אמרתי את זה בכוונה ובתחנונים. ה' שיחזור כבר בבקשה!!
נשלח ב-5/5/2009 00:58
גלעד שליט דתי???
נשלח ב-5/5/2009 01:02
ממש לא,
ההורים שלו היו (או עדיין) שמאלנים,
אבל זה לא משנה - הוא יהודי,
ולא סתם יהודי - יהודי שזקוק להרבה רחמי שמיים,
אז מה זה משנה דתי/חילוני, ימני/שמאלני?
העיקר שיחזור הביתה, מהר ובשלום!
נשלח ב-5/5/2009 01:10
לא, אם הוא לא דתי יתכן ובשמים מרחמים עליו ולכן הוא נשבה, בכל יום שהוא נמצא שם הוא נמנע מעשיית עשרות עבירות שדינם כרת, אז מדוע שיחזור????? מדוע???? תתפללו חזק חזק שהוא ישאר שם, וכך יש לו יותר סיכוי .
נשלח ב-5/5/2009 02:36
זאב אתה משוגע!!!!! כשמך כך אתה (סורי זו האמת!)
נשלח ב-5/5/2009 08:21
זאב!
השתגעת לגמרי?
אסור לדבר כך!
מה קרה לך?
נשלח ב-5/5/2009 09:56
סליחה, אתן מטורפות לגמרי, אבל ממש לגמרי, הצידקות שלכן מזוייפת, כולה פוליטיקלי קורקט עם השקפה חילונית מזעזעת, אני דווקא מרחם עליו הרבה יותר מכן, וחושב שאם השבי חוסך ממנו ולו רק כרת אחד וודאי וודאי שכדאי לו להמשיך לשבת שם, ולא לפגוע בנצחיות שלו, אבל אתן, צדיקות מזוייפות שלי, אתן רואות רק מבעד לדמעות, אתכן מעניין אך ורק מה קורה בעולם הזה, העולם הבא הוא לא ברשימת הנושאים המעניינים אתכן, ועכשיו תמשיכו לומר שאני המשוגע, שאני זאב, וזולל אנשים ערב ובוקר וצהריים.
נשלח ב-5/5/2009 10:28
אמרתי את שאמרתי לא מתוך צדיקות מזוייפת!
א. כיום אין עונש כרת (וזו עובדה)
ב. גם אם ח"ו ח"ו היה מגיע לו מן עונש כזה, הרי שכל הזמן הזה שהוא היה שם- זיכך אותו לגמרי,
הוא עובר שם דברים איומים - בין אם הוא חי ובין אם , ח"ו, כבר לא...
יהי רצון שעוד היום הוא ישוב הביתה, ושכולנו נחזור יחד איתו לירושלים הבנויה!
נשלח ב-5/5/2009 14:00
העלמה יהודית, את בורה כמו רוב הבנות כאן א: עונש כרת קיים היום גם קיים, זהו עונש בידי שמים, ומה שאנו לא תמיד רואים אותו בחוש מפני שאנו חיים בדור שהקב"ה מסתיר את פניו מאד ב: אני לא דברתי על העונשים שמגיעים לו על מעשי עבר, אני התייחסתי לעובדה שבשבי הוא מנוע מלעבור על מאות איסורים שעונשם כרת [וגם סקילה, על חילולי שבת למשל] ולכן בחשבון האישי שלו כדאי לו מאד מאד מאד להישאר שם ולחסוך מעצמו אלפים רבים של איסורים, שבחלקם עונשם מלקות וחלקם עונשם כרת או מיתת בית דין [שהיא איננה מבוצעת בזמנינו מחמת שאין לנו דיינים סמוכים]
נשלח ב-5/5/2009 15:30
זאב1 כתב:
העלמה יהודית, את בורה כמו רוב הבנות כאן
שורה נעימה מאוד לקריאה... תרשה לי לא להתייחס לזה
א: עונש כרת קיים היום גם קיים, זהו עונש בידי שמים, ומה שאנו לא תמיד רואים אותו בחוש מפני שאנו חיים בדור שהקב"ה מסתיר את פניו מאד
יתכן שאתה צודק, אבל עונש כרת בא רק על חטאים שנעשו במזיד, גלעד שליט, כמו רבים מאחינו , הוא תינוק שנשבה,
כך שמעשיו לא באו כמזיד אלא כשוגג - מה שאומר שאינו חייב בכרת.
ב: אני לא דברתי על העונשים שמגיעים לו על מעשי עבר, אני התייחסתי לעובדה שבשבי הוא מנוע מלעבור על מאות איסורים שעונשם כרת [וגם סקילה, על חילולי שבת למשל] ולכן בחשבון האישי שלו כדאי לו מאד מאד מאד להישאר שם ולחסוך מעצמו אלפים רבים של איסורים, שבחלקם עונשם מלקות וחלקם עונשם כרת או מיתת בית דין [שהיא איננה מבוצעת בזמנינו מחמת שאין לנו דיינים סמוכים]
זו גישה מאוד נחמדה לראות את הטוב שבכל דבר, א-ב-ל, אתה צריך לזכור שהוא לא יושב בתוך חדר של בית מלון מול שובים נחמדים ומתורבתים.
הוא יושב באיזשהוא חור בעזה או אני לא יודעת איפה, הוא פצוע ואין לו טיפול רפואי הוגן,
הוא רעב ולא בטוח שנותנים לו משהו לאכול
הוא חסר קשר עם העולם החיצון -
אתה עדיין חושב שמשתלם לו להשאר שם???
עכשיו, גם אם ח"ו, ח"ו, הוא כבר אינו בין החיים-
אז תאמר שגופו לא סובל, אבל מה עם הנפש?
הנפש שלו לא באה לידי מנוחה!
אתה עדיין חושב שמשתלם לו להשאר שם???
מה שכן, אני מסכימה איתך שההסכם של שחרור אסירים תמורת חייל אחד - אינו הסכם הוגן,
ואני חושבת שאין מה להסביר כי זה ברור לכולם.
נשלח ב-5/5/2009 16:06
הגזמתם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יהודי נמצא בשבי מרצחים וזה ודאי לא מוסיף זכויות בשמים הויכוחים הללו!
חוצמזה שהוא תינוק שנשבה ולכן לא מגיע לו עונש על כל מעשיו וכן לא בטוח שהוא לא מחלל שם שבת וכד'....
נשלח ב-5/5/2009 17:56
זאב אתה מדבר שטויות בלי הפסקה ,עדיף שתשתוק .
אסור לדבר ככה על אף יהודי ! לא משנה אם הוא שומר תורה ומצוות או לא !!!!!!!!!!!
וחוץ מזה ,מי אמר שהוא לא יחזור בתשובה שהוא יצא מהשבי ?
נשלח ב-5/5/2009 19:33
זאב,איזה מחשבות מעוותות יש לך!!!
אתה שם לב שאתה היחיד שחושב ככה?
אז מה?כולם טועים ואדון זאב החכם צודק?
הגזמת הפעם! (תמיד אתה מגזים,אבל הפעם עברת את הגבול!!!)