בית פורומים סבבה כאן

מי מעוניין בקרב מוחות????

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/5/2009 22:44 לינק ישיר 

מוסיפה את המח שלי לקרב....
חח איזה פחדנים פה כולם
מי מתחיל?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2009 23:02 לינק ישיר 

אני ראשונה, יאלה..
מה לדעתכם עדיף,חילוני או מיזרוחניק?
מצד אחד החילוני עובר עבירות אבל יודע שהוא טועה רק שקשה לו להודות בזה,
והמיזרחי מקיים מצוות ,לוקח את המיצווה של ישוב הארץ ומאדיר אותה,ועל הדרך מקיים רק את המצוות שקל לו ואת מה שלא זונח.,וחושב שהוא הכי צודק בעולם,ושהדרך שלו היא הנכונה.

החילוני,יש סיכוי שיחזור בתשובה,כי הוא יודע שהוא טועה
המיזרחי,בטוח בצידקת מעשיו,אז אין לו כל רצון לחזור בתשובה...

יש רבנים שאומרים שחילוני עדיף מדת"ל,
אני לא בדיוק חושבת ככה,
מה אתם אומרים?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/5/2009 01:19 לינק ישיר 

נו...אז מי מעוניין בקרב מוחות?
כי....
אני מוכנה ומזומנה....!
(בתקווה שמישהו ער פה...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2009 01:32 לינק ישיר 

ובקשר לדת"ל ולחילוני...
אני לא חושבת שאפשר לצאת בנוסח; זה עדיף או השני,
אלא -
בכל אחד יש שגיאות;
מי יותר או מי פחות,
מי עקרוני ומי מחפף,
למי יש כוונות,
 ולמי אין בכלל...
למי יש  טעות שורשית,
ולמי אין שורש..
מי עושה את הכביש לעיקר,
ולמי אין כביש בכלל..
מי חושב שהוא צודק,
ומי בכלל לא חושב על צדק..
מי יודע ומעדיף להתעלם,
ומי, פשוט לא יודע ..
מי עשה מהטפל עיקר,
ומהעיקר טפל,
ומי "הטפיל" את העיקר..
מי ינסה תמיד לחפש תשובות,הוכחות וציטוטים,
ומי יוכיח שציטוטים ותשובות יחפשו אותו..

לעיתים כל מה שצריך הוא-רק מבט..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2009 01:32 לינק ישיר 

לא זוכרת איזה רב גדול אמר שהמזרוחניקים כופרים!!כי הם לוקחים את התורה ומאוותים אותה וזה הכי חמור כי בתכלס הם חיים בפרווה כזה... נהנים מהחיים... חיים כמו חילונים(רובם..) יש להם טלוויזיות, ובנים בנות חופשי ..(פחות או יותר..) ועוד הרבבה דוגמאות ..., ומצד שני הם מתפללים, שומרים שבת וכולי ... סוג להרגיע את המצפון...!
 יש לי חברה שחוזרת בשאלה, היא היתה מיזרוחניקית. והיא אמרה לי שהיא הרגישה שהכל שקר, והמון בילבול... והיא החליטה אחרי מחשבה עמוקה(אלק) שהכל שקר ובולשית ופשוט קמה ועזבה והתחלנה... ירחם ה' ותחזור מהר בתשובה..
נ.ב. זאב אני רוצה לשמוע את הדעות המעוותות שלך, אולי עדיף שכל המזרוכניקים ימותו?? חס ושלום!!
יאללה קרב חברה... דם אש ותימרון עשן...
אגב אתם יודעים שאפרת מהשרדות( של השנה ) היתה דתיה מיזרחיסטית...היא בת של רב.. ואיפה היא היום ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2009 01:48 לינק ישיר 

הם זה מה שהיתכוון הכותב של האשכול הזה אז אני פורש עכשו חשבתי מוחות
כמו מלחמת המחוננים למי שראה ומי שלא ראה מומלץ ..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/5/2009 02:00 לינק ישיר 

מה ?מפחדים??..

לעיתים כל מה שצריך הוא-רק מבט..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2009 02:24 לינק ישיר 

לא פשוט זה לא פורום פילוספיה!!!
אני גבר לשחק משחק של ראשים כאילו מי יש ראש יותר משופשף אבל לא להתחיל לדון מה יותר עדיף וכ'ו זה כבר מקום לפילוסופיה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/5/2009 02:27 לינק ישיר 

אז תתחיל במשחק שלך..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2009 09:54 לינק ישיר 

מבריקה, סוף סוף שאלה על השולחן
אני מאמין שתרשו לי להביע את דעתי העניה בנידון
לכאורה וודאי שמיזרוחניק עדיף על חילוני, חילוני הוא מין ואפיקורוס שאיננו מאמין בי"ג עיקרים ומבחינתינו הוא איננו אח שלנו הוא שייך לגמרי למגזר הגויים,
אבל המיזרוחניק אחרי הכל מאמין בי"ג עיקרים אלא שהוא טועה מאד באורח חייו וראייתו את הדת , והעובדות שטופחות על פניהם עדיין לא הכניסו בהם את התבונה המינימלית
ומדוע היו כל גדולי ישראל נגד התנועה הזו???
ומדוע התנגדו אליה עוד בזמן שהיו בה אנשים יראים ושלמים???
כי להעמיד כשיטה את הפשרנות והסלחנות בדת היא הרס מוחלט שלה, וגדולי ישראל ראו בתנועה לכשעצמה תנועה שחותרת תחת אושיות הקיום הדתי שלנו כעם [וזה צריך לזכור, עוד בימים שהמזרחי היה נראה הרבה הרבה יותר טוב מאיך שהוא נראה היום] ולכן מצד אחד הם שייכים אלינו ומצד שני אילו אנשים שעושים הרבה מאד לעקור את הדת
וכל מי שעיניים לו בראשו, רואה באמת את החורבן שתנועה זו המיטה על אלפים אלפים ממיטב בנינו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2009 12:07 לינק ישיר 

טוב..נראה לי שזה כבר מוצה.
צריך להעלות נושא אחר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2009 12:21 לינק ישיר 

זאב1 כתב:

לכאורה וודאי שמיזרוחניק עדיף על חילוני, חילוני הוא מין ואפיקורוס שאיננו מאמין בי"ג עיקרים ומבחינתינו הוא איננו אח שלנו הוא שייך לגמרי למגזר הגויים,

??????????????????

אין לך טיפה של אהבת ישראל, אם כל עם ישראל היו כמוך אפילו חילוני אחד לא היה חוזר בתשובה בגלל הגישה הדוחה שלך.

ועוד משהו? הדיונים עקב השעמום רב שלכם גורמים לקטרוג.
ככה סתם נקודה למחשבה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/5/2009 13:26 לינק ישיר 

זאב1 כתב:
מבריקה, סוף סוף שאלה על השולחן
אני מאמין שתרשו לי להביע את דעתי העניה בנידון
אבל המיזרוחניק אחרי הכל מאמין בי"ג עיקרים אלא שהוא טועה מאד באורח חייו וראייתו את הדת , והעובדות שטופחות על פניהם עדיין לא הכניסו בהם את התבונה המינימלית
ומדוע היו כל גדולי ישראל נגד התנועה הזו???
ומדוע התנגדו אליה עוד בזמן שהיו בה אנשים יראים ושלמים???
כי להעמיד כשיטה את הפשרנות והסלחנות בדת היא הרס מוחלט שלה, וגדולי ישראל ראו בתנועה לכשעצמה תנועה שחותרת תחת אושיות הקיום הדתי שלנו כעם [וזה צריך לזכור, עוד בימים שהמזרחי היה נראה הרבה הרבה יותר טוב מאיך שהוא נראה היום] ולכן מצד אחד הם שייכים אלינו ומצד שני אילו אנשים שעושים הרבה מאד לעקור את הדת
וכל מי שעיניים לו בראשו, רואה באמת את החורבן שתנועה זו המיטה על אלפים אלפים ממיטב בנינו.

מבחינתינו,הוא אח שלנו שטועה וצריך לקרב אותו ולהחזיר אותו בתשובה!!!

יש מיזרחיסטים (חרדלניקים )והם עדיפים מחרדים,והלואי הרבה כאלה שקוראים לעצמם חרדים ילמדו מהם!
מה,בגלל הכיפה הסרוגה שיש להם על הראש? לא כתוב בתורה שאסור ללכת עם כיפה לא שחורה!
הכל יחסי, אצלינו מקטלגים כל אדם לפי הלבוש, אז מה? ואם הוא אם כיפה סרוגה?
ויש חרדים שה' ישמור מה שיש להם בפנים,הפנימיות שלהם רקובה! הם רק קוראים לעצמם חרדים!
חבל מאוד שבציבור שלנו מקטלגים אנשים על פי לבושם וצבע הכיפה שלהם.....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/5/2009 14:41 לינק ישיר 

אתם לא יכולים להכליל אתכל המזרוחניקים תחת כיפה אחת(תרתי משמע...)
כי יש אצליהם המוווון סוגים!!!!יש את אלו עם הכיפה הקטנטנה שנבלעת בתלתלים והם כמעט לא דתיים גמורים,ויש מהצד השני את אלו עם הכיפות הענקיות והפאות העבותות שחזקים בתומ"צ הרבה יותר מחלק מהחרדים רק שמצוות ישוב הארץ יותר נחשבת אצלם.(כמו אלו ממרכז הרב)
והמון סוגים באמצע,יותר קרובים אלינו ויותר קרובים אל הלא דתיים.
כשאתם כותבים מזרוחניקים שימו לב לכתוב עליהים דברים שיהיו נכונים על כל המגזר הדתל"י
או שתציינו בערך לאיזה סוג אתם מתכוונים.
אישית אני חושבת שעדיף עדיין להיות דתל"י רק בעצם העובדה שהוא עדיין מקיים מצוות כלשהן וגם ימני אמיתי שאינו מוסר חלקים מהארץ שלנו למרצחים מה שאין כן הלא דתיים שאצלם רווח יותר ההתקרבות אל הערבים וזה מגיע לא רק לנתינת חלקים מהארץ אלא גם להתבוללות וכד'.
אני יודעת שיש מי שיחלוק עלי ויכולה לכתוב בעצמי את המעלות כביכול שיש בלא דתי לעומת הדתל"י אבל זו דעתי כרגע.

טראכט גוט וועט זיין גוט!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/5/2009 15:09 לינק ישיר 

לוליאנה100 כתב:

אגב אתם יודעים שאפרת מהשרדות( של השנה ) היתה דתיה מיזרחיסטית...היא בת של רב.. ואיפה היא היום ...

אפרת מהישרדות לא בת של רב !!!,ואין לי מושג מי הפיץ את השטות הזאת...
הבית שלה מסורתי ולא יותר, (מכירה אישית)
וכמו הרבה מקרים במצב כזה שהבית פשרני מאוד הילדים לגמרי פורצים את המיסגרת...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > סבבה כאן > מי מעוניין בקרב מוחות????
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.