בס"ד
מזוּזת הגאוּלה
חדש חדש חדש
י"א/אדר ב/תשס"ח
אישור למזוזות הגאולה מרבי שמעון בר יוחאי
כתוב בזוהר הקדוש: ועבר יי' לנגוף את מצרים וגו', תנא א"ר יוסי האי קרא קשיא וכי וראה את הדם ואח"כ ופסח דמשמע דסימנא הוא דעביד, זוהר כרך ב (שמות) פרשת בא דף לה עמוד ב בתרגום חופשי שואל הזוהר הקדוש כתוב ועבר ה' לנגוף את מצרים הכתוב הזה בתורה קשה. ומדוע? שואל רבי יוסי מה, הקדוש ברוך הוא צריך את פס הדם ששמו בני ישראל על המשקופים כדי לדעת את מי לנגוף ואת מי לא? כי כתוב וראה את הדם ואחר כך פסח?!!!! מה הוא לא יודע באיזה בית יש יהודי ובאיזה בית אין? הקב"ה צריך סימן של דם??????? אם כן שואל הזוהר הקדוש מדוע צריך בורא עולם סימן!!! הרי הוא יודע טוב יותר מכולנו כי כתוב בדניאל "הוא גלי עמיקתא" כלומר מגלה עמוקות.
וכאן מסביר לנו רשב"י את עניין הדם הוא אומר שבעצם את הדם צריך היהודי לעצמו בלבד לא לקדוש ברוך הוא אלא שהאדם על מנת להינצל צריך לעשות מעשה בפועל ולהביע במעשה את רצונו בכך!!!! הבנתם? לא מספיק לחשוב בלב ולהתפלל למשיח צריך לעשות סימן אומר הזוהר הקדוש!!!!!!!!!!!!! והנה קבלתי עוד חיזוק למזוזות הגאולה אשרינו שזכינו.
עוד סימן למזוזה
תראו דבר מדהים: וַיּאמֶר ה' אֵלָיו עֲבר בְּתוֹךְ הָעִיר בְּתוֹךְ יְרוּשָׁלָם וְהִתְוִיתָ תָּו עַל מִצְחוֹת הָאֲנָשִׁים הַנֶּאֱנָחִים וְהַנֶּאֱנָקִים עַל כָּל הַתּוֹעֵבוֹת הַנַּעֲשׂוֹת בְּתוֹכָהּ: וּלְאֵלֶּה אָמַר בְּאָזְנַי עִבְרוּ בָעִיר אַחֲרָיו וְהַכּוּ אַל תָּחֹס עֵינְכֶם וְאַל תַּחְמֹלוּ: זָקֵן בָּחוּר וּבְתוּלָה וְטַף וְנָשִׁים תַּהַרְגוּ לְמַשְׁחִית וְעַל כָּל אִישׁ אֲשֶׁר עָלָיו הַתָּו אַל תִּגַּשׁוּ וּמִמִּקְדָּשִׁי תָּחֵלּוּ וַיָּחֵלּוּ בָּאֲנָשִׁים הַזְּקֵנִים אֲשֶׁר לִפְנֵי הַבָּיִת: יחזקאל פרק ט אומר הנביא, כי קִיבל הוראה מהקדוש ברוך הוא, כי על ישראל לסמן לקראת הגאולה את עצמם בסימן שיגן עליהם בפני המשחית שעומד לבוא. כלומר כל מי שלא יהיה עם הסימן יושחת וימות!!! ניסיתי להבין על איזה סימן מדבר הנביא. ופניתי למפרשים ותראו דבר מדהים: המצודת ציון אומר: וֵהִתְוִיתָ תָו - עניין רושם וסימן כמו ויתו על דלתות השער [שהיה כותב בדלתות השער או משרט שריטות] מצחות - מל' מצח. ה "מל" נראה לי כמו המילה "מוּל" כלומר הסימן צריך להיות מוּל המצח כלומר בגובה המצח. ואם לא לזה התכוון המצודת ציון. אז אני הבנתי ככה את עניין הכתוב על מצחות האנשים. כלומר בגובה המצח משום שהיה קשה לי עם המילה "סימון מצחות האנשים" כי מעבר לעניין הרוחני שבסימון על המצח. לא ראית מצב שבו יסמנו אנשים סימון על המצח ממש, ואז ראיתי כי הרד"ק אומר על הפסוק: וזה העניין, כעניין דם הפסח במצרים לאות ולסימן. כלומר התו הזה יהיה כעניין דם הפסח ולזה בדיוק בקשתי לכוון במזוזת הגאולה. מי שישים לב יראה, פס דם ועליו כתוב "אבא שבשמיים שלח לנו משיח ברחמים" כזאת סייעתא דשמיא למבצע המזוזה שאני עושה לא ציפיתי כלל. לכן אחים יקרים אני קורא לכם להצטרף למבצע הענק לסימון כל דלתות ישראל בפס הדם של משה רבינו ולהתאחד בבקשה לקבל את פני משיח צדקנו ברחמים עכשיו ממש. לפני שתתחיל הגאולה בזעם המלחמות שכה מדברים עליהם בזמן האחרון.
