|
|
| נשלח ב-11/5/2009 18:35 |
|
| |
או, shira8000 כבר התקדמות.
רק תוסיפי לעניין של "תפקיד הגבר" את הזילזול של האישה בעצמה כשהיא מנסה לתפוס את מקומו
וכבר יש לך מתכון ל-למה לא לזרום איתה
חח ליאור, אשרייך גם :)
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2009 19:26 |
|
| |
לכל אלו שכתבו על "תפקיד הגבר"
תפקיד הגבר לתת פתק כזה עם מספר הטלפון לבחורה ? ומה הלאה - הבחורה צריכה להתחיל לחפש אותו ?
לא יותר נכון לעשות כפי שעשתה עדינה אחת : היא נתנה לו מספר טלפון, ומעכשיו התפקיד והיוזמה תהיה שלו !
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2009 19:43 |
|
| |
2 הערות לליאור:
א. את חושבת שהבחורה נהגה בחוסר צניעות. לא מסכים אבל לפחות הבנתי. אבל לא צריך להגזים ולעשות מזה עניין של "לחפש ריגושים" \ "רמת אמונה שואפת ל-0" וכד'. את צריכה להסתכל בהקשר של הדברים: הם כבר דיברו חצי שעה במסגרת פגישה, וכל המצב הוא די חריג. היא לא ניגשה אליו ברחוב או באיזה אירוע כדי לחפש ריגושים. לא מדובר בשבירת כל החומות והמוסכמות.
ב. אל תמהרי להחמיא לתמי. למרות ששניכן מתנגדות, הרי שזה מסיבות שונות מהותית, כפי שאפשר להיווכח משאלה פשוטה: מה היית אומרת אם זאב היה בא ומספר ש*הוא* רשם לה פתק לפני שנפרדו? אני מניח שבשבילך אין הבדל והמעשה עדיין פסול,לא צנוע ולא מקובל, נכון? אבל אם הבנתי נכון, במקרה כזה, תמי דווקא לא תתנגד כי אז הגבר הוא זה שנטל את היוזמה ועשה מעשה, וכבודה של הבחורה במקומו מונח. אולי אפילו צריך לתת לו צל"ש.
והערה לשירה8000:
חבל שמי שמוכנה לגלות פתיחות מהצד ההשקפתי\דתי חוזרת ומתקבעת כשזה מגיע לסטיגמות של "תפקיד הגבר".
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2009 20:53 |
|
| |
תרי זוזי זה לא ענין של התקבעות פשוט זה ברור שזה התפקיד של הגבר להתחיל עם בחורה..
בחורות שיש להם את האומץ לעשות את זה יפה להם...אני לא חושבת שהם מורידות את הכבוד שלהם עד עפר (למרות שאני ג''כ מסכימה שהמישפט שעדינה אמרה בסוף הפגישה קצת מגוחך)
אבל עדיין עדיף לגרום לבחור בצורה חכמה שהוא יגיד את הדברים וידחוף לה את הפתק...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2009 15:27 |
|
| |
| תרי_זוזי כתב: |  | | 2 הערות לליאור:
א. את חושבת שהבחורה נהגה בחוסר צניעות. לא מסכים אבל לפחות הבנתי. אבל לא צריך להגזים ולעשות מזה עניין של "לחפש ריגושים" \ "רמת אמונה שואפת ל-0" וכד'. את צריכה להסתכל בהקשר של הדברים: הם כבר דיברו חצי שעה במסגרת פגישה, וכל המצב הוא די חריג. היא לא ניגשה אליו ברחוב או באיזה אירוע כדי לחפש ריגושים. לא מדובר בשבירת כל החומות והמוסכמות.
ב. אל תמהרי להחמיא לתמי. למרות ששניכן מתנגדות, הרי שזה מסיבות שונות מהותית, כפי שאפשר להיווכח משאלה פשוטה: מה היית אומרת אם זאב היה בא ומספר ש*הוא* רשם לה פתק לפני שנפרדו? אני מניח שבשבילך אין הבדל והמעשה עדיין פסול,לא צנוע ולא מקובל, נכון? אבל אם הבנתי נכון, במקרה כזה, תמי דווקא לא תתנגד כי אז הגבר הוא זה שנטל את היוזמה ועשה מעשה, וכבודה של הבחורה במקומו מונח. אולי אפילו צריך לתת לו צל"ש.
והערה לשירה8000:
חבל שמי שמוכנה לגלות פתיחות מהצד ההשקפתי\דתי חוזרת ומתקבעת כשזה מגיע לסטיגמות של "תפקיד הגבר".
|
|
א. לא מסכימה גם אחרי שיחה של שעתיים לא שייך לדחוף לגבר פתק ליד, והקטע של הריגושים זה לא רק על הקטע הזה זה נגוע בכמה מקרים שכבר ראיתי במגזר החדרי וזה פשוט הוסיף כי זה כבר בלתי נסבל, היא יכלה בשקט לדבר איתו ולנסות לסכם שישדכו ביניהם דרך איזה שדכן בלה בלה אבל לא לדחוף לו בעזות פתק ליד אתה בעצמך ראית תתגובה של זאב הוא היה בהלם זה לא שהיא ראתה הסכמה מצידו להמשיך או משהו , זה ממש דבר שמוריד מהערך של האישה נקודה.
ב. היו לה גם כמה טענות שדומות לשלי שזה מוריד מערכה של האישה אבל לא שמתי לב שזה קשור לקטע שעדיף שהגבר יעשה את זה כי בעיני אם הגבר ידחוף לבחורה פתק ליד זה דבילי רצח, קיבלתי תטענה שלך.
בקיצור עזבו אותכם אתם לא רציניים.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2009 21:41 |
|
| |
לדעתי
אם היא מוצאת חן בעיניך, למה שלא תנסה.
ולכל מי שיתקיף אותי עכשיו, אם היא מוצאת חן בעיניו אז הוא לא רואה את מה שהיא עשתה
כמו שאתם רואים. עובדה שהיא עדיין מוצאת חן...
ועוד משהו.... אם תלך על זה, תברר אם זה באמת השם שלה.. זה נשמע לי קצת הזוי... שבחורה שאמורה להפגש עם בחור אחר ומגלה שזו טעות הגיבה כך בספונטניות.
זו עוד דרך להשיג שידוך. ללכת לבית מלון ולענות כן על כל שם שהיא נשאלת....
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2009 00:39 |
|
| |
עשיתם פה סלט אחד גדול. אבל חשוב לציין שהדיון היה יפה מאוד.
פה אין עניין של חרדי או לא חרדי אין פה משחקי שחור לבן אפור צהוב או לא יודע מה.
פה יש עניין אחד מאוד פשוט האם בחורה נהגה אם טאקט או לא?
אני חושב ועוד אחרים כמוני חושבים שהיא נהגה אם הרבה טאקט ויש כאלה שחושבים שלא. בד"כ אלו שחשבו גם כאן שלא זה אנשים שאין אצלהם את המושג אפור יש להם רק שחור או לבן ולא מעבר וזה בד"כ מראה על אנשים עם אופקים/ראיה מאוד צרה.
בכל מקרה לטעמי הבחורה פה נהגה בצורה נורמלית ביותר כי יש היא כנראה חשבה שאם הבחורה שהוא יפגש איתה אח"כ וזאת היא מי שהוא היה אמור לפגוש מכתחילה תמצא חן בעיניו אז הוא לא יתיחס אפילו לפתק. ואם היא לא תמצא חן בעיניו אז וודאי הוא יראה איך לנכון להשתמש בזה.
אני בכל מקרה זאב הייתי מסתכל ע"ז בתור מחמאה ולא ההפך ובוודאי לא להכנס ללחץ או להלם.
במקרה הגרוע יש שירותים במקום שנפגשתם ושים את הפתק שם ותוריד את הידית הגדולה אם אתה כ"כ בהלם מזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2009 17:59 |
|
| |
הקונסיפרציה שלי -
לבחורה יש איזושהי בעיה שלא "נשמעת" טוב בשידוכים..
בקיצור במקום לשבת בבית היא קמה ועושה מעשה: ערב ערב יוצאת היא לבתי המלון ומנסה "לתפוס" בחור שימצא חן בעיניה, בדרך לפגישה
כששואלים אותה: את עדינה? היא עונה 'הן', את רחלי? - הן, שירה? - הן וכן על זו הדרך
כאשר מתבררת לבחור הטעות היא נותנת לו בטבעיות את מס' הטלפון.
אם הצליחה לכבוש את ליבו - סבבה, אם לא - תנסה פעם אחרת
הזוי, אה?
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2009 18:08 |
|
| |
וואלה, ליטאית,
אימצתי את הרעיון! הרבה יותר פשוט ככה...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2009 15:37 |
|
| |
נשמע לא אמיתי...
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2009 02:19 |
|
| |
זאב1, מה החלטת בסוף?
אתה לא חושב שמגיע לנו עידכון?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2009 13:15 |
|
| |
ליטאית, אהבתי!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2009 13:27 |
|
| |
| עץ_השדה_1 כתב: |  | לכל אלו שכתבו על "תפקיד הגבר"
תפקיד הגבר לתת פתק כזה עם מספר הטלפון לבחורה ? ומה הלאה - הבחורה צריכה להתחיל לחפש אותו ?
לא יותר נכון לעשות כפי שעשתה עדינה אחת : היא נתנה לו מספר טלפון, ומעכשיו התפקיד והיוזמה תהיה שלו ! |
|
אני לא חושבת שהבנת נכון מה הבעיה פה...
אם מדברים על "תפקיד" של גבר.. הבחור היה צריך לבקש מהבחורה את המספר שלה (לא לתת לה את שלו כמו שהבנת...)
ואז בכ"מ, התפקיד והיוזמה שלו..
ואני לא מדברת דווקא על המקרה הספציפי הזה..
|
|
|