בית פורומים הנה ימים באים

שנה שמלך המשיח בא (וידאו כ 2 דקות)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/12/2010 20:53 לינק ישיר 

אף פעם לא החזקתי את עצמי למשהו וכמה שאתה טועה אוי חבל

אסור להשמיע הלכה

איפה שמעת את זה יש לך סימוכין בהלכה שאסור לי לומר שרב פלוני טעה בהלכה

מאיפה אתה תגיד לי אתה בכלל שומר מצוות דתי משהו כמה שנים אתה בדת על הצד שיש בך משהו דתי

ואיפה ראית שאני מחזיק מעצמי הלא טעות בידך

אני יכול לומר בפה מלא שאני אחד ממנהלי הפורומים שיש בהם הכי פחות גאווה מכולם

מעולם לא התיימרתי לומר עתידות או לומר בביטחון דברים שייקרו

אתה טועה אחי

על פי ההלכה אני מחוייב לומר לקהל שומעי וגולשי הפורום מהי דעת ההלכה גרידא

ללא חומרות

אין לי שום ספק שהרב הוא גדול המחזירים בתשובה ויש לו הרבה זכויות בשמיים

למי יש יותר אני לא יודע

מכיוון שאני בעל יסורים גדולים מאוד עברתי מחלת סרטן ועוד הרבה מחלות שזה לא הזמן לפרט לך

לכן לפני שאתה שופט אותי ושופך את דמי תנסה להכיר אותי

אתה רק תרוויח מזה

יום טוב לך אחי

לחברים ברגע שכתבתי את המכתב הזה ודרך אגב הוא נשלח גם לרב אמנון יצחק דרך יצירת קשר בארגון שופר
לא היה לי ספק שיבוא מתלהם ויטיח בי עלבונות ואם כל זה ואף שידעתי שיבזו אותי
החלטתי בכל אופן לומר את דעת התורה זו לא דעתי זו דעת התורה נטו ללא כל חומרות מיותרות בדור שלנו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2010 20:59 לינק ישיר 

טוב חברה אין עם מי לדבר
אני לא חושב שכחלק ממצות הוכח תוכיח זה לכתוב בפורום
אתה רוצה לך אליו דבר איתו

תוקן על ידי המשקיף ב- 15/12/2010 21:20:48

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2010 21:21 לינק ישיר 

שמת לב שלא ענית אפילו תשובה אחת עניינית הכול התלהמות לשם התלהמות

אל תענה זה בסדר התשובה ידועה לי תודה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2010 21:42 לינק ישיר 

אמנם נאמר ענה לכסיל כאוולתו
אבל בענינך אסמוך על דברי חז"ל
סייג לחכמה שתיקה.
סורי, בהצלחה בדרכך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2010 23:49 לינק ישיר 

וכן למר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/12/2010 01:01 לינק ישיר 

ינה יהודית,

בני ברק.

*--
* * *
**-- ******************************************** **-- ******************************************** *

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/12/2010 01:04 לינק ישיר 

המקור מאתר שופר.
ובעז"ה אם תרצה אביא לך עוד לשונות שלהם בספרים שחברו.

הרב אמנון יצחק צודק בטענותיו ואולי לא בשיטות לפרסמם.

ומי שלא מסוגל להבין את זה שיפשפש במעשיו

אולי רוח ההשכלה פגעה בו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/12/2010 01:42 לינק ישיר 

"כשם שפרצופיהם שונים", אמרה הגמרא, "כך דעותיהם שונות";

אני חושבת שהרב רביבו הצליח לומר מה שהרבה מאוד אנשים חושבים אבל לא העיזו
וקפיצנודד ייצג את אותם אנשים שמוקירים את הרב אמנון יצחק וחוששים להתעסק בדברים נשגבים

זכותו של אדם לחשוב כך או אחרת
העיקר העיקר שזה יהיה בצורה מכובדת

תוקן על ידי ואפעלפי ב- 16/12/2010 01:45:16

"ואפעלפי שהתמהמה עם כל זאת אחכה לו בכל יום שיבוא.."

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/12/2010 09:07 לינק ישיר 

מצטרף לקודמתי בתגובה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/12/2010 10:00 לינק ישיר 
כל מילה נוספת מיותרת:

הרב אמנון נגד הגר"ע: "התימנים לא מחויבים"
בוויכוח שניהל הרב אמנון יצחק במהלך הרצאה עם בחור תימני, אמר הרב אמנון: "תעטוף את הרב אברג'ל יחד עם ציון גולן ושים אותם כפתק בכותל" • ומה הוא אומר על הגר"ע?
יקי אדמקר, בחדרי חרדים 14:50 13/12/2010
הרב אמנון יצחק עם הגראי"ל שטיינמן   

שלח לחבר
188

בעוד מאבקו של הרב אמנון יצחק נגד הזמרים הולך ודועך, מתברר כי במהלך הרצאותיו 'זוכים' רבנים חשובים - ביניהם הגר"ע יוסף והרב אליהו אברג'ל, שהביעו דעה הלכתית השונה לחלוטין מדעתו - לספוג ריקושטים לא מועטים.

בהרצאה שנשא הרב אמנון יצחק בבית שמש, ביקש אחד המשתתפים, בחור ישיבה תימני, את רשות הדיבור, כמו בכל הרצאה. הבחור שאל לדעתו של הרב על הזמר ציון גולן. לטענת הבחור, התימנים יכולים לשמוע רק את הזמר ציון גולן, שכן רק לו יש את החומרים התימניים הכי מקוריים.

בחור הישיבה טען עוד, כי גם אם ציון גולן הבטיח שלא להרקיד במעורב, ורק בהופעות רגילות הוא מופיע במעורב - צריכים לתת לו את הצאנ'ס, שכן הוא בתחילת דרכו. מנגד, טען הרב אמנון בתשובתו, כי גולן הבטיח שלא להופיע ולא להרקיד במעורב, כמו גם התחייבויות נוספות - ואת כל מה שהוא הבטיח הוא לא קיים.

הבחור המשיך להתעקש וטען כי הוא נכח בכנס של ארגון 'הידברות', שם נתן גולן את הבטחתו, והוא שמע כי ההבטחה הייתה רק בנוגע להרקדה מעורבת ותו לא.

הרב אמנון המשיך להתעקש ואמר: "הוא שקרן מההתחלה".

כששם לב הבחור שהוויכוח לא מתקדם לשום מקום, החליט לעבור לשאלה עניינית בנושא ושאל: "אנחנו רוצים לשמוע אותו כתימנים. אפשרי?"

הרב אמנון השיב לבחור תשובה חד-משמעית: "אסור לשמוע אותו".

הבחור החליט לשלוף את הנשק ואמר: "יש מכתב מפורש של הרב אליהו אברג'ל שמביא גם את תשובתו של הגר"ע יוסף, שם נכתב מפורשות אודות זמר מסוים שמרקיד ומופיע מעורב, וידוע בציבור שזאת התנהגותו, שמותר להזמינו לאירועים ולתת לו לשיר שירי קודש - ואין בכך שום איסור הלכתי".

ל'בחדרי חרדים' הגיע מכתבו של הרב אברג'ל, שם גם מובא מכתבו של הגר"ע יוסף, וכך נכתב: "אודות הזמר המפורסם משה אליהו אם מותר להזמינו לסעודות מצווה ולהשמיע ממנו שירי קודש, הריני להשיב כי אין שום איסור להזמינו לאירועים ולשמוע מפיו שירי קודש".

בהמשך מציין הגר"ע, כי זאת "אף על פי שידוע שהוא מופיע במסיבות לא הגונות ושר שירי עגבים".

יצויין, כי הבחור הביא עמו את מכתבו של הגר"ע והרב אברג'ל.

אולם אם חשבתם שהרב אמנון יצחק ייסוג מדבריו - טעיתם. "התימנים לא פוסקים כמו הגר"ע יוסף בעניינים האלו", השיב הרב. "אצל התימנים אין שירי עגבים", המשיך.

"אסור לשמוע את ציון גולן, השירים שלו טמאים. אסור להסתכל לו בפנים, יש לו דין של רשע ולכן גם אסור לצרף אותו למניין והוא פסול לעדות", אמר הרב.

"אבל הרב עובדיה לא כותב כך", הקשה הבחור.

הרב אמנון השיב מיד כי לגולן, "יש בעיה שהוא לא ספרדי. אם הוא היה ספרדי אולי זה היה טוב".

שיא הוויכוח היה בסוף.

הבחור המשיך להקשות ולצטט את מכתבו של הרב אליהו אברג'ל המביא את דברי הגר"ע, עד שקיבל את התשובה המפתיעה, שהותירה אותו עם פה פעור:

"אתה קח את הרב אברג'ל ותעטוף אותו ביחד עם ציון גולן ושים אותם בתוך פתק בכותל".

ובכך תם הוויכוח הענייני בין הבחור, שבסך הכל ביקש לשמוע את ציון גולן, לבין הרב אמנון יצחק - שנלחם מלחמת קודש בתעשיית הזמרים והמוסיקה החסידית.

לשאלת בחור אחר, איך הגר"ע יוסף שומע אום כולתום - זמרת מצרית, ענה הרב: "אם אני אגיע לאירוע ואשים אום כולתום מה תגיד על זה? תשאל אותו. לא אותי. כל הרבנים שאני מכיר לא שומעים. אומרים שבבוקר שאתה בא לתפילה הוא עונה לכל אחד. תשאל אותו אם אתה יכול לשמוע אום כולתום?".

טובה הארץ מאוד מאוד...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/12/2010 13:38 לינק ישיר 

אב''ד י-ם וב''ש, הרב אברג'יל:'הרב אמנון דרשן, לא פוסק'  

הגר"א אברג'יל, שהרב אמנון יצחק הציע "קח ותעטוף אותו ביחד עם ציון גולן ושים אותם בתוך פתק בכותל" - מגיב: "צירך לקרב הזמרים. הוא לא בן תורה. אי-אפשר רק להשמיץ" • ראיון
יקי אדמקר, בחדרי חרדים

דבריו של הרב אמנון יצחק, במהלך הרצאתו בבית שמש, נגד הגאון רבי אליהו אברג'יל - "תקח את הרב ואת ציון גולן תעטוף אותם ותשים פתק בכותל" - שנחשפו לראשונה באתר 'בחדרי חרדים' - מעוררים סערה גדולה.

הרב אמנון: "תעטוף את הרב אברג'ל יחד עם ציון גולן ושים אותם כפתק בכותל"

הגר"א אברג'יל, דמות רבנית ידועה, נושא בשלל תארים המכבדים את בעליהם: אב"ד בערים ירושלים ובאר שבע, רב שכונת בקעה בדרום ירושלים, ומחבר שו"ת דברות אליהו.

בשיחה עם 'בחדרי חרדים', מגיב הרב אברג'יל לראשונה לדברים, וחוזר בשנית על ההיתר שנתן לשמוע זמרים, גם כאלה שאינם נוהגים על פי הכללים שמפרסם הרב אמנון יצחק.

הרב התעניין בתחילת השיחה, כיצד התבטא הרב אמנון יצחק, ומששמע את הדברים הגיב: "אני לא מכיר אותו. בא אדם ושאל אותי על זמר מסוים, אמרתי לו: יש לך מכתב של הגר"ע יוסף. המכתב מדבר בעד עצמו. אני לא מכיר מי זה אמנון יצחק. לא יודע מיהו. במילה אחת הוא לא ראוי לתגובה".

הרב מתייחס גם לפסיקה שפורסמה באתר 'בחדרי חרדים', בשם הגר"ע יוסף, לפיה מותר לשמוע זמרים שאינם שומרי תורה ומצוות: "אם הרב עובדיה, שהוא נחשב למספר אחד אצל הספרדים, כותב על זמר מסוים שהיה רחוק מאוד מהדת, איך צריך לנהוג בו ואיך להתנהג אליו, המכתב הזה צריך ללמד כל אחד ואחד איך להתנהג כלפיי האנשים. ואם הוא לא יודע - אז יש לו בעיה.

"הוא לא בן תורה בכלל, הוא מחזיר אנשים בתשובה, זה דבר טוב. הכוזרי אומר: 'מחשבתו רצויה, מעשיו אינם רצויים'. הוא לא פוסק הלכה. הוא דרשן. הוא לא בתחום הפסיקה והוא לא שייך לזה".

"יש מכתב של הגר"ע, לא צריך יותר מזה"
בהתייחס לזמרים ולתעשיית המוסיקה, אומר הרב: "זאת אחת הבעיות הקשות. אם רוצים להוכיח אז צריך לדעת איך להוכיח, ומי זה המוכיח. לא מוכיחים בדרכים האלו. להשמיץ ולהשמיץ. מה שכתב הגר"ע זה הפסק הלכה. לקחת את הפסק ולאמץ אותו להלכה למעשה".

במהלך השיחה סיפר הרב אברגיל על זמר שהיה רחוק מהדת, והוזמן באחד מן הימים להכנסת ספר תורה שהתקיימה בשכונה. הגר"ע הגיע להשתתף ובניגוד לתכנון הוא ישב שעה שלימה לשמוע את הזמר ולאחר מכן אף לחץ את ידו.

"יש מכתב של הגר"ע, לא צריך יותר מזה", מסכם הרב בצורה נחרצת ומוסיף: "גם הרב מאזוז חתום על המכתב הזה".

בהתייחס לדבריו של הרב אמנון יצחק, על כך שיש להטמין את הרב אברג'יל בין אבני הכותל, אמר לנו הרב: "בכותל זה מצווה. זה המקום הכי טוב. דדי צוקר יגיד אותו דבר, מה זה מעניין אותי. זה לא קנה מידה. לא מדובר בתלמיד חכם, פוסק הוא לא, שמעתי עליו שהוא דרשן לא יותר מזה".

את תגובת הרב אמנון יצחק, לא הצלחנו לקבל, זאת לאור בקשתו הבלתי מקובלת של עורך דינו, לקבל את הידיעה במלואה, טרם פרסומה.

מקור: http://www.bhol.co.il/Article.aspx?id=22492

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/12/2010 23:30 לינק ישיר 

אני חוזרת למחשב הדיונים בתקוה להבהיר את הדברים מנקודת מבט שלי
במחילה מכולם זאת דעתי האישית כל אחד יכול לחשוב אחרת כל דעה אני מכבדת
אני מסכימה עם כל מילה ומילה  במכתב שנשלח לרב אמנון יצחק
ומעבר לזה אני מוסיפה יישר כח גדול על התעוזה
שלא תחשבו אני חלילה לא מזלזלת
את הפעילות של הרב אמנון יצחק אני מאוד מעריכה ומעבר לזה רואים שיש לו סעייתא דשמייא
ממש כמו שנאמר ושלחתי רוח טהרה ממרום מילה אחת או שתיים והוא מרים אותם לשמים באמת אין מה לומר
אך יחד עם זאת בנושא של הזמרים ועכשיו גם הערוצים
התחושה שלי, אני חושבת  שהוא טועה ובגדול כתוב אין צדיק אשר יעשה טוב ולא יחטא פה הוא חטא
ואם הוא מסוגל לומר
על הרבנים שיקפלו אותם.....
אני לא מבינה ?
מה הסיבה שהמשקיף אינו יכול להגיד לו:
 טעית תחזור בך !

"ואפעלפי שהתמהמה עם כל זאת אחכה לו בכל יום שיבוא.."

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/12/2010 01:24 לינק ישיר 

הגר"א אברג'יל: "הרב אמנון דרשן, לא פוסק"
הגר"א אברג'יל, שהרב אמנון יצחק הציע "קח ותעטוף אותו ביחד עם ציון גולן ושים אותם בתוך פתק בכותל" - מגיב: "צירך לקרב הזמרים. הוא לא בן תורה. אי-אפשר רק להשמיץ" • ראיון
יקי אדמקר, בחדרי חרדים 18:10 15/12/2010
הרב אמנון יצחק. צילום ארכיון   

דבריו של הרב אמנון יצחק, במהלך הרצאתו בבית שמש, נגד הגאון רבי אליהו אברג'יל - "תקח את הרב ואת ציון גולן תעטוף אותם ותשים פתק בכותל" - שנחשפו לראשונה באתר 'בחדרי חרדים' - מעוררים סערה גדולה.

הרב אמנון: "תעטוף את הרב אברג'ל יחד עם ציון גולן ושים אותם כפתק בכותל"

הגר"א אברג'יל, דמות רבנית ידועה, נושא בשלל תארים המכבדים את בעליהם: אב"ד בערים ירושלים ובאר שבע, רב שכונת בקעה בדרום ירושלים, ומחבר שו"ת דברות אליהו.

בשיחה עם 'בחדרי חרדים', מגיב הרב אברג'יל לראשונה לדברים, וחוזר בשנית על ההיתר שנתן לשמוע זמרים, גם כאלה שאינם נוהגים על פי הכללים שמפרסם הרב אמנון יצחק.

הרב התעניין בתחילת השיחה, כיצד התבטא הרב אמנון יצחק, ומששמע את הדברים הגיב: "אני לא מכיר אותו. בא אדם ושאל אותי על זמר מסוים, אמרתי לו: יש לך מכתב של הגר"ע יוסף. המכתב מדבר בעד עצמו. אני לא מכיר מי זה אמנון יצחק. לא יודע מיהו. במילה אחת הוא לא ראוי לתגובה".

נהג כלפיי האנשים. ואם הוא לא יודע - אז יש לו בעיה.
הרב מתייחס גם לפסיקה שפורסמה באתר 'בחדרי חרדים', בשם הגר"ע יוסף, לפיה מותר לשמוע זמרים שאינם שומרי תורה ומצוות: "אם הרב עובדיה, שהוא נחשב למספר אחד אצל הספרדים, כותב על זמר מסוים שהיה רחוק מאוד מהדת, איך צריך לנהוג בו ואיך להתנהג אליו, המכתב הזה צריך ללמד כל אחד ואחד איך להת
"הוא לא בן תורה בכלל, הוא מחזיר אנשים בתשובה, זה דבר טוב. הכוזרי אומר: 'מחשבתו רצויה, מעשיו אינם רצויים'. הוא לא פוסק הלכה. הוא דרשן. הוא לא בתחום הפסיקה והוא לא שייך לזה".

"יש מכתב של הגר"ע, לא צריך יותר מזה"

בהתייחס לזמרים ולתעשיית המוסיקה, אומר הרב: "זאת אחת הבעיות הקשות. אם רוצים להוכיח אז צריך לדעת איך להוכיח, ומי זה המוכיח. לא מוכיחים בדרכים האלו. להשמיץ ולהשמיץ. מה שכתב הגר"ע זה הפסק הלכה. לקחת את הפסק ולאמץ אותו להלכה למעשה".

במהלך השיחה סיפר הרב אברגיל על זמר שהיה רחוק מהדת, והוזמן באחד מן הימים להכנסת ספר תורה שהתקיימה בשכונה. הגר"ע הגיע להשתתף ובניגוד לתכנון הוא ישב שעה שלימה לשמוע את הזמר ולאחר מכן אף לחץ את ידו.

"יש מכתב של הגר"ע, לא צריך יותר מזה", מסכם הרב בצורה נחרצת ומוסיף: "גם הרב מאזוז חתום על המכתב הזה".

בהתייחס לדבריו של הרב אמנון יצחק, על כך שיש להטמין את הרב אברג'יל בין אבני הכותל, אמר לנו הרב: "בכותל זה מצווה. זה המקום הכי טוב. דדי צוקר יגיד אותו דבר, מה זה מעניין אותי. זה לא קנה מידה. לא מדובר בתלמיד חכם, פוסק הוא לא, שמעתי עליו שהוא דרשן לא יותר מזה".

את תגובת הרב אמנון יצחק, לא הצלחנו לקבל, זאת לאור בקשתו הבלתי מקובלת של עורך דינו, לקבל את הידיעה במלואה, טרם פרסומה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2010 19:42 לינק ישיר 

בני אלבז:הרב אמנון יצחק יש לו דין ''מוסר''
ימים לאחר ש"זמר הבית" לשעבר של ש"ס, בני אלבז, נחקר במשטרה בעקבות תלונה שהוגשה נגדו על-ידי הרב אמנון יצחק, הוא העניק ראיון למנחם טוקר, בו גולל את הפרשה - עד לפיצוץ שהוביל להגשת התלונה. "מדובר במעשה מכוער, אבל אני דן אותו לכף זכות", הוא אומר ומאיים להגיש גם תלונה. האזינו
המשך הכתבה כאן

תוקן על ידי המשקיף ב- 29/12/2010 19:42:45

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2010 00:55 לינק ישיר 

תוקן על ידי ואפעלפי ב- 30/12/2010 00:58:50

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > שנה שמלך המשיח בא (וידאו כ 2 דקות)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.