שבוע טוב!נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
מחבבת- מה נשמע?יזוז כאן משהו רק אם את תתחילי להזיז...אנחנו נעזור בלדחוףנשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
_________________ 24/6 MBC FOROM~פורום פרחי מיאמי החדש~
בוקר טוב!:-)נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
פסנתר- יש התקדמות עם האקורדים של מיאמי?
יצא קליפ חדש לישיבה בויס!
ממש רדום פה..צריך להיות כאן שמח!נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
היי מחבבת:)) _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
אני עכשיו בניו יורק ב770,למי שלא יודע;)אז היום אחרי תפילת שחרית, ראיתי ברחוב בקראון הייטס את אחד מהתאומים של קגן (ככה קוראים להם?) נמוך יחסית ועם זקן.. זה היה מצחיק לראות כמה הוא השתנה;))נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
אדירנשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
יואו איזה כיף פתאום להכנס ולראת שזז פה משהו כבר כמעט התייאשתי..:))איזה קליפ יצא לישיבה בויס???- לא ראיתי שום דבר חדש
יוסי מדווח על צילום קליפ חדש...