|
|
| נשלח ב-8/11/2010 21:16 |
|
| |
קפצתי הביתה ובהשגחה פרטית ראיתי את ההודעה שלך תודה רבה רבה אבל אני לא כ"כ מסתדר עם אנגלית פתחתי וממש התבלבלתי, זה להורדה או לקניה דרך האתר. או שאפשר גם וגם? וגם על מה לוחצים שם? איך משלמים? וכו' וכו' וכמובן עד מתי אפשר, כלומר עד מתי המבצעים? תודה רבה
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2010 22:40 |
|
| |
זה קצת מסובך אם אתה לא מסתדר עם אנגלית. כל השמות מופיעים באנגלית, גם מילוי הפרטים מתבצע באנגלית.. כדאי שתבקש עזרה ממישהו שיודע קצת אנגלית. בקישור שהבאתי יש רשימה של דיסקים במבצע. ברגע שתיכנס לאחד מהם תראה שיש אפשרות להורדה (MP3s) או להזמנת דיסק. רוב האלבומים ניתנים להורדה (בתשלום כמובן), אבל לא כולם. המבצעים עד סוף השנה האזרחית שזה אומר 31.12.2010 ניתן לשלם בכל כרטיס אשראי בינלאומי (ויזה, אמריקן אקספרס וכד', כולל ויזה נטען של דואר ישראל)
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2010 09:27 |
|
| |
אוו, פסנתר, זו היתה באמת אינפורמציה לעניין! תודה רבה!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2010 12:37 |
|
| |
you're welcome :)
אגב ובלי קשר לכלום - עברתי עכשיו תיאוריה ראשונה עם 0 טעויות!! בעצם אפשר לקשר לגרסטנר... בהופעה הבאה של ישיבה בויס בארץ אני אוכל בע"ה לנסוע באופן עצמאי במקום לנסוע ב-4 קווים לכל צד...
|
|
| נשלח ב-9/11/2010 14:11 |
|
| |
איזה יופי!   מאחלת לך שגם את המעשי תעבור בפעם הראשונה ובאפס טעויות!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2010 20:09 |
|
| |
גם לכם היו קצת בעיות בחיבור כשהאתר ישתדרג?
|
|
| נשלח ב-9/11/2010 20:11 |
|
| |
דרך אגב כיצד אני מביאה ציטוט כדי להגיב? לדוג' שאלה שמשהו שאל לפני 2 דפים וכעת אני רוצה לענות עליה.
|
|
| נשלח ב-9/11/2010 22:02 |
|
| |
לכולם יש בעיות בעקבות השדרוג באתר. אם את רוצה להגיב עם ציטוט פשוט תלחצי על הסמל עם הסימן " (גרשיים) מעל ההודעה שאת רוצה להתייחס אליה.
|
|
| נשלח ב-13/11/2010 22:40 |
|
| |
בישיבה בויס 3 לצפיה בשיר שיעקב מרדכי שר עם דוד שטיין ממש כשהוא מתחיל לשיר רואים קצת את הקהל ואז לשניותיים רואים את שעיה מרתין עם פלאפון מאיר ביד וכל כולו מאושר.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2010 03:34 |
|
| |
אולי מישו יכול להסביר לי למה כל השירים שידידנו האמריקאים כותבים באנגלית הם שירים שקטים?!?!?!?!?!?! מה, הם מפחדים, כאילו, שלא נצליח לגלגל ת'מילים על הלשון????? אני צריכה עוד שירים כמו "ארץ ישראל" של גרסטנר!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2010 20:10 |
|
| |
| משיחמשיח כתב: |  | בישיבה בויס 3 לצפיה בשיר שיעקב מרדכי שר עם דוד שטיין ממש כשהוא מתחיל לשיר רואים קצת את הקהל ואז לשניותיים רואים את שעיה מרתין עם פלאפון מאיר ביד וכל כולו מאושר. |
|
איזה כיף שעוד מישהו שם לב לשעיה מרטין חוץ ממני!
רואים אותו גם בדקה ה 54, בתחילת "שירו לה'" של מנוחה, וגם אז הוא נראה שמח וטוב לב.
---
אילומינייט, מי זה "ידידינו האמריקאים"? יש המון שירים שמחים באנגלית. אפילו לאלי יש את "Hashem's Children" ("הנה") - שיר מקסים, לטעמי.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2010 18:38 |
|
| |
לא קשור לישיבה בויס אבל בכל אופן למי יש את הדיסק של א.ק.א פלה פלטיניום משהו כזה? יש שם שיר יפיפית ששרים שם שלשלת ג'וניור (כן אני יודע שאלו החדשים ולא הקודמים) מה שמותיהם? אגב עם מופיעים בהאסק השנה בדואט עם שלשלת המבוגרים
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2010 10:08 |
|
| |
יש לי את א.ק.א פלא פלטיניום. בדקתי את העטיפה מכל הכיוונים, לא כתבו שם את השמות של הילדים.
|
|
| נשלח ב-19/12/2010 15:19 |
|
| |
1. למה לא מתייגים את האשכול הזה למעלה (לקח קצת זמן למצוא אותו, נאבד לו שם בין כל האשכולות) 2. כל שנתיים ישיבה בויס מוציאים דיסק לצפיה כלומר עושים בפסח הופעה שלימה שאחר כך תצא לצפיה. בדרך כלל השירים ששרים שם הם קצת מהדיסק החדש והרבה מהקודם אם כן מה יהיה הפעם האם הם ישירו שירים של חנוכה בפסח או שיעשו את ההופעה בחנוכה הבא או ש?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2010 15:24 |
|
| |
1. בדיוק בשביל דברים כאלו יש את תיבת החיפוש בראש הפורום. זה מאוד לא נוח כשיש עומס באשכולות נעוצים.
2. שאלה מעניינת. לדעתי ההופעה תצולם בפסח בכל מקרה. יש שירים באלבום האחרון שלא קשורים דווקא לחנוכה כמו Daddy come home, שהחיינו, על הנסים (יש את זה גם בפורים) ומזמור שיר.
|
|
|