יהודים יקרים פתחתי במבצע ענק של סימון דלתות בתי ישראל ב 3,000,000 מדבקות של מזוזת הגאולה שיהיו כנגד פס הדם שבני ישראל סימנו בו את מזוזות ביתם לפני מכת בכורות. ואת המזוזה הזאת אני מבקש להדביק בכול בית בישראל שידביקו אותה על המשקוף ממול למזוזה או לידה, ובעזרת ה' זה יעורר את עם ישראל לבקש משיח. (וברחמיו הרבים הוא יחשיב גם לנו את המזוזה כמו אותו פס הדם שבני ישראל שמו על מזוזות בתיהם בליל מכת בכורות וככה הם ניצלו.) וגם אנו לאחר שנצעק לקדוש ברוך הוא לבקש משיח ונדביק את המזוזה על דלת ביתנו כהוכחה לכך שאנו מבקשים משיח, ובעזרת הקב"ה ואנו ננצל ממלחמת גוג ומגוג ומהתקפות הטילים הסורים שעומדים להיות על מדינתנו. ( כתבה על עיר טילים תת קרקעית ) ( כתבה שנייה על הכנות הסורים למלחמה) וככל שנצעק יותר עכשיו, נזכה לקבל את פני משיח צִדקנו לאלתר עכשיו ממש ברחמים. שינהיג אותנו ( כי אין לנו מנהיג היום לא משמאל ולא מימין ) מול אויבינו הקמים לכלותינו. והיה, אם לא נצעק. המשיח יגיע בכל מקרה רק שזה יהיה לאחר שחלק ניכר מעמינו יאבד ביום הדין הנורא שעומד לבוא. לכן יהודים יקרים תעודת הביטוח שלנו לשרוד את מה שהולך לקרות, זה לקיים תורה ומצוות. ולצעוק ולבקש את משיח צדקנו בכול הכוח. ולא רק בצעקה. אלא כל אחד ואחד חייב להוכיח במעשים את רצונו וציפיתו לביאת משיח צדקנו. ע"י כך שיפרסם במודעות בעיתונים ובפליירים ודגלים את רצונו במלכות הקב"ה ובמשיחנו. אחי היקר אותך ישאלו בבית דין שמיים: מה עשית כדי להביא את מלכות ה' לעולמינו דרך משיח? בעיתונים מכספך הזהרת? עלית לשידורי מאזינים ברדיו, הראתָ צפייה עם הקרבה? לבקש משיח מבחירה חופשית, ועכשיו!!
