|
|
| נשלח ב-12/5/2009 07:39 |
|
| |
3ברית,
אני חושב שאם אדם רוצה להיות ישר באהבת ישראל ויראת השם - ויש לו מה לומר הוא צריך לומר אותו.
גם אם ניפ מכיר מישהו צדיק שהוא מאמין בו הרי צריך להביא את הדברים - יש פה אפשרות הצלת יהודים, מה יותר חשוב מזה?
לא להביא את הדברים כי מישהו יגיד משהוא אם זה לא יקרה - זה דבר איום שנובע מהתנהגות קצת לא תקינה של אנשים שרוצים לשמוע ואז זה חשוב, ואם זה לא קורה אז אותו אדם הוא...
צריך לרדת מזה ולקבל את הדברים האלה באהבה ולהבין - לא נקבעים דברים בלי יכולת שינוי.
מה גם שהפורום הזה בא בדיוק כדי לדון בדברים כאלה.
אני מניח ששניכם צודקים - מסיבה פשוטה - הכל יתכן בימים המטורפים האלה ולך תדע איך הקב"ה מתכננן לחזק אותנו.
מצפה:
למה אתה מנזה להתקרב למוות? מה עם ובחרת בחיים!!!!
תפסיק לחכות למלחמה, כי אתה כנראה לא יודע מה היא.
(ושלא תדע לעולם אמן!)
למה אתה חושב על הרוגים ו"מצפה" להם כ"כ? אולי יש רצון להראות לנו ניסים כדי לקרב אותנו? לאחד אותנו?
יש גזירה קשה? סימן שצריך להתחזק ולא לקוות למלחמה!
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2009 09:04 |
|
| |
לצברית:
אני לא מזלזל חס ושלום בחכמת אסטרולוגיה שלך. אני אומר שזה מדע שהיום אי אפשר לחזות ב 100% את אשר יקרה. והיו דברים מעולם. אפילו האסטרולוגים של פרעה לא הצליחו לפענח את המפה של משה רבינו, רק הצליחו לראות שמשה "לוקה" במים, האם הם הצליחו לחזות את העתיד נכון...לא, וזאת בגלל פרשנות לא נכונה של המפה.וכן יש הרבה דוגמאות, וגם בימינו הרבה אסטרולוגים ידועי שם, אמרו הרבה דברים ובסופו של יום התברר אחרת...
אני לא אומר שאת לא יודעת לעשות את התחזית נכון או לפרש נכון, פשוט הדברים על פי האסטרולוגיה הם לא 100% ואפילו גם לא 80%.
לי אישית נראה שלפעמים הדברים לא קורים כמו שרואים בכוכבים, בגלל שהשם לפעמים מקיים את הפסוק "משנה עיתים ומחליף את הזמנים", וכבר דיברנו על זה, וחז"ל הסבירו את הפסוק על מערכת הכוכבים, כמו גם על המערכת האלוקית...והבאנו את הדוגמה של פורים, אשר בה המן ימ"ש, היה אסטרולוג גדול וראה שבחודש אדר בשנה מסוימת יש אפשרות ממש של "קליה" ח"ו לעם ישראל,והוא לא טעה מבחינה אסטרולוגית, אלא שחז"ל מסבירים שהשם שינה את המציאות גם בעולמות העליונים וגם במערכת הכוכבים, וזה מה שאנו אומרים בפורים "ונהפוך הוא"...
לפי המידע שקיבלתי אין שום טעות, והכוונה היא על החודשיים הקרובים. אני מקוה שהדברים ישתנו ואפילו אם לא יקרה כלום, אני מודיע כבר מעכשיו שאני עומד מאחורי מה שאני אומר, ולא מפחד מה יגידו אם לא יקרה. כי אם לא יקרה אשמח שהדברים השתנו לטובה, בכל מקרה אלה הם הדברים שקיבלתי, מי שרוצה לקחת אותם ברצינות יבורך,ויתחזק ויחזק כל יהודי שאפשר,
ופה אני מצטרף לדבריו של צמא שלא צריך לחשוש להביא דברים, אנו לא בתחרות מי אמר, ומי צדק, אנו רוצים להציל את עם ישראל ולהגיע לגאולה בעזרת השם כי באמת אנו בסוף של הסוף.
תיקנתי מחודשים לחודשיים, שלא יבינו אותי לא נכון.
תוקן על ידי nipnap ב- 12/05/2009 9:03:21
תוקן על ידי nipnap ב- 12/05/2009 15:28:45
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2009 09:45 |
|
| |
"אירן הציבה טילים מחשש לתקיפה ישראלית"
יום שלישי, 12 במאי 2009, 9:16
אירן עדכנה את מדינות המפרץ הפרסי בצעד זה והרגיעה אותן כי אין מדובר בצעד התקפי נגדן (ארכיון: רויטרס)
עיתון סעודי מדווח, כי הצבא האירני הציב טילי קרקע-אוויר ליד מיצרי הורמוז. גורם אירני: הצעד נעשה בשל דיווח על תקיפה ישראלית קרובה
נו בכל זאת הענינים מתחממים...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2009 10:03 |
|
| |
בוקר טוב ניפנאפ.
התמקדתי בדברי על המילה 'איצטגננות', שמה שכתוב בתורה לא לעבוד את השמש והכוכבים,
שאז לא רואים את יד השם הנמצאת בתוך הטבע ושולטת בו, אלא נותנים כח לכוכבים וזה מה
שעושים אסטרולוגים חילוניים והגויים. אני לא רואה בכוכב או מזל "כח" וזה לא העיסוק שלי.
אני מאד מאמינה בקשר הישיר עם אלוקים שמעלה את ישראל מעל המזל, לא לכל אחד, אבל
זה ממש לא לאשכול שהבאת.
התייחסתי 'למקור' שהביא את הנבואה, כיוון שעד היום נשמעו הרבה נבואות על ידי רבנים
וצדיקים, והדברים לא קרו. עכשיו אתה כותב "בחודשים הקרובים" זה כבר נשמע אחרת, זה
לא "בחודשיים הקרובים" דבר שעוקר את הנבואה, כיוון שכולנו יודעים שאנחנו עומדים בפני
מלחמה. ואוי ליהודי שרוצה בה ומאחל ליהודים שיעברו את הדבר הנורא הזה, שאותו יהודי
לא יודע אם הוא בעצמו ישרוד את המלחמה ומה חטאיו שלו.
התגובה שלי בין היתר משום ששמעתי הרצאות של מקובלים גדולים שדיברו על מלחמה בשנת
התש"ע וגילויו של משיח בע"ה, נכון זה לא עוד הרבה זמן (חצי שנה), המקובלים דיברו בשמם
ולא הסתתרו מאחורי הזהות שלהם, אבל כתבת שיש ענין להסתתרות של הצדיק, ואם
כתבת, עלי רק להמתין ולשמוע על הענין הזה כשתחליט לפרט, אבל אישית אני לא יכולה להתייחס
לנבואות שמישהו אומר בלי להזדהות.
גם אני מאמצת את דבריו של צמאלידע, שיש להתחזק ולא לחכות למלחמה, תפקידו של כל
פורום הוא לחזק יהודים ולא לרפות את ידם, המשקיף עושה את זה בהצלחה לא מבוטלת וכך
גם מנהלי פורומים אחרים, גם אם יש מחלוקות.
מי יתן ובורא עולם ימשיך לרחם עלינו ולאהוב אותנו ולשמור עלינו כפי שהוא כל הזמן עושה.
תוקן על ידי 3ברית ב- 12/05/2009 10:02:21
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2009 11:38 |
|
| |
"במצבים כגון מצבנו היום ככל שיקדים לבוא המשבר כן ייטב..."
ה' ירחם עלינו.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2009 15:30 |
|
| |
צברית:
לא התכוונתי לכל מה שהבנת מהמילה איצטגננות, כך חז"ל מכנים את החכמה הזאת, וגם אברהם אבינו קראו לו איצטגנין, בגלל שהיה מומחה לחכמה הזו.
מה שחז"ל אמרו עליהם, מה שהבאת, זה על אלה שחושבים שהכוכבים יש בהם ממש וזו כבר עבודה זרה כמו שכותב הרמב"ן הרמח"ל, וחכמי הקבלה...
לגבי מה שכתבתי חודשים, אני חוזר ומתקן זאת לחודשיים, לא השתנה אצלי שום דבר בהבנה ובמסר שקיבלנו.
שוב אני חוזר יש סיבה למה אני לא כותב את המקורות, בעזרת השם כשיגיע הזמן אפרט למה.
אני את שלי עשיתי, אם את או כל יהודי אחר מקבל את הדברים בבקשה, אם לא, אז לא.
כל טוב
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2009 17:44 |
|
| |
ניפנאפ, האם הידיעה שהמלחמה תבוא במהלך החודשיים או השמונה חודשים - תשנה משהו?
מלחמה תהיה. אגב, מאד הייתי רוצה שהרבנים יצאו לעם ישראל ויכינו אותם כמו שבזמנו עשה
אחד המקובלים (אני לא זוכרת את שמו, אולי הרב כדורי זצ"ל) כשהודיע לכולם שיכינו בקבוקי
שתיה, קופסאות שימורים שישמשו אותם לזמן ממושך, ועוד. אני חושבת שזאת עזרה ממשית
ליהודים שגם נמצאים בחרדה לבאות, למרות שהם מתפללים יום יום ומבקשים תחינה בפני
הקב"ה. צריך להכין אותנו גם מהבחינה הזאת, כי יש לנו ממשלה שלא בדיוק רואה את העם
לנגד עיניה, וזה תפקיד של ההנהגה הרוחנית.
ובאמת אולי טוב שהעלית את הידיעה הזאת, אנחנו צריכים להתכונן ולהיות מוכנים ולהתחזק ולחזק
כל יהודי כאילו מחר יבוא משיח וכאילו מחר ישלחו לעברנו טילים (אל תשכח שאולי לא מדברים
בתקשורת, אבל יש ישובים שמותקפים גם היום).
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2009 18:24 |
|
| |
לניפ נאפ
ולצברית
אני חושב ששניכם הבהרתם את הגישה שלכם אין יותר מה לטחון כל אחד הרי נשאר בדעתו ולא נשנה אחד את השני
אז על מנת שתישאר הרגשה טובה בפורום אני מבקש ממכם לנצור אש ולדון בדברים אחרים
''צברית כתבה
מאד הייתי רוצה שהרבנים יצאו לעם ישראל ויכינו אותם כמו שבזמנו עשה
אחד המקובלים (אני לא זוכרת את שמו, אולי הרב כדורי זצ"ל) כשהודיע לכולם שיכינו בקבוקי
שתיה, קופסאות שימורים שישמשו אותם לזמן ממושך, ועוד. אני חושבת שזאת עזרה ממשית
ליהודים שגם נמצאים בחרדה לבאות, למרות שהם מתפללים יום יום ומבקשים תחינה בפני
הקב"ה. צריך להכין אותנו גם מהבחינה הזאת, כי יש לנו ממשלה שלא בדיוק רואה את העם
לנגד עיניה, וזה תפקיד של ההנהגה הרוחנית. ''
כן אני מסכים עם כל מילה שכתבת הלוואי והרבנים היו מזיזים קצת את עצמם ועושים משהו חוץ מלשבת על המשכורת החודשית שלהם(אני נוקט בלשון קשה כי פשוט נמאס לי ואני ממש מאוכזב מהרבנים) הגיע הזמן שיקום מנהיג לעם ישראל שיוליך אותו בדרך חדשה כי אנחנו לשיטתי הגענו לתחתית אין יותר גרוע מזה יש הסתרה של ה' וגם הסתרה מצד הרבנים האמורים להנהיג את העם עוד לפני עשרים שלושים שנה היו מנהיגים היה הבאבא סאלי היה הרבי מליובא וויטש מאז יש יובש יש רבנים גדולים יש ענקי רוח אבל לא שמנהיגים את העם נשארנו ללא רועה וללא מנהיג רק מצד זה צריך רחמנות גדול על עם ישראל
ועוד הסתרה ממשל רשע כפשוטו ביבי עוד יוציא לנו את כל המיץ שהוא לא הוציא לנו בפעם שעברה שהוא היה פה ראש ממשלה כולנו זוכרים את הגזרות שלו מאז והגזרות של עכשיו רק התחילו חכו ותראו שוב יכו בזקנים בנכים ובמרובי הילדים
אם לא אני לא יעקב רביבו
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2009 03:08 |
|
| |
אני קוראת את המשפט האחרון שלך, ומתמלאת בעצב גדול. אבל זה נושא לאשכול אחר
(נדמה לי שפתחת בעבר...או אני..).
לילה טוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2009 14:00 |
|
| |
כן מעציב המצב של עם ישראל אוייש גלות
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2009 23:42 |
|
| |
האם מישהו יכול לשפוך אור בנושא?
ניפנפ,תוכל להוסיף פרטים? מה אמרו בדיוק? האם בחודשי תמוז אב?
אם כן- אסור לישון כפי שיצר הרע רוצה וצריך להתעורר ולהעיר כמה שיותר אולי נציל עוד כמה נשמות טועות..
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2009 15:13 |
|
| |
מה שכתבתי בראשית האשכול זה פחות או יותר הדברים. ישנם שתי פרטים שלא כתבתי בהודעה הזו, ובעזרת השם כשיגיע הזמן, אומר אותם. נקוה שהדברים יומתקו, בכל יום הדברים משתנים ונעבור את הקיץ הזה בשלום...
שוב פעם כל מי שיכול לקבל על עצמו איזה פעילות לטובת עם ישראל, או התחזקות בתשובה, יכול לשנות את המצב. אצלי בכולל הנהגתי, שכל בוקר לפני הלימוד אנו גורסים זוהר להצלחת, ולבטל גזרות מעם ישראל.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2009 22:49 |
|
| |
הקפצתי את האשכול, בכדי שאנשים יזכרו ומי שעוד לא ראה שיראה, שאנו במצב לא טוב וישנה גזרה לא טובה על עם ישראל.
דברתי עם המקור שלי לא מזמן, והמצב עדיין כזה שמלחמה אמורה להיפתח, בתקופה הקרובה,
והדבר עוד יכול להשתנות.
נתבקשתי למסור לעם, שכל אחד צריך להיתחזק לפחות בשמירת הלשון, ואחדות בעם.
תראו איך הגויים מתאחדים כנגדנו...במגדל בבל השם כביכול לא היה יכול להשמיד אותם בגלל שהיו מאוחדים, והיה צריך לבלבל את לשונם בכדי להפריד ביניהם. אם כך הדבר, איזה כח יהיה לעם ישראל אם נתאחד אנחנו...לא דתיים ,לא חילונים, לא כיפות שרוגות, לא חרדים ולא חסידים רק עם ישראל אחד.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2009 23:40 |
|
| |
אני מקווה שזה יותר כמו הבדיחה הידועה
שראו צוללת מתקרבת וחיל הים שלך צוללן לברר למי שייכת הצוללת אז הצוללן חזר ואמר שהיא שייכת לסין בגלל שכתוב עליה made in china שלחו אותו שוב כי זה לא מספיק
אז הוא חזר ואמר שהצוללת שייכת לאמריקה היה כתוב על הדלת hello שלחו
אותו שוב לבדוק יותר יסודי אז הוא אמר שהצוללת שייכת לכורדים למה? שאלו אותו
והצוללן ענה מפני שדפקתי על הדלת והם פתחו,
|
|
|
|
|