תודה בת...(היתלהבת על מאמוש אה??) ולחבדניקית שלחתי לך... אוקי אני יתחיל לראות גם דני הוליווד...מאמינה לך...אבל מה זה כאילו סוג כמו השיר שלנו.?? _________________ עדיף אמת המזילה דימעה מאשר שקר המעלה חיוך...
תודה בת...(היתלהבת על מאמוש אה??) ולחבדניקית שלחתי לך... אוקי אני יתחיל לראות גם דני הוליווד...מאמינה לך...אבל מה זה כאילו סוג כמו השיר שלנו.??
טראכט גוט וועט זיין גוט!
לא, בכיף....אין בעיה... אז מה את עושה חוץ מלהישתעמם באימיול?? _________________ עדיף אמת המזילה דימעה מאשר שקר המעלה חיוך...
אוקי חבדניקית יבדוק בהיזדמנות... _________________ עדיף אמת המזילה דימעה מאשר שקר המעלה חיוך...
מאמוש(עוד הפעם)חחח אנלא באימיול אני באימל... את יודעת קצת עם חברות וזה.. לא משעמם לי.............חחחח
אההה חח.. אמייל... חשבתי שאת משועממת אז את לא יופי!! _________________ תוקן על ידי מאמושיתתת ב- 23/07/2009 0:50:52 עדיף אמת המזילה דימעה מאשר שקר המעלה חיוך...
תוקן על ידי מאמושיתתת ב- 23/07/2009 0:50:52
חחח אז את יכולה להמשיך לראות את הסידרה.... בכיף ובלי שיקרצצו לך...
זה בסדר את לא מתקרצצת לי....את חמודה ומנעעימה לי תזמן... _________________ עדיף אמת המזילה דימעה מאשר שקר המעלה חיוך...
יופי!!!! גם את...(את מאמי אל תשכחי....)
חחחחחחח.... גם את ( השם היה תפוס בגללי...) _________________ עדיף אמת המזילה דימעה מאשר שקר המעלה חיוך...
באסה איתך.. למה לקחת לי אותו?
גם השם שלי היה תפוס חח סתם בעיקרון חירבשתי מילים וחשבתי שיהיה אפשר לשנות ובסוף? חח בזרימה..
רגע, אז מזה עכשיו??? תשוש או מה????חחח כל אחד והשטויות שלו...
חברה מה נשמע?