| נשלח ב-19/5/2009 09:56 |
|
| |
פרחי מיאמי - יבוא - פסח תשסט
למרות בקשותי החוזרות ונשנות , עוד לא נפתח אשכול מיוחד להופעה האחרונה, היות וחבל שדיבורים עליה יפוצצו את שאר האשכולות אני פותחת לזה אשכול בנפרד. כאן תכתבו כל מה שעלה בליבכם על ההופעה האחרונה, מה אהבתם יותר, מה פחות, מה עצבן אתכם, סולנים, שירים, ריקודים... ההההההההההכל.
אם האשכול יהיה מוצלח אולי יושר תזכה אותנו בסיקור, (כי בינתיים היא לא מספרת לנו על תוכניות כאלה...)
קדימה לדרך.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2009 10:06 |
|
| |
קודם כל שה' יעזור ונוכל לשבת בנחת וברוגע להמשיך לראות את הקליפים (כבר חמישה ימים אני משתוקקת להמשיך לראות ולא יוצא לי.) אח"כ נדבר.
בכל מקרה- כל הכבוד על היוזמה והאשכול.
יום נפלא שיהיה!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2009 14:11 |
|
| |
נפלא.... תודה תהילה נשתדל לרשום..........
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2009 16:35 |
|
| |
כל הסולנים היו מדהימים בפרט יהודה גורקין ילד חמוד, ויאיר-
הייתי כל כך מורשמת עם הילד יאיר קניג . 'תמימותדיק' היא מילה הייתי משתמש כדי לתאר אותו. הוא שר כזה
לאזן ולהרגיש ומן הלב . המומחיות שלו היא שירים שקטים. מן קליפים שריבי שלחה אני אוהבת כל סולו שלו, אבל במיוחד בשיר 'מהרה' וכמובן השיר 'עזור נא'. יש כישרון לילד הזה. הייתי בהופעה השני והוא באמת היה נהדר, באמת את כל ההופעה היה מדהים!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2009 17:10 |
|
| |
תודה תהילה, על פתיחת האשכול.
אני יודעת שיהיה לך קשה להאמין, אבל מאחרי ל"ג בעומר ראיתי רק 2 קליפים.
החיים כ,כ עמוסים שאני לא מוצאת זמן לראות את הקליפים, ק"ו שלא לכתוב סיקור.
עם זאת, אני מציעה לך לא לאבד תקווה, כי דווקא מתחשק לי לסקר את ההופעה הזאת.
עד כאן הוידוי האישי שלי.
Ino123, לא הסרטת הפעם?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2009 17:44 |
|
| |
יושר אני מקווה שהסיקור יגיע מהר מהר
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2009 13:51 |
|
| |
לקחתי קטעי וידאו, אך קליפים וקטעי וידאו מאת ריבי ו אלי היו טובים מספיק
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2009 14:32 |
|
| |
נחמד שכולם מבטיחים לכתוב בעתיד, זה נותן תקוה שיום אחד אולי זה יקרה...
יושר, אני באמת לא מאמינה, והיא עוד קוראת לעצמה המנהלת של הפורום, איזו בושה.
טוב, אני מאד אהבתי את הביצוע של איום ונורא, גלה, מהרה ומעם השם. (את יבוא אהבתי קצת פחות,) הסולנים היו מוצלחים אחד אחד, הרבה זמן לא הייתה קבוצה כל כך טובה. בראש ובראשונה אהבתי את יאיר קניג, (המלך!), את יהודה גורקין, בנימין רבינא, משה יעקב בראון, ארי ברוין, סול אייל, אלברט אייל, מאיר סילברברג, ג'רמי הרשקוביץ'... ממש כמעט את כולם. מה שהיה מוזר לי זה איפה משה הריס? (ריבי ויושר, איך זה עוד לא הפריע לכם?)
עד כאן בקווים כללים...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2009 15:01 |
|
| |
תהילה, אין בושה בעולם??? האא???
תראי את זה: http://www.bhol.co.il/forum/topic.asp?topic_id=2608498&whichpage=5&forum_id=13473
ושימי לב לתאריך- לפני יותר מחודש!
נראה לך שיכלתי לפספס את הענין???
אני אהבתי את גלה, איום ונורא, מעם ה', עזור נא, רווח, אילו ישראל (האלומני) וכו'...
מבין הסולנים אהבתי את יאיר קניג, יהודה גורקין, רבינא אברמוביץ, דוד הרשקוביץ(!!!) וכמובן את אלברט וסול אייל!!!
קטע חמוד שאהבתי ומעלה לי חיוך כל פעם מחדש, ב"רווח" יש סולו של אלברט וסול ואז הם חוזרים למקומם... שימו לב לחיוכים של סול ולדחיפות של בנדר מהצד... :)
ושמתם לב לג'רמי הרשקוביץ ובנדר? כל ההופעה הם פשוט לא הפסיקו לזוז...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2009 16:05 |
|
| |
מה את רוצה שהם יעמדו דום?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2009 19:25 |
|
| |
אני אהבתי את הכול ותהילה איך את לא אוהבת את יבוא?!?!
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2009 20:31 |
|
| |
על טעם וריח אין להתווכח !
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2009 21:17 |
|
| |
יש בהחלט כמה חברה ששכחו לקחת ריטלין 
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2009 22:23 |
|
| |
מרים, את בטוחה שראית את הקליפים?
לא רציתי שיעמדו דום, אבל גם כשלא צריך לזוז הם זזים. כמה אפשר? בשלב מסוים זה כבר נהיה מעצבן...
אגב, אהבתי גם את הכניסה של דוד הרשקוביץ כשהוא בא לשיר סולו במעם ה'...
(ולא אהבתי איך שבראון ברח ולא גמר לשיר את הסולו שלו כמו שצריך...)
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2009 03:00 |
|
| |
אוקיי, אז יש לי כמה נקודות לגעת בהן..נעשה את זה בשלבים כדי שיהיה מעניין...
הבה ונתחיל עם פתיחת המופע.
אני אהבתי מאד את הפתיחה של היום הראשון, למי שיש את הקליפים של אלי יכול לראות את זה. הבמה כולה אפלולית..כשרק כמה פרוז'קטורים כחולים מפלחים מדי פעם את החשכה... מוזיקה עמומה ברקע שדורכת את עצביו של הקהל הרוגש גם ככה...ובמשך דקה ארוכה, כשאת חלל האולם מנסרות הזעקות "בוקעות הרקיעים" של - "א---ר---י!!!...... א------ר------י!!!!!!......... "אאא-----------------------------רררררררררררררררר----------------------יייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עד שממש לתוך הזעקה הנואשת והאחרונה מתפרצת המקהלה בקול תרועה...... אני אישית התחשמלתי...
|
|
| נשלח ב-21/5/2009 08:32 |
|
| |
לדעתי הקהל היה צריך רטלין........ יש קטעים שפשוט צורמים את האוזנים וזה בטוח בגלל שאלי ישב ליד משפחת ברוין ארי........... ארי...............
|
|
|
|
|