בית פורומים אלי גרסטנר Eli Gerstner

אשכול פטפוטים ושאלות קטנות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/7/2010 23:02 לינק ישיר 

פשוט מאד יש זה כינוי שבחרתי לשמי הפרטי, (האות Z זה רק בגלל שמשום מה לא זוכר בדיוק בהרשמה לאתר זה מה שהסתדר) ורודו זה הכינוי שבחרתי לשם משפחתי, וגם כן זה לא שם משפחתי כיום אלא שם משפחתי שהוחלף (לא בזמני) ובחתימתי החלטתי לחתום את "שמי המלא" בכינויו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2010 12:27 לינק ישיר 

או-אה! אכן נודע הדבר!
ואני כבר הייתי בטוחה שמדובר באיזה סלנג חדש שפספסתי או משהו כזה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/7/2010 02:23 לינק ישיר 

בארה"ב תהיה הופעה בחינם (למה בארץ אין דברים כאלה???.......) עם  דוד שטיין,ליפא,שלומי דקס,איתן כץ ועוד
והמנחה???
יוסי שרף!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/7/2010 00:33 לינק ישיר 

איפה ההופעה?
מטעם מי?
דוד שטיין מאד הצילח באמריקה (ובישראל)???

שרל אגב בכמה הודעות כבר אוחז הפורום

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/7/2010 00:56 לינק ישיר 

ההופעה תהיה ב- Sullivan County Community College in Loch Shedrake, New York
מקור:
http://jewishmusicreport.com/2010/07/26/free-concert-july-29th-at-sullivan-county-community-college/

ההודעה הזאת היא מס' 1429. מתקדמים יפה!

YBC
אין כמו Yeshiva Boys Choir

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/8/2010 23:30 לינק ישיר 

אחרי שראיתי את התמונות מההופעה פה בארץ (תודה רבה רבה) עלתה לי השאלה: בן כמה יעקב מרדכי גרסטנר הוא אמוא להיות כבר בר מצוה או שיהיה לו השנה (2011)?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/8/2010 00:40 לינק ישיר 

אכן כן. אלי אמר שהוא בן 12 וNEXT YEAR (שנה הבאה) יהיה לו בר- מצווה.
ד.א. אתה מתכוון בשנת תשע"א לא 2011

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2010 14:05 לינק ישיר 

חבר שלח לי קטע מתוך כתבה ב'הארץ'
(הייתם מאמינים??? ישיבה בויס בהארץ??? מה הקשר?!)

"רגע אחד ראוי לציון בחיבור שבין חרדים-לייט צברים לחרדים אנגלוסקסים, התרחש בקיץ, לפני כמה שבועות באולם המופעים של קיבוץ צרעה שבו הופיעה להקת הילדים החסידית מניו יורק "Yeshiva Boys Choir". הישיבה-בויז הם תופעה סוחפת בארצות הברית, שמובילה את הז'אנרים חסידי-דאנס וחסידיסקו. עשרים הדרדקים סחטו מהקהל אקסטזה לא חרדית בעליל, שגרמה גם לחלק מהליברלים לזוז באי נוחות.

הבחירה בצרעה הסמוכה לבית שמש היתה טבעית, מפני שבעיר אין אולם מופעים מתאים. אבל גם אם היה, ספק אם המפיקים היו בוחרים בו, למופע שכולו צפצוף על האיסור החרדי החמור האוסר על מופעים מוזיקליים בכלל, ובפרט כאשר אין הפרדה בין נשים לגברים בקהל. שלוש הופעות מעורבות נערכו בצרעה, ובשלושתן האולם התמלא. הסדרנים הקיבוצניקים האירו פנים לקהל הלא אופייני, שחלקו דתיים-לאומיים וחלקו חרדים-לייט. כשהלהקה עמדה לשיר שיר רגש לשבת, המנצח ביקש באנגלית: "לקראת השיר הבא אני מבקש שתניחו יד על השכן שלכם, אבל רק אם מותר לכם".

בקהל היו גם ישראלים חרדים מבית שמש, וכאלה שהגיעו מירושלים ומבני ברק. "יכול להיות שהרב שלי לא היה שמח לגלות שאני כאן, אבל אין בזה שום בעיה בעיני. זה בילוי למשפחות, תמים בהחלט", אמר אחד, שבכל זאת ביקש לא להזדהות בשמו. בקהל היו רבים שמזוהים עם טוב, אבל במפלגה אומרים באופן רשמי כי ההופעה היא דוגמה שלילית של עירוב בין המינים, שמוכיחה את הצורך בהרחבת גבולותיה של החברה החרדית. "אנשים נמצאים ללא מסגרת, מרגישים לא שייכים. התוצאה היא הופעה מעורבת", אומרים במפלגה, אף שחלק מפעיליה צפו בה."

תוקן על ידי פסנתר_כנף ב- 27/08/2010 14:11:40

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/8/2010 14:10 לינק ישיר 

http://bhol-forums.co.il/topic.asp?cat_id=4&topic_id=2822279&forum_id=771

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/8/2010 14:58 לינק ישיר 

מה קשור לכאן הקישור האחרון?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2010 15:39 לינק ישיר 

לא מפריע לי שיעשו "משפחתי", כל עוד תהיה אפשרות גם לישיבה נפרדת למי שכן מעוניין בכך (כמו שמיאמי עשו השנה).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2010 16:50 לינק ישיר 

ישz כתב:
מה קשור לכאן הקישור האחרון?

זה קישור לדיון בפורום בחדרי שבו יש קישור לכתבה המקורית וגם את הכתבה המלאה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/9/2010 21:10 לינק ישיר 

וואוו, מגניב שכתבו על YBC ב"הארץ" אבל הכתבה לא מחמיאה בכלל! אני חושבת שהם פרסמו את זה רק בגלל כל הבלגן שיש עכשיו עם הזמרים והופעות מעורבות. לדעתי זה ממש חילול ה'!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2010 21:53 לינק ישיר 

אני חושבת שאם לא היו מטילים איסור גורף אלא דנים בכל מקרה לגופו, היה קל יותר לפקח על אופן התנהלות המופעים. עכשיו, כשממילא "אסור", אז כבר הולכים עד הסוף - בלי חשבונות של "אילו היינו עושים הפרדה, היו באים יותר".
לענ"ד בלבד, כמובן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2010 22:22 לינק ישיר 

איך אפשר לדון בכל מקרה לגופו?
רבנים נתנו בעבר אלטרנטיבה דיי טובה לפי דעתי- בקשו שיעשו יום הופעה רק לגברים וביום אחר רק לנשים.
צפצפו על זה וממשיכים לצפצף   ולכן כעת יש איסור גורף על כולם. זה ממש הפקרות מה שהולך בהופעות של זמרים "חרדיים" היום! ממש כמו חילונים!
איך אפשר לשבת בהופעה,ששרים בה בד"כ את השירים הפופולאריים ביותר, ולא להצטרף לשירה? אז לא רק שיושבים ליד אישה אלא גם שומעים קול של אישה שרה וכן הלאה...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > אלי גרסטנר Eli Gerstner > אשכול פטפוטים ושאלות קטנות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 ... 39 40 41 לדף הבא סך הכל 41 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.