|
|
| נשלח ב-27/5/2009 21:27 |
|
| |
רקדניתוש את חושבת שמציעים לי תולעים צולעים בגלל שאני יפה?????????????? בגלל שאני לומדת לתואר?????????? בטח זה בגלל שאני בעלת תשובה מה זה עוד יכול ליות????????????
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2009 21:30 |
|
| |
אני פשוט לא מאמינה!!!!!!!! זה מגוחך!!!!!
מה זה הם ילדים קטנים???
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2009 21:33 |
|
| |
זה מגוחך אבל מציאות אכזרית שהורסת לי ת'מצב רוח כמעט כל יום אני אפילו שאלתי ת'רב שלי אם כדאי לי להפסיק לשמוע כי זה רק מביא לי סיבה לא לשמוח
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2009 21:38 |
|
| |
| רקדנית3 כתב: |  | אני עדיין לא מבינה, הסיבה שמציעים לך כאללה בחורים
זה בגלל שאת חוזרת בתשובה? |
|
לא הבנתם עוד,
אין מציאות של אני הם ואנחנו
יש השם
הציעו לה כי
השם גרם להם להציע
נקודה!
צריך ללמוד לראות את השגחת השם בכל דבר קטן, לא זה לא קל אבל חייבים לשאוף לזה
כי מי שרואה את הדברים כמו שאתם מציגות נקרא כופר!!!
למה מציעים לה כאלה כי היא בעלת תשובה? כןן בגלל שהיא בעלת תשבה אנשים רואים אתה כפגומה אז הם מציאים לה אנשים "פגומים"
זה... כפירה!!!
את לא יכולה לדעת למה את צריכה להפגש עם האנשים האלה, אבל אין מציאות של טעות,!
זה לא קל זה לא קל בכלל...אבל חייבים לשאוף, ולא רק להגיד כן השם הכל לטובה כן הכל ממך
כי זה ברור שהכל ממנו והכל לטובה
צריך לחייךךךךך
להגיד לווו השם יתברךךךך תודהההההההההה תודה לך שהפגשת אוןתי עם מישהו שלא מתאים לייי תודה לך אבאאא תודה לך שנפגעתי מההצעה שהציעו לי עכשיו תודה לךך הכל ממךךךך אני אוהבת אותך תודה על הכללל
את תראי ישועות אחותי!!! על הכל להגיד תודהה לברך על הרעה כמו שאת מברכת על הטובההה
זה לא קללל אבל תנסייייי תגידי לו אפילו שאת עצובה תגידי תודההה תודה לך השם שקשה לי עכשיו ושאני לא מברכת על הרעה כמו שאני מברכת על הטובהה ותודה לך על הייסורים אבא יקר שליי תודה על הכללל ותודה שקשה לי ותודה שאין בי אמונה ותודההה אניח אוהבת אותך תעזור לי להאמין שהכל ממךךךך
תודי לו ותודי לו
את תראי ישועות!!
בחיים אל תרגישי נחותה בגלל שאת חוזרת בתשובה!
אבל גם אל תתנשאי כי את יפה חכמה ומוצלחת, זו גאווה אחותי...
אנחנו אפס כולנו אנחנו כלום
אני 0 השם 1
ביחד אנחנו 10
(: תחיי בגישה כזו...אין טוב מזה
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2009 21:41 |
|
| |
וואי ליאור איזה אמונה! כלהכבוד
המילים שלך פשוט מחזקות אחת אחת!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2009 21:41 |
|
| |
ליאור את מזה מחזקת אותי אבל תגידי לי ת'אמת אם מישו מעליב אותך את גם מצליחה להרגיש את מה שאת כותבת?????
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2009 21:48 |
|
| |
אני מודה, אני מאמינה אבל לא תמיד מייסמת, אבל כמו שאמרתי, זה לא קל אבל שואפים לזה!!!
גםם מישהו מעליחב אותי אני יכולה לבכות להפגע ולהגיד להשם השםםםםםםםם זה ממך תעזור לי לחייך להאמין שזה ממךךךך!!!
להגיע לדרגה שאת אפילו לא נפגעת זה ממש דבר ענק אבל לא בלתי אפשרי כי זה ניסיון ועם כל ניסיון מיגיעים הכלים לעבור אותו.
אני לא אמרתי לך עכשיו שמישהו פוגע בך להתחיל לשיר ולרקוד כמו שאמרתי אפילו בבאסה עם דמעות בעיניים להגיד להשם השם תודהה ותודה שאין בי עדין אמונה אבל תעזור לי שתיהיה בי אמונה לראות שהכל מאיתך יתברך שמך ושאין מציאות מבלעדיךךך
אחותי מתפללים על זה מתחזקים בזה קוראים לומדים אני באמת מציעה לך לקרוא את בגן האמונה.
אחותי קחי לך 10 דקות ביום שבי ותגידי להשם תודה על כל הייסורים תפרטי את הייסורים ותגידי לו תודה ותודה.
ויודעת מה אפילו שבי תגידי כמה דברים טובים יש לך בחיים שלך וממש תימני אותם ואחרי זה תגידי את הייסורים, את תראי שאת תשימי לב שזה כמעט ולא משמעותי כי השם מרעיף עליך טוב אותיף על כולנו הוא ברא אותנו כדי להיטיב עמנו(:
תודה השםםםםםםםםםםם
בנות עכשיו תגידי להשדם אבא אני אוהבת אותך(: תשמחו את השם הוא מייחל לשמוע אתכן (:
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2009 21:52 |
|
| |
אחותי חיזקת אותי וזהו אני מקבלת על עצמי לא לשקוע בדיכאון בגלל הצעות של תולעים צולעות אפילו שאני יוד'ת שזה יהיה לי מזה קשה!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2009 21:54 |
|
| |
הכל קשה אחותי העולם הזה לא קל, מי שקל לו הוא בירידה...
תדעי לך שלא יהיה לך קל אבל לא משנה באיזה מצב גם אם פרצוף 9 באב
תגידי תודה על הכלל ממש תתחילי למנות את הדברים(: את תראי כמה את תשמחי(:
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2009 21:55 |
|
| |
יאללה בנות אני עפתי לי שיהיה לכם לילה טוב ואל תשכחו מה רבינו אומר
אין יאוש בעולם כלל(:
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2009 23:14 |
|
| |
סאסא לדעתי בחורה חוזרת בתשובה שווה לה לקחת חוזר בתשובה כי יש להם אותו ראש... חרידי הוא אדם שחי את כל החיים שלו בתוך העולם הזה וחוזר בתשובה לא... מענין אותי מה את חושבת... איפה שבעלי תשובה נימצאים צדיקים גמורים לא יכולים להגיע... את שווה המון אל תיתפשרי ותעשי את השתדלותך והקב"ה יהיה בעזרך בהצלחה
|
|
| נשלח ב-31/5/2009 15:02 |
|
| |
חברים בעז"ה עוד נתבשר בשורות טובות בקרוב ואף פעם אף פעם לא ליפול למצולות היאוש
הכל מאיתו יתברך וצריך לקבל הכל כמו שהוא ולא לשכוח שלבן אדם יש בחירה בין לטוב ובין לרע השם מנסה אותנו בנסיונות קשים יום יום ובכולם אנחנו עומדים בכבוד סאשא אני מבטיח לך אם תאמיני בהשם יתברך ותחשבי שכל מה שהשם עושה לטובה הוא עושה יהיה לך טוב מאוד בחיים ותפנימי טוב את הפסוק "תחשוב טוב יהיה טוב" ובקרוב נתבשר בשורות טובות
|
|
| נשלח ב-31/5/2009 21:25 |
|
| |
סאסא בדרך כלל אין לי מה לעשות בפורום הזה כי הוא מלא מלא בחכמה הרבה יותר ממה שהאינטליגנציה שלי מתירה לי אבל היות ואני מעריץ את אומץ ליבך על ההחלטות שקיבלת בחייך הרגשתי שאני ממש חייב לדבר איתך על הנושא שהעלית תראי, זה באמת די ברור שהציבור החרדי מתוקף היותו שמרן מאד חושש לקחת בעלת תשובה כי לכי תדעי היכן היא תהיה מחר [ולמרות שלצערינו גם לא אצל בעלי תשובה שומעים סיפורים] וזה לא מהוה סתירה לעובדה שהכבוד שאנחנו רוחשים לבעלי תשובה הוא עצום, אבל בכל זאת כל אחד עושה לעצמו את החשבון הפשוט שעדיף ללכת עם משהו שמעולם לא עבר שינוי [אף שהשינוי מבחינתינו הוא שינוי מאד מאד מוערך] בנוסף לכך שיש חשש ממנטליות שונה, מצורת חשיבה אחרת, ועוד אלפי פרטים שהחיים מורכבים מהם
כל זה אינו מגרע ולו גם כזרת ממך, את נפלאה, את חשובה אצל בורא העולם מאד מאד, ואני משוכנע שרובינו ככולנו מעריצים אמיתיים שלך
ולכן שלעולם לעולם אל תתפשרי על "תולעים צולעים" כמו שאת מכנה אותם, נכון, את תצטרכי מעט סבלנות עד שבעל תשובה חכם ואמיץ כמוך יפגש איתך, ויחד תיבנו בית שאין לי ספק יהיה בית גדול בכל המובנים, כי מלמעלה רואים את הכל, ויודעים היטב מה הקרבת בחייך, והדברים הללו מקבלים תשלום מלא גם כאן למטה
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2009 11:31 |
|
| |
אני לא מבינה למה מציעים כאלו הצעות....
אולי פשוט תצאי עם חוזרים בתשובה...
תבקשי בחור כמוך.