בס"ד אור ליום ד ד סיון התשס"ט
בשבת האחרונה פרשת במדבר כט אייר התשס"ט חלמתי חלום מזעזע על האדון צורי יגאל ג'רבי הנה בחלומי אני רואה את האדון הנ"ל ואני אומר לו הפעם לא יעזור לך כלום אני קושר אותך חזק שלא תברח והנה לקחתי חבל חזק ואני קושר אותו חזק מאד והוא צועק ואני אומר לו לא יעזרו לך הפעם הצעקות שלך ואני ממשיך לקשור ולקשור אותו בעוד חבלים בכל גופו ע"כ
ואחרי הצהרים חלמתי עוד חלום מזעזע שאני רואה את שמעון חזן במספרה ואני נכנס לשם ואומר לו שאני רוצה לדבר איתו על צורי יגאל ג'רבי שהוא לא המשיח והוא "מאחז עינים " והוא רמאי ע"כ
והנה מצאתי בשופטים טז ,ד והלאה בענין שמשון נאמר:" וַיְהִי אַחֲרֵי כֵן וַיֶּאֱהַב אִשָּׁה בְּנַחַל שֹׂרֵק וּשְׁמָהּ דְּלִילָה: וַיַּעֲלוּ אֵלֶיהָ סַרְנֵי פְלִשְׁתִּים וַיֹּאמְרוּ לָהּ פַּתִּי אוֹתוֹ וּרְאִי בַּמֶּה כֹּחוֹ גָדוֹל וּבַמֶּה נוּכַל לוֹ וַאֲסַרְנֻהוּ לְעַנֹּתוֹ וַאֲנַחְנוּ נִתַּן לָךְ אִישׁ אֶלֶף וּמֵאָה כָּסֶף: וַתֹּאמֶר דְּלִילָה אֶל שִׁמְשׁוֹן הַגִּידָה נָּא לִי בַּמֶּה כֹּחֲךָ גָדוֹל וּבַמֶּה תֵאָסֵר לְעַנּוֹתֶךָ: וַיֹּאמֶר אֵלֶיהָ שִׁמְשׁוֹן אִם יַאַסְרֻנִי בְּשִׁבְעָה יְתָרִים לַחִים אֲשֶׁר לֹא חֹרָבוּ וְחָלִיתִי וְהָיִיתִי כְּאַחַד הָאָדָם:
וַיַּעֲלוּ לָהּ סַרְנֵי פְלִשְׁתִּים שִׁבְעָה יְתָרִים לַחִים אֲשֶׁר לֹא חֹרָבוּ וַתַּאַסְרֵהוּ בָּהֶם: וְהָאֹרֵב יֹשֵׁב לָהּ בַּחֶדֶר וַתֹּאמֶר אֵלָיו פְּלִשְׁתִּים עָלֶיךָ שִׁמְשׁוֹן וַיְנַתֵּק אֶת הַיְתָרִים כַּאֲשֶׁר יִנָּתֵק פְּתִיל הַנְּעֹרֶת בַּהֲרִיחוֹ אֵשׁ וְלֹא נוֹדַע כֹּחוֹ: וַתִּקַּח דְּלִילָה עֲבֹתִים חֲדָשִׁים וַתַּאַסְרֵהוּ בָהֶם וַתֹּאמֶר אֵלָיו פְּלִשְׁתִּים עָלֶיךָ שִׁמְשׁוֹן וְהָאֹרֵב יֹשֵׁב בֶּחָדֶר וַיְנַתְּקֵם מֵעַל זְרֹעֹתָיו כַּחוּט: וַתֹּאמֶר דְּלִילָה אֶל שִׁמְשׁוֹן עַד הֵנָּה הֵתַלְתָּ בִּי וַתְּדַבֵּר אֵלַי כְּזָבִים הַגִּידָה לִּי בַּמֶּה תֵּאָסֵר וַיֹּאמֶר אֵלֶיהָ אִם תַּאַרְגִי אֶת שֶׁבַע מַחְלְפוֹת רֹאשִׁי עִם הַמַּסָּכֶת: וַתִּתְקַע בַּיָּתֵד וַתֹּאמֶר אֵלָיו פְּלִשְׁתִּים עָלֶיךָ שִׁמְשׁוֹן וַיִּיקַץ מִשְּׁנָתוֹ וַיִּסַּע אֶת הַיְתַד הָאֶרֶג וְאֶת הַמַּסָּכֶת:
וַתֹּאמֶר אֵלָיו אֵיךְ תֹּאמַר אֲהַבְתִּיךְ וְלִבְּךָ אֵין אִתִּי זֶה שָׁלֹשׁ פְּעָמִים הֵתַלְתָּ בִּי וְלֹא הִגַּדְתָּ לִּי בַּמֶּה כֹּחֲךָ גָדוֹל:
וַיְהִי כִּי הֵצִיקָה לּוֹ בִדְבָרֶיהָ כָּל הַיָּמִים וַתְּאַלֲצֵהוּ וַתִּקְצַר נַפְשׁוֹ לָמוּת: וַיַּגֶּד לָהּ אֶת כָּל לִבּוֹ וַיֹּאמֶר לָהּ מוֹרָה לֹא עָלָה עַל רֹאשִׁי כִּי נְזִיר אֱלֹהִים אֲנִי מִבֶּטֶן אִמִּי אִם גֻּלַּחְתִּי וְסָר מִמֶּנִּי כֹחִי וְחָלִיתִי וְהָיִיתִי כְּכָל הָאָדָם:
וַתֵּרֶא דְּלִילָה כִּי הִגִּיד לָהּ אֶת כָּל לִבּוֹ וַתִּשְׁלַח וַתִּקְרָא לְסַרְנֵי פְלִשְׁתִּים לֵאמֹר עֲלוּ הַפַּעַם כִּי הִגִּיד (לה) לִי אֶת כָּל לִבּוֹ וְעָלוּ אֵלֶיהָ סַרְנֵי פְלִשְׁתִּים וַיַּעֲלוּ הַכֶּסֶף בְּיָדָם: וַתְּיַשְּׁנֵהוּ עַל בִּרְכֶּיהָ וַתִּקְרָא לָאִישׁ וַתְּגַלַּח אֶת שֶׁבַע מַחְלְפוֹת רֹאשׁוֹ וַתָּחֶל לְעַנּוֹתוֹ וַיָּסַר כֹּחוֹ מֵעָלָיו:
וַתֹּאמֶר פְּלִשְׁתִּים עָלֶיךָ שִׁמְשׁוֹן וַיִּקַץ מִשְּׁנָתוֹ וַיֹּאמֶר אֵצֵא כְּפַעַם בְּפַעַם וְאִנָּעֵר וְהוּא לֹא יָדַע כִּי יְהוָה סָר מֵעָלָיו:
וַיֹּאחֲזוּהוּ פְלִשְׁתִּים וַיְנַקְּרוּ אֶת עֵינָיו וַיּוֹרִידוּ אוֹתוֹ עַזָּתָה וַיַּאַסְרוּהוּ בַּנְחֻשְׁתַּיִם וַיְהִי טוֹחֵן בְּבֵית (האסירים) הָאֲסוּרִים: "
ונמסר לי שביום שהושבע בנימין נתניהו לראש הממשלה ביום זה סרה רוח הקדש מהאדון צורי יגאל ג'רבי וקשירה בחלום רומז על כך שאין עליו שמירה והרב חובל הגיע לחבול בו כי הוא עוסק בתורת ה"חבלה" עם הנשים הארורות ירמיהו מד טו -יח
:" וַיַּעֲנוּ אֶת יִרְמְיָהוּ כָּל הָאֲנָשִׁים הַיֹּדְעִים כִּי מְקַטְּרוֹת נְשֵׁיהֶם לֵאלֹהִים אֲחֵרִים וְכָל הַנָּשִׁים הָעֹמְדוֹת קָהָל גָּדוֹל וְכָל הָעָם הַיֹּשְׁבִים בְּאֶרֶץ מִצְרַיִם בְּפַתְרוֹס לֵאמֹר: הַדָּבָר אֲשֶׁר דִּבַּרְתָּ אֵלֵינוּ בְּשֵׁם יְהוָה אֵינֶנּוּ שֹׁמְעִים אֵלֶיךָ: כִּי עָשֹׂה נַעֲשֶׂה אֶת כָּל הַדָּבָר אֲשֶׁר יָצָא מִפִּינוּ לְקַטֵּר לִמְלֶכֶת הַשָּׁמַיִם וְהַסֵּיךְ לָהּ נְסָכִים כַּאֲשֶׁר עָשִׂינוּ אֲנַחְנוּ וַאֲבֹתֵינוּ מְלָכֵינוּ וְשָׂרֵינוּ בְּעָרֵי יְהוּדָה וּבְחֻצוֹת יְרוּשָׁלִָם וַנִּשְׂבַּע לֶחֶם וַנִּהְיֶה טוֹבִים וְרָעָה לֹא רָאִינוּ: וּמִן אָז חָדַלְנוּ לְקַטֵּר לִמְלֶכֶת הַשָּׁמַיִם וְהַסֵּךְ לָהּ נְסָכִים חָסַרְנוּ כֹל וּבַחֶרֶב וּבָרָעָב תָּמְנוּ:"
וכדברי האלהי הרמב"ן וז"ל :"ומזה תבין מאמר הנשים הארורות וּמִן אָז חָדַלְנוּ לְקַטֵּר לִמְלֶכֶת הַשָּׁמַיִם וְהַסֵּךְ לָהּ נְסָכִים חָסַרְנוּ כֹל וּבַחֶרֶב וּבָרָעָב תָּמְנוּ: ותבין למה נכתב חסר אלף והמשכיל יבין " עכ"ל
תוקן על ידי shay98 ב- 26/05/2009 20:06:52
נשלח ב-26/5/2009 20:31
בס"ד אור ליום ד ד סיון התשס"ט
דברים ברורים כי יש רק דרך אחת ולב אחד לאבינו שבשמים בסוד האחדות הוי"ה
כמ"ש "שמע ישראל הוי"ה אלד'ינו הוי"ה אחד" ," והיה הוי"ה למלך על כל הארץ ביום ההוא יהיה
הוי"ה אחד ושמו אחד" ,וכל דרך אחרת של "הפרד ומשול" אינה דרך הקדושה כי רבנו האר"י ז"ל אמר ש"במה נדע מיהו איש אמת ? במי שלא יפול מדבריו אפילו אות אחת "עש"ה ודו"ק
פירש"י ז"ל:"וימדד שני חבלים להמית . לפי שהרגו את אביו ואת אמו ואחיו , שנאמר ( שמואל-א כב ד ) : וינחם את פני מלך מואב , ולא מצינו שיצאו משם" : (רש"י) וימדדם בחבל . וחוזר ומפרש איך מדדם , ואמר שהשכיבם בארץ וגו' : נושאי מנחה . היו מביאים לו מנחה שנה בשנה : (מצודת דוד) ומלא ההבל .מדת חבל שלם" : (מצודת ציון) עכ"ל
נעזרתי במאגר תורת אמת
נשלח ב-10/5/2010 00:27
בס"ד אור ליום ב כו אייר התש"ע זה החלום היה מצד הדכורא עכשיו באה החלום מצד הנוקבא ומשלים את התמונה החסרה זה היה אחרי יום ההולדת של צורי יגאל ג'רבי שר"י בשנה שעברה התשס"ט עכשיו בשנת התש"ע קיבלנו עוד מסרים יותר חזקים מיהו בדיוק האדון הנ"ל ומה מעשיו מאיפה הוא יונק משרש הנחש לא מצד הקדושה עושה "הפרד ומשול " ומעודד שנאת חינם בתוך עם ישראל "ולא יכלו דברו לשלום" כמו שעשו השבטים ליוסף זה בדיוק אותו חטא מכירת יוסף בדורנו !!