כי ממילא בכל יום שעובר – הכאבים רק ילכו ויגדלו! רק ילכו ויגדלו! ובסוף, אלו שיוותרו –וודאי שיזעקו למשיח! יזעקו ממש "מעומקא דליבא"!! לא חבל?!… כמובן שהמשיח יכול כבר להתגלות כבר היום, ולהנהיג אותנו מול כל הקמים לכלותינו. והדבר תלוי בעיקר בנו!! אם כמו במצריים בגאולה ראשונה לפחות נצעק כל יום לקב"ה שיגלה את המשיח. ובכול מקום שעין רואה ואוזן שומעת. שהקב"ה יראה וישמע את רצוננו למלכותו דרך משיח, לכן כל אחד מאיתנו בתור התחלה ירכוש בתרומה לכבוד משיחינו את מזוזת הגאולה, לו וכלול בני ביתו ומשפחתו וחבריו וידאג להפיץ את המסר הזה לכולם ובעזרת ה' נקבל את פני משיח צדקנו היום ממש בברכה עוזי מזרחי www.myib.co.il
) לקבלת הוראות איך להתכונן ולשרוד את המלחמה שבעזרת ה' לא תבוא אנא כנסו לאתר ( כל המעוניין להפיץ את המזוזה יתקשר אלי ל 054-3331077
מחיר השתתפות לכל מזוזה בס"ה שקל אחד בלבד!!! רשימת המתנדבים להפצת המזוזה
שדרכם אפשר להשיג את המזוזה
אנא הזמינו כמות מספיקה לבני ביתכם. והמעוניינים לזכוֹת את הרבים, יכולים להזמין 50 מזוזות ומעלה בס"ך של תרומת שקל אחד בלבד למזוזה.
על מנת להבהיר את העניין ולהסיר כל ספק!!! הכסף שאני גובה על המזוזה אינו למטרות רווח אלא, ברצוני להדפיס מזוזות לכול בית בישראל. ( וזה יהיה חלק מחבל ההצלה שלכם במלחמה הקרובה ) ועל ידי עזרתכם בתרומות אצליח להגיע לכמות שיעדתי, כדי שבכל בית בישראל תודבק מזוזה כזאת. ובכך נצליח להעלות את מוּדעוּת עם ישראל בצורך למשיח למרות שכבר היום בעיתונים אני רואה מאמרי מערכת ולדוגמא של נחום ברנע מעיתון ידיעות אחרונות שפורסם היום ב 01-05-07 יום שליש י"ג אייר התשס"ז עמוד 2 ציטוט: הדו"ח מציב סטנדארטים חדשים למנהיגות בישראל. אולמרט לא עומד בסטנדארטים האלה. גם לא פרץ. גם לא נתניהו, ציפי לבני ואהוד ברק!! סוף ציטוט. אם כן מי יכול להיות המנהיג הבא שלנו?? אם לא המשיח!!!! ולאט לאט הדברים מתחילים לחלחל לתוך עם ישראל, וכאשר מבינים שאין מנהיג, והנורא מכל מתחיל להתממש, אז זו ממש השנייה האחרונה לפני שרכבת הגאולה נוסעת בזעם!!
אחים יקרים!!! יהודים צחקו על משה רבינו כשאמר להם לשים פס דם על המזוזה של הבית, הם אמרו לו "זה מה יציל אותנו? פס דם על המזוזה? ומה הייתה התוצאה? ששמונים אחוז מבני ישראל וכל מי שלא הצטרף למשיח, משה רבינו. נשאר ומת במצרים ולמי שלא מכיר את המספרים מדובר ב 12,000,000 יהודים שלא יצאו ממצריים ורק 3,000,000 יהודים הגיעו למעמד הר סיני.
מי יִנָצֵל?
מי שיכנס לתיבת נוח "המשיח"
המדד הראשון הוא, מי שהלך עם משה ומי שביקש משיח!! ניצל במכת חושך, ובמכת בכורות. והם שיצאו עם משה
מסקנה
מי שהיה דתי ונצמד למשה למשיח יצא!!!
והמדהים הוא שרואים שאפילו "ערב רב" שדבק במשה והצהיר שהוא תומך בו!! והוא אפילו לא שומר תורה ומצוות יצא עם משה וניצל.
לכן הקריטריון היום להינצל הוא: מי שיזעק למשיח ויזהיר אחרים. כלומר בעצם הציפייה למשיח הוא ינצל והוא יעבור את מיון הראשוני. אבל שימו לב זה רק מיון ראשוני כמו שאומר הנביא זכריה: וְהָיָה בְכָל הָאָרֶץ נְאֻם ה' פִּי שְׁנַיִם בָּהּ יִכָּרְתוּ יִגְוָעוּ וְהַשְּׁלִשִׁית יִוָּתֶר בָּהּ: וְהֵבֵאתִי אֶת הַשְּׁלִשִׁית בָּאֵשׁ וּצְרַפְתִּים כִּצְרֹף אֶת הַכֶּסֶף וּבְחַנְתִּים כִּבְחֹן אֶת הַזָּהָב הוּא יִקְרָא בִשְׁמִי וַאֲנִי אֶעֱנֶה אֹתוֹ אָמַרְתִּי עַמִּי הוּא וְהוּא יֹאמַר ה' אֱלֹהָי:
שימו לב מה אומר הנביא ( למי שלא הבין ) שני שליש מהעם פשוט "יִיכָרֶת" כלשון הנביא והשליש השלישי הוא יצרוף אותם כמו שמזקקים כסף וזהב. י"א/אדר ב/תשס"ח כאן אני רוצה להוסיף כי לעניות דעתי שליש מעם ישראל הושמד בפרעות מאז הגלות עד לשואה האיומה ושליש הושמד בשואה כך שיוצא שאנו השליש האחרון ועלינו יתבצע הזיקוק ולכן יוצא מכך שזכינו להגיע לתקופת המשיח ולא חבל שניפול עכשיו? בשניה האחרונה?
אופציה שנייה: אדם ששומר מצוות מהדרין ולא הוכיח צִיפייה למשיח הוא במיון ראשוני נופל!! כלומר בעת הזאת בנוסף ללימוד תורה צריך גם לצפות למשיח בכול כוחו!!!
ועוד דבר ברצוני להסביר לכם, תראו מה אומר הנביא צפניה: קָרוֹב יוֹם ה' הַגָּדוֹל קָרוֹב וּמַהֵר מְאֹד קוֹל יוֹם ה' מַר צֹרֵחַ שָׁם גִּבּוֹר: יוֹם עֶבְרָה הַיּוֹם הַהוּא יוֹם צָרָה וּמְצוּקָה יוֹם שֹׁאָה וּמְשׁוֹאָה יוֹם חֹשֶׁךְ וַאֲפֵלָה יוֹם עָנָן וַעֲרָפֶל: יוֹם שׁוֹפָר וּתְרוּעָה עַל הֶעָרִים הַבְּצֻרוֹת וְעַל הַפִּנּוֹת הַגְּבֹהוֹת: וַהֲצֵרֹתִי לָאָדָם וְהָלְכוּ כַּעִוְרִים כִּי ה' חָטָאוּ וְשֻׁפַּךְ דָּמָם כֶּעָפָר וּלְחֻמָם כַּגְּלָלִים: גַּם כַּסְפָּם גַּם זְהָבָם לֹא יוּכַל לְהַצִּילָם בְּיוֹם עֶבְרַת ה' וּבְאֵשׁ קִנְאָתוֹ תֵּאָכֵל כָּל הָאָרֶץ כִּי כָלָה אַךְ נִבְהָלָה יַעֲשֶׂה אֵת כָּל יֹשְׁבֵי הָאָרֶץ צפניה פרק א
כלומר גם אם אתם חושבים שאתם עשירים ויש לכם את כל האופציות לברוח מהארץ או להסתתר בבונקרים אטומים אומר הנביא לא יעזור לכם כלום הכסף והזהב שלכם ואם לא תשתמשו בו היום לקרב את ביאת המשיח ולהציל כמה שיותר יהודים אז הכסף הזה לא יעזור לכם כלום ממש כמו אותם מיליונרים עם רכוש רב שהיה להם בפולין כשעמדו בפתח המשרפות!!!!!!!
לכן עשו הכול כדי להציל את עם ישראל ואת עצמכם ובני משפחותיכם ונצלו את חבל ההצלה שקבלתם
אני מבקש להבהיר אני לא אומר שמזוזת הגאולה תציל אוטומטית את מי שישים אותה אלא היא פשוט תזכיר לאדם לפעול להצלתו בדרך שצינתי למעלה. אבל כן אני יכול להבטיח לכם שהמזוזה תהייה בכול מקרה, הרבה יותר יעילה מסרטי ההדבקה והניילונים שבטחתם בהם במלחמת המפרץ הראשונה.
שאו ברכה והצלחה בכול מעשיכם והקדוש ברוך הוא ירחם עליכם ועלינו ויגלה לנו את משיח צדקנו עוד היום אמן
נ.ב.
אני מתנצל מראש אם הפחדתי אתכם אולם תפקידי לומר רק את האמת! ואני את שלי עשיתי!!!!!