הקליפ הווקאלי החדש לשיר 'אמן' אמור להתפרסם ביום ראשון בבוקר, זמן ארה"ב, שזה בטווח 3 בצהרים- שעות הערב המוקדמות אצלינו ( תלוי מתי אלי מתחיל יום בסטודיו ....)
רגע, כבר דובר כאן בפורום שאמור לצאת קליפ, נכון?
נשלח ב-27/4/2012 16:21
פסנתר תתחדש על התמונת פרופיל החדשה..... נצטרך להתרגל אליההאם כל אלבום חדש של גרסטנר אתה תשים כתמונת פרופיל ? כי אם כך אז יקח זמן עד התמונה הבאה. לא ?
תוקן על ידי סטריאו ב- 27/04/2012 16:21:55
נשלח ב-27/4/2012 17:46
תודה סטריאו... מדובר בשינוי זמני לכבוד הסיקור, אחרי זה נראה לי שאני אחזור לסמל הרגיל.
גם מנחם פולנסקי רוקד שם מאוד יפה - תעקבו אחריו (עם כיפה סגולה) לאורך הקליפ - שווה!
נשלח ב-9/5/2012 01:46
annete כתב:
גם מנחם פולנסקי רוקד שם מאוד יפה - תעקבו אחריו (עם כיפה סגולה) לאורך הקליפ - שווה!
אם לא היית אומרת. לא הייתי מזהה.
למי שלא זוכר, ככה נראה פולנסקי ב-YBC LIVE:
נשלח ב-11/5/2012 00:57
האם יש מישהו שמוכן לקחת יוזמה , ויעזור לאלה שעדיין לא בקיאים כל כך בישבה בויס , ופשוט יפתל אשכול עם שמות הסולנים ותמונותיהם ? כדי שיותר נכיר אותם ונדע על מי מדובר בידיוק ?
נשלח ב-16/5/2012 02:42
אל תצחקו עלי, טוב?
סתם פתאום עלתה לי מחשבה בראש- הרי, יעקב מורדכי ליווה אותנו ( או שמא אנחנו ליוונו אותו) מימיה הראשונים של ישיבה בויס, אני כמעט בטוחה שהוא הילד היחיד עם וותק כ"כ ארוך במקהלת ילדים כלשהי. יש וידאו או תמונה שרואים אותו בלי שיניים? (איפה ה giggling של סקייפ?)
האם זה האתר של משפ' אלי ויעקב מרדכי גרסטנר? או שאין קשר?
נשלח ב-16/5/2012 10:34
annete כתב:
האם זה האתר של משפ' אלי ויעקב מרדכי גרסטנר?
או שאין קשר?
מגניב!
בטח שזה שלהם! רואים אותם בתמונה! (השמאליים ביותר)
איך הגעת לזה?
נשלח ב-16/5/2012 14:34
הילד בתמונה זה בכלל לא יעקב מרדכי! א'. זה לא דומה לו בכלל- ל י.מ.ג יש פנים עגולות ושמנמנות יותר והא גם לא היה מכווץ ככה את העיניים. ב'. אין לו כיפה!
בהתחלה חשבתי שהבאת את התמונה מהאתר שלהם, אז התחלתי לחפש שמה, אבל אז החלטתי שגם אם כן- זה יותר מידי חדירה לפרטיות מאחר ומדובר באתר פרטי למשפחה, אז סגרתי.
אז השאלה שלי עדיין בעינה =)
נשלח ב-16/5/2012 15:37
פסנתר_כנף כתב:
מגניב!
בטח שזה שלהם! רואים אותם בתמונה! (השמאליים ביותר)
איך הגעת לזה?
הי!! חיפשתי אותם ולא מצאתי.... אבל עכשיו הסתכלתי שוב ואתה צודק!! אני רואה שאלי אימץ את ימג סופית.... מישהו יכול להגיד לי אם ההורים בתמונה?
ראיתי את האתר הזה כבר לפני שנה כשחיפשתי בגוגל משהו בלי קשר ופתאום ראיתי את זה בתמונות....