|
|
| נשלח ב-9/6/2011 18:46 |
|
| |
איזו זכות! חבל שלא עשינו הקדשות של 'לעילוי נשמת'... 'לרפואת'.... 
|
|
| נשלח ב-10/6/2011 16:16 |
|
| |
עט - קרדיט לכל משפחת פורום אלי גרסטנר, כולל כולם. ודניאל - אם תרצה, אני אוסיף בכתב יד לשנה הבאה - - - 
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2011 17:07 |
|
| |
או... נזכרת בזה בסוף! ראיתי את זה אתמול ולא היה לי זמן וכח לחפש את זה בווידאו ולכתוב. אבל זה לא רק ההתלהבות של הבן שלו. לא כתבת שם איך אלי הבין את הגמרא הזו וזו הסיבה שהוא עשה ממנה שיר... חפש את זה בוידאו
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2011 13:24 |
|
| |
יש מוזיקה!! חוזרים לחיים!!
פתחתי עם Daddy Come Home אמרתי ואני אומר שוב: השיר הזה פשוט ע-נ-ק! YMG is the BEST!!!
מה איתכם?
|
|
| נשלח ב-10/8/2011 16:55 |
|
| |
| Illuminate כתב: |  |
1. אודך.
2. את פניך.
3. יראו.
4. ועל כן.
5. אל מסתתר. |
|
לאחר התלבטות קלה בין 'יראו' ל'קל מסתתר'
הייתי הולך על 'יראו'.
אם דיברת על הזדמנויות מרגשות במיוחד - אני דווקא שומר לעניין את 'את פניך'.
'ועל כן' זה שיר ממש חמוד (בתפארת עוז... בתפארך עוז... בתפארת עוזך...פם), אבל הוא לא מספיק עוצמתי.
|
|
| נשלח ב-10/8/2011 17:22 |
|
| |
את פניך
אחד מהשירים.
אני ישמע שירים רק לאחר השקיעה,עדיין לא החלטתי עם מה לפתוח............
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2011 20:50 |
|
| |
ועל כן הוא שיר כייפי! ובעיניי, הלחן מאד ממחיש את המילים. מצד אחד, הוא מעביר הרבה שמחה, הקלה,מרפא ו... אושר, פשוט! ש... אני מאמינה שכל אחד ירגיש כאשר- "יראו ענינו בישועתך באמת", ומצד שני, בקטע מעבר לקראת הסוף (הסולו של יהודה לייב + קול שני -מדהים מדהים מדהים- בפעם השניה) יש גם הרבה כמיהה, תקווה ותחנונים כיאה ל- "ועל כן נקווה לך". אחד השירים החזקים של אלי, מבחינתי. אוקי.... אז יש קול אחד לטובת 'יראו' וקול אחד לטובת 'את פניך'. זה עדין לא עוזר לי להכריע. יאלללה אנשיםםם, הצביעו והשפיעו!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2011 21:20 |
|
| |
את פניך. השפעתי עליך? ואגב למה בחרת דווקא את השירים האלו זה מה שהכי אהוב עליך???
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2011 15:53 |
|
| |
על מה נפלה ההכרעה בסוף? אם לבחור משירי גרסטנר, אני הייתי בוחרת משהו מהקצביים, ודווקא של אלי בעצמו. ("משה זכה", וכאלה...)
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2011 17:16 |
|
| |
משה זכה?!?! מבין כל שירי גרסטנר, זה השיר שאני הכי פחות אוהב. ליתר דיוק - לא אוהב בכלל.
בכלל, מעניין לשמוע מה השיר הכי פחות אהוב עליכם.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2011 17:25 |
|
| |
זה היה צפוי, זה שיר בסגנון די חסידי..........
אני דוקא אהבתי אותו, במיוחד את ה: דיידדם דידדם דיידידם..........אוי אוי אוי יוי............
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2011 19:42 |
|
| |
הי נחשו למי מגיע מזל טוב?? יהודה לייב סאקס, סולן מספר 1, התארס!!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2011 20:39 |
|
| |
כן, ראיתי את זה היום.
והוא בסך הכל בן 20........
|
|
|