|
|
| נשלח ב-1/6/2009 23:47 |
|
| |
מה לא ברור לכם ? "לצוללת יש תכונות חמקניות " יענו
אחרי שהיא צוללת פעם אחת לא מוצאים אותה יותר......
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2009 23:51 |
|
| |
קעקעקעקע חיחיחי קרעת אותי זו האמת
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2009 09:02 |
|
| |
בס"ד
שלום רב
אני יהודי פשוטובכל יום אני אומר שאני מאמין באמונה שלימה בביאת המשיח ושאני מצפה לו בכל יום שיבוא, ולכן אני לא מבין את כל ההתעסקות הזו של מה אובמה אמר או מה ביבי אמר ובטח שלא מעניין אותי מה הגמד הפרסי אמר, נכון כל אלו כתובים בנבואות של אחרית הימים, אבל אסור לשכוח שיש מי שמנהל את העולם וזה לא צפון קוריאה ולא אירן ובטח שלא אובמה הם בסה"כ כלי ביד יוצר (אני בטח שלא צדיק, גם אני הייתי במקום הזה של מה כל אחד אומר).
"השם ילחם לכם ואתם תחרישון" לדעתי מה שהכי חשוב כרגע במוקם להיות צמוד לאמצעי התשקורת ולקפוץ לכל איזו התבטאות של איזה גוי שאפילו לא ראוי להיות עבד של היהודי הכי פשוט, עלינו להרבות בתפילות על עם ישראל שיחזור בתשובה להרבות בצדקה וגמ"ח.
שלב ההוכחות נגמר עכשיו שלב המעשים.
משקיף יקר יש לי רעיון לאשכול חדש בפורום - כל יהודי יכתוב איזה מעשה טוב שעשה או איזו קבלה שקיבל על עצמו. כך נרבה אהבה בעם ישראל ונקרב את הגאולה ב"ה ללא מלחמות ואבדות.
ובעזרת השם יתברך נזכה כולנו לגאולה השלימה ונזכה לקבל פני משיח צידקינו. ויחזרו כהנים לעבודם, לוים לדוכנם וישראל למעמדם...
ע.כ
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2009 16:41 |
|
| |
אני בע"ה קיבלתי על עצמי לשנוא אנשים רעים!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2009 21:54 |
|
| |
לכיטוב ככה לא תביא טובה לעם ישראל ולעולם...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2009 22:47 |
|
| |
חנניה תראה מה הוא אומר קצת קרוב לדבריך רק שהוא נתן תאריך יותר רחוק קצת משלך
גיא בכור: הערבים יתקיפו תוך 3 חודשים- מלחמה כאן!
| |
בראיון אצל בן כספית אמר גיא בכור שאובאמה מחולל כאן אסון
תוך 3 חודשים הערבים (התייחס לסוריה) יבינו שאם יתקיפו את ישראל-- אמריקה תעמוד בצד ולא תתערב-- הם יתקיפו
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2009 01:28 |
|
| |
רבותי הסימנים מגיעים מכל כיוון צריך להיות עיוור שלא לראות אותם....
בכל זאת עדיין אפשר לשנות, אפילו חרב חדה מונחת על צוארו, על יתיאש מן הרחמים.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2009 01:36 |
|
| |
ניפ נפ דחילק זרוק לנו עצם יותר שמנה,
לילה טוב לכולם.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2009 09:00 |
|
| |
בס"ד
קצת באיחור אבל לשאלתך משקיף יקר
"הריני מקבל אלוקותו יתברך ואהבתו ויראתו, והרינו ירא ממנו ..."- את הקבלה הזו אני מקבל עלי מחדש בכל יום לפני השינה
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2009 09:19 |
|
| |
אם גיא בכור והצדיקים צודקים הרי זה יקרה בהתקפת פתע של טילים כדי להכין כניסת צבאות ואז ההוא מהאתר ההוא יהיה צודק....
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2009 20:11 |
|
| |
ניפנפ שלום,
אנו כבר בסיומם של החודשיים עליהם כתבת(כמעט)
אמרת שתעדכן סמוך למועד
יש משהו חדש בנושא? אולי ביטול גזירה? דחיה למועד אחר?
עדכן אותנו בנושא, צמאים למידע.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2009 21:59 |
|
| |
צמאים לידע או צמאים לאקשן...?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2009 22:19 |
|
| |
עדיין אין לי ידיעה מהמקור שלי לגבי המצב, אם תהיה מלחמה בסופו של דבר או לא. אני אנסה בימים הקרובים לבדוק את הנושא.
שמעתי מידידי המשקיף ששמע ממקור כנראה מהימן, שהרב ברלנד אמר שעד טו באב צריכה לפרוץ מלחמה. אם אפשר המשקיף תעדכן אותנו גם אתה ממקור זה, אם יש עוד פרטים מהרב ברלנד בנושא זה. נקוה שהקייץ יעבור בשלום על עם ישראל אמן.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2009 22:30 |
|
| |
רק לידע - היה לי כבר מספיק אקשן
|
|
|
|