| נשלח ב-27/12/2012 19:18 |
|
| |
היה פעם דוד פרלמן בחבר'ה?
(השאלה בעקבות דברי יושר פה)
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2012 13:54 |
|
| |
מישהו יודע מה עם האלבום של החבר׳ה/ישיבה בויס?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2013 10:17 |
|
| |
| מביןביותר כתב: |  | | מישהו יודע מה עם האלבום של החבר׳ה/ישיבה בויס? |
|
בראיון שנערך עם אלי לפני חודש הוא אמר שהאלבום של החבר'ה יצא בחודש הקרוב, אבל ההיסטוריה מלמדת שאסור לפתח ציפיות. האלבום יצא בנקודה כלשהי בעתיד :) לפי אותו ראיון, האלבום של ישיבה בויס כבר מוכן, אך שחרורו מתעכב מסיבות שיווקיות, הוא צפוי לצאת באיזור פורים.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2013 15:44 |
|
| |
| אידי כתב: |  | אז הבחירה של דוד פרלמן הקטן להיות "שרוף מיאמיסטי" באה על רקע אופציות התפתחות מוזיקלית זהות... מרושת טוב, הבחור!   |
|
מה הקשר המשפחתי ביניהם?
|
|
| נשלח ב-8/1/2013 23:53 |
|
| |
מזל"ט! תודה על העדכון :)
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2013 21:59 |
|
| |
| SHIROH כתב: |  |
| אידי כתב: |  | אז הבחירה של דוד פרלמן הקטן להיות "שרוף מיאמיסטי" באה על רקע אופציות התפתחות מוזיקלית זהות... מרושת טוב, הבחור!   |
|
מה הקשר המשפחתי ביניהם?
_________________ אין כמו MBC בעולם |
|
אופס, מתנצלת... פספסתי את השאלה.
ובכן, אם דוד פרלמן הקטן הוא אחיין של זאבל ע"ה, ודוד פרלמן מהחבר'ה הוא בן דוד ראשון של זאבל, מסתבר לי להניח שדוד פרלמן הוא דוֹד של דוד פרלמן. לחילופין, אפשר גם לומר שדוד פרלמן הוא אחיין של דוד פרלמן... סוג של פלינדרום? 
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2013 00:11 |
|
| |
משו שמרחיב את הלב בסוף שנה שעברה הייתי זקוקה דחוף לשיר של גדעון לוין בשיתוף עם עודד קרטי. לרגל העלאת מופע בנושא אמא יהודיה. שם השיר אבי לא אלך בדרך איתם. מתוך הקלטת הטובים שבטובים. לא ידעתי אייך להשיג. הייתי עובדת עצות. ולא התכוונתי לוותר. כתבתי באינטרנט גדעון לוין. ומצאתי אתר ומייל שלו. הפנתי את בקשתי ותוך 5 דקות היה השיר הנכסף בתיבת המייל שלי.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2013 14:05 |
|
| |
עדכונים מבית גרסטנר(אין לי כוח לתרגם מי שיכול שיתרגם בבקשה לתועלת כולם):
1- We are postponing Chevra 4 (Chai) till Lag B’omer April 28!! We are going to print this week, but feel that releasing it a couple of weeks before Pesach/Sefira wouldn’t be too great! 2- We are doing our YBC Live Pesach in Queens College like always. This time we have The Chevra & Benny Friedman on the show. (March 28th, Thursday Evening). 3- I wrote a brand new song called “Ad Olam” that I’m going to release as a single and music video featuring the cast of YBC Live hopefully in the next couple of weeks. 4- I’m producing the Yeshiva Boys Choir, Uncle Moishy & The Ringling Brothers & Barnum & Baily Circus (all male cast) @ The Barclays Center in Brooklyn!!! (March 28th, Thursday Morning/Afternoon). Poster in my pictures!! (& link below) That’s it for now….ah frelichin Purim too all!!!
|
|
|
|
|