בית פורומים הנה ימים באים

ליברמן: לאיראן יש 3 חודשים לעצור את הגרעין או שיינקטו צעדים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/5/2009 17:55 לינק ישיר 

צ'יקו מנשה nana 10

בפגישה עם ראש ממשלת איטליה אמר שר החוץ, אביגדור ליברמן, כי הדיאלוג עם איראן חייב להיות מוגבל בזמן • "אם יתברר כי איראן רק מושכת זמן יהיה צורך לנקוט בצעדים מעשיים נגדה", אמר ליברמן • השר העביר הזמנה רשמית מראש הממשלה לברלוסקוני לבקר בישראל • הערב ייפגש ליברמן עם שר החוץ הצרפתי בפריז

שר החוץ אביגדור ליברמן נפגש היום (שלישי) עם ראש ממשלת איטליה סילביו ברלוסקוני ברומא. מלשכתו של ליברמן נמסר כי השיחה התנהלה באווירה טובה וידידותית ונמשכה יותר משעה.

ליברמן אמר לברלוסקוני כי "הממשלה מגבשת מדיניות חדשה שתביא ביטחון לישראל ותמיכה כלכלית לפלסטינים". בהתייחסו לסוגייה האיראנית אמר ליברמן כי "חשוב שהדו שיח עם איראן יהיה מוגבל בזמן. אם לאחר שלושה חודשים יתברר שהאיראנים מושכים זמן ואינם עוצרים את תכניתם הגרעינית יהיה על הקהילה הבין לאומית ולנקוט נגדם צעדים מעשיים".

שר החוץ העביר לברלוסקוני הזמנה מראש הממשלה בנימין נתניהו להגיע לביקור בישראל. לאחר הפגישה יצא ליברמן לצרפת, שם ייפגש עם עמיתו הצרפתי, ברנאר קושנר. "קול ישראל" מדווח כי המשטרה הצרפתית נערכת להפגנות של ארגונים פרו-פלסטיניים נגד ליברמן ברחבי פריז.

אתמול נפגש ליברמן עם עמיתו האיטלקי. בתום הפגישה אמר שר החוץ כי "המטרה של הממשלה הזו היא לא לייצר סיסמאות או לצאת בהצהרות יהירות, אלא להביא תוצאות מוחשיות". ליברמן הוסיף כי "אני בטוח שהממשלה תשיג שלום בטוח ומקיף עם הפלסטינים והאומות הערביות סביבנו".

אתמול נאם נשיא המדינה, שמעון פרס, בוועידת איפ"ק בוושינגטון והתייחס לכוונות נתניהו להגיע לשלום במזרח התיכון. "נתניהו היה בעבר היריב הפוליטי שלי, כיום הוא ראש הממשלה שלי. הוא מכיר את ההיסטוריה ורוצה לעשות היסטוריה. על פי המסורת שלנו, עשיית היסטוריה הינה עשיית שלום, ואני בטוח כי השלום הינו בראש מעיניו".

פרס הוסיף ואמר כי "בכדי שתהיינה פשרות, נדרשים שני תנאים: בראש ובראשונה, השלום חייב להיות אמיתי, בר קיימא והדדי. שנית, על השלום לאפשר למדינת ישראל להגן על אזרחיה. לעם הפלסטיני יש הזכות לממשל עצמאי, להשקעת משאביהם והפניית מרצם לקידום טכנולוגיה אזרחית, ולא טילים צבאיים. ספרים ולא פצצות - בכדי שעמם יהיה חופשי מפחד ולא ידע רעב".

תוקן על ידי eliben ב- 05/05/2009 17:52:33

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2009 21:31 לינק ישיר 

טוב שלא נתן תאריכים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2009 21:37 לינק ישיר 

נתן למה לא נתן 3 חודשים דהיינו מהיום אז התאריך הוא 5/8/2009

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2009 22:31 לינק ישיר 

זה היה רק להדגיש את העניין...
לפעמים יש לי הרגשה שההנהגה שמה לנו אקדח בראש כדי שאחמי ילחץ על ההדק.

לך תבין - אולי אני טועה וזו הערה מכוונת
זה מצטרף לזה שפתאום מחלקים את המדינה לכל מיני חולירות - מה זה הדבר הזה? מה המחלה הזאת להתחנן וללקק לכל גוי?
איזה מדינה נותנת שטחים מתנה? אין עוד דבר כזה וזה רק יגביר את הצמא אצל הנבלות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2009 23:14 לינק ישיר 

אל תשכחו שגם אחמדינז'אד מוגבל בזמן הבחירות באיראן בחודש יוני...
ויש סיכויים טובים שהוא לא ייבחר שוב, ויקום מנהיג מתון יותר
במקומו...מה שודאי הופך את הנבלה האיראנית לעצבני יותר,
נחוש יותר,חסר סבלנות יותר וכמובן מסוכן יותר...
אם הוא לא ייבחר שוב הרי שכל מאמציו עד כה היו לשווא...
כלומר הזמן הקרוב(עד הבחירות באיראן) הוא קריטי במיוחד!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2009 23:10 לינק ישיר 

גם אם הוא ישתולל כארי בסוגר או שלא בסוגר, אני לא מאמין שהוא יצליח להקדים את יצור הפצצה הגרעינית עוד לקדנציה שלו. אבל הוא כנראה מאמין שהוא יבחר שוב, אחרת לא היה משקיע מיליוני דולרים - אם לא מיליארדים - בשביל הקמת הכור הגרעיני האיראני. וה' יעזרנו שיתרחש לנו נס נוסף על ממלכת פרס ויתקיים "ונהפוך הוא" והטרוריסט הזה ירד מכס השלטון. ויביא לנו הקב"ה תחתיו מנהיג יותר מתון. אך בל נשכח שגם על זה וגם על זה נאמר: "לב מלכים ושרים ביד ה'".
אבל מצד שני אני חושב גם להיפך. ו'תחזית הזעם' שלי היא, שאחמדינג'אד יבחר שוב לעמוד כנשיא איראן, יקדם את יצור הפצצה הגרעינית בצעדי ענק. ואו-אז יתקיימו דברי ה"ילקוט שמעוני" - שכבר הובאו בפורום זה בכמה וכמה אשכולות - במלואם. ותבוא הגאולה השלמה במהרה בימינו אמן!

תוקן על ידי לראש_יוסף ב- 06/05/2009 23:08:22

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/5/2009 11:16 לינק ישיר 

מאיפה אתה יודע שאין לו כבר פצצה? אתה מאמין לכל הדיווחים הרשמיים שלהם?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > ליברמן: לאיראן יש 3 חודשים לעצור את הגרעין או שיינקטו צעדים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext