בית פורומים שידוכי חרדים

לבטים כאלה ואחרים אודות חיפוש האחת

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/6/2009 16:41 לינק ישיר 

20sweet כתב:
חסויה22
דברייך מובנים. ככה זה בחורי ישיבות.

סליחה ליטאי ,אתה חושב שזה טוב ?!
חסויה ,רואים שמה שעניין את הבחור זה רק דברים חיצוניים ,זה מראה מה בדיוק חשוב לו ,
מיילא לשאול אם היא יפה ,אבל לחפור בנושא ?! זה כבר מוגזם ....

לעניין האשכול ,זו ממש הכללה ,אני מכירה הרבה בנות ( חוזרות בתשובה ,בנות סמינר וכו' )
שהן ממש לא כפי שהצגת אותם .

אני לא שופט את העולם הישיבות. קטונתי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2009 17:43 לינק ישיר 

לא אפשט את דברי מעבר למה שעשיתי

רק אתיחס להערה של שרפ

הנושא אשה צריך שיראנה מצד ואהבת לרעך כמוך שלא תתגנה

זה לא אומר שיופי חשוב זה אומר שהאדם צריך להיות שלם עם החלטתו

אחרת היה כתוב בלשון הרב עובדיה שאם ישא אשה שנראית כמו אבטיח בניו יצאו כמלפפונים

וידוע שלא קיימא לן כוותיה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2009 17:46 לינק ישיר 

פיראט כתב:
שאם ישא אשה שנראית כמו אבטיח בניו יצאו כמלפפונים

הכלאה של מה עם אבטיח נותנת מלפפון?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/6/2009 17:50 לינק ישיר 

אף אחד אבל אף אחד לא הצליח לקלוע למטרה שלי,גם לא ליאור,שחשב שאני בא להוציא לעז על הציבור החרדי,זה השאלה כל אחד מה הוא מחפש למצוא את הדברים הטובים או הרעים ,אליך ליאור כל הפוסל במומו פוסל.

רק חסויה 22 דיברה מהלב והסבירה וכאלה תשובות רציתי לשמוע,אם באמת אנשים לא הבינו אותי,אז אני כן תופס מבחורת סמינר שהשקיעה כל חייה,וגם אני תופס מבחורת מדרשיה שעושה את זה מרצון חופשי בלי כפיה,וגם מחוזרות בתשובה.

המטרה הייתה לנסות להכנס לראש שלהן,לראות האם אתם מכירים מכל המגזרים ולשמוע אולי אפילו סיפורים על מקומות כאלה,זה הכל.

מי שניסה לדון אותי לחובה הרי זה טועה,כל המטרה הייתה אך ורק טובה.ודי לחכימא ברמיזא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2009 18:02 לינק ישיר 

לידיעתך אופק

האמת הצרופה "הרב אמר הרב לא התכוון"

אני עד היום זוכר את המשפט הזה פותח כל מהדורת חדשות במשך יומים

ואת הרב בניזרי מבאר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2009 18:16 לינק ישיר 

פיראט זה שאתה שומע חדשות,זה ניחא,אבל זה שאתה מאמין להם ,זה פגם באמונה.(לא שאני שופט אותך זה כולם אומרים :"תשקורת" -ש.ק.ר)

ועכשיו מציגים את החרדים ממאה שערים ,כאילו הם רוצחי שוטרים
לפני זה אמרו בעיתונות שזה לרועץ שיש לרוה"מ יותר מדי יועצים דתיים
ובהנתקות הוציאו את הציבור הד"ל בתור רוצחים אף על פי שכולם לטובת המדינה.

תמיד אבל תמיד,התיקשורת תוצאי את הדתיים/חרדים בצורה רעה,גם אם אלו הרבנים וגדולי הדור.
הם רוצים לגרום פילוג בעם,והם דיי מצליחים אפילו,אני ממליץ לך בלב שלם ,ללכת ולבדוק באמת מה הייתה כוונת המשורר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2009 18:19 לינק ישיר 

אתאנו לסוגיית תקפו כהן

אני יודע שהרב אמר

מה תעשה תכניס לו את המילים לפה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2009 18:21 לינק ישיר 

זה שאתה יודע שהרב אמר,שמעת את כל הדרשה שלו?

אתה מוזמן לראות מה החדשות עשו על הרב אמנון יצחק,ואחרי זה לראות את הכתבה של הרב אמנון יצחק על החדשות ועל איך שהיא הוציאה אותו,דמגוגיה זולה כל החדשות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2009 18:24 לינק ישיר 

COHENN כתב:

אף אחד אבל אף אחד לא הצליח לקלוע למטרה שלי,גם לא ליאור,שחשב שאני בא להוציא לעז על הציבור החרדי,זה השאלה כל אחד מה הוא מחפש למצוא את הדברים הטובים או הרעים ,אליך ליאור כל הפוסל במומו פוסל.

המטרה הייתה לנסות להכנס לראש שלהן,לראות האם אתם מכירים מכל המגזרים ולשמוע אולי אפילו סיפורים על מקומות כאלה,זה הכל.

מי שניסה לדון אותי לחובה הרי זה טועה,כל המטרה הייתה אך ורק טובה.ודי לחכימא ברמיזא

אני בחורה זה אחד.
שתיים, מה פסלתי? אמרתי תכלס שזה מיותר כל הדעות הקדומות לא באתי בתוכחה ולא כלום ונטו באתי להגיד שאל תכליל כשאתה מדבר על מגזר מסוים כי הדבירם הם לא נכונים...
לא פסלתי, וגם לא אמרתי שאני לא כזו כי גם לי יש תקטעים האלה של התיוגים, זו עבודה עצמית נטו, בגלל זה באתי בגישה של עצה ולא בגישה של תוכחה, אתה זה שראית את זה ככה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/6/2009 18:28 לינק ישיר 

אל תשכנעי את עצמך,אמרת שאני מתייג שמעת אותי אומרת "כל בנות הסמינר",או "כל החוזרות"
להיפך,אמרתי שאני אשלח את ביתי לסמינר וכיוצא בזה.

מפגישה שלי עם סמינרית ראיתי שאצלה היה חשוב העניין של הרשמיות של האירוע,מה שפחות היה איכפת לבחורה מהמדרשיה,מנגד את בחורת הסמינר הרגשתי שהיא חיה בתוך עולם שלם ומשפחה של תורה,מה שלא היה כן אצל הבחורת מדרשיה ,שמשפחתה (ספציפית ,לא של כל הבחורות מדרשיה,אני מדבר ספציפית שוב פעם)לא שמרה מצוות.

הצגתי נקודות מאפיינות שראיתי והתייחסתי בשיחות שלי איתן,לשתף אתכם,רק יש צורה להגיב לדברים רגישים אלו,ובטח ובטח שלא על ידי תקיפה ופסילה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2009 18:34 לינק ישיר 

לשכנע את עצמי? אני לא צריכה לשכנע ככה הבנתי, סבבה הבנתי לא נכון מודה באשמה מבקשת מחילה.
מחול לי?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/6/2009 18:44 לינק ישיר 

שנאמר "ומודה ועוזב ירוחם ".

בטח מוחל רק חשוב להבא לבחון את העניינים,אתמול נכנסתי לפורום ועל כל מילה שאני אומר כולם יוצאים,ואז בסוף הם מבינים שלא לזה התכוונתי,לכן ראוי לבדוק לפרטי פרטים לפני שסתם תוקפים.

דעי לך ,באמת שאני מסכים עם כל מילה שאמרת וזה לא סותר את מה שאמרתי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2009 19:10 לינק ישיר 

ויכוחים של בעלי תשובה...

אני חושבת אותו דבר

על גברים.

בחורי ישיבה- יש להם מאוד את הקטע של הרישמיות- איך המשפחה וכו' וכו'
בחורים מישיבה של חוזרים בתשובה וכן בעלי תשובה,-  נמצאים יותר מידי באורות, יותר מידי מחמירים ומחפשים את הרבנית קוק החדשה.
דתיים לאומים- עזבו...

"תורת אמת היא תמיד מעניינת, אך אין מגייעים אליה אלא אחרי שמואסים בגשמיות שעלי האדמות" [ד. ז.]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2009 20:30 לינק ישיר 

עוד מי שמסכים איתי :),אני לא בודד במערכה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2009 20:35 לינק ישיר 

you've never been

"תורת אמת היא תמיד מעניינת, אך אין מגייעים אליה אלא אחרי שמואסים בגשמיות שעלי האדמות" [ד. ז.]

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > לבטים כאלה ואחרים אודות חיפוש האחת
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.