|
|
| נשלח ב-28/5/2009 08:51 |
|
| |
קידוש השם גדול בראש העין
פיצוץ מבוקר בראש העין (מצורף סרטון מיוחד)
בשעה 3:30 היום ערב חג השבועות נתקבצו למעלה ממאה אנשים נשים וטף, לחזות בבעור העגל המודרני 'הטמבלויזיה' במזרקה בראש העין. כ-20 טמבלויזיות נופצו ב"פיצוץ מבוקר" ע"י בעליהן, אשר החליטו להיפטר מן הנגע הממאיר וההרסני לכל בני הבית, לאור קריאתו מאמש של הרב אמנון יצחק שליט"א בהרצאתו בעיר. כתבה מפורטת על המאורע בהמשך הכתבה, ראשית לינק לסרטון המיוחד לצפיה בסרטון המיוחד לחץ כאן כמו כן תוכלו לעיין בתמונות מהארוע בלינק הבא: לצפיה במאגר התמונות לחץ כאן בסוף הכתבה הבאה במסגרת נפרדת תוכלו לקרוא את מכתבו של הרה"ג יהודה שפירא זצוק"ל על השבט התימני - מומלץ לקריאה
http://shofar.net/site/ARDetile.asp?id=11392
תוקן על ידי המשקיף ב- 28/05/2009 9:18:00
|
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2009 16:51 |
|
| |
תמיד חשבתי שהעגל המודרני הוא ה'אינטרנט', מה תעשה כשהרב יורה לנפץ את המחשב ?
איפה תכתוב ?
לענין הטמבלויזיה, אמנם אין לי, אבל אל תשכח שיש תוכניות קודש רבות, כמו התוכניות של
הידברות והרב לייטמן שיהודים רבים לומדים מהם תורה, וגם תוכניות שאין בהם חילול שמים,
אז חבל שמכלילים.
חג שמח לכל בית ישראל.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2009 17:38 |
|
| |
מי שהוציא את הטלוויזיה זה משפחות דתיות שהטלויזיה פגעה בילדים ואין הצדקה להשאיר דבר ש90 אחוז ממנו רע ,
לגבי הידברות זה מצוין שיש ערוץ לדתיים שאנשים יכולים להתחזק ממנו ולהתקרב
אבל קשה לי להאמין שאם הרב היה פונה למשפחות חילוניות והיה אומר להם שהטלויזיה תהרוס את ילדיהם הם היו מוציאים אותה,הוא פנה לכיוון מסוים ,בסרטון אנשים דיברו שהחיים שלהם נפתחו פתאום הם לא כבולים,
אני לא מבין איפה הבעיה , במקום שאדם דתי יראה חדשות אז הוא יקרה ספר או יחזק את הקשר המשפחתי ,דרך אגב יש הרבה אנשים בעולם גויים שהוציאו את הטלויזיה מביתם ומודים שהם התחילו לחיות, אז מרויחים פחות לשון הרע ורכילות מה רע איני מבין איפה הבעיה,
לי יש טלויזיה בבית אינני צופה בה אם אני בסלון והטחויזיה דלוקה אני מעביר ישר להידברות
שאשתי תחזור בתשובה ב"ה הדבר הראשון שאעשה זה לשלוח לרשות השידור את הדבר
המשחית הזה שנקרא טלויזיה,
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2009 11:07 |
|
| |
תגובה לצברית.
קודם כל, מה שאמרת הוא נכון - אין הרבה הבדל בין השניים.
אבל יש הבדל אחד שהוא מאוד חשוב - באינטרנט יש אפשרות לשלוט במידע שאני מקבל, בזמן שבטלויזיה קשה לי להאמין שיש אפשרות כזאת.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2009 11:19 |
|
| |
לא נכון - בטמבלויזיה קל מאד לעבור ערוץ. באינטרנט הכי קל להקפיץ אותך לדף מלא.... אין יותר קל מלגרום לך לראות דברים שלא תרצה האינטרנט.
בכל מקרה, טמבלויזיה ואינטרנת הם כמו סכין - חותך אוכל או סכין בברית ומצד שני יכול גם להשתמש בו לרצוח חס ושלום. מי שלא מסוגל להחזיק סכין מחשש שלא יחזיק אותו בבית (כנ"ל לקודמים)
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2009 15:25 |
|
| |
מיוחד - בעור העגלים בערד - פיצוץ טמבלויזיות במהלך ההרצאה בחי - בהנחית הרב (וידאו 16 דקות נפוץ השקוץ)
בס"ד - דבר כזה עוד לא היה, בעיר ערד הדרומית ליד ים מלח מבערים את הרע תוך כדי ההרצאה, במהלך ההרצאה מטקסים כבוד הרב שליט"א והקהל עצה לגבי מקום וזמן ביעור העגלים - ועולה הרעיון לעשות זאת בחי על הבמה - הקהל נענה בשמחה והטמבלויזות מתחילות לזרום לבמה - תוך כדי השידור מגיעות שיחות מרחבי העולם המשתתפות במשימה - פיצוץ טמבלוזיות מבוקר בהנחית הרב אמנון יצחק שליט"א לצפיה בנפוץ השקוץ לחץ כאן
*-- *
*--*
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|