בית פורומים הנה ימים באים

חלוקת ערכות מגן לאזרחים, עכשיו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/5/2009 23:51 לינק ישיר 
חלוקת ערכות מגן לאזרחים, עכשיו

*--
*
[צילום: עומר שיקלר]

עכשיו, ושלא יהיה מאוחר מדי... הרי רוב האזרחים כרגע חשופים לסכנה
▪  ▪  ▪
דוח מבקר המדינה 2009 שפורסם זה עתה, קובע בחומרה, ששיעורן הנמוך של ערכות המגן הכשירות לא יאפשר מתן מיגון למרבית תושבי ישראל במקרה שהמדינה תותקף. יתרה מזאת, כיוון שההתקפה עלולה להתרחש בתוך זמן קצר, קיים חשש שלא יהיה זמן לייבא ערכות מגן מחו"ל ולכן מצב זה עלול לסכן את חייהם של מרבית התושבים שייחשפו לחומר לחימה כימי במקרה שהמדינה תותקף - כך קובע הדוח.

למדנו מהדוח, שהערכה של עורכי התוכניות לחלוקה סדורה היא, שתהיה התרעה של לפחות חצי שנה לפריצת מלחמה ולכן הממשלה אישרה את איסוף וריכוז המסכות במחסנים וריכוזן לחלוקה סדורה ועל כך ברצוני להעיר:

א. במלחמות ישראל מעולם לא ניתנה התרעה של חצי שנה קודם ולא בטוח שבעתיד היא תהיה.

ב. לפיכך, קיימת האפשרות לפי התוכנית של ביצוע חלוקת הערכות תחת אש, שישבש את הכל ובזמן קריטי.

ג. נפח הגיוס המירבי וחסימת הצירים של הכוחות המתגייסים מול ביצוע השינוע והחלוקה של ערכות המגן והוצאת האזרחים מבתיהם, לתחנות החלוקה, יקשה על ביצוע שתי המשימות בעת אחת ויכול להיות הרה אסון.

ד. על-פי הערכות של מומחים שהתפרסמו, בשיטה זו של איסוף המסכות, הכנת כשירותן, הדבר יארך מספר שנים. ומה עד אז?

ה. היכרות האזרחים עם ערכות המגן מראש שברשותם רק תיטיב עם המצב בעת הצורך ותקל על ההדרכה ותחושת הביטחון.

מסתבר שבמשך תקופה זו, טרום החלוקה, מרבית האזרחים יהיו חשופים לסכנה, לכן מצב זה מצדיק עוד יותר את הצורך בחלוקת ערכות המגן מראש ומוקדם ככל האפשר ויפה שעה אחת קודם.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2009 00:06 לינק ישיר 

מפחיד אחי מפחיד......

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2009 00:13 לינק ישיר 

אתה לא נראה לי אחד שיכולים להפחיד אותו אבל כן אנחנו בלי להיות מודעים אנו על פיתחה של מלחמה מה לעשות... זו המציאות אחי..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2009 11:22 לינק ישיר 

2 הערות משלי:

א. במדינת חלם בשיטת כיבוי שריפות, רק כשיקרה משהו יתעוררו ויעשו הכל בדקה ה-90.
ב. מסכות הגז נותנות לך בעיקר הגנה פסיכולוגית. בפועל יעילותן היא רק נגד גזים מסוימים שחודרים למערכת הנשימה. יש גם גזים שחודרים דרך העור, שלא לדבר על נשק ביולוגי... מי שרוצה מענה אמיתי ומלא (פיזי, לא רוחני...) שיקנה בעצמו ערכת אב"כ (למשל סרבל מגן) כולל חליפה לו ולמשפחתו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2009 21:49 לינק ישיר 

אויי, ואיי העיקר אמרו כאן שאני הוא המפחיד כאן בפורום הא....

אבל הפעם אתם הפחדתם אותי בכתבות האלו אויי אני משקשקקקקתנו לי פיתרון אני כולי רועדדד מפחחד..

----------------------------- 
הא נרגעתי קצת נזכרתי במשהו'' אברהם אבי האומה שלנו היה באש, ובכן מה קרה לו  -- כלום -- ז"א מי מחליט האם האש תשרוף את האדם??

אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון אמונה-וביטחון

תוקן על ידי דורש_טוב1 ב- 07/05/2009 22:01:51

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > חלוקת ערכות מגן לאזרחים, עכשיו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext