|
|
| נשלח ב-11/5/2009 11:59 |
|
| |
אני קצת הרבה מצטרפת לטענה של תמי,
בתור בחורה חילוניה וואלה בכיף הייתי דוחפת למישהו ליד את המספר טלפון שלי
אבל בתור חרדיה..האממ.. גם בצחוק לא!!!
ושתבינו מה השוותי פה חילוניה וחרדיה, חרדיות לא אמורות להתנהג ככה, חילוניות כן...
אז מה אם הוא מצא חן בעיניה למה מה היא בהמה עם אנסטינקטים שלא יודעת להשתלט על המעצורים שלה? היא בן אדם אז מה אם היא רואה מולה בחור שמוצא חן בעיניה שתשלוט על עצמה, כי תאמינו לי שגם היא בטוחה שמה שהיא עשתה זה לא הכי "כשר" משהו
ובקיצוררר
זאב אם אתה מחפש אישה צנועה וכשרה אני לא חושבת שאותה אחת היא הכתובת, זה מעשה פזיז מידי ולא צנוע בכללל אבל אם אתה מחפש אחת שדאחקות איתה ונחמד וחביב וסבבי בבי אבל הצניעות של בת עישראל זה לא הצד החזק שלה אז קפוץ על זה
עד כאן(:
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2009 12:01 |
|
| |
| shira8000 כתב: |  | אני מסכימה עם הדברים שאברימלה כתב...
יאלה תמי אולי מספיק עם המרובעות הזאת את לא מרגישה שאת חיה באיזה אקוריום מזכוכית?!
למה בנ''א לא יכול להיות ספונטאני וללכת עם הלב שלו.?
לדעתי לבחורה הזאת היה אומץ וכל הכבוד לה... |
|
היהדות משליטה את השכל על הלב
תמי לא מרובעת תמי צודקת, כואב לפעמים שאדם שמנסה ליהיות באמת ח-ר-ד-י ולא לשחק אותה ולהראות כמו פינגווין עם כובע והלב שלו רקוב זה מה שנכון.
ואם היתה לבחורה הזו אמונה אמיתית היא היתה יודעת שאם זה הזיווג אז זה הזיווג ולא צריך לעשות פעולות לא קשורות לחיים שלא מתאימות למגזר החרדי
תפסיקו לנסות לפרוץ גבולותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת מה יש לכםםםם אתם!!
מה אתם מחפשים ריגושים בחיים? השם יעזור אתם חיים בסרט
תוקן על ידי ליאורר1234 ב- 11/05/2009 11:58:34
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2009 14:12 |
|
| |
ליאור אני לא מסכימה איתך הדת היא לא שחור לבן יש בה גם הרבה אפור...
ולכל אדם יש את חובת ההשתדלות שלו אז אולי זה היה חובת ההשתדלות שלה ??מי יכול להחליט שלא??מה שתמי אומרת זה לא כי היא רואה את הצד של הדת פה...זה נישמע שהחברה ומה מוקבל זה אצלה הדת...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2009 14:18 |
|
| |
זה בשביל ליאור.
תמשיכי כך!
לא טוב להיות באפור כשיש גם לבן....
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2009 14:27 |
|
| |
| אופק20 כתב: |  |
תמשיכי כך!
לא טוב להיות באפור כשיש גם לבן.... |
|
"אפור" מתייחס למקרה עצמו אליו נקלעו, לא לתגובה של עדינה1 או זאב1.
ובאמת היה נחמד אם כל סיטואציה הייתה ברורה ופשוטה. אבל לא כאלה החיים..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2009 14:58 |
|
| |
נשמע מפוברק...
(אגב, מותר להתגלח בספירת העומר?)
אבל, אין ספק דיון מעניין ...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2009 15:44 |
|
| |
אוה, ליאור..
טפו טפו טפו בן פורת יוסף.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2009 16:29 |
|
| |
| shira8000 כתב: |  | ליאור אני לא מסכימה איתך הדת היא לא שחור לבן יש בה גם הרבה אפור...
ולכל אדם יש את חובת ההשתדלות שלו אז אולי זה היה חובת ההשתדלות שלה ??מי יכול להחליט שלא??מה שתמי אומרת זה לא כי היא רואה את הצד של הדת פה...זה נישמע שהחברה ומה מוקבל זה אצלה הדת... |
|
האפור הזה שאת מציגה הוא בעצם להגיד להשם יתברך "שמע אתה מרובע מידי לא מתאים לךי הגבולות שקבעת"
תגידי לי את באמת חושבת שה' היה רוצה ממנה השתדלות כזו?
ההשתדלות היא בהתאם לרמת האמונה, ופה רמת האמונה שואפת לאפס !! הדבר היחיד שיש פה זה הרצון לחפש ריגושים ודברים שהם קצת מחוץ לגדרי הדת , מה שתמי אומרת זה רצון ה' זה לא רצון החברה!! תעשי לי טובה את באמת חושבת שהשם ירצה שהבת שלו תעשה מעשה שאישה צנועה באמת לא היתה עושה?? יש פה חוסר צניעות משווע ואת יודעת את זה תפסיקי לחפש פרצות בגדר הרצון הזה לחפש ריגושים ממש מעורר רחמים, תלכו בתלם ותפסיקו לסטות ממנו !
זו התנהגות של חילונים!
אם זה הבית שאתה שואף להקים זאב שהצניעות של אשתך לא שווה כלום אז לך על זה.
אבל אל תשכח את ההשלכות, !
הלוואי שיום אחד אתם תבינו כמה זה טוב לפעמים ליהיות מרובעים ולא לחוות את מה שיש בחוץ אתם רק מחפשים לפזול מהבועה שלכם ואתם יודעים מה? לפעמים בועה זה דבר טוב כי זה מגן עליך מהסכנות שבחוץ אז למה לנסות לפוצץ אותה?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2009 17:38 |
|
| |
''האפור הזה שאת מציגה הוא בעצם להגיד להשם יתברך "שמע אתה מרובע מידי לא מתאים לךי הגבולות שקבעת"
ההשתדלות היא בהתאם לרמת האמונה, ופה רמת האמונה שואפת לאפס !! .. ''
אני רוצה להבין את המזכירה של אלוקים שיודעת מה רצוי בפניו ומה לא??
ואולי לפי דבריך אני יכולה להחליט שלצאת לשידוכים זה רמת אמונה נמוכה??ואני פשוט ישב בבית ויתפלל שאלוקים יביא לי את החתן והוא פשוט יפול מהשמים??
גם דוד המלך עשה פעולה ששלך את בעלה של בתשבע לחזית כדי שימות והוא ישא אותה לאישה...ועל מעשה זה גם נאמר ''כל אומר דוד המלך חטא אינו אלא טועה...''
בקיצור לכל אדם יש דרך אחרת שאיתה ה' הולך איתו...וכניראה זאת הייתה ההשתדלות שלה...
תוקן על ידי shira8000 ב- 11/05/2009 17:35:48
תוקן על ידי shira8000 ב- 11/05/2009 17:36:48
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2009 17:43 |
|
| |
תראי ליאור אצל החרדים בעלי תשובה גמורים אינם מתחתנים עם צדיקים גמורים (כי יש הרבה סטיגמות חברתיות).
אבל בואי ננתח את הסיטואציה.
בחורה נפגשה עם בחור בפגישה "כשרה". הבחור החל לדבר ונמצא שהוא אינו בר ניפנוף לאחר חצי שעה ואולי גם לא לאחר פגישה. הפגישה נקטעה.
הבחורה לא התבלבלה ובמקום להאנח, הציעה לבחור (שהפגישה עמו עדיין "בחזקת כשרות"), כי במידה ויש בכוונתו להמשיך מהיכן שנקטע, שירים טלפון למספר שהיא מסרה לו.
מי אמר שהיא אינה צנועה, אולי היא בחורה מעשית. אולי היא בוגרת בית יעקב הכי קיצוני שיש אבל עם חוש מעשי. אולי רגע לאחר שהוא יצור עמה קשר היא תברר עליו (והוא גם יכול לברר עליה). לא מזמן היה כאן סיפור של "רווקים" שהתארס עם בחורה עמה הוא התכתב דרך הפורום שזה מעשה פחות מקובל.
אני חושב שלהגיד לבחור שלא להיפגש עם בחורה בסיטואציה כאמור זה ללא בדיקה מעמיקה, דורשת הרבה שיקול דעת (ובסך הכל כולה פגישה לא תמצא חן בעיניו זה יהא כמו עוד מספר בחורות שלא מצאו חן בעיניו או שהוא לא מצא חן בעינהן).
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2009 17:56 |
|
| |
שרפ, אנשים בעלי סטיגמות הם לא צדיקים גמורים ככה שב"ה שבעלי תשובה לא מתחתנים עם אנשים כאלה, לדעתי אנשים עם סטיגמות זה אנשים גועליים שיתבעו על זה בשמיים וזה בדוק כי יהודי הוא יהודי ותאמין לי שחרדי מבית שמשחק אותה ובשושו רואה טלויזיה או כל מיני דברים כאלה שחוזר בתשובה מנסה להלחם להפסיק איתם בוא נראה מי פה מעל מי.
וחדרים מבית שהגזעות שלהם היא מעל לכל ביקורת עם כל הקטע של הספרדים אשכנזים גם דוחה רצח וצדיקים הם לא, הם אפילו לא נקראים חרדים זה הכל מסכה נקודה.
ותעשה לי טובה בקשר לפגישה, אם היתה לה אמונה אמיתית היא לא היתה עושה את המעשה הזה, זה לא בחורה מעשית זו בחורה עם עזות וחוצפה תעשה לי טובה, לפעמים קשה לי להאמין שאני מדברת עם אנשים חרדים כי זה פשוט לא נראה ככה, זה שהיה כאן סיפור על בחור ובחורה שהכירו דרך הפורום זה קשור? לא נראה לי... אין קשר בין המקרים זה לא נכון וזה לא נכון מה הקשר ביניהם, תדבר עם קשר בבקשה.
יש לנסות בדרך מקובלת לדבר איתו אולי ינסו דרך השדכנית משהו להפגש אבל בצניעות ולא לדחוף לו פתק ליד!
כואב לךי הלב על השטויות שלכם לפעמים שה' יעזור לכם באמת
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2009 18:00 |
|
| |
shira8000
לא. מעניין, משום מה אני לא מרגישה שאני חיה בתוך אקווריום מזכוכית. אף אחד מעולם גם לא קרא לי מרובעת, זכיר להיות הראשונה.
ולעניננו. עזבו אותי עכשיו אמונה לא אמונה, אני מדברת ממחשבה שאני יכולתי להיות בסיטואציה של העדינה הזו. ולא, לא הייתי משאירה לו שום מספר טלפון.
הבחור יכל למצוא חן בעיני, נכון. יכל למצוא חן בעיני אפילו מאד. אבל הנה הוא גילה שזו טעות והוא בא להתחפף, מה שאומר שאני לא הכי ריגשתי אותו. ו-אוה, עוד רגע הוא בורח לי.
הלו, הוא לא מעוניין בך! אם הוא היה מעוניין בך הוא היה משאיר את המספר שלו (ע"ע דברי קוטבית בנ"ל) או מנסה לחשוב מה עושים מכאן.
השאלה שלה לגבי להמשיך את הפגישה היתה לגמרי מטומטמת (וזה אני רואה שכולם מסכימים פה), אבל היא יכלה להעלות שאלה כמו- אולי עוד נוכל להפגש? ואז לתת לבחור לשבור את הראש. לגלגל את הכדור לידים שלו. לא ללחוץ עליו ולא לדחוף לו שום דבר. זה טיפשי, זה לא מכבד, וזה לא נכון.
זה התפקיד של הגברים וזה הופך להיות נורא מגעיל כשנשים מנסות לעקוף אותם, להתקרצץ אליהם, או איך שתקראו לזה.
מסרתי בחיי את מספר הטלפון שלי להרבה בחורים (בענייני עבודה וכגון אלו ולאו דווקא "כגון אלו") ומעולם לא זכור לי שהייתי הראשונה לעשות זאת. הבחור ביקש כי מצא לנכון, או שהוא נתן לי את שלו קודם.
קצת שכל ישר, בחיאת, אנשים. קצת שכל ישר.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2009 18:03 |
|
| |
| shira8000 כתב: |  |
''האפור הזה שאת מציגה הוא בעצם להגיד להשם יתברך "שמע אתה מרובע מידי לא מתאים לךי הגבולות שקבעת"
ההשתדלות היא בהתאם לרמת האמונה, ופה רמת האמונה שואפת לאפס !! .. ''
אני רוצה להבין את המזכירה של אלוקים שיודעת מה רצוי בפניו ומה לא??
ואולי לפי דבריך אני יכולה להחליט שלצאת לשידוכים זה רמת אמונה נמוכה??ואני פשוט ישב בבית ויתפלל שאלוקים יביא לי את החתן והוא פשוט יפול מהשמים??
גם דוד המלך עשה פעולה ששלך את בעלה של בתשבע לחזית כדי שימות והוא ישא אותה לאישה...ועל מעשה זה גם נאמר ''כל אומר דוד המלך חטא אינו אלא טועה...''
בקיצור לכל אדם יש דרך אחרת שאיתה ה' הולך איתו...וכניראה זאת הייתה ההשתדלות שלה...
תוקן על ידי shira8000 ב- 11/05/2009 17:35:48
גיברת לא צריך ליהיות מזכירה של ה' יתברך בשביל להבין מה הוא רוצה ממך ומה לא! תגידי לי את עושה מעצמך צחוק?? את חושבת באמת שזה כבוד של בת ישראל לדחוף לבחור פתק ליד עם המספםר טלפון שלך? זה חוסר כבוד עצמי !!!
לא את לא אמורה לשבת בבית את אמורה לצאת לשידוכים אבל יש דרך לעשות דברים ולא לדחוף לבחור פתק ליד!! המצב עצמו יכל ליהיות שוואלה אולי זה מתאים אז מדברים ומנסים אולי לברר ככה דרךהשדכנים אבל מפה ולדחוף לו פתק ליד? זה גועל נפש! ומהה הקשר דוד המלך? את משווה את עצמך לדוד המלך חמודה?
לכל אדם יש דרך אחרת ...איייייייי מה יהיה איתכם באמת מה יהיה איתכם מזה דרך אחרת??? תגידי את באמת חושבת שה' היה רוצה שהבת שלו תדחוף לבחור פתק ליד עם המספר טלפון שלה?
בקיצור מי שמחפש פירצות ימצא אותם וזה לא חסר בעולם החרדי, אתם חושבים שאתם צדיקים והכל טוב איתכם כי יש לכם את התואר חרדי אז למה שחס ושלום משהו בכם דפוק?
לא רק חילונים צריך להחזיר בתשובה!! גם חרדים צריך להחזיר בתשובה ולפעמים צריך להחזיר את החרדים יותר ממה שאת החילונים!!
ה' יעזור לכם אני את שלי אמרתי שה' יחזיר אותכם בתשובה שלמה זה מה שאני מאחלת לכם
תוקן על ידי shira8000 ב- 11/05/2009 17:36:48
|
|
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2009 18:05 |
|
| |
תמי,
כל מילה, בובה(:
אשרייך!(:
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2009 18:32 |
|
| |
ליאור ותמי אני לא אומרת שאני הייתי עושה את זה כי אני עדיין חושבת שזה התפקיד של הגבר ...
אבל אם הבחורה עשתה את זה והבחור כן מעונין להכיר אותה אז שיזרום איתה...
|
|
|
|
|