בית פורומים הנה ימים באים

מלחמה בפתח בחודשיים הקרובים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/7/2009 12:27 לינק ישיר 

שמעתי גם אני מאדם שהיה אצל הרב ברלנד לפני שבוע ,שהרב אמר לו שמלחמה תפרוץ בעוד 8שבועות.
שמעתי את זה אתמול ולכן אני מעדכן.
שנשמע בשורות טובות.
גם אני מרגיש שיש פה מהלך של "הרדמה",ואני מקווה שכל אחד ימצא את הכח להלחם כנגד ולהתחזק בעבודתו וע"י זה יומתק הדין.אין זמן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2009 00:01 לינק ישיר 

ניפנאפ נשארו עוד 3 ימים למלחמה, אתה עדיין איתן בדעתך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2009 15:15 לינק ישיר 

חובב חידות: אתה ראית אותי נותן תאריכים, אני אמרתי "בחודשיים הקרובים", ללא תאריך.

לעצם הענין דיברתי עם המקור שלי ומה שהבנתי הוא כזה:
המצב בעם ישראל הוא קשה כמו שידוע לכולם, חומריות, כסף, התעסקות עם הבלי העולם הזה (כולל בציבור הדתי), והדברים ידועים אין צורך להעריך (למרות שהמקור פירט יותר, אבל אין צורך).למרות כל זאת הפעולות שנעשו בעם להתעוררות והפעולות שפעלו הצדיקים (שנסתר מאיתנו לראות זאת), כל אלו גרמו למיתוק הדינים אבל לא לביטול הגזירה. הדבר אומר שבתקופה הקרובה יהיו כל מיני אסונות לא עלינו לפרט ולא לכלל, כדי לתת עוד זמן לעורר את העם (עד כמה שהדבר יעזור ??) מהתרדמת שלו כדי שלא יהיה צורך להגיע למלחמה לכלל ישראל. מה שאומר שיהיו בכל מיני מקומות לכל מיני אנשים כל מיני מקרים "לא טובים"...
אם תהיה מלחמה בסוף של דבר, עדיין עומד ותלוי על בלימה.
דבר נוסף שנאמר לי שישראל צריכה לפעול נגד איראן וליתקוף אותה, אבל הזמן כעת לא טוב לשם כך, אבל בסופו של דבר ישראל תצטרך לפעול בענין ותהיה לה הצלחה בזה... השם ישמור ויציל אותנו מכל אויבינו, אמן.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/7/2009 16:57 לינק ישיר 

חובב חידות,

איזה שלושה ימים? חודשיים לפי הלוח העברי זה כבר היום בערב. כלומר, אם לא תפתח מלחמה בערב י"ז תמוז, כל האשכול הזה שטויות והבלים. וזה בהנחה המקילה שהחודשיים נספרים מרגע פתיחת האשכול ולא עברו כמה  ימים לפני זה עד כתיבת ההודעה.

נו שיין...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2009 19:08 לינק ישיר 

לאלקנה כל מה שאמרתי אמרתי בזמן מועורך ולא התכוונתי שתפעיל את הסטופר שלך ביום פתיחת האשכול. כמו כן אמרתי כבר בתחילה שהדברים יכולים להשתנות ואכן משתנים...
אם אתה בא לפה לקנטר אתה יכול ללכת לפורום של מרדכי שם הוא יחבק את ההערות האלה שלך. פה תכבד את האחרים נכבד אותך, ואתה יכול לכתוב את הביקורת שלך בצורה יפה.בבקשה לא לזלזל 

תוקן על ידי המשקיף ב- 08/07/2009 20:37:45

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/7/2009 19:19 לינק ישיר 

לכל אחד יש זכות לחשוב אחרת ממך לא בגלל זה הוא צריך ללכת לפורום אחר
היית צריך לצפות שזה מה שיקרה
מה שנכון הוא שניפ נאפ דיבר על סביבות החודשיים לא חודשיים מדוייקים תנו לזה עוד שבוע שבועיים וי ש שינויים גם בגזירות
כך כבר אמר לנו הרמב''ם
שנבואה רעה לא חייבת להתקיים ואין זה אומר שהנביא הוא נביא שקר
יום טוב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2009 19:38 לינק ישיר 

זו לא נבואה, וזו לא הדרך לדבר, אפשר לבקר בצורה יפה. מי שלא רוצה להאמין לדברים שלא יאמין, איך שלא יהיה יש צורה לדבר, לא כמו הסיגנון של מרדכי ואתה יודע בדיוק למה כוונתי.
כמה פעמים צריך להסביר לכם אם צדיק מסוים אומר משהו והדבר לא מתקיים (במיוחד אם מדובר בדבר לא טוב), אז הדברים משתנים, וטוב שהישתנו. אנשים מחכים פה למלחמה שתתחיל כאילו זה איזה סדרה בטלוויזיה. אז זה לא, מדובר בחיי אדם, ואם בסופו של דבר לא יקרה הדבר, אז צריך לשמוח ולא ישר להגיד זה שטויות, וכי אותו אדם שמלעיג יודע מה נגזר ומה שקורה בשמיים, כמובן שלא, וגם אני לא יודע, בשביל זה יש לנו צדיקים...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/7/2009 20:22 לינק ישיר 

nipnap,

אל תתרגש מכל מיני אנשים ש"מחזיקים סטופר" או שמגיבים בלגלוג כזה או אחר להודעות בסגנון הזה.
ברור לכל בר דעת, שלהתעסק עם העתיד זה מורכב זה לא עובדות  שנוצרו, זה עובדות שנוצרות.

הסיבה של הספקנות של אנשים במקרה הזה נובעת גם מכך שלא חשפת את המקור ומכאן הדרך קצרה לכך שכל
אחד יוכל להביא "נבואה" כראות עיניו.. [ואין בזה שום פקפוק אישי כלפיך, אלא שאצל חלק מהאנשים זה לא עובר את ה'מסננת' הבסיסית] .

אני מקווה שזה לא ימנע ממך להביא דברים נוספים בעתיד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2009 21:18 לינק ישיר 

ניפנאפ גם אתה מזלזל בקוראים - לא נתת אפילו את שם המקובל, מה אנחנו חבורת חסמב"ה? בפעם הבאה אם יש לך מידע תחלוק אותו במלואו בלי רמיזות וסודות למביני עניין וכל מיני מידורים. לא מעט יצאו פה נגד האשכול המוזר הזה, אז מה - כולם טועים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2009 21:22 לינק ישיר 

אלה הם הדברים שאני יכול להגיד, אני לא מחפש פירסום, או להראות כאיזה בעל ידע מיוחד, אלה הם הדברים, אם תרצה תקבל לא, לא קרה כלום גאולה נעימה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/7/2009 21:47 לינק ישיר 

ניפ וכולם:
למה מרדף הרפאים הזה?
אמר מי שאמר מה שאמר, ובוודאי ביקש לא להיחשף, לא זכותו?
מה יותר טוב שלא נחלוק מידע בגלל תגובות כאלה?
זו לא הדרך, צריך לשמוע וכל אחד יעשה מה שנראה לו עם המידע.
הרי ניפ הביא את המידע כי אכפת לו נכון?
אז בואו נקבל את זה באהבה וזהו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2009 21:52 לינק ישיר 

ניפנאפ,

איפה ראית שאני מזלזל? מתעצבן זו מילה יותר מדוייקת. להזכירך כתבת :"בחדשיים הקרובים". כלומר, בתוך החדשיים, והנה עברו להם.
למה אני מתעצבן? כי יש הרבה אנשים שלוקחים ברצינות את מה שאתה אומר, ואולי אפילו האמינו בזה. ושוב "התאכזבו".  היית צריך להסתייג, ולא לנקוב בלוחות זמנים.  יש בזה אפילו סכנה. אולי רצית לעורר אנשים לתשובה בפרסום שלך? 
תדע לך שפחד זה "מנוע " לא טוב לעשיית תשובה. יש לו תוצאות מהירות, אבל חולפות מהר, ברגע שסר הפחד. אהבה זה מנוע יותר טוב, כי יש הרחבת הדעת.
להגיד באופן כללי שיש סכנה למלחמה, בשביל זה לא צריך רוח הקודש. אנחנו באזור נפיץ ויש איזו מלחמונת כל שנה שנתיים. הסיכוי שתפתח מלחמה גדולה (על שונאי ישראל) תמיד קיימת. 

לילה טוב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2009 22:26 לינק ישיר 

כל מה שהניע את ניפנאפ הוא לומר לאנשים תשמעו יש גזרה על עם ישראל בואו נחזור בתשובה כדי לבטל את הגזרה לא הייתה מטרתו
לומר יש תהיה מלחמה ואחר כך לבוא ולומר הנה אמרתי לכם
מהיכרות אישית אתו שכידוע הוא מורי ורבי בכולל אשר בו אני לומד
אין עיתותיו בידו והוא מאוד עסוק ופונים אליו הרבה אנשים לייעוץ והדרכה
ואם הוא מצא לנכון לבוא ולומר את הדברים כנראה שהוא ראה לנון את החשיבות בעניין

הטעות שלכם שאתם חושבים שהנה יושב לו פה איזה ניק משועמם
וממציא שטויות לכן באתם וירדתם עליו
בגדול טעיתם

לכן אני הייתי מאוד מסוייג כאשר הוא דיבר איתי האם לבוא ולומר את הדברים וחשבנו ביחד וראינו לנכון לפרסם את זה כי אולי פירסום הדברים יפעלו בשמיים ותיגרם החזרה בתשובה או היתחזקות בעבודתו יתברך

ומה קרה אתם לא מאמינים שיכולים להיתבטל גזרות

אז אולי אין מקומכם כאן

כי אנחנו מאמינים בני מאמינים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2009 22:38 לינק ישיר 

לא שלא מאמינים שיכולים להתבטל גזרות אלא שהמידע הוצג בצורה חלקית ושושואיסטית, כמו לתת ידיעה בלי מקור. זה לא מכובד ולא מכבד את חברי הפורום. לא נורא, תפיקו לקח לפעם הבאה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2009 23:23 לינק ישיר 

חשבתם לרגע כמה קשה היה לניפ לשבת ולכתוב את ההודעה הזו?
בידיעה ברורה שיהיו תגובות כאלה...
אם אתם היתם מקבלים מידע כזה קריטי ואותו מקור היה מבקש שלא תגלו מי הוא, לא הייתם עושים את אותו הדבר?
עדיף שלא יגידו כלום? גם אם יש סיכוי להציל אדם אחד????

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > מלחמה בפתח בחודשיים הקרובים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.