|
|
| נשלח ב-16/5/2012 15:43 |
|
| |
[quote]הילד בתמונה זה בכלל לא יעקב מרדכי! א'. זה לא דומה לו בכלל- ל י.מ.ג יש פנים עגולות ושמנמנות יותר והא גם לא היה מכווץ ככה את העיניים. ב'. אין לו כיפה! את לא צריכה להביא סיבות למה הוא לא דומה, פשוט עשיתי חיפוש בגוגל: והעליתי את התמונה בצחוק.... בהתחלה חשבתי שהבאת את התמונה מהאתר שלהם, אז התחלתי לחפש שמה, אבל אז החלטתי שגם אם כן- זה יותר מידי חדירה לפרטיות מאחר ומדובר באתר פרטי למשפחה, אז סגרתי. יפה שאת מתחשבת בפרטיות שלהם אבל קודם כל, משפחה שפותחת אתר לוקחת בחשבון שהיא פתוחה לזרים. וחוץ מזה, החומר הפרטי סגור לבני המשפחה בלבד (עם סיסמא סודית).
אז השאלה שלי עדיין בעינה =)[/quote]
|
|
|
|
| נשלח ב-16/5/2012 16:22 |
|
| |
WOW את דרמטית...... יעקב ומוישי גרסטנר גם פה? האישה שיושבת ליד אלי היא אשתו? ובכלל האם יש לאלי עוד אחים?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/5/2012 17:54 |
|
| |
עשית קצת בלאגן

התמונה מחולקת ככה- בשורה הרחוקה ביותר- הנכדים הלא נשואים בשורת העומדים השניה: במרכז- הסבא והסבתא, מימינם ומשמאלם- הנכדים והנכדות הנשואים. בשורת היושבים- הילדים הנשואים.
בעיגול משמאל- אלי ו-ככל הנראה- אשתו. בעיגול מימין - אבא של אלי ואשתו (אני כמעט בטוחה). בעגול הקטן משמאל יעקב מרדכי גרסטנר (מסתדר עם הגיל- הוא אמור להיות בן 9 שם). יעקב גרסטנר אמור להיות בן 2 או 3 בתמונה הזו ומוישי גרסטנר בן שנה פלוס מינוס. לא מצליחה לזהות אותם.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2012 22:04 |
|
| |
בידיים של האמא של אלי (לפי שיטתך) (החיוך באמת מאוד מזכיר את חיוכם של אלי ויעקב מרדכי) יש תינוק קטנטן יכול להיות שזה הנכד (מוישי?) יעקב יכול להיות שהוא בין הילדים היושבים על הריצפה (עם חולצות אפורות) הילד השני מימין?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2012 22:43 |
|
| |
גמני חשבתי =)
לא יכולה לקבוע. זה פשוט קטן מידי...
(ונראה לי שאני סיימתי לדון בתמונה הזו, כי זה גובל בחדירה לפרטיות ואני לא אוהבת את הדיונים האלה)
תוקן על ידי whisper_s ב- 17/05/2012 22:47:34
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2012 23:09 |
|
| |
כן את צודקת בהחלט.לסיום הדיון אני חייב לציין שהכי אהבתי בתמונה את התאומים והשלישיה....
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2012 17:07 |
|
| |
שבת שלום וחג שמח לכולם!!
|
| נשלח ב-28/5/2012 20:58 |
|
| |
יש דרך להשיג פלייבק של "ואישי ישראל"?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2012 10:44 |
|
| |
| ybc כתב: |  | | יש דרך להשיג פלייבק של "ואישי ישראל"? |
|
את המקורי - בטוח שלא.
לגבי פליבק נאמן למקור - חיפשתי במס' אתרי פלייבקים ולא מצאתי (יש פלייבקים לשירים של ישיבה בויס אבל לא של אלי עצמו), ככה שתוכלי להשיג את זה רק בהזמנה אישית.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2012 15:09 |
|
| |
תודה רבה!!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2012 12:26 |
|
| |
תגידו, יש לכם מושג מה פשר הישנוניות הזאת בפורומים לאחרונה?
יש מישהו בבית?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2012 13:45 |
|
| |
אני תמיד בבית! רק בחדרי ברוגז איתי והפלאש יצא לחופשה לא קצובה בזמן  (כרגע על מחשב אורח...) תתכוננו להתקף ברברת כשהמחשב שלי יחזור מאשפוז... (בהנחה שאזכור איך מדברים עד אז...  )
|
|
|
|
|