|
|
| נשלח ב-29/6/2010 15:37 |
|
| |
שעיה הוא (מסתמא) אח של תני ואבי מרטין. ברשימת הילדים בישיבה בויס 3 לצפיה הוא מופיע ולצידו כוכבית שאומרת שהוא נמצא רק בקליפ של שבחי ולא בהופעה עצמה (ונראה לי שגם רואים בקטעים של הילדים מאחורי הקלעים) עכשיו משהו לא מסתדר לי אם הוא הצטרף רק לאחר ההופעה הנ"ל מדוע הוא גם מופיע ברשימת הילדים בישיבה בויס2 לצפיה?
אגב דובי סגל עדיין במקהלה או שהוא כבר עזב?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2010 02:28 |
|
| |
בעניין שעיה, הוא היה גם בקליפ וידאו (לא בהופעה עצמה) של YBC Live 2 , וזה מה שעושה את העניין לתמוה עוד יותר. ואבי לא מגיע??? גרסטנר מפשל בזאת באופן שלא ייאמן!!! 
(לפחות התאומים מצילים את המצב )
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2010 14:25 |
|
| |
אגב, אתם יודעים מי זה שעיה מרטין, נכון? הוא לא מישהו עלום. המצלמה מתמקדת עליו די הרבה בקליפ של "שבחי".
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2010 16:15 |
|
| |
איזה דיסק לצפיה יש על הדיסק לשמיעה של שמו של מלך???
אני חדשה פה ככותבת, אבל נהנת מאד מהפורום... נחמד פה....
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2010 16:34 |
|
| |
אני שמח לשמוע שאת נהנית :)
יש את ההופעה YBC LIVE 3 שכוללת שירים גם משמו של מלך.
YBC LIVE 3 - חסידיניוז
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2010 20:40 |
|
| |
ברוכה הבאה, בתיה!
YBC live 3 דיסק מוצלח ביותר - לדעתי מוצלח בהרבה מאשר ה YBC live 2 , אין לי ספק שתיהני ממנו.
אגב, יש לנו איזשהו אשכול לסיקורי דיסקים לצפיה - או שאני אפתח אחד?
תוקן על ידי אידי ב- 01/07/2010 20:42:09
תוקן על ידי אידי ב- 01/07/2010 20:43:47
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2010 21:04 |
|
| |
| אידי כתב: |  |
אגב, יש לנו איזשהו אשכול לסיקורי דיסקים לצפיה - או שאני אפתח אחד?
|
|
אין אשכול כללי לסיקורי וידאו, מכיוון שאין הרבה כאלו. יש אשכול שפתחתי פעם, התחלתי סיקור ולא סיימתי... הטקסט כולו קיים, פשוט התעצלתי ללכוד תמונות מהוידאו, אבל אני מקווה להשלים את זה מתישהו... בכל אופן, עדיף לפתוח אשכול חדש מאשר להקפיץ אשכולות עתיקי יומין...
YBC LIVE 3
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2010 22:50 |
|
| |
בלא קשר, מישהו יודע מתי יצא הדיסק של אברהם פריד שכבר שנים שאני שומע שהוא צריך להוציא דיסק? ומתי דדי גראוכר עתיד להוציא דיסק, גם עליו שמעתי שהוא צריך להוציא דיסק?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2010 22:55 |
|
| |
סליחה שאני כותב הודעות אחת אחרי השניה, אך יש אשכול של סיקורים על דיסקים של אלי גרסטנר ואני חושב שזה יכול לכלול את כל סוגי הדיסקים.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2010 14:46 |
|
| |
| פסנתר_כנף כתב: |  |
אין אשכול כללי לסיקורי וידאו, מכיוון שאין הרבה כאלו.
יש אשכול שפתחתי פעם, התחלתי סיקור ולא סיימתי...
הטקסט כולו קיים, פשוט התעצלתי ללכוד תמונות מהוידאו, אבל אני מקווה להשלים את זה מתישהו...
בכל אופן, עדיף לפתוח אשכול חדש מאשר להקפיץ אשכולות עתיקי יומין...
YBC LIVE 3
|
|
א. "אין הרבה כאלו" = הרבה סיקורים או הרבה דיסקים לצפיה?
ב. דווקא מאד אהבתי את הסיקור ההוא, ונראה לי מיותר לגמרי להתחיל אחד חדש סתם ככה - מה גם שאני עדיין לא יודעת איך מעלים תמונות ובכלל איך לוכדים אותן...
כך שנראה לי שפשוט אוסיף את מה שיש לי להוסיף בכתב על הסיקור הקיים, ואי"ה כשאלמד להתעסק עם תמונות - אני מקווה לעשות גם את זה.
(ישZ, זה היה גם בקשר למה שאתה אמרת.)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2010 23:39 |
|
| |
יש למישהו תשבות לשאילות שלי.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2010 01:33 |
|
| |
| ישz כתב: |  | בלא קשר, מישהו יודע מתי יצא הדיסק של אברהם פריד שכבר שנים שאני שומע שהוא צריך להוציא דיסק? ומתי דדי גראוכר עתיד להוציא דיסק, גם עליו שמעתי שהוא צריך להוציא דיסק? |
|
אין לי מושג. אבל סביר להניח שאברהם פריד עובד על אלבום, וגראוכר לא. לא זכורה לי הצהרה כלשהי מצד פריד על כך שאלבום חדש שלו יצא בקרוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2010 23:31 |
|
| |
איך זה שפתאום בכמה דברים מס' הצפיות קפצו בכמה אלפים בכמה דברים?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2010 00:48 |
|
| |
| ישz כתב: |  | איך זה שפתאום בכמה דברים מס' הצפיות קפצו בכמה אלפים בכמה דברים? |
|
זו תקלה שכבר היתה בעבר. בפעם הקודמת זה הסתדר תוך יום-יומיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2010 09:26 |
|
| |
למען השם, ישZ, מה זה "רודו"?
|
|
|
|