לכל עם ישראל, אנא התייחסו לזה במלוא הרצינות. קיבלנו מסר על ידי הצדיקים, שישנה גזירה קשה על עם ישראל, מלחמה שעתידה לפרוץ בסביבות החודשיים הקרובים. מלחמה שתהיה בכל הארץ על ידי טילים ואפילו אוניות שיקיפו אותנו מכל עבר...הטילים יגיעו ממקומות שעדיין לא נורו משם, ובהיקף שעוד לא נראה.
צריך לדעת שהמלחמה שהייתה בעזה בחודש מרץ (עופרת יצוקה) הייתה אמורה להתפשט למלחמה קשה בכל הארץ, אבל בזכות תפילות של עם ישראל, וקבלות שקיבלו, הדבר השתנה והמלחמה הסתיימה בניסים גדולים לעם ישראל.
גם עכשיו הדבר יכול להשתנות, כל הגזירה הזאת, על ידי שעם ישראל יתעורר מהתרדמה שבו הוא נמצא ומהחומריות וההבלים שהוא הולך אחריהם. כל יהודי שיקבל על עצמו קבלה מסוימת לטובת עם ישראל, קריאת תהילים או קריאת זוהר, או קבלה עצמית על עצמו בנושא צניעות, תפילה, שמירת שבת או כל דבר אחר, כל קבלה כזו יכולה לשנות את המצב.
אנא מכם, העבירו את המסר הזה לכל מי שאתם מכירים, ועוררו כל יהודי על המצב שבו אנו נמצאים. המצב לא פשוט בכלל, לא צריך להיות חכם גדול בשביל לראות את זה, אבל צריך לדעת שבזמן מאוד קצר אם לא נתפלל ונקבל על עצמנו להשתנות ולו במשהו, המצב יהיה בכי רע...
להתחזק עם ישראל במה שאפשר להצלחת עם ישראל ולאקמה שכינתה מעפרה.
תוקן על ידי nipnap ב- 11/05/2009 16:24:06
תוקן על ידי nipnap ב- 11/05/2009 20:14:29
נשלח ב-11/5/2009 19:28
יש מקור?
נשלח ב-11/5/2009 20:11
אני לא יכול לתת את המקורות, אבל יש, וכדאי להתיחס לזה ברצינות. לא הבאתי את זה בשביל להראות לכם "הנה ידעתי, אמרתי לכם" וכו', אלא כדי לעשות מה שאפשר למנוע זאת, ואפשר.
אנא העבירו את זה לכל מי שאתם יכולים...
נשלח ב-11/5/2009 20:36
מתנצל שתשובתי לא קלה,
מי אמר שרוצים למנוע?
אני לא רוצה למנוע!
צריכה להיות להיות מלחמה ותהיה אם צריך לפני הגאולה.
צריכים לחזור בתשובה ולזעוק למשיח ומי שלא ראוי לא יישאר
צריכים לצאת מהסרט של לחשוב: הכל יישאר כך...
תהיה מלחמה ומי שבוטח בקב"ה ומחובר לאמת (כפי שצריך)יישאר ויזכה לראות פני משיח, כל היתר- לא(אגב, אנני מוציא עצמי מהכלל וגם אני בכלל לא בטוח שאשאר, יותר בטוח שלא אשאר)
אני מתנצל שזוהי תשובתי אבל אנו כמו "נרקומנים" שרק רוצים לשמוע :יהיה טוב, לא תהיה מלחמה...
אשריך שאתה רוצה להעביר ולעורר אבל צריכים להיות מוכנים גם למלחמה אם תהיה.
כל טוב ובהצלחה לכל עם ישראל שנזכה לחיות כפי רצון הקב"ה,לעבור המלחמות ולקבל פני משיח צדקנו.
בזכות רבי שמעון בר יוחאי.
נשלח ב-11/5/2009 20:47
לפי איך שנראה לי מהמסר שקיבלנו, המלחמה היא כמעט בלתי נמנעת השאלה היא איך אנו נעבור את המלחמה הזו.
עם ישראל צריך להתעורר והמלחמות שבאות הם חלק מהדרך בה השם מנסה לעורר אותנו. השם אומר "חַי אָנִי נְאֻם אֲדֹנָי יֱדֹוִד אִם אֶחְפֹּץ בְּמוֹת הָרָשָׁע כִּי אִם בְּשׁוּב רָשָׁע מִדַּרְכּוֹ וְחָיָה שׁוּבוּ שׁוּבוּ מִדַּרְכֵיכֶם הָרָעִים וְלָמָּה תָמוּתוּ בֵּית יִשְׂרָאֵל". כל יהודי שמצילים זה עולם שלם. אם אתה אומר בשביל מה להציל, אז בשביל שיחזרו בתשובה. והשאלה היא האם הייתה מדבר אותו הדבר אם היה מדובר בבן שלך.....(סליחה על ההשואה)
נשלח ב-11/5/2009 21:03
גם אני מאריך שתהיה מלחמהבחודשיים הקרובים בדרום עם חמאס ובצפון עם חיזבאלה ואולי גם אם סוריה שהם כידוע הזרועות של התמנון האירני והם ינסו
א- לגנוב זמן בכדי שאירן תתחמש יותר (לפי ערכתי לאירן יש כבר פצצות גרעיניות מוכנות ) והם לפי המדרשים יחריבו תעולם
ב- להחליש את כוחה של ישראל (לפי מחשבתם ) לפני המילחמה איתנו
ואני חושב שבחודש אב תיהיה מילחמה קשה עם הפרסיים הרשעים
כמו בסרטים בהתחלה החלשים נילחמים ובסוף החזקים וכמו כל סרט הטובים ינצחו
נשלח ב-11/5/2009 21:09
ניסן החיים הם לא סרט פעולה מהוליווד. בחיים לא תמיד יש הפי אנד...
נשלח ב-11/5/2009 22:25
מחילה אבל ממש לא הבנת את דבריי אם זו תשובתך.
לא אמרתי לא להציל, אמרתי להציל.
אבל הדרך שרוב העם בוחר כיום היא הרדמה וכאשר אומרים שעוד מעט תהיה מלחמה וצריך להתפלל, חלק יתפלל על מנת לבטל גזרות אבל האם באמת יעשו תשובה? לא!
תשובה וחיבור לאמת הם הוצאת כל הטומאה החוצה ולחיות כפי רצון השם ולהשתוקק לעבוד רק אותו.אבל אם אדם מתפלל ובוכה שלא תהיה מלחמה ושיתבטלו גזרות על מנת שנמשיך לחיות ככה זו לא תשובה . נקודה. ולחיות ללא ציפיה מוחשית למשיח בימים אלו?!
הקב"ה רוצה שיבקשו משיח גאולה, שירצו ולא שיתפללו כי יש מלחמה באויר ומבקשים לבטל גזרות.
צריך לנהוג כמו בשושן כאשר היתה גזירה כולם יצאו לרחוב עם שק ואפר וזעקו לקב"ה לישועה
כך גם עתה. רוב העם לא באמת רוצה משיח, נוח להם עם החיים בצל כרטיסי אשראי, בילויים, פיקניקים,תאוות, נופש וכדומה.
אז לבקש מבורא עולם לבטל גזירת מלחמה כדי להמשך בזה? זו חוצפה מצידינו.
לזה התכוונתי. ולא לדבר רע חלילה. ולכן מלחמה חיונית על מנת לנקות הטומאה.
הכוונה והיוזמה שלך מבורכים רק צריך להסביר את האמת על מנת להציל.
נכון שדבריי קשים אך מה לעשות, האמת היא אחת.
ואגב, בראש וראשונה הדגשתי שהדברים מכוונים אליי ואני חושב שסיכויי לשרוד לחיי ימות הגאולה הם אולי 1%.
אז במקום לבקש לבטל גזרות בואו נשוב בתשובה אמיתית,נזרוק כל הטומאות ננהג ואהבת לרעך כמוך, נזעק כולנו לישועה ולביאת המשיח
וכן, אם אפשר להציל מישהו אז בודאי שכן אבל להציל באמת ולא לתת "סם" כמו לנרקומנים ולהגיד להם בואו נבטל את המלחמה ואח"כ נחזור "לסטלבט".
מתנצל מעומק ליבי אבל הדברים הכרחיים לאור המצב של היום.
נשלח ב-11/5/2009 22:43
אשריך מצפה2 ניכר שאתה מדבר מהלב ודברי אמת.. אבל ידוע שאם נצליח לדחות את המלחמה האחרונה מה שניקרה גוג ומגוג, וניזכה לדחות אותה שוב ושוב ושוב. היא בסוף לא תהיה, כי הנה תגיעה הגאולה... וכולם בעזרת השם יתברך יזכו לה.. כי ידוע שלתאריך הגאולה יש 2 שיטות לבוא 1 אחישנה הכוונה להחיש זה מה שניקרה לצאת לרחובות ולזעוק להשם יתברך רוצים משיח.
ה 2 בעתו בזמן שנקבע לה מראש על ידי הקדוש ברוך הוא, ולא חשוב איך עם ישראל יהיה, זה מה שניקרה הזמן הסופי לגאולה.. אז אם נצליח תמיד לדחות את הגזרות מעל עם ישראל, זה גם טוב כי בסוף יגיעה הזמן של הגאולה בלי גזרות רעות..
תוקן על ידי yc906 ב- 11/05/2009 22:41:03
נשלח ב-11/5/2009 22:58
אנחנו צריכים לנסות לשנות גזרות רעות אפילו אם לא רואים את הטובה הצומחת מזה.
בכדי להבין טוב את הדברים ראה ספר יונה, כמה חרה לו שהשם ביטל את הגזירה מעל נינוה העיר הגדולה, שהייתה עיר של רשעים והשם הוכיח אותו על זה...
נשלח ב-11/5/2009 23:01
nipnap כתב:
קיבלנו מסר על ידי הצדיקים, שישנה גזירה קשה על עם ישראל, מלחמה שעתידה לפרוץ בסביבות החודשיים הקרובים. מלחמה שתהיה בכל הארץ על ידי טילים ואפילו אוניות שיקיפו אותנו מכל עבר...הטילים יגיעו ממקומות שעדיין לא נורו משם, ובהיקף שעוד לא נראה.
אם לא נתפלל ונקבל על עצמנו להשתנות ולו במשהו, המצב יהיה בכי רע...
ניפנאפ ערב טוב
אני חושבת שמאד לא רציני להגיד "קיבלנו מסר ע"י צדיקים" בלי לציין את שם הצדיקים, האם
אותם צדיקים חוששים שמא תחזיתם הקשה לא תתממש והם ייראו באור מגוחך ? מה
הענין להסתיר את שם הצדיקים שניבאו את הנבואה הזאת ?
תמיד טוב להתפלל ולבקש למען עם ישראל - אבל מה שכתבת כאן מעורר תמיהה ..
לא תהיה שום מלחמה בחודשיים הקרובים, וזה לא אומר שאנחנו לא צריכים לתקן את
המידות שלנו ולבקש כל יום ובכל תפילה רחמים על ישראל, ובעיקר - הכי חשוב לעורר
בלב שלנו אהבה לכל יהודי שחי איתנו, בין מקיים מצוות ובין לא מקיים מצוות.
שידוע שרק אחדות ואהבה תעורר רחמים בשמים !
נשלח ב-11/5/2009 23:11
תהיה או לא - עלינו להתחזק וזה ברור.
עוד תהילים בדרך, עוד דף בזוהר.
זה מין בדיחה יפה - אנחנו לומדים ומתפתחים והתוצאה היא שמירה עלינו.
כאילו ישלמו לנו למלא לוטו....רק הרבה יותר טוב.
אין גבול לאהבה לא?
איזו זכות!
נשלח ב-11/5/2009 23:57
לצברית שלום:
הלואי ולא תהיה מלחמה, אבל אם את אומרת את דבריך בהסתמך על האסטרולוגיה שלך, אז אומר לך שתי דברים:
1 שמעתי מאסטרולוגית אחרת די מקצועית בנושא (למרות שבימינו איבדנו את החכמה הזאת כפי שהיתה בימי קדם) שאמרה לאחרונה, שלפי איך שנראה מהמפה של המדינה יש מציאות למלחמה בבתווך של החודשים תמוז אב.
2 דברי מבוססים על דברי צדיקים ולא על איצטגננות (אסטרולוגיה).
איך שלא יהיה נקוה שלא תהיה מלחמה, והכל תלוי בתשובה שלנו ועד כמה אנחנו רוצים גאולה באמת...
כל מה שהבאתי רק כדי למנוע את הגזירה, אבל עם כל הכבוד לאסטרולוגיה שלך, לצערנו הרב ישנה גזירה לא פשוטה על העם וצריך לעשות כל מה שניתן בעניין לשנות אותה....
לגבי המקורות איני יכול להרחיב, אבל אם את לא מאמינה את לא חייבת לקבל את הדברים. אכן ישנם צדיקים שלא רוצים לדבר בגלל שאם לא יתקיימו הדברים מה יגידו...לא זו הסיבה במקרה הזה בעזרת השם כשיגיע הזמן נרחיב בנושא הזה.
תוקן על ידי nipnap ב- 11/05/2009 23:55:47
תוקן על ידי nipnap ב- 12/05/2009 0:00:26
נשלח ב-12/5/2009 00:22
אז כן אני גם כתבתי באשכולות אחרים שנראה לי שתהיה מלחמה בחודש הקרוב אז אולי בחודשיים הקרובים אכן כך נראים פני הדברים גם אם אין קבלה מצדיקים כל מי שעיניו בראשו מבין את זה וכל שכן שזה בא מצדיקים
נשלח ב-12/5/2009 00:29
אני מצטער ניפנאפ, אבל למרות הכבוד שלי אליך אני מבקש שתיתן מקור. מדוע אתה מסרב להסגיר מקורות? אני לא יכול להתייחס ברצינות לידיעה זו עד שתיתן מקור ברור ומהימן, לא "אסטרולוגית" או "צדיקים". תודה
וראה לדוגמא את המשקיף שנתן בעבר שמות וקיבל את ההתיחסות הראויה והמכובדת, ובעיקר המכבדת את חברי הפורום.
נשלח ב-12/5/2009 01:18
nipnap כתב:
לצברית שלום:
הלואי ולא תהיה מלחמה, אבל אם את אומרת את דבריך בהסתמך על האסטרולוגיה שלך, אז אומר לך שתי דברים:
1 שמעתי מאסטרולוגית אחרת די מקצועית בנושא (למרות שבימינו איבדנו את החכמה הזאת כפי שהיתה בימי קדם) שאמרה לאחרונה, שלפי איך שנראה מהמפה של המדינה יש מציאות למלחמה בבתווך של החודשים תמוז אב.
2 דברי מבוססים על דברי צדיקים ולא על איצטגננות (אסטרולוגיה).
איך שלא יהיה נקוה שלא תהיה מלחמה, והכל תלוי בתשובה שלנו ועד כמה אנחנו רוצים גאולה באמת...
כל מה שהבאתי רק כדי למנוע את הגזירה, אבל עם כל הכבוד לאסטרולוגיה שלך, לצערנו הרב ישנה גזירה לא פשוטה על העם וצריך לעשות כל מה שניתן בעניין לשנות אותה....
לגבי המקורות איני יכול להרחיב, אבל אם את לא מאמינה את לא חייבת לקבל את הדברים. אכן ישנם צדיקים שלא רוצים לדבר בגלל שאם לא יתקיימו הדברים מה יגידו...לא זו הסיבה במקרה הזה בעזרת השם כשיגיע הזמן נרחיב בנושא הזה.
תסכים איתי שאין פה ענין של 'אמונה', שאתה מביא מקור 'עלום שם', לו היית אומר שהרב המקובל הצדיק אבוחצירא
אמר את זה, הייתי מתייחסת לזה עם המון הערכה ואפילו יראת כבוד , אבל אתה כותב "לא זו הסיבה במקרה הזה בעזרת
השם כשיגיע הזמן נרחיב בנושא הזה" ואני מבקשת שלא תשכח מה שכתבת ובאמת תרחיב בנושא אפילו שלא
תהיה מלחמה - .
לגבי האיצטגננות אני מתפלאה עליך שאתה רב ויודע מהי איצטגננות, ובכזו קלות קולמוס אתה רושם לגבי דברים כאלה,
שאתה לא יודע דבר על הדרכים בהם אני רואה את הדברים ומיד אתה קובע קביעות בלי להכיר אותי בכלל, לא חושב
שזה קצת יומרני ? מנין קיבלתי את הידע שלי ? אולי זאת הארה גדולה שהגיעה אלי ? מה אתה יודע על הידיעות
שלי ? מה אתה יודע על דרך הראייה שלי ?
אז בוא אגיד לך למרות שאין בי תורה כמו שלך יש, שלא צפויה להיות מלחמה בחודשיים הקרובים, אבל הצדיק שאמר לך
לא טעה ממש , וגם ההזהרות שלך במקומן , הצדיק ראה את חודש סיון, תשנה את האותיות ותוסיף י לאות ו בסיון
ותגיע לניסן (ס י ן ן = ניסן), וזה מלמד שהשם יהיה איתנו לא בעוד חודשיים - כי אם בניסן התש"ע, אז יש רק טעות של
כמה חודשים , ואני חושבת שהצדיק ראה ברוח הקודש מה שרשמת בהודעה הראשונה - רק העיתוי לא מדוייק.
אני חושבת שתפקידך כרב - לקרב לבבות בכל דרך אפשרית, זה היום התפקיד של כל אחד מאיתנו שדואג לעם ישראל,
לקרב לבבות - לא בדרך של איומים והפחדות, אלא בדרך של קבלת השני והשוני, אם תרצה או לא תרצה - זה יהיה
חייב לקרות בסופו של דבר, כי כך גם כתוב בנביאים, ואני מאמינה במה שכתוב.