ואני הקטן תמה על קוצר ראותם של העסקנים החשובים שתחמו לנו דרכי מהדרין רק בישורת האחרונה כאילו שכל עם ישראל גר בכפר דוד. יש להתחיל את מסלול המהדרין כבר מגבעת שאול. על הגברים לצעוד דרך רחוב יפו ואילו על הנשים לרדת בכניסה ולצעוד לכותל דרך כביש 1.
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו על שהקב''ה חננו ברב כה חשוב לכותל המערבי (ולמי שתמה מדוע הכותל צריך רב הרי לכם תשובה מוחצת) ובכאלו עסקנים חכמים מסורים.
יוכבד עופי מכאן
כאן זה חדר מחשבים מהדרין
נשלח ב-28/5/2009 09:29
אבל שאלה גדולה יש לי לשאול
מדוע הרב הראשי לכותל היה צריך לחכות לפניית הקולקטיב ''מרנן ורבנן'' וועדת הרבנים לעניני תחבורה ולא נחלץ חושים לפתור את המכשולה הנוראה מבלי פניותיהם הדחופות של הממונים?
אילו הייתם ממנים אותי הקטן לרב של קניון מלחה, הכותל, מתחם הסינמטק וכו' הרי שברור שעניני צניעות היו עולים מיד ומטפסים לראש רשימת המטלות הדחופות.
ניתן היה לארגן דרך מהדרין כדלהן: ללכת עד שער שכם לפנות שמאלה ברוקפלר לפנות ימינה ולהמשיך במסלול קו 2 להכנס דרך שער האשפות אמנם זו תוספת דרך של כארבעים דקות, אבל האם זה לא שווה את ההתרחקות מהתערובת?
נשלח ב-31/5/2009 22:19
מחאתו של הרב האלמוני לי "הר' יוסף חיים נקש" המתפרסמת ב"חדשות האתר" היא זו שיכולה להפסיק את השטויות הללו, אך אם לא נעזור לקולה להישמע היא תטבע ביון המצולה.