|
|
| נשלח ב-5/5/2009 23:29 |
|
| |
זהב מענין שלא שמעתי על זה מאף אדם בעולם ואף גדול! יש לך ראש של כופר משחק לנו אותה צדיק ... שתחזור בתשובה אמן!!
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2009 09:15 |
|
| |
יהודית: כולכן חוזרות שוב ושוב על אותה מנטרה "כמה שהבן אדם מסכן, וכמה לא טוב לו שם" מה אתן חושבות, שאני חושב שטוב לו שם???? הרי לא על זה נסוב הויכוח, אלא, למרות שמאד לא טוב לו שם, ונכון הוא רעב ובשבי וכל השאר אבל כל הסבל הזה איננו עומד לעומת כרת אחד [ולידיעתכן, -שלצערי היא מועטה מאד- כל אדם חייב על פי הדין לעבור את מנת היסורים שהוא עובר על מנת שלא לעבור על איסור כרת אחד] אתן מזילות דמעות נשיות "אין לו קשר עם העולם החיצון",,,,,,,, וממשיכות -סליחה על הבוטות- בקו המטופש שלכן להראות לי שהוא סובל, ואינכן עונות ולו אף תשובה הגיונית לשאלתי ואחזור עליה שוב היות ומשתלם לאדם לעבור יסורים ואפילו הרבה יסורים כדי שלא לעבור על איסור כרת אחד [ובמקרה שלנו מדובר על מאות איסורי כרת על מאות חילולי שבת שדינם סקילה] האם אנחנו צריכים להתפלל שהוא יחזור משם, או אדרבה להתפלל שהוא ישאר שם, ויחסוך מעצמו אלפי איסורים ולכל המשתמשות בנשק "אם זה היה אחיך מה היית אומר" הריני מצהיר בזאת שכן גם אם היה לי אח חילוני והייתי חושב שמבחינה רוחנית [כשזה על פי ההלכה וההשקפה התורנית הנכונה] כדאי לו להישאר שם הייתי מעדיף בהחלט שהוא ישאר שם ולא יעבור על איסורי כריתות , חילולי שבת, ועוד עבירות חמורות מהסוג הזה, ואני מבקש מאד לא להמשיך עם תשובות טפשיות שעיקרן דמעות , מסכנות, רחמנות מזוייפת, ובעיקר קרבה נפשית עצומה לעולם החילוני, אלא תשובה עניינית שמגובה במקורות, ואם אקבל אחת כזו שתגלה לי את ה"אור" ותראה לי שאני טועה הרי אשמח להודות בטעותי
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2009 11:29 |
|
| |
| לוליאנה100 כתב: |  | זהב מענין שלא שמעתי על זה מאף אדם בעולם ואף גדול! יש לך ראש של כופר משחק לנו אותה צדיק ... שתחזור בתשובה אמן!!
תרשי לי לתקן אותך...
שמו של הפסיכופט נכתב עם האות א ולא עם ה...
יום טוב!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2009 11:33 |
|
| |
אתה טוען שאני בורה,
אבל לך יש טעות בסיסית-
כרת ניתן אך ורק על עברות שנעשו במזיד,
אני אחזור על זה שוב:
עברות שנעשו ב-מ-ז-י-ד!!!
תינוק שנשבה אינו עובר על עברות במזיד כי אם בשוגג,
יש מבין?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2009 12:37 |
|
| |
יהודית היקרה מאד, אינני יודע מדוע את נשמעת מעט כועסת, אבל לא, אני ממש לא טעיתי במה שכתבתי, אני דברתי על איסור שעונשו כרת, [שבאמת בשוגג הוא מחייב קרבן חטאת], לא דברתי על העונש, אלא על סוג החטא, ישנם חטאים שעונשם אינו כרת אלא מלקות [וגם הם עוונות חמורים, אך אינם חמורים כמו הכריתות] וישנם חטאים שהעונש עליהם הוא כרת, וחמור מכך חטאים שהעונש עליהם הוא מיתת בית דין [וגם הם בלא התראה מחיובי הכריתות, ובשוגג חטאת] וכדי שלא לעבור על איסורי כריתות חייבים על פי דין גם להתייסר וכדומה ולכן, השאלה שלי במקומה עומדת ואגב, רבים מכם מחשיבים אותו כתינוק שנשבה, אבל דבר זה נתון במחלוקת גדולה עוד מזמן הראשונים, ואם אתם מעוניינים לתקוף אותי בנושא זה, אבקש מאד להכין היטב שיעורי בית בנושא, כי לצערם של כל אילו שמשוכנעים שאני פסיכופט או משהו כזה אני מתמצא היטב בנושאים הללו ושוב, אני מאד מבקש, תשובות ענייניות, מנומקות, ובעלות טעם, כי הנושא הוא רציני,לפחות מהמבט שלי, וקשור מאד גם לעיקרי הדת וגם ליחסינו לתופעות מסויימות אצלינו
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2009 15:56 |
|
| |
אולי תפסיק כבר עם השטויות שלך!!!!!!!!!!!!!!!
דבר שני לא לכל מקום אתה צריך להכניס את זה שאנחנו בורות ו... "מום שבך אל תגיד לחברך"!!!
מכיר את הפסוק??? תתחיל לקיים ולהוריד פרופיל יש מבין??????????
מכל תגובותך נשמע שאתה מנסה ללכת דוקא נגד הזרם ודוקא להתווכח!!!
פשוט תפסיק!!!
אתה עובר כל גבול! אם לא הייתי שומרת על כבוד עצמי (מה שאתה לא עושה!!) הייתי מתחילה לרדת עליך במלוא המובן!!
סליחה על המגילה וסליחה אם לא סגננתי טוב!!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2009 16:02 |
|
| |
אוקיי, אני דווקא מחבב שיורדים עלי, זה פשוט מענג אותי, אז אנא גברת מעשהיה לשלוף צפרניים [ללא לכה בבקשה] ולהתחיל לשרוט ועמוק, אבל, כדרכי, אני לא אשאיר את הזירה למתאגרף אחד בלבד, יהיה פרטנר, וגם הוא ישלח מידי פעם איזה סנוקרת ימנית מכוונת לכיוון הנכון עם הבטחה אחת ברורה, מתחת לחגורה אני לעולם לא יורד.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2009 17:04 |
|
| |
אני ממש ממש לא מבין מה כל הניקים יורדים בכלל לתת רמה שלו ?? בזה שאתם מגיבים לדבריו אתם משביעים את רצונו ונותנים לו עוד מזון. הכי טוב זה להתעלם מדבריו ההזויים !!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2009 17:08 |
|
| |
מתן דבריך נאים ביותר !!
ואני ממש לא מבינה איפה ההנהלה של הפורום שתעשה עבודתה נאמנה ותחסום את הניק המטורף הזה המכונה זאב , שמאחוריו בסה"כ עומד שפן קטן !
אנא מכם הבחור מבריקה כוכב ורקדנית תחסמו אות "זאב" לאלתר !!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2009 17:12 |
|
| |
תרחמו עליו הוא לא אשם הוא מטומטם טבעי....
תוקן על ידי חרדימונה ב- 06/05/2009 17:28:33
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2009 17:25 |
|
| |
חחח
חרדימונה
מצטרפת לדברים בכל לב!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2009 17:29 |
|
| |
גליתוש אנלא חושבת שאפשר לחסום בפורום פתוח אחרת כבר ממזמןןןןןןןןןןןןןןןןןן היו עושים את זה
|
|
| נשלח ב-6/5/2009 17:35 |
|
| |
הייתי רוצה להגיב לזאב אך ההצעה של מתן טובה יותר.
אם א"א לחסום צריך להטיל עליו חרם וששום ניק לא יגיב לדבריו !!! מצות "והתעלמת" !!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2009 17:38 |
|
| |
שהמנהל ידבר עם ישיבאיש , הוא בטוח ידע "לפתור" את הבעיה ולהשיב לו כגמולו...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2009 17:42 |
|
| |
ההצעה של סיירת מעולה שכוי'ח!!!
בואו ננסה...
|
|
|