בית פורומים הנה ימים באים

אובמה - גלגול של פרעה !!!העין תשפוט

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/6/2009 11:06 לינק ישיר 

אתה ממש 'תמים',
מכיר את הפורום 'נבואות ואקטואליה', שרוב המגיבים כאן הם פליטיו ?
את הדברים שכתבת לגבי אובמה כפרעה, שליט זר וכו" המשתלט על מעצמה כמו מצרים ארה"ב כתבתי באשכול מאוד נצפה שם מעל  3560 צפיות.
וגם אם חשבת על כך לבד, הרי שהקדימך אחר, ועל כך באתי להעיר כמו כן על המטורף ממשיח66 שמנסה לגרוף תהילה על אותו דבר.
לאחר שהובהר מי כתב ראשון במחוזות שכולנו מכירים ואין טעם להיתמם לגבי כך, אתה יכול להמשיך כאוות נפשך לחדש חידושים.

מלך אפריקאי מוסלמי - שולט בארצות הברית?
http://www.bhol.co.il/forum/topic.asp?topic_id=2342194

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2009 11:17 לינק ישיר 

הרעיונות שהבאתי כאן , באו לי בעקבות האשכול כאן,  וממה שיעקב  הביא בראש האשכול שאני מבין   שזה ממך.

גם אם תעמוד על הראש - יש כאן מספר חידושים שבטוח לא נמצאים אצלך (לפחות ממה שרואים שטרחת להעתיק לכאן בבהילות)
אני לא נכנס ולא מכיר "נבואות ואקטואליה"  , רק הסתובבתי בעבר בפורום של המייחל לפני שבאתי לכאן.

אתה לא חייב להאמין לי , אבל כל החושד בכשרים לוקה בגופו.
אם הקנאה למרות כל ההסברים שלי - אוכלת אותך,  תהנה לבד ואל תפריע.

וזו אני מקווה הפעם האחרונה,   שאני נאלץ לרדת לרמה הנמוכה הזאת שאתה מציג כאן.

תוקן על ידי מרדכיmor ב- 10/06/2009 11:16:39

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2009 11:26 לינק ישיר 
אל תבטיח מה שלא תוכל לקיים, ואגב 'רמתי' לא היתה 'נמוכה' מכדי לקבל רעיונות ממני

מרדכיmor כתב:

הרