|
|
| נשלח ב-9/9/2012 16:12 |
|
| |
חבר'ה למישהו יש מושג על הופעה קרובה של ybc בחודש תשרי(כוונתי כמובן הופעה בניו יורק/ג'רסי)? בתודה מראש.
תוקן על ידי מביןביותר ב- 09/09/2012 16:12:46
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2012 16:52 |
|
| |
מן הסתם תהיה הופעה בחול המועד סוכות. עדיין לא פורסמו פרטים.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2012 22:46 |
|
| |
לכל חברי הפורום היקרים ,ולכל עם ישראל ברכת כתיבה וחתימה טובה ושנה טובה ומתוקה בגשמיות וברוחניות
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2012 02:27 |
|
| |
אני עכשיו שומע את האלבום החדש של שלוימי גרטנר "והתקין" יש שם שיר בשם "הפותח" כמה שהשיר הזה מזכיר את ישיבה בויס !
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2012 15:40 |
|
| |
חג שמח שישו ושמחו בשמחת התורה...
איזה שיר של גרסטנר יש על תורה ? עם יש...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2012 00:16 |
|
| |
יש את תורה ציווה של ישיבה בויס
ועוד שיר שממש מתאים:
משה זכה - אלי גרסטנר
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2012 01:16 |
|
| |
אני ממשיך פה את הדיון שהתחיל כאן על ויזה לארה"ב
גם לי לא נתנו ויזה. הבאתי להם את כל המסמכים שהם ביקשו להכין, בסופו של דבר הפקידה לא טרחה אפילו להציץ בהם, ופשוט אמרה שהיא מצטערת אבל היא לא יכולה לתת לי ויזה.
בירוקרטיה מעצבנת ביותר!
מילקי, היית בשגרירות בת"א? מה הלך שם?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2012 19:43 |
|
| |
הביקור בשגרירות ת"א זו הטראומה הכי גדולה שחוויתי :)
חוצמזה שחצי מדינת ישראל עמדה בתור לקבל ויזה.. והעמידה המעצבנת במשך ש-ע-ו-ת בתור עד הראיון. (רק אני הרגשתי במשך הזמן הזה מחבל פוטנציאל?!?! ) הפקידה עצמה שהייתה במצב צבירה קפוא עד קר מאד , לא טרחה לעיין במסמכים ופשוט חתמה את הראיון ב- Sorry, I can't get u a visa
פספסתי קמפ :(
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2012 12:04 |
|
| |
נסיון...
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2012 01:06 |
|
| |
רציתי לתת כמה טיפים בתור אחג שעשה ויזה פעמיים וטס 11פעמיים לארצה״ב:
א.אמריקה לא אוהבת כ״כ אנשים שבאים לקניות ולטייל,אבל אנשים שבאים לצרכי דת(לבקר את הרב/רבי/אדמו״ר)היא דווקא כןמכניסה בקלות אשר על כן בכניסה לארצה״ב וכן בקונסוליה שנשאלים מה מטרת הביקור? יש לענות שבאתם לראות רב מסויים וחובה לנקוט בשמו של הרב
ב.אם תביאו תמונה של הרב,מה טוב ומה נעים.
ג.השגררירות בירושלים יותר קשוחה מתל אביב לכן כדאי ללכת לתל אביב.
ד.לא כדאי להראות להם שליטה באנגלית ככל שאתה יודע פחות אנגלית ,פחות ,׳חופרים׳לך בשאלות מעצבנות.
ה.להביא אישור מהישיבה שאתם באים בשביל אותו רב.
ו.לברר. את הכתובת המדוייקת של הבית מדרש!!!
ז.תהילים.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2012 18:12 |
|
| |
מבין ביותר, במכס בניו יורק אחת מן השאלות ששואלים (ושואלים גם על מטרת הביקור) מה הכתובת שהולכים להשתכן בזמן שנמצאים שם, כמובן שאף אחד לא רוצה שינדבו את כתובת ביתו על כן נוהגים החב"דניקים להגיד את הכתובת של 770, מה שבטוח המוכסים כבר מכירים את התשובה ע"פ ואינם שואלים יותר מדי שאלות (על אף שהם בוודאי תמהים איך כ"כ הרבה אנשים לנים במקום אחד...)
מה שכן מה איכפת לאמריקאים שבאים לטייל בארצם קצת?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2012 11:54 |
|
| |
תאמין לי שבאמת אני לא יודע מה אכפת להם,אבל תשמע:שהייתי בשגרירות הגיע אדם ואמר שמטרת הביקור היא עבור טיולים הפקידה התחילה להמטיר עליו מטר שאלות ובסוף לא נתנה לו,חשבתי שזה מקרה חד פעמי אבל כשעוד 2 חברים סיפרו לי את אותו מקרה בדיוק הבנתי שהם לא כ''כ אוהבים זאת,משא''כ אני שאמרתי שאני מגיע כדי לראות את הרבי שלי(והראתי את תמונתו)בלי בעיות הפקידה אישרה את הויזה. וכן בכניסה לארצה''ב דיברתי עם תייר ונתנו לו אשרת שהייה(הויזה זה אשרת כניסה,ובכניסה לארצה''ב מקבלים אשרת שהייה כלומר כמה זמן מותר להיות בארצה''ב)לחודש אחד בלבד,משא''כ אני שנכנסתי 11 פעמיים ובכל פעם קיבלתי אשרת שהייה לחצי שנה!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2012 14:19 |
|
| |
הבנתי שיש כאלה שמעוניינים להכיר את הסולנים בשמותיהם.
אם למישהו יש כח להעלות תמונות עם שמות זה יועיל מאוד לפורום, זה שימושי מאוד.......
(פשוט לי אין כח.....)
|
|
|
|
|