|
|
| נשלח ב-10/5/2009 18:47 |
|
| |
אני מצטרף למקהלת ה "תעשה משהו עם זה" - אם היא מצאה חן בעיניך. ואם אתה מסופק הייתי מציע לתת לזה סיכוי אם רק בגלל שמדובר בבחורה עם יוזמה. (רק דעתי כמובן)
תמי - אני לא מבין למה זה לא ראוי. הם כבר ישבו ודיברו חצי שעה, לא סתם ניגשה אליו ברחוב. ואולי היא עוד מתכננת לברר אחרי שהוא ייצור קשר? אולי היא גם מעוניינת לעשות את זה בצורה הכי מכובדת, רק שלא היו פה הרבה אפשרויות חוץ מלרשום פתק.
הדבר היחידי שקצת מפריע לי הוא הצעתה של הבחורה להמשיך בפגישה - מה שזאב ענה לה צודק לחלוטין - יש בחור ובחורה שממתינים להם, אז מה בדיוק היא חשבה לה? בכל אופן, אולי זה לא נאמר כך בדיוק, ואולי היא לא חשבה לרגע, גם קורה.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2009 19:33 |
|
| |
נשמע מפוברק.
למה אני לא שומע ,
סיפורים בסגנון ממקור ראשון.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2009 20:00 |
|
| |
טוב, אף אחד פה לא ממש מבין אילו אסוציאציות עולות לי בראש כשמספרים לי על בחורה ששולפת את מספר הפלאפון שלה ומביאה לבחור
זה פשוט מגעיל
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2009 20:01 |
|
| |
מסכים אתך.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2009 20:16 |
|
| |
חן חן מזדקן - יופי שמבינים אותי פה :)
אולי כולם רואים בזה אומץ לב לא נורמלי, אני לא יודעת - אני נחשבת לטיפוס שיעשה הכל אם ימצא לנכון, ולתת מספר טלפון לבחור זו פעולה זולה להחריד.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2009 21:03 |
|
| |
נו עם הבנה כזו הוא מזדקן ואת רואה בפעולה של מתן מספר טלפון זולה להחריד.
מעניין נראה שבזמן שבית המקדש היה קיים ובנות ישראל היו מחוללות בכרמים את היית נשארת בבית (ומזדקנת).
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2009 21:05 |
|
| |
והגברים היו חוטפים להם בנות..
לא להפך.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2009 21:12 |
|
| |
בדיוק, אופק.
מעניין למה לי זה דווקא מזכיר את הנבואות של ישעיה על בנות ישראל?
אגב, פתרון אלגנטי יותר שעולה לי בראש הרגע- לרשום על הדף טלפון של שדכנית
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2009 22:41 |
|
| |
| תרי_זוזי כתב: |  | |
אני מצטרף למקהלת ה "תעשה משהו עם זה" - אם היא מצאה חן בעיניך. ואם אתה מסופק הייתי מציע לתת לזה סיכוי אם רק בגלל שמדובר בבחורה עם יוזמה. (רק דעתי כמובן)
תמי - אני לא מבין למה זה לא ראוי. הם כבר ישבו ודיברו חצי שעה, לא סתם ניגשה אליו ברחוב. ואולי היא עוד מתכננת לברר אחרי שהוא ייצור קשר? אולי היא גם מעוניינת לעשות את זה בצורה הכי מכובדת, רק שלא היו פה הרבה אפשרויות חוץ מלרשום פתק.
הדבר היחידי שקצת מפריע לי הוא הצעתה של הבחורה להמשיך בפגישה - מה שזאב ענה לה צודק לחלוטין - יש בחור ובחורה שממתינים להם, אז מה בדיוק היא חשבה לה? בכל אופן, אולי זה לא נאמר כך בדיוק, ואולי היא לא חשבה לרגע, גם קורה.
|
|
מסכימה מאד עם טענתך. זה מראה הרבה על מידות.
ומצטרפת לדברי תמי, הבחור היה צריך להשאיר את הפתק ולא להיפך. [אבל מה לעשות שהבחורים בימינו לא יודעים לחזר, ואין להם את האומץ לקחת יוזמה במקרים כאלה.... - זו גם בעיה..]
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2009 22:48 |
|
| |
רבונו של עולם חצי שעה,
כבר מספר פלאפון,
אין קליק בחצי שעה אין שום דבר,
תפסיקו לחיות בהוליווד.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2009 22:51 |
|
| |
יאללה לך על עדינה מס' 1
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2009 00:19 |
|
| |
זאב היקר
צר לי אבל זאת בחורה שבריאה בנפשה ובריאה בשכלה.
אם הבחורה שהיית אמורה להיפגש איתך לא מצאה חן בעיניך אז יאללה תן לשדכן שלך ותן לזה לזרום.
הפוך אני חושב שדברים כאלה שקורים ספונטנית זה הדבר הכי טוב שיכול לב"א להיות בעולם.
אולי את מפחד שכמו שכאן היא זאת שעשתה את המעשה ולכן את מפחד אולי שזאת בחורה שתשלוט בך וכ'ו אני הייתי מרגיע אותך אבל הלוואי על כל בנות ישראל שהיו ככה נורמלית והולכות עם השכל ולא עם הרגש ומה יגידו וכ'ו.
תמי לך אני לא יגיב כי סורי את לא שווה תגובה אפילו.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2009 01:53 |
|
| |
אני מסכימה עם הדברים שאברימלה כתב...
יאלה תמי אולי מספיק עם המרובעות הזאת את לא מרגישה שאת חיה באיזה אקוריום מזכוכית?!
למה בנ''א לא יכול להיות ספונטאני וללכת עם הלב שלו.?
לדעתי לבחורה הזאת היה אומץ וכל הכבוד לה...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2009 09:02 |
|
| |
נראה לי שעדינה מס' 1 לא מצאה חן בעיני זאב, מה שגרם לו לחשוב לא חיובי על הצעד
הנועז שלה, שהווה למעשה את הדרך היחידה לשמור איתו על קשר. שלולא כן הוא היה
מודה לה על האופציה שהיא זמנה לו גם אם הקשר לא היה ממשיך ביניהם. והסברה
היותר מתאימה היא... שאם היא הייתה מוצאת חן בעיניו הוא היה נפרד ממנה בדרך דומה
והיא הייתה אולי מסתכלת עליו בעין עקומה...
תמי, לתת מס טלפון לבחור זו פעולה זולה להחריד ??
תלוי מתי איך ובאיזה נסיבות!!
וכמו שאמר תרי זוזי, גם לי הפריע מאוד החלק של ניתוק השיחה ביניהם.
שהיא בקשה להמשיך בלי הרבה מחשבה רגישה על אותו פגוש שממתין לה.
|
|