|
|
| נשלח ב-6/5/2009 18:56 |
|
| |
יאלה ,חרם על זאב !!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2009 19:08 |
|
| |
אפשר לחסום,אבל בשלב זה נדחה הרעיון.
(זאב,תתחיל להוריד פרופיל ומההההההההההההר!!!!!!
אתה יכול להיתווכח על כל מה שעולה בדעתך כל עוד זה לא נוגד עקרונות ברורים של רוב החברים פה,מובן? אני מקווה שכן.)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2009 19:09 |
|
| |
פששש,
מבריקה איזה רשמית...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2009 19:25 |
|
| |
מנהלת או לא???
חחחח,רקדנית יושבת לידי ועוזרת בסיגנון.....
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2009 20:41 |
|
| |
ידעתי שלא תוכלי לסגנן לבד
חחחח סתאאאאאאם
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2009 02:36 |
|
| |
ים יבשה תודה על תקון שגיעת כתיב... זה לא היתה סתם שגיאה. הפכתי אותו (בטעות כמובן ! ) מזאב לזהב... הוא לא שווה שקל !!!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2009 03:07 |
|
| |
זאב,
פעם הבאה תשתדל לסחוט תשומת לב בדרך חיובית. חבל שאתה משחית את תדמיתך.
ולענינו של דבר[עדיין מתלבטת אם להתייחס בכלל..],
יש ד' אחד בשמים. והוא השופט היחיד למעשינו. אל תנסה לתפוס את מקומו ולדון את מעשיו של גלעד. זה פשוט אבסורד, גלעד יושב בשבי ומכפר עוונות שלך ושל עמ"י, ואנחנו צריכים להתפלל להצלתו המהירה. איפה אהבת ישראל שלך? אם הוא לא כמוך אז הוא אפס בעיניך??
גלעד הוא יהודי יקר, שכולנו חיבים לו את תפילותינו וזעקתינו שיחזור אלינו במהרה בריא ושלם.
[וזה לא ענינך אם יחזור בתשובה..... כדאי שתפשפש במעשיך תחילה, לפני שאתה מדקדק במעשיו של יהודי קדוש הסובל ייסורים יום יום שעה שעה.]
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2009 15:12 |
|
| |
כרגיל, כולכם מטומטמים, אתם יכולים לעשות עלי חרם, ואפילו לקלל אותי כל יום שבע פעמים עם או בלי ספר תורה, אבל בנתיים לא שמעתי מישהוא נורמלי שיענה על מה שכתבתי, כולכם עם אותה מנגינת כסילות, הוא סובל, הוא ככה וככה, הא כן, מצידי אתם גם יכולים לחסום אותי, אבל האמת התורנית לא תחסם על ידי כך תנו לי תשובה אחת הגיונית, מנומקת, מובנת, ואז אשנה את דעתי אבל צויחות האיוולת שלכם לא ישנו קוצו של יוד מהתורה, וגם לא מהדרך איך צריך לחשוב בתורה נכון כל רבני המזרחי המלוקקים וודאי לא יחשבו כמוני, אבל לכו לשאול כל רב חרדי, שמקובל כקצת גדול בתורה ומעלה ושאלו אותו את השאלה ששאלתי, תשמעו טוב טוב מה יש לו להגיד על זה, ואחר כך תצייצו את זמירות הטיפשות שלכם ביתר שאת וביתר עז, אינני אומר שמה שכתבתי נכון, אני רק בקשתי שתחשבו מעט [וכן, בקשתי שתחשבו גם על גלעד שליט, שלדעתי איסור כרת אחד פחות שווה לו יותר מכל הסבל שהוא סובל בעולם הזה] ותענו לי מדוע החשבון שלי איננו נכון, זהו, אני מצידי מפסיק בהחלט להגיב למקהלת הרחמים המזוייפים שלכם, אלא אם כן אשמע טיעון הגיוני, ישר, תורני, בעד או נגד מה שאני חושב כמבט לא שיטחי על העניין הזה, אז בנתיים היו כולכם שלום, ותמשיכו לדשדש במדמנת הכסילות, הטיפשות, חוסר המחשבה, ובעיקר הצידקנות והנחמדות שכל כך אופיינים למאמיני המזרחי ודומיהם מלקקי החילוניות
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2009 15:17 |
|
| |
אם אתה חושב שזה נכון,אז אתה גם חושב שאדם חילוני שהולך למות לא צריך לקחת אותו לבית חולים,שישאר למות בבית,למה לרפאות אותו? הוא במילא עובר עבירות?עדיף שימות...
אולי אתה גם בעד המתות חסד לאנשים חילוניים שממילא סובלים ועוברים עבירות?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2009 15:30 |
|
| |
מבריקה, סוף סוף שאלה לעניין, אבל מה התשובה שלך לשאלה זו???? אם את יוצאת מנקודת הנחה שבאמת באמת לא כדאי לו שנציל אותו אז למה שנציל? תני לי תשובה טובה, אשמח מאד מאד לשמוע
אבל אני חייב להוסיף שאלה נוספת, האם מוכר לך המושג מורידין ולא מעלין??? האם את יודעת במי מדובר??? ולמה??? אחרי שתדעי את המושג הזה, תבקשי ממישהוא שיאמר לך מהי דעת החזו"א בעניין בנוגע לזמנינו אנו והאם ידע זה תורם משהו לויכוח בינינו.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2009 15:35 |
|
| |
התשובה נמצאת אצלך,שאלתי אותך,אתה בעד המתות חסד לאנשים חוטאים ?
אני ממש ממש נגד!!! וגדולי הרבנים גם נגד! כל דקה בעוה"ז חשובה!
ולא משנה עד כמה הבן אדם חוטא, תמיד יש סיכוי שהוא יחזור בתשובה!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2009 15:43 |
|
| |
לא מבריקה, ה"אני ממש נגד" אינה תשובה למה ששאלת, ואני מבקש ממך, למדי קודם קצת על הנושא שכתבתי לך, "מורידין ולא מעלין" ואח"כ נתווכח מעט, אוקיי??
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2009 15:45 |
|
| |
לא אוקיי,יש לי מספיק דברים ללמוד וזה לא מה שיוסיף לי בחיים....
אם בא לך אתה יכול לתמצת הסבר ואם לא,אז לא צריך...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2009 16:02 |
|
| |
טוב, אם את מהללו ששאלות קיומיות לא ממש מעניינות אותך, מדוע את משתתפת בויכוח??? וזה ממש מעניין לשמוע מנערה חרדית שההשקפה התורנית לא תוסיף לה כלום בחיים,,,,
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2009 16:07 |
|
| |
אולי תוסיף לנו מידיעותיך האדירות.. ונלמד על הנושא.
אתה שם לב על מה אתה מתווכח??
בא תתמצת לנו, ומלמד משו ממך.
ותלמד משו לחיים..:
-גם אם הרבנים החרדיים נגד גלעד, הם לא אמרו מילה. ולמה? כי הם בטוחים שמה שהם חושבים לא צריך להיאמר בקול.
אז יש לך בכ"ז משהו קטן ללמוד מהם.
|
|
|
|
|