האמת לא התכוונתי יותר להתערב בויכוח בין קפיץ למשקיף , לא התכוונתי כי לא רציתי להיראות כמו קפיץ !
אבל עכשיו האצילות המדומה של קפיץ פוגעת ב ואפעלפי
וזה ממש לא ניראה לי לעניין ! ,
קפיץ תקשיב בנאדם , אתה חייב להפסיק להוכיח כאן את הפורום ! פשוט תיקח מראה ותגיד את מה שיש לך לעצמך !! ...
אתה עדיין לא הבחנת או מסרב לראות אבל אתה מדבר אל עצמך , ואל פגמך ואל החסרונות שלך ! ולא של החברה כאן
תאמין לי שהאנשים כאן יודעים את המגרעות שלהם , ויודעים בדיוק מה יכלו לעשות בזמן הזה שהם בפורום , וכיצד יכלו להשתמש בזמן זה לדברים אחרים !!
אז חלאס , אתה גורם ללשון הרע עליך !!! אולי אתה קצת אוהב ומעריך את עצמך יותר מידי .
אז במקום לתת שואו , תנסה להחכים את הח'ברה ולא להטיף מוסר !
ולגביך ואפעלפי עשי לעצמך טובה ! ותתחילי להעריך את עצמך !! את לא צריכה לתת דין וחשבון לאף אדם רק ולריבונו של עולם .
ולהבדיל אלף הבדלות , קפיץ אתה דיי דומה לתלמיד ישיבה שברח קצת מימנה והלך למועדון , ושם הוא רואה את חבריו מהישיבה והוא מתחיל להוכיח אותם על עצם היותם שם במקום ללמוד בישיבה !
ואין טעם שתנסה לשכנע את עצמך שלא כך הדברים בפורום , כמו שאמרתי לך , מול המראה כי אלה הפנים שאתה מחפש להוכיח ,...
בהצלחה ואל תקשה על עצמך , אני לא הייתי מקשה עליך יותר מידי , לכל עליה יש ירידה ועליה גדולה יותר אחריה אל תשכח :)
תוקן על ידי adamdror ב- 19/12/2010 11:09:34
 |
|
|