בית פורומים בית שמש

מתקני הספורט במיכה לאן?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/5/2009 08:25 לינק ישיר 
מתקני הספורט במיכה לאן?

ביום שישי האחרון נפגש ראש העיר עם נצגים מרחובות מיכה קטלב בבית הכנסת בסוף מיכה ,
ושם ראש העיר התחיל לבלבל את המוח שילדים נפצעו מהמתקנים ואז הוא נשאל היכן ההורים ומשלא ידע להשיב התחיל לגמגם. לסיכומו של דבר התקבלה החלטה שבסוף השביל של מיכה ליד הפארק מול הווילות יבנה פארק כושר כולל המתקנים של מיכה ושל איילון ולתפארת מדינת ישראל .
ובמקום המתקנים במיכה יבנה מגרש משחקים חדש ( נחיה ונראה).
אל פניו נראה כפשרה טובה אבל תזכרו שיש כמה משפחות בוילות שמחוברות לקצוניים בעסקי הנדל"ן ,ואל פי השמועה הם ידאגו להעיף את המתקנים .

השקעה בידע מניבה את התוצאות הטובות ביותר.

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/5/2009 12:52 לינק ישיר 

נחיה ונראה .לדברי משתתפי הפגישה  פיו ענה בו בכמה פליטות פה שמדובר בצניעות או לכל היותר בזה וזה גורם ( דהיינו הבטיחות היא תירוץ לצניעות ) העסקנים של הציבור הדתי לאומי לא רוצים להוציא זאת החוצה בכדי ליצור כבוד לפשרה וסולמות לרדת מהעץ .

אם כנים דבריו של ר' מוישה כי זה בטיחות נטו לא יכנע גם לתושבי הווילות אם יסוג מהפשרה יהיה מעניין בעתירה המינהלית .

אחד המשתתפים המם את ראש העיר כאשר אמר לו " רוב תושבי הרחוב בעד אבל החרדים לא יכולים לבא להפגש איתך כי יש להם אחריות שלא יהיו צרות לילד בחידר .אצלי הילד בת"ת חרד"ל אז אני יכול להגיד מה שאני חושב,השכנים שלנו סובלים מטרור ולך אסור להכנע לו  " עדי ראיה טוענים שהדברים נאמרו בלהט ובכאב וגרמו מחשבה אצל רה"ע .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2009 16:12 לינק ישיר 

תסלחו לי,

הציבור הדתי לאומי ברמת בית שמש פרייאר.

והפוליטיקאים שלו פרייארים כפולים ומכופלים.

הם צריכים ללמוד פרק אחד או שתיים של שמירה על העקרונות ולא להתכופף בפני אף אחד.

בגלל זה הציבור מעריך ומכבד את החרדים שאינם מתפשרים ומגיעים להשגים.

כמו מגרש 425 - מי התקפל?
כמו הכנסת השולחנות בפיצה יעלה - מי התקפל?
המרכז המסחרי ושלטי הצניעות - מי התקפל?
ועכשו במקום להביא הישג טאקטי במאבק על המתקנים, הליצנים שוב התקפלו.

אחר כך שילכו לבכות וליילל במקום אחר.

בושה וחרפה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2009 16:34 לינק ישיר 

גבירותי ורבותי ברגע זה ממש נפלה החלטה הרת גורל בעניין המתקנים.
המתקנים יעברו למקום בו לא יהיו מתקני ילדים, ולא ינתן לילדים מתחת לגיל 14 לעלות על המתקנים, ומתחת לגיל 18 לקנות משקאות אלכוהולים. בזה נפטרה בעיית הבטיחות.
ולגבי הצניעות. בהתחלה חשבו לחלק לתושבי השכונות החרדיות משקפי שמש, ככה שהם לא יראו מה שלא צריך לראות. אך פשרה זו נדחתה על הספתה בגלל שאסף מטרי אמר שהוא רוצה שיהיה רק לו משקפי שמש. וגם מהסיבה שלא סומכים על החרדים שהם לא יציצו.
לכן הוחלט לשים אהל על כל מתקן ומתקן, ובא לציון גואל.
עכשיו מה שנשאר לריב, זה רק מה יהיה צבע האהל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2009 23:20 לינק ישיר 

הציבור הדל לא פראייר כלל עיקר . יש מלחמות שאי אפשר לנצח בהם ויש מלחמות בהם מפסידים בלי להתקפל .

אזור המרכז המסחרי "קרית ישיבת הר"ן " היה מאבק אבוד מראש בגלל עוצמות הנדל"ן והשכנים בקירבה המיידית .

המגרש היה במישור הפוליטי כולל וקנין ולא בידי הרחוב .

לגבי המתקנים הציבור הדתי לאומי דוקא ניצח בגדול מכמה סיבות

ראש העיר קיבל שיעור חשוב במגבלות הכח שלו בהפיכת כל בית שמש לנחלה ומנוחה או מודיעין עילית . ההפגנה והפירסום בהארץ השפיעו עליו לא מעט .

המאבק הואיל שהמתקנים ישארו נגישים  בניגוד להצעת ראש העיר לקבור אותם במתנ"ס .

הציבור באזור ללא הבדל מגזר קיבל גן משחקים חדש לילדים כפיצוי על עוגמת הנפש כך שאיך אמר אבוטבול "תנו לתושבים לנצח " .

היינו יכולים ללכת ראש בראש עם ראש העיר להביס אותו בעתירה מינהלית הרווחנו גן משחקים ואת הכרת הטוב שלו שלא כופפנו והשפלנו אותו מול שולחיו . נתנו לו סולם להגיד להם
"שלחו מולי שלשה עורכי דין עם תיקים מוכנים למרות זאת הזזתי את המתקנים למקום שאין בו שום היזק ראיה - הם סיכנו לי את הגוש החברתי פרס ומוטי כהן הלכו איתם עד הסוף .היינו יכולים לפרק קואלציה על רקע זה עם בלעיש כיו"ר ועדת צניעות עירונית בשכר אגודה וש"ס אין לי רוב . " . בפעם הבאה שמאן דהו ישלח את רה"ע למאבק הקנאי הבא לקח המתקנים יהיה צרוב .
הנצחון היה פוליטי ותודעתי למרות שאכן היתה תזוזה .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2009 08:03 לינק ישיר 

דל_רמבש כתב:
הציבור הדל לא פראייר כלל עיקר . יש מלחמות שאי אפשר לנצח בהם ויש מלחמות בהם מפסידים בלי להתקפל .
יש ציבור כזה בכלל? אני בקושי שמתי לב! אכן יש מלחמות בהם א"א לנצח!
אזור המרכז המסחרי "קרית ישיבת הר"ן " היה מאבק אבוד מראש בגלל עוצמות הנדל"ן והשכנים בקירבה המיידית .
"עוצמות הנדל"ן" במקום לקרא לילד בשמו אנחנו גרים שם וזה השכונה שלנו משתמשים במילים כמו עוצמות הנדל"ן
המגרש היה במישור הפוליטי כולל וקנין ולא בידי הרחוב .
ועם כל זה הפסדתם
לגבי המתקנים הציבור הדתי לאומי דוקא ניצח בגדול מכמה סיבות
לא מפריע לנו שתקרו לזה ניצחון תכלית טוב לנו עם זה
ראש העיר קיבל שיעור חשוב במגבלות הכח שלו בהפיכת כל בית שמש לנחלה ומנוחה או מודיעין עילית . ההפגנה והפירסום בהארץ השפיעו עליו לא מעט .
מבחן התוצאה חבובי! מכיר את זה?
המאבק הואיל שהמתקנים ישארו נגישים  בניגוד להצעת ראש העיר לקבור אותם במתנ"ס .
זה היה עז שהוא הכניס ואתם קניתם את זה
הציבור באזור ללא הבדל מגזר קיבל גן משחקים חדש לילדים כפיצוי על עוגמת הנפש כך שאיך אמר אבוטבול "תנו לתושבים לנצח " .
אכן ועל כך גם ראש העיר שמח
היינו יכולים ללכת ראש בראש עם ראש העיר להביס אותו בעתירה מינהלית הרווחנו גן משחקים ואת הכרת הטוב שלו שלא כופפנו והשפלנו אותו מול שולחיו . נתנו לו סולם להגיד להם
"שלחו מולי שלשה עורכי דין עם תיקים מוכנים למרות זאת הזזתי את המתקנים למקום שאין בו שום היזק ראיה - הם סיכנו לי את הגוש החברתי פרס ומוטי כהן הלכו איתם עד הסוף .היינו יכולים לפרק קואלציה על רקע זה עם בלעיש כיו"ר ועדת צניעות עירונית בשכר אגודה וש"ס אין לי רוב . " . בפעם הבאה שמאן דהו ישלח את רה"ע למאבק הקנאי הבא לקח המתקנים יהיה צרוב .
הנצחון היה פוליטי ותודעתי למרות שאכן היתה תזוזה .
אכן ניצחון פוליטי מזהיר עם כזה ניצחון אולי בפעם הבאה נצביע לד"ל.

ודרך אגב אני עדיין עומד על כך שהמתקנים לא היה נושא של צניעות מבחינת ראש העיר הנושא היה ועודנו בטיחות!! בכל מקום בו אין ילדים יוקמו המתקנים ולא במקומות שיש יותר ילדים מאבנים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2009 08:44 לינק ישיר 

מקוה ,

זה מה שיפה בפשרה כל צד יוצא מרוצה .

לגבי המרכז המסחרי למן הרגע שהמרכז המסחרי היה חלק מפרוייקט של ישיבת הר"ן הכתובת היתה על הקיר וכפי שכתבת " אנחנו פשוט גרים שם " . אם האוכלוסיה היתה כמו בדולב היה הרבה יותר קשה להשליט טרור על הסוחרים והמבקרים .

אולי מישהו יתרץ לי את הקושיה מי התיר לגלות פנים בתורה שלא כהלכה ולהעיר לנשים צנועות מעיקר הדין על אי עמידה בתקנון סמינר וולף  בכניסה לסופר ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2009 22:15 לינק ישיר 

דל_ רמבש, אתה תמים או טיפש ובוודאי אין לך מושג קלוש בפוליטיקה.

ואם אני חושבת שאני יודעת מי אתה, קצת קשה לי לקרוא לך טיפש.

המיומנות של פוליטיקאים להבטיח אבל מה לעשות כשמגיע הזמן לממש את ההבטחה צצות ועולות בעיות לא צפויות ו"פשוט" נבצר מהם לקיים???

הציבור הדתי לאומי התכופף והתקפל!!! נקודה.
 אחרי ההסכמה שלכם להזזת המתקנים הוא יעשה מה שבראש שלו ומתי שיתחשק לו ואל תתפלאו אם יצוצו כל מיני בעיות בטיחות בהמשך הטיילת או יקריצו תירוצים שונים ומשונים, ומה תעשו? תעמדו ותצעקו בקול ניחר אבל ראש העיר הבטיח? והוא יגלגל עינים לשמים ויגיד מה לעשות? לא צפיתי את זה ויצא שהציבור שלכם יצא קירח מכאן ומשם.
ואפקט הדומינו יהיה שעוד ועוד משפחות יעברו למודיעין והקנאים בשיטת הסלמי יכבשו עוד דונם או שתים.

ולמה אני חרדה? כי אחר כך גם הציבור שלי - החרדי והחוזרים בתשובה יהיה על הכוונת.

הכוח היה בידיים שלכם, אין לי ספק כי 3 עורכי דין עם עתירה מינהלית ותמיכת הגוש החברתי יכולתם להוביל מהלך להשארת המתקנים.והמתקנים היו יכולים להשאר בנחל מיכה לתועלת התושבים שלכם ושלנו.

ולהבהיר לראש העיר כי גם הוא כפוף לחוק והוא לא יכול להכנע לקיצוניים

חבל.
אין לי ספק שכולנו נצטער על המהלךהטיפשי  ועל התמימות הפוליטית שלכם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2009 08:41 לינק ישיר 

ובנתיים למי שלא יודע המתקנים נעקרו מבלי להרכיבם כפי שהובטח.
כי על פי יודעי דבר נאמר לראש העיר במפורשות ביום שיעקרו את המתקנים יותקנו בסוף השביל אך אופס הם נעקרו מבלי להרכיבם . ידידי המלומד דל- רמבש ראש העיר מוקף בידידים מסוג שלא רואה אותך ממטר וגם אותי . חבל על דיאבדין ולא משתכחין. לצערי אני מסכים עם רוב דבריה של ג'קלין .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/5/2009 20:58 לינק ישיר 

כנראה שדל_רמבש חושב שראש העיר בבית שמש מתנהג באותם דפוסי התנהגות של ראש העיר בטיביליסי.

עכשו,
חוץ מלבכות וליילל אין לכם מה לעשות, לא נשארו לכם קלפים ביד במשחק פוקר שמתנהל.
שמעתי מגורם מוסמך שגר בנחל יעלה שהם התארגנו והחתימו את התושבים להגיש התנגדות להצבת המתקנים בהמשך הטיילת הסמוך למקום מגוריהם

נו,
מה הצעד הבא של חבורת הליצנים?

תוקן על ידי גקלין ב- 05/05/2009 21:00:30

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2009 09:46 לינק ישיר 

לעבור למודעין

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/5/2009 10:01 לינק ישיר 

גקלין, ומה את עשית למען מדינה? אנחנו החרדים השפויים לא יכולים לבוא בטענות לד"ל, עלינו גבר שנים שולטים כל מיני עסקנים למינהם ומררים לנו את החיים, אז מה לנו כי נלין על הדת"ל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2009 10:29 לינק ישיר 

בואו חשבון,
אם יבוא מאן דהוא חרדי וילחם כנגד הסרת המתקנים כל העסקונה המסרחת תרים קול זעקה, למען לא יהין אותו מאן דהוא לקחת את עסקנותם מתחת ידיהם. כמובן שדי בקלות הם יקבלו תמיכה של רב זה או אחר, כי זוהי חובת השעה לצאת חוצץ כנגד אותו מאן דהוא חרדי. כי הלא חרדי הוא, וכיצד יעיז להתמרד, שמא מחר יקים עדר משלו וינהו הכבשים אחריו, וישארו התיישים לבד. (ע"ע טוב)
 אולם אם יבוא מאן דהוא ד"ל וילחם בעד זכויותיו, אף עסקן תחחן, תיש עם זקנקן, לא יראה בזה איום על תפקידו הרם. כי הלא מעדר אחר הוא, ולו כבשים ועיזים משלו.

הילכך, ידידי המחכימים, לענ"ד, השפיות במחנינו תתאפשר רק אם נדאג לתמוך באחינו הד"ל. ובמלחמתם נגד כוחות האופל, בני בניהם של הטרחנים המתרגשים ובאים מאזור צומת מסובים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2009 00:15 לינק ישיר 

גקלין אני לא יודע מה את רגילה מחיפה .

אבל כאן ניצחנו ובגדול . כל המתקנים הוצבו בקצה המזרחי של הטיילת היום יום ד' י"ב באייר .העירייה היתה בלחץ ובערך כל בעלי התפקידים התקשרו לעסקני הציבור הדתי לאומי להודיע על ההתקנה . ג'קי אדרי הגדיל לעשות והגיע אישית לפקח על העבודות .

בלי המאבק המתקנים היו נמכרים  כמו אלו של איילון .

בהמשך נקבל גינת פעוטות משודרגת להנאת כל התושבים מכל המגזרים .

אותנו בישיבות חינכו שעם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה קל וחומר מאיזה עיכוב של יומיים בפעילות עירייה .ר' מוישה הוכיח שמילה שלו היא מילה .

ולרב א"ט נאמר גירא בעיניך (ויש המהדרין לפסוק לו פסוקו כהמשך הגמ' שם ....)אתה אל תצר איתנו מלחמה ואל תתגרה בנו .היה כאן מי ששלח אותנו למודיעין אני מתכבד לשלוח אותו ושכמותו למודיעין עילית אם המרא דאתרא וועדת האיכלוס יקבלו אותו ....

איך היה כתוב על השלטים שויסלבסקי מימן בשעתו " קנינו דירה במיטב כספינו זכותינו לחיות לפי אמונתינו " זה נכון לכולם .

איש לא קנה כאן דירה בקריה חרדית לא מצד החרדים ולא מצד הדתיים לאומיים קנו "פרוייקט " ותו לא . לכן כח הכפיה כאן אין לו בסיס בדיני חושן משפט בסיסיים .חוץ מחומר האיסור לגלות פנים בתורה שלא כהלכה .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2009 05:46 לינק ישיר 

כל החרדים הנורמליים צריכים להגיד תודה לד"ל שיצאו למאבק הזה. אל לא היו יוצאים להיאבק, השכונה היתה עוברת עוד שלב לקראת הנהגת הקיצוניים שאנחנו לא רוצים. אולי לא ניצחו במאה אחוזים, אבל בגדול הם עשו את העבודה שאנחנו מפחדים לעשות. התנגדו לקיצונית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2009 08:55 לינק ישיר 

"עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה " של מי השורה הזאת הרב נריה זצ"ל או של הרב קוק זצ"ל
לגופם שלדברים חלק מהנאמר והנכתב פה היה לצורך שנושא המתקנים לא ירד מסדר היום
כמובן שאין לאף אחד כוונה לעבור למודעין וגם לא למודעין שמעבר לקו הירוק.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > מתקני הספורט במיכה לאן?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext