| נשלח ב-30/4/2009 21:47 |
|
| |
הרב אבינר - פסק דין
בס"ד
לאחינו בית ישראל, יראי ה' ושומרי מצוותיו
עברה למעלה משנה מאז ישב בית דין המורכב משלושה מגדולי מורי ההוראה, אשר מונו לבדוק
תלונות רבות שהיו כנגד הוראותיו של הרב שלמה אבינר. התברר בפניהם בראיות ברורות, כי הוא מורה
להתיר איסורים גמורים בהלכות נידה ואישות (- התחומים שנבדקו), וזאת לא בעניינים השנויים
במחלוקת הפוסקים ומורי ההוראה, אלא באיסורי תורה ברורים וחמורים אשר לא נחלק בהם אדם
מעולם; ולא רק בהוראה אחת, אלא באופן שיטתי העוקר את טהרת המשפחה בקרב שואליו ושומעי
הוראותיו. וכפי שהתברר לנו, בית הדין עומד בפסיקתו, ואילו הנ"ל ממשיך ביד רמה להטעות את שואליו.
לצערנו קמו אחרים, אשר מבלי לברר את העובדות לאשורן ומבלי שפנו למי מחברי בית הדין, באו
לחזק את ידיו כנגד פסק בית הדין ולברר את "שיטתו", והוטעו על ידיו בסילופים שונים שאין כאן המקום
לפרטם. ואכן קשה מאוד למי שמכיר את הנ"ל כמרביץ תורה ויראת שמים, לקבל שיש כאן אישיות שאין
תוכה כברה, שמצד אחד מקרבת רחוקים לתורה בשפת חלקות, ומאידך מורה בזדון לעבור איסורי כרת.
והנה, בהמשך למסקנת בית הדין, הלכה ברורה היא שהמכשיל את הרבים בהוראה בענייני כריתות, אין
לשמוע להוראותיו והדרכותיו בכל שאר ענייני הדרכה והוראה.
לפיכך הננו מזהירים את כל קהל שומרי התורה, החפצים בקיום ישראל בארצו מתוך נאמנות לדבר ה',
שלא לשאול או לקבל מהנ"ל שום הוראה או הדרכה. וכן שלא לסמוך על ספריו ומאמריו. והננו פונים לכל
המוסדות והארגונים ולכל הנותנים במה להוראותיו והדרכותיו של הנ"ל בכתב ובעל-פה, ובזה נותנים לו
תוקף וחוזק ציבורי, שלא לשתף פעולה עמו כלל, ולא לתת מכשול לפני הציבור חלילה.
עם זאת, הננו קוראים לציבור שהלך בתומו עד כה אחר הוראותיו והדרכותיו, לא ליפול ברוחו, שכן
הציבור בתומו הלך, ועל כן ישמע מעתה לרבנים אחרים, איש איש כפי דרכו, להתחזק בדרך ה' וביראתו
באמת.
באנו בזה מתוקף חובתנו להסיר מכשול מדרך עמנו, ו"ישרים דרכי ה', צדיקים ילכו בם ופושעים
יכשלו בם". השומע ישמע והחדל יחדל. ויהי רצון שיערה הקב"ה רוח טהרה ממרום על כל קהל עדת
ישורון, ויצילנו מכל מכשול ויגאלנו גאולה שלמה במהרה.
ועל זה באנו על החתום
* בנוסף, חתומים על פסק זה יותר מעשרים רבנים חשובים ששמותיהם יתפרסמו בקרוב
הרב דב ליאור
רב ואב"ד קרית ארבע – חברון
הרב יעקב יוסף
רב ש. גבעת משה, ראש כולל ואב"ד
הרב ניסים קרליץ
רב ואב"ד בני ברק
(מכתב מצורף)
http://aviner.net/index.php
האמת לא ראיתי את האתר הזה עד היום ואני מביא אותו ברגשות מעורבים
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2009 21:53 |
|
| |
המשקיף ירום הודו.
מאחר ואתה מתעסק עם תלמידי חכמים, פנית לרב אבינר לשמוע תגובתו.
ההודעה שלך הינה הוצאת שם רע, לשון הרע ועוד !!
מחוק נא אותה לבל תכשיל את הרבים !!
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2009 22:12 |
|
| |
זו מצווה להזהיר!
| מביטים כתב: |  | המשקיף ירום הודו.
מאחר ואתה מתעסק עם תלמידי חכמים, פנית לרב אבינר לשמוע תגובתו.
ההודעה שלך הינה הוצאת שם רע, לשון הרע ועוד !!
מחוק נא אותה לבל תכשיל את הרבים !!
|
|
בס"ד!
שמעת את דברי הרב אבינר בנוגע ללהביט בתמונות של הנשים המעורטלות שהוא מתיר זאת?
אז זו לשון הרע?!
תוקן על ידי טיפתיוסף ב- 30/04/2009 22:09:18
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2009 22:18 |
|
| |
מביטים ברגע שיש פסק דין שחתומים עליו רבנים אני מכוסה מבחינת ההלכה ושמעת מה שאמר טיפת יוסף
פסק הלכה של הרב אבינר המתיר להביט בתמונות מתועבות מעניין גם זה שם באתר תקפוץ לראות
היום ראיתי שפיטרו את הרב אבינר מהתכנית רדיו שיש לו בכל יום שלישי ברדיו כל חי
הם לא רצו לומר מהי הסיבה של הפיטורין גם מעניין
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2009 08:01 |
|
| |
אסור להאמין ללשון הרע ! וכל המפיץ לשון הרע כל זיכויותיו עוברים לזה שדיבר עליו !! ועיינו בספרו של החפץ חיים "שמירת הלשון" !!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2009 09:20 |
|
| |
לא משנה על איזה רב מופצים דברים מסוימים או ע"י מי (חוץ מאותם חבר'ה שמברכים את אחמדינג'ד שאיתם ודומיהם אין לי כל קשר אולי איזה עבר הסטורי משותף שמזמן נמחק מהתודעה לדבר זניח אחר..) מכל רחבי הקשת האורתודוכסית, כשאני שומע דברים כאלה אני מרגיש בדיוק אבל בדיוק כמו שמרגיש מי שחוטף אגרוף חזק לבטן כשהוא לא מוכן לא.
איזה תקופה איזה... האמת מעורבבת עם השקר, הטוב מעורב ברע, רב\שיטה מסוימת צודק במה שרבנים\שיטות אחרות טועות וטועה בדבר אחר. (ללא שום קשר או רמיזה מהמקרה הנ"ל). לית דין ולית דיין 'אבסולוטי'. "איש הישר בעיניו יעשה". זו התקופה שלנו. יש הרבה מאוד רבנים ואין אף מנהיג אמת אמיתי. אפשר להגיד דבר אחד בוודאות. רק המשיח יכול להנהיג באמת (ואולי כיוונו זאת כך משמים כדי שייקל עלינו לקבל מרותו..? ימים יגידו) ופרסומים ממין זה רק מגבירים את הרצון להגעתו.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2009 10:11 |
|
| |
מביטים הסיפור הזה לא חדש לנו, ברגע שמתברר על ידי פסק דין על פלוני אלמוני יהיה מי שיהיה, את אמיתות הדבר, צריך להזהיר כבל עם ועדה, שלא יכשלו, ולא מדובר פה על שמועות. לגבי הלכות לשון הרע לך תלמד להבחין בין לשון הרע לבין דבר שצריך להכריז ולאמר אותו בבחינת "בפני עיוור לא תתן מכשול"...
לפרידום, פה לא מדובר על שיטות או מחלוקות, ואפילו לא על פלגים (חרדי ציוני כו'). המדובר כמו שכתוב במכתב ברב שמתיר איסורים של כרת !!! תבינו על מה מדובר. הדבר הובא בזמנו לרב מרדכי אליהו, ובזמנו הורה לו להפסיק להורות הלכה בעניני נידה. הדברים לא פשוטים, ולא מדובר פה בפוליטיקה...
תוקן על ידי nipnap ב- 01/05/2009 10:12:09
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2009 10:42 |
|
| |
מילים כדורבנות כל מילה חקוקה בסלע
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2009 21:31 |
|
| |
למביטים:
ספר חפץ חיים, כלל ד' מדבר בענייננו. אין איסור בפירסום.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2009 22:04 |
|
| |
אשריך גלוי הלכה זו נעלמה ממני
תוקן על ידי המשקיף ב- 02/05/2009 22:09:43
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2009 23:19 |
|
| |
לא מקנא בגהנם שלך אבינר
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2009 23:54 |
|
| |
המשקיף
אני לא יודעת אם ראית שהוגשו בקשות לאינטרנט רמון לחסום את האתר שיוצא נגד הרב אבינר,
ה"ניק" שפרסם את הידיעה ידוע כאחד שלוחם ממש על שמו של הרב אבינר - הנה הידיעה שפורסמה
בפורום רוטר:
אתר אבינר.נט הוקם כדי להכפיש את שמו של הרב שלמה אבינר, מראשי הציבור הציוני-דתי בארץ.
אינטרנט 'רימון' הוא מפעיל אינטרנט החוסם אתרים של אלימות ופרונגרפיה ומקובל מאוד בקרב הציבור הדתי והחרדי בארץ. המפעיל מעניק חסימה ברמות שונות מגלישה חופשית ועד חסימה מלאה של כל אתרי האינטרנט, למעט דוא"ל.
בעקבות מחאות של תלמידיו של הרב, כלפי מפעילי אינטרנט 'רימון' הוחלט בימים האחרונים להוציא מרשימת האתרים המורשים גם את האתר שכנגד הרב אבינר. ייתכן ועזרתו של הרב יהושע שפירא ראש הישיבה הגבוהה ברמת גן, שהוא הדמות הרוחנית שמאחורי 'רימון' סייעה לחסימת האתר הזה. (להלן מכתב שנשלח לרב שפירא, שייתכן ובזכותו נחסם האתר)
החסימה כיום היא במסלולים מוגן בריבוע ומעלה ( לא יודע איזו דרגות חסימה אלו )
"ברוך אתה ה' א' מלך העולם הטוב והמיטיב"
תוקן על ידי 3ברית ב- 10/05/2009 23:51:53
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2009 07:34 |
|
| |
אינטרנט רמון לא חסם את האתר הכל זו המצאה כדי לחפות ולכסות ולנסות.......
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2009 11:13 |
|
| |
אם הדברים נכונים וגם אני נכנסתי לאתר ושמעתי שיחה של הרב עם בחור שביקש ממנו דבר לא צנוע לבצע והרב התיר, למה הוא משמש עדיין כרב בית אל?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2009 14:14 |
|
| |
הייתי בהרצאה בגוש קטיף ור' שלמה אבינר דיבר נגד הרבי וחב"ד בביטויים שקשה לתאר... אני לא רוצה אפילו לחזור עליהם.. כבר אז קלטתי ש"עפעס שטינקן דא"...
|
|
| נשלח ב-12/5/2009 15:35 |
|
| |
ברי אני מתפלא עליך אתה לא יודע הרבנות מקברת את בעליה עכשיו הפירוש הוא שונה מי שנכנס לכהן כרב שכונה וכל שכן רב ישוב או רב עיר הוא קבור שם ואי אפשר להוציא אותו משם אלא אם כן בהשתדלות גדולה מאוד
אני מכיר כמה רבנים שלא אנקוב בשמותם אחד מהם בעל קטינה מתנהל נגדו משפט והוא עדיין מתפקד כרב
האחר כל העיר לא יכולה לסבול אותו לא מקובל בשום בית כנסת בעיר
ובכל אופן משמש כרב
ברי זה שהוא עדיין משמש כרב זה רק אומר דבר אחד
''אזלת יד'' ותו לא
|
|
|
|
|