010 15:00 |
|
| |
סתם ככה,רק בגלל שהאלבום נקרא 'חנוכה' החליטו שהאבא צריך לבוא לכבוד חנוכה כדישיהיה קשור לנושא,או שזה חלק מהעניין של השיר???
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2010 16:41 |
|
| |
מצד אחד, השראה בד"כ לא מגיעה לפי הזמנה של נושא ותזמון, ובאמת ידוע שאלי לא כותב סתם כדי למלא בלנק אלא לפי השראה. מצד שני, התזמון חשוד. :) מצד שלישי, אולי האלבום נבנה סביב השיר ולא שהשיר נכתב בשביל האלבום... בכל מקרה, זה הכל מה שפסנתר מגדיר "היפותיזות" בעלמא. 
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2010 12:04 |
|
| |
 ------------------ זה הזמן לבשר לכם שאני ועט פתחנו פורום מוזיקה חדש. שמו בישראל: פשוט מוזיקה כמובן שכל העדכונים על גרסטנר ושות' ימשיכו להיות כאן, אבל עדכונים על שאר גווני המוזיקה תוכלו למצוא בפשוט מוזיקה. נשמח אם תשתתפו: http://bhol-forums.co.il/forum.asp?cat_id=19&forum_id=21215
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2010 11:03 |
|
| |
שמתם לב שכבר כמעט שבוע שאין הודעות בפורום? טוב, יש תקופות שפל...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2010 11:21 |
|
| |
אפשר להקפיד לשלוח הודעת "בוקר טוב" כל יום.
באמת צריך לחשוב על איזשהו דיון חדש לעורר את הפורום.
פסנתר, מה דעתך לפתוח גם כאן "אשכול טריוויה" (חבילה עוברת...)?
תוקן על ידי אידי ב- 30/12/2010 11:22:10
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2011 13:40 |
|
| |
כתבתי מאמר על המוזיקה החסידית בפורום 'פשוט מוזיקה' אתם מוזמנים לבוא,לקרוא ולהגיב!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2011 01:41 |
|
| |
| אידי כתב: |  | פסנתר, מה דעתך לפתוח גם כאן "אשכול טריוויה" (חבילה עוברת...)? |
|
בשמחה. את מוזמנת לפתוח :)
בלי קשר,
שמתם לב שהבית של 'בואי בשלום' של שוואקי ממש ממש דומה ל'אחת שאלתי' של דוד שטיין?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2011 14:31 |
|
| |
תודה על ההשראה לשאלת הפתיחה. 
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2011 13:18 |
|
| |
אכן צודק, אבל זה לא פלא זה אותו מלחין (הסוף של הפזמון של אחת שאלתי מזכיר מאד את מהרה ה' של שוואקי גם כן אותו מלחין).
ואם כבר בדימויים בין הפקות גרסטנר לשוואקי עסקינן אז חבר שלי העיר את תשומת ליבי של הפזמון של שהחיינו של הישיבה בויס מזכיר את הפזמון של שפע רב של שוואקי ודו"ק.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2011 14:59 |
|
| |
אוהד מושקוביץ מוציא אלבום חדש,באלבום יהיה לחן של אלי,אני משאיר לכם לנסות לנחש איזה:
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2011 15:37 |
|
| |
טוב, שמעתי רק את 3 הראשונים וכבר ברור לי שזה השלישי במקבץ
מהלך 'אקורדי גרסטנר' הידועים....
אני מהמר שגם העיבוד הוא של אלי.
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2011 00:05 |
|
| |
ודאי שזה עיבוד של אלי שומעים את החצוצרות ואת הגיטרות בקטע הראשון (זה הסגנון של אלי לאחרונה, ברוך ה' מזמור שיר) (אישור לניחוש שלך תמצא באתר הרישמי של אוהד) אם זה הגיע כבר לחנויות יהיה לי את זה מחר בעז"ה.
(יפה שזה שיר מספר 3 בדיסק, בהחלט נשמע מהשירים הקצביים המוצלחים בדיסק. הפתיח מזכיר את הפתיח של ואישי ישראל).
תוקן על ידי ישz ב- 06/02/2011 00:06:39
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2011 01:31 |
|
| |
| ישz כתב: |  | (יפה שזה שיר מספר 3 בדיסק, בהחלט נשמע מהשירים הקצביים המוצלחים בדיסק. הפתיח מזכיר את הפתיח של ואישי ישראל). |
|
רוב הלהיטים של גרסטנר בנויים על המהלך המוזיקלי הזה.
אתה יכול לנסות לשיר על הפתיח את 'יהא', 'לך', 'חזקו', 'כל המתפלל', 'ואהבת', 'שבחי' ועוד ועוד...
הכל מתחבר.
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2011 13:08 |
|
| |
-בישיבה בויס לייב 1 יש בסוף פיספוסים ורואים שם את אלי גרסטנר מדבר כמה שניות בודדות עם ילד קטן שנורא דומה ליעקב מרדכי האם זהו יעקב מרדכי?
(עוד שלושה חודשים בערך יהיה לייב 4 פסנתר כנף אמרת שאתה טס לשם זה עדיין בתוכנית שלך?)
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2011 18:42 |
|
| |
עברתי על הפספוסים בLIVE הראשון ולא הצלחתי להבין על איזה קטע אתה מדבר. לפני / אחרי מה זה?
לגבי LIVE 4 - התחלתי בתהליך של הוצאת ויזה.... בע"ה.
|
|
|
|