בית פורומים שידוכי חרדים

קרה לכם משהו דומה???

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/5/2009 17:31 לינק ישיר 
קרה לכם משהו דומה???

תשמעו סיפור, שאני עדיין בשוק מוחלט ממנו, תאמרו לי אתם איך הייתי צריך להגיב,

נקבעה לי פגישה בבית מלון פלוני עם בחורה שלצורך העניין נקרא לה עדינה,
טוב, הבחור כרגיל מתלבש, מתגלח, מיישר את העניבה, [בלי לשכוח כמובן את המקלחת וכאלה] לוקח מונית, מגיע ליעד, וכמובן מתחיל להסתכל על הנוף מסביב, פה ושם, כן, זהו, משהו נכנס, נראה בפירוש כמו בחורה שבאה למצא את החלק השני, אני ניגש שואל בקול מלא בטחון, עדינה??? חיובי, זהו, מתיישבים בפינה מתחילים גישושים ראשונים, אתם יודעים, משפחה לימודים וכל הכאלה שעושים בפגישה ראשונה, ו אופס המכשירון הקטן מתחיל לזמזם לו בפעם הראשונה אני מתעלם לגמרי, אחרי הפעם הרביעית שבאה ברציפות הבנתי שמישהו מאד מאד מחפש אותי, התנצלות קטנה, ועל הקו השדכן, נשמע לחוץ, מה קורה איתך, מדוע לא הגעת לפגישה????? ואני מזמר באוזניים שלו שהנה אני כבר איתה חצי שעה מכיר את כל המשפחה עד הדור הרביעי ועד בכלל, אז מה אתה רוצה אדון שדכן???? הוא אומר לי רגע, חכה לי על הקו, ותוך דקה הוא מפזם באוזני שאני כנראה עם הבחורה הלא נכונה , אני מחליף צבעים כמובן, ואומר לבחורה, כנראה שהבחור שלך מחכה לך מאד מאד כי שנינו נפלנו על כתובת לא נכונה, עד כאן סיפור די רגיל, אבל מה? הבחורה אומרת לי בלי בושה, אולי בכל זאת נמשיך????? וכשאני אומר לה שזה ממש לא נעים כי מישהי מחפשת אותי ומישהו ממש מחפש אותה, היא מוציאה עט ופשוט כותבת לי את הטלפון שלה, מכניסה לי ביד, אני המום לגמרי, לא מגיב, נשאר עם הפתק ביד כמו מטומטם, וזהו, הולך לחפש עדינה אחרת, שבאמת חיכתה לי מבויישת בצד, בלי להבין להיכן נעלם הפגוש שהבריז לה איחור של שלשת רבעי שעה, עד עכשיו אני מרגיש שהייתי כנראה צריך להגיב אחרת, אבל איך????

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2009 17:42 לינק ישיר 

מממ.. תלוי
אם עדינה הלא נכונה לא מצאה חן בעיניך היית משאיר את הפתק על השולחן ותוקע בה מבט קוטל
אם עדינה הלא נכונה כן מצאה חן בעיניך אתה מחייך אליה, לוקח את הפתק ומשליך אותו בפח הקרוב
למה? אלף כי זה היה מטומטם מצידה לעשות את זה, בית- כי זה קשה מדי להתחיל לחפש אותה וזה סתם יכפיל לה את נפח האגו

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/5/2009 17:45 לינק ישיר 

חבל שעדינה הראשונה עשתה את מה שזאב1 היה אמור לעשות ולא עשה...

"תורת אמת היא תמיד מעניינת, אך אין מגייעים אליה אלא אחרי שמואסים בגשמיות שעלי האדמות" [ד. ז.]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2009 17:47 לינק ישיר 

תמי, לא הבנתי את החלק השני של מה שכתבת, בכל אופן גם באופציה הראשונה לא הייתי משתמש כי לדעתי [למרות שהיא עשתה שגיאה] לא צריך לפגוע בבחורה בפנים, בפרט שהיא עמדה לפני פגישה עם הבחור האחר וזה היה הורס לה את שארית הבטחון שעוד היה בה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2009 17:50 לינק ישיר 

בחורה זורמת,מה אתם נלחצים.
אם אדון זאב מעונין גם אין שום סיבה שלא יעשה משו בנידון.

תוקן על ידי lily20 ב- 10/05/2009 17:47:29

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2009 17:51 לינק ישיר 

הגבת מצוין.

השאלה מה אתה עושה עכשיו....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/5/2009 17:51 לינק ישיר 

אם זה נראה לך מתאים, אז בהחלט לך על זה.

סביר שאתה תודה לה אח"כ כל החיים.

תוקן על ידי שרפ ב- 10/05/2009 18:32:47

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2009 17:58 לינק ישיר 

בס"ד

וואי איזו סיטואציה.

בקשר לתגובתך:
כאילו מה כבר יכולת לעשות?!
נדמה שנהגת נכון.

ומה אתה חושב לעשות עם הפתק הלז?

אמונה~שמחה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2009 17:59 לינק ישיר 

תמי_4 כתב:
מממ.. תלוי
אם עדינה הלא נכונה לא מצאה חן בעיניך היית משאיר את הפתק על השולחן ותוקע בה מבט קוטל
אם עדינה הלא נכונה כן מצאה חן בעיניך אתה מחייך אליה, לוקח את הפתק ומשליך אותו בפח הקרוב
למה? אלף כי זה היה מטומטם מצידה לעשות את זה, בית- כי זה קשה מדי להתחיל לחפש אותה וזה סתם יכפיל לה את נפח האגו

תמי חבל על סגנון התשובה שלך (באמת שהערכתי אותך יותר).

בחורה לא התחשבה בסטיגמה החברתית אלא עשתה מעשה בכדי לקדם לעצמה שידוך ואת כך מגיבה כלפיה?
יכפיל את נפח האגו? את מכירה אותו? אולי הוא בחור ענוותן שכל חייו יודה לה שנקטה את היוזמה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2009 18:06 לינק ישיר 

שרפ, האגו היה מכוון אליה לא אליו, זה קודם כל
אתה מוזמן להמשיך ולהעריך אותי יותר :) אסביר את עצמי:
עזוב לרגע את הסטיגמה החברתית, היא מקדמת לעצמה שידוך של אדם שהיא לא מכירה (כלומר, לא ביררה עליו, מן הסתם הוא מצא חן בעיניה באיך שהוא נראה או במה שהוא אומר, או באיך שהוא מדבר או whatever) ומלבד זה היא עושה אקט מטופש שאוטומטית מוריד מערכה לדעתי.
אוקיי, זאב, יש משהו בעניין של לא לפגוע בה - אם כי אני חשבתי שגם לקחת את הפתק ואז לא לעשות איתו כלום זה לפגוע, כי היא תחכה.
תכלס' היא פעלה בטיפשות. אני בתור בחור הייתי זורקת פתק עם טלפון שבחורה דוחפת לי. זה לא מכובד ולא ראוי.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/5/2009 18:20 לינק ישיר 

סיפור מהמם !

אני חושב שלאור הנסיבות, לחץ הזמן והמקרה, הגבת נכון.

ולגבי ההמשך - אם באמת עדינה ה"לא נכונה" מצאה חן בעיניך, תנסה לעשות שימוש בפתק. אבל תעשה את הדברים דרך השדכן/ השדכנית שלה כדי לא להסתבך ולסבך. תנסה על ידי הפתק לברר מי השדכן מצידה, ואז תברר עוד פרטים, ואם הדברים יראו לך, תפעל בהתאם.

רק עוד שאלה : עם כל הבירורים שעשית לפני הפגישה, ישבת ודברת חצי שעה עם עדינה אחרת ולא הרגשת שזו עדינה אחרת ? לא הרגשת שהפרטים שמסרו לך לא תואמים את מי שאתה נפגש אתה ?  וגם היא לא הרגישה ? (או שמא היא הרגישה וניסתה להתעלם כיון שמצאת חן בעיניה ?)

תוקן על ידי עץ_השדה_1 ב- 10/05/2009 18:24:21

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2009 18:27 לינק ישיר 

זאב הגבת נהדר. לא היית אמור לעשות שום דבר אחרת...

בוא נראה, נכון, זה אולי לא הדבר הכי מקובל לעשות, נכון, אולי היה ראוי הבחור יעשה את זה ולא הבחורה...נכון. אבל הבחורה גילתה שיושב מולה אחלה בחור שבכיף היתה ממשיכה איתו... היא הבינה שעליה לקום משם אמנם אתה מצידך לא עשית שום מהלך-אז היא לקחה את היוזמה...

[ובגלל שהאישה לקחה את היוזמה אתה נלחץ!....שרפ יכול לספר על זה משהו נפלא...]אגב בסגריים הללו,אני לא יורדת עליך,אלא אני בשיא הכנות מתארת מצב שבו בד"כ כשאישה לוקחת יוזמה הבחור מרגיש קטן יותר... בתור מציאות וטבע.

אז יצאת עם העדינה הנכונה והיא טובה בעיניייך- תשליך את הפתק. אם נהנת יותר עם העדינה השגויה- מה הבעיה שתעביר את המס' לשדכן ותתחילו מההתחלה.

הבחורה לא התכוונה שאתה תתקשר אליה בערב ותספר לה כמה היא יפה...הייא התכוונה שתקח את המס' ותתחיל להזיז מהלכים כדי אולי לגרום לכם להיפגש שוב. כי וואלה היה קליק.
 וואלה זה-לא-קורה-לה- כל-יום-!

אז מבחינתה זה שווה את זה... כל השאלה איך אתה מרגיש כלפי הבחורה. זה הכל.

שיהיה לך בהצלחה. שמחה ששיתפת. על דבר כזה באמת עוד לא שמעתי...חשבתי שזה קורה רק בסיפורים...

[לפני פחות מעשר דקות התקשר השדכן לבשר לי שהבחור יבריז לי הערב...נו.אתה רואה...תמיד נחנקתי כשקראתי על זה והנה אני השחקנית הראשית.... מנפלאות הבורא, אין ספק בזה.]
וזה-  כי הכל לטובה..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/5/2009 18:32 לינק ישיר 

על אף הטבעיות המבורכת,הייתי ממליצה לעדינה לקנות קצת טקט נשי בקיוסק הקרוב.
והעלם יכול בצורה עניינית לקדם את הנושא מצידו,אם הוא מעונין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2009 18:33 לינק ישיר 

תמי,

תאמיני לי שכאשר פגשתי את אשתי לא בררתי עליה קודם, אפילו ששדכנית נתנה לי את שמה.

אשתי בררה עלי כאשר החליטה להתחתן וגם זה לא מי יודע מה (בפועל הבירור לא היה בירור).

מי אמר לך ששידוך  צריך להראות "שידוך" כמו שתמי מכירה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2009 18:36 לינק ישיר 

lily20 כתב:
על אף הטבעיות המבורכת,הייתי ממליצה לעדינה לקנות קצת טקט נשי בקיוסק הקרוב.

הלו הלו,

זה אמנם לא טקטי במיוחד, אבל ברגעים כאלה את לא יכולה לצפות מאף אחת שתעצור ותחשוב יותר מידי...
ככה זה.
מתנהגים בפזיזות, כמעט כל אחת הייתה פזיזה בסיטואציה כזו..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/5/2009 18:38 לינק ישיר 

אה...ועוד משהו..למרות שהסיטואציה נהדרת, זאת אומרת פיקנטית והכל, ובאיזשהו מקום אני כועסת עליה ובאיזשהו מקום אני גאה בה...

השורה התחתונה היא-שלי בחיים לא היה אומץ לעשות את זה... ואני יודעת גם שאם זה היה קורה לי ואמא שלי הייתה יודעת מזה, היא היתה הורגת אותי שלא עשיתי כלום...חח...טוב, אבל זאת רק אמא שלי....חחח

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > קרה לכם משהו דומה???
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext