אני שוב אצעק את זה-
תהיו אנושיים, טובים, נכבדים,
תפסיקו להסתתר מאחורי סרטים ודמויות, מלל משוכתב, וסיפורים של חברות...
אני לא מבינה איך עם כל האגו והמשחקי כוחנייות הללו שאתם נגשים לפגישות,אתם מתכוונים לגשת לחיים-זה פשוט מחליא אותי...
הטלפון של הבחורה מצלצל, הוא מטר מהיד שלך, את תוהה בכלל אם לעכב אותו...?!?!
אז מתוקה, את לא אוהבת אותו. הוא משמש כרגע כאביזר יפה לתלות על הצוואר-המשחק שלך לשעות הפנאי, הבטחון שלך שתמיד חיפשת... זה שטויות, תבינו, זה הרס החיים. זה מתחיל בזה. בדיוק בזה.
רוחל'ה, כל מה שכתבת, מזכיר לי בדיחות שחברותיי ואני תמיד מתבדחות במסיבות הרווקות, צוחקות על הבנים, צוחקות על עצמינו, מעבירות בדיחות ומיתוסים, אבל במבחן המציאות-אף אחת לא מתנהגת כך, זה ממש לא מתאים לבחורה חרדית, ובכלל לאישה נורמלית שרוצה להקים בית אמתי... זה מורה על חסכים פנימיים[לא שלך.אלא בכללי..]
כל מה שאת כותבת זה תמצות של עולם הזוהר התסריטאי ההוליוודי...[אני רק מזכירה לך שכולם מתגרשים שם...] רק שאת תמיד זוכה לראות את הקטע בסרט איך שלדוגמא היא לא עונה לו הווא משתגע, ואז הם מתחתנים.יופי. את לא רואה שההתנהגות הזו שלה שהיא חלק בלתי נפרד מהאופי שלה זה משהו שמתנקם בזוגייות שלהם שנה ועוד שנה עד שאחד הצדדים מתפוצץ וזה נגמר.. אל תפלי בפח הזה. את תעשי מה שראוי ונכון-תעשי הכל, מה שנקרא, לפי הספר, תהיי תמימה-ותקבלי בהתאם.
אני לא זוכרת פגישה בחיי שבה לא הייתי אני.... ואני חייבת לומר שזה עד היום לא איכזב אותי אפילו לא פעם אחת.... אז למה לחפש שטיקים? למה לנסות להיות מישהי אחרת, הרי ברגע של מבחן-האני שלך יצא החוצה. ואת תראי כ"כ מכוער....
חבל.
 |
|
|