בית פורומים הנה ימים באים

דברי הרב אמנון יצחק על אובמה מתוך שופר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/5/2009 08:42 לינק ישיר 
דברי הרב אמנון יצחק על אובמה מתוך שופר

משענת קנה רצוץ שבוע לאחר הבקור בוושינגטון, הדהים הבית הלבן את ישראל תוך שיגור איומים קשים אל עבר ישראל הדברים המלאים בכתבה שלפניכם:

*--*
*--% if rs("reportdate")<> "" then %> %= rs("reportdate") %> % End If %* 

בס"ד, שימו לב לידיעה החדשותית הבאה, אך תחילה הקדמה בת מספר שורות מדברי הרב שליט"א מתוך הרצאה בכינר מי"ב אייר התשס"ט ה 6/05/09

באחת ההרצאות האחרונות, דיברתי כמה צריך לנתק מהבית את כל התרבות של הגויים, ואנחנו צריכים להתנתק מתרבותם מהטמבלויזיה ומהאינטרנט מכל הלכלוך והטינופת, כי אנחנו עם סגולה,

כמו שכתוב: "ואבדיל אתכם מכל העמים"

אם אנחנו לא נוציא שזה המבחן האחרון שיש לנו, אז יהיה להם אחיזה וזה הפטנט של גוג ומגוג לעשות כנגדנו להפריד אותנו מהאלוקים ואז ממילא לא תהיה הגנה עלינו.

אחד המשתתפים בהרצאה שאל:

"אז מה נעשה?, מה יהיה אם אמריקה לא תתן לנו את כל המיליארדים ולא תתן לנו את הנשק"?

השבתי לו: "זה יהיה יום השמחה הכי גדול שלי".

שאל: "למה"?

הסברתי לו:

"כשלא יהיה לנו אף אחד, אני יודע שאתה תקרא לאלוקים!!!

תגיד לו אבא! אין, אין, אין אף אחד, רק עליך אנחנו יכולים להשען.

ברגע שזה יהיה אנחנו באמת ננצל!!!

אבל כל זמן שאנחנו תולים באמריקה אז ה' אומר:

מה אתם צריכים אותי?

אתם יושבים באמריקה, אתם לא זזים מאמריקה,טוב לכם באמריקה, אתם אוהבים את התרבות של אמריקה, אתם משאירים אותי עוד בגלות.."

(לקריאת הדברים המלאים עם כל המסרים החשובים שנאמרו בהרצאה מפי כבוד הרב שליט"א על אובאמה תוכלו לקרוא במסגרת בסוף הכתבה)

ועכשיו לידיעה הבאה הלקוחה מן העתונות:
האמריקנים איימו לפגוע במענק השנתי ולהפסיק העברת נשק חיוני

ונתניהו נאלץ להסכים: תיאסר גם הרחבת דירות פרטויות ביש"ע

שבוע לאחר הבקור בוושינגטון, הדהים הבית הלבן את ישראל, כאשר הבהיר: כי אובמה נחוש בדרישתו להקפאה מוחלטת של כל בניה ביו"ש!

מרפסת אחת בבית"ר תגרום לקצוץ דרסטי בהקצבה השנתית לישראל!!!

התכתיב האמריקני:
מעתה אין לאשר אפילו הוצאת מרפסת, או הרחבת דירה בכל רחבי יו"ש, כולל בערים החרדיות ויש לפנות משם את כלי העבודה והטרקטורים.

האיום:
1. צמצום המענק האמריקני בשני שליש.

2. הפסקה בהעברת ציוד צבאי בעל עליונות טכנולוגית.

3. ופגיעה בסחר בין המדינות.

ההחלטה:
"אין ברירה, הודיע נתניהו לחרדים בשיחות סגורות: "אימצנו את תכתיב האמריקנים"!

המשמעות המיידית:
צל כבד על עתידן הכלכלי של ביתר עילית ושל מודיעין עילית!!!

*--
* * *
**-- ******************************************** *
דברי הרב המאלפים על אובמה מתוך הרצאה בטיול לקברות הצדיקים בכינר וכן דברים נוספים כיצד נוכל לשרוד בלי הנשק האמריקאי מהרצאה בבני ברק
תחילה לדברי הרב המאלפים על אובאמה בטיול לקברות הצדיקים בכינר י"ב אייר התשס"ט 6/05/09:

(הדברים מובאים בלשון דיבור, מלל חופשי ע"פ דברים שנאמרו בהרצאה)

ועכשיו, ברק חוסיין אובמה אפילו נהיה ידיד של איראן, וגם של קובה, וגם של ונצואלה, כל שונאי ישראל, וגם של צפון קוריאה שהקימה כור גרעיני בסוריה, ורצתה שיפציצו אותנו,

וכולם נהיו חברים של חוסיין ברק אובמה. ורק ישראל הקטנטונת מופקרת. והכל מתקדם פיקס.

הוצאתי קלטת שנקראת ברק חוסיין אובמה, שהוא גימטריא 'תדעל מלך גויים'. ובקלטות אחרונות שהוצאתי, עשיתי לו עוד כמה שיפוצים:

ובקיצור, זה יהיה הבן אדם שיביא עלינו אסון גדול.

הוא יאנוס אותנו להקים שתי מדינות, הוא יחליט מה שיחליט, כי הוא בנה אהדה בכל העולם על חשבוננו.

כל האהדה שהוא בונה זה סביבינו, בשביל שכשהוא יגיד מה שיגיד, איך לא נשמע לאדם הכי אהוב שיש בעולם?!

73 אחוז תומכים בו אחרי 100 ימים, לכולם הוא אומר: שלום! שלום! שלום! שלום!

וגם לנו הוא יגיד שלום, ביי!!!.

אז אנחנו צריכים להיות מוכנים.

באחת ההרצאות האחרונות שאל אותי מישהו, מה אתה רוצה להגיד ש?

דיברתי, כמה צריך לנתק מהבית את כל התרבות של הגויים, כי אם לא, יהיה אחיזה לגויים, כי אנחנו עם סגולה. "ואבדיל אתכם מכל העמים", ואנחנו צריכים להתנתק מתרבותם מהטמבלויזיה ומהאינטרנט מכל הלכלוך והטינופת.

אם אנחנו לא נוציא שזה המבחן האחרון שיש לנו, אז יהיה להם אחיזה וזה הפטנט של גוג ומגוג לעשות כנגדנו, להפריד אותנו מהאלוקים ואז ממילא לא תהיה הגנה עלינו.

אז הוא אומר לי (אותו שואל): "אז מה, מה יהיה אם אמריקה לא תתן לנו את המיליארדים ולא תתן לנו נשק"?

אמרתי לו: "זה יהיה היום השמחה הכי גדול שלי".

אמר לי "למה"?

אמרתי לו: "כשלא יהיה לנו אף אחד אני יודע שאתה תקרא לאלוקים, תגיד לו אבא! אין אין אין אף אחד רק עליך אנחנו יכולים להשען.

ברגע שזה יהיה אנחנו באמת ננצל.

אבל כל זמן שאנחנו תולים באמריקה,

אז ה' אומר: מה אתם צריכים אותי? אתם יושבים באמריקה, אתם לא זזים מאמריקה, טוב לכם באמריקה, אתם אוהבים את התרבות של אמריקה, אתם משאירים אותי עוד בגלות

אני מחכה לכם אלפיים שנה שתגידו לי אבא תחזיר אותנו, אבא תקבל אותנו, אבא תושיט לנו יד

במקום זה הם אומרים לו, טוב לנו, למה אבא? אל תפריע לנו, אבא יש לנו עסקים, יש לנו עסקים. איך אנחנו נבוא לארץ?

מה נמכור את הבית הגדול, שבנינו ואת העסק ואת הכל, איך אנחנו נמכור, אבא! אבא! דחילק, חיכית אלפיים עוד אלף, לא נורא!

אז כשאבא רואה כזה דבר, בשביל הבנים שיחזרו מה הוא עושה?

אתם יודעים מה הוא עושה?

הוא עושה שבר כלכלי בכל העולם, שכל היהודים מכל העולם לא יהיה להם כסף. הם ירדו מנכסיהם ואז אין סיבה להשאר.

למה היית שם, כאילו כסף? אין כסף! אין כסף!

עכשיו אתה עוד לא מבין?

אין בעיה! אני אעשה לך אנטישמיות, ואני אדאג שאתה תקום ותברח, ואם תהיה חכם תברח בזמן, ואם לא אוי ואבוי,

כבר היה לנו היסטוריה שלא ברחו בזמן ומה קרה?

אז תברח! ואני אומר לך תברח! כי אני מתכוון להביא אותך לא"י מהר כיון שאני רוצה לגאול את עם ישראל ואת העולם כולו.

די, אני לא מחכה יותר, אלפיים שנה, די, מספיק, הגזמתם

ותוספת לדברים הנ"ל מדברים שנאמרו מפי כבוד הרב שליט"א בהרצאה בבני ברק מתאריך י"ח אייר התשס"ט 12/05/09 - בהם כבוד הרב מרחיב איך באמת אפשר להתמודד בלי ארה"ב ובלי כל המטוסים והטכנולוגיה. (דוגמאות הסטוריות):

(הדברים מבואים במלל חופשי ובשפת דיבור ע"פ מה שנאמר בהרצאה)

באחת ההרצאות האחרונות, דיברתי נגד תרבות הגויים שנכנסה לתוך הבתים, אינטרנט, טמבלויזיה!

הנסיון של: "וצרפתים כצרוף את הכסף ובחנתים כבחון את הזהב" התחיל כבר, מאז שנכנסו המכשירים האלה ובכל כיס יש היום את הדברים האלה,

דבר זה, זה נסיון מי עובד ה' ומי לא.

ז"א פעם בשביל לעבור עבירה היו צריכים לצאת מחוץ לעיר, מחוץ לעיירה, היום לא צריך, בחדרי חדרים אדם יכול להיות עם מכשיר אחד וכל טומאת העולם נמצאת אצלו.

וה' בוחן אותנו עכשיו, מי מסוגל להתנתק לגמרי מכל תרבות הגויים ומי לא. זה המבחן!!!

יתפסו אותך או לא יתפסו אותך בני אדם, זה קשקוש!! אתה מצולם ומתועד, וה' בוחן וכשיגיע שעת המבחן ביום הדין הגדול והנורא של גוג ומגוג, בזאת יבחנו כולם. זה הנסיון!!

אף אחד לא מרגיש, אבל אנחנו כבר עוברים אותו!

אז דיברתי חזק על ביעור העגלים האלה מתוך הבתים, וב"ה אני מצליח בהרצאות האחרונות להעלות עשרות אנשים על הבמה שזורקים הטמבלויזיה ושמקבלים עליהם עול מלכות שמים עולים לבמה!

ואנשים מצלצלים מכל העולם שרוצים גם כן להוציא!

אז היה אחד שם שאמר לי, אבל אם לא נקבל מיליארדים מארה"ב ונשק, איך נעמוד מול האומות?

אמרתי לו: "בשעה שאני אשמע זאת לא תהיה לי שמחה יותר גדולה מזה, אם אמריקה תפקיר אותנו כמו שודאי יהיה, ככל שיקדם אשמח יותר".

שאל אותי: "למה"?

אמרתי לו: אז אני בטוח שתקרא להשי"ת.

עכשיו אתה נשען על משענת קנה רצוץ שהאינטרסים שלהם קודמים לשלך ועל חשבונך הם עושים הכל. בכל הדורות לא היה לנו צה"ל, לא היה לנו F15 ולא F16 ולא טנקים ולא לוינים ולא שום דבר. כלום!!

אברהם אבינו עם חול ניצח את ארבעת המלכים, עם חול!!! כי מה צריך יותר?

אם אתה אברהם אבינו ואתה עושה את רצון הבורא ואתה מחזיר לו את הבנים בתשובה, מה שתרצה! - רצון יראיו יעשה! מה שתרצה!

מה צריך לעשות אברהם אבינו?

אתה הולך להציל את לוט מארבעת המלכים, זה מעצמות, אתה זורק חול, מה אנחנו נמצאים בגינה? בגן? גן ילדים זורקים חול.

אתם מתארים לכם ראש ישיבה אומר: אני הולך להלחם עכשיו נגד אמריקה, ואומר אני אראה להם, אני זורק חול. יש דבר כזה?

אבל אברהם אבינו אין לו בעיה, אני עושה טיפה השתדלות. מה שהוא צריך לעשות אני עושה, מה יש כאן -חול, זורק חול.

אבל, אלה שקשה להם להבין איך זה נהפך לחיצים ובליסטראות וטילים, איך זה הפך להיות מי שקשה לו אפשר להסביר:

מה זה הוריקן?

חול וינטלטור שהקב"ה מפעיל. חול עם ונטה - 320 קמ"ש אפשר לפרק מדינות, אז ונטה ה' מפעיל, חול אתה תזרוק ויהיה בסדר.

איך מנצח מתתיהו וחמשת בניו את היוונים? מעצמת על, איך הוא מכריז מלחמה על יוון?

מה הסוד שלו?

אתם יודעים מה הסוד שלו? מסירות נפש!!!

די, עד כאן ולא יותר, לא שייך שהיוונים יחטיאו אותנו, נגמר. והוא יוצא למלחמה. והם מצליחים להעיף את יון מפה.

אפשר להסביר את זה???

כן! מי שמאמין בתורה ויודע מה כוחותיה ומה ה' רוצה: "כי לא בגבורת הסוס יחפץ לא בשוקי האיש ירצה, רוצה ה' את יראיו את המייחלים לחסדו"

זה מה שהוא רוצה.

אני לא צריך את השוקיים שלך וסוסים ומרכבות, אני לא צריך. תעשה מה שאני אומר ואני אעשה את שלי.

איך חזקיה מנצח?

הוא החזיר את העם בתשובה. הוא דאג שתוך שלוש שנים כולם ידעו את התורה מדן ועד אנטיפטריס, כולם ידעו את התורה, למקטנם ועד גדולם.

אז את חלקו הוא עשה: "אם בחוקותי תלכו" ועכשיו ה' יעשה את חלקו: "ושכבתם ואין מחריד וחרב לא תעבור בארצכם".

ויוצא מלאך ה' ופושט את מגלו על מחנה סנחריב,ומתים מיליונים חיילים, מאות מיליונים, 185 אלף ראשי גייסות שכל גייס אלפיים איש. מיליונים!!

אם זה היה בימינו, היו אומרים וירוס. שפעת חזירים!!

אבל אצל חזקיה זה פשוט1 פשוט!

ליל הסדר הוא אומר הלל, שותה ארבע כוסות, הכל בסדר, בן חורין.

בזמן שעם ישראל נמצא בצרה ואחשוורוש והמן מכריזים ב-127 מדינות להשמיד להרוג את כל היהודים מנער ועד זקן, איך אפשר לבטל גזירה כזאת?

אם היה צה"ל באותו יום, היה יכול לנצח 127 מדינות? קשקוש בגרוש.

אם היה צה"ל היינו סופגים טילים לאין סוף.

אבל היה לנו אסתר ומרדכי, שני יהודים. כמו אברהם ושרה. שני יהודים שידעו מה הסוד:

הסוד זה התשובה של עם ישראל.

אם עם ישראל עושים תשובה,אם הם חוזרים לאביהם שבשמים, אם הם קוראים אליו ולא סומכים על אף אחד, שיודעים שאין ברירה רק אבינו שבשמים,

"שובו אלי ואשובה אליכם" ונהפכת הגזירה לחלוטין.

כל ההיסטוריה שלנו, 3300 שנה היתה כך:

יציאת מצרים - היינו עירום ועריה!! שום מצוה,
כמה הנהגות טובות ותו לא,

אז הקב"ה צריך לתת לנו שתי מצוות של מסירות נפש, אחת - קרבן פסח, ושניה - ברית מילה. "בדמייך חיי בדמייך חיי"

מה יש בשתי המצוות האלה?

אחת זה לשרש את העבודה זרה מעם ישראל כי "הללו עובדי עבודה זרה והללו עובדי עבודה זרה", מה נשתנו אלו מאלו?

אז לשרש, פירושו של דבר לקחת את האלוהים של מצרים ולעקוד אותו בכרעי המיטה ארבעה ימים ללא פחד, ללא חשש מהמצרים האדונים, ואח"כ לשחוט אותו בפרהסיה ולא לשבור בו עצם שיראו את האלוהים שלהם על המנגל מסתובב וריחו יהיה נודף בכל מצרים!

אם אתם מוכנים למסירות נפש כזאת - לשרש אחרי כל התרבות של הגויים שאתם נמצאים שם, אתם ראויים לגאולה.

ועוד דבר אני אתן לכם: מסירות נפש על המצוות, שאתם מוכנים לקבל עליכם להכנס בברית המילה לקיים מצוות שאני אצווה אתכם.

שתי מצוות אלה הוציאו אותנו ממצרים,

שתי מצוות אלה זכינו להראות לכל העולם שהקב"ה חי, קיים, ושולט בכל הבריה.

עשר מכות ראו המצרים, עשר מכות.

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/5/2009 16:04 לינק ישיר 

הנה אמריקה ממשיכה "להתהפך עלינו: :

ארה"ב מעכבת מסוקי אפאצ'י
*--
*
מאת: עופר וולפסון   |  
מסוק אפאצ'י [צילום: אתר חיל האוויר]

גורמים בממשל האמריקני: בקשת ישראל נדחתה כדי לבחון האם תשתמש בהם לתקיפת מטרות אזרחיות בקרב הפלשתינים

▪  ▪  ▪
ממשלו של נשיא ארה"ב, ברק אובמה, עיכב אתמול את בקשתה של ישראל לקבל מסוקי תקיפה אמריקניים (יום ד', 27.5.09).

גורמים בממשל האמריקני מסרו כי הבקשה נדחתה, לפחות באופן זמני, כדי לבחון האם בקשתה של ישראל למסוקי ה-AH-64D, הידועים כמסוקי אפאצ'י לונגבואו, ישמשו כדי לסכן את חייהם של תושבים פלשתינים ברצועת עזה. הגורמים מסרו כי הבקשה נמצאת כעת בבחינה של מספר סוכנויות ביטחון אמריקניות.

"במהלך המלחמה האחרונה, ישראל עשתה שימוש נרחב באפאצ'י, וכתוצאה מכך היו הרוגים אזרחיים רבים ברצועת עזה", אמר גורם המקורב לממשל.

הגורם מסר כי ישראל מעוניינת לרכוש עד שישה מסוקי אפאצ'י חדשים כדי לחזק את יכולותיה הקונבנציונליות, כמו גם את יכולות התקיפה שלה כנגד מחבלים.

בממשל אומרים כי ישראל מעוניינת לחדש את מלאי מסוקי האפאצ'י שלה, לאחר שישראל איבדה שני מסוקי אפאצ'י במהלך מלחמת לבנון השנייה בשנת 2006.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2009 11:33 לינק ישיר 

ולחשוב שיכולנו להיות עצמאים - ומי שדירדר אותנו היה ועדיין עם הראש בגולה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > דברי הרב אמנון יצחק על אובמה מתוך שופר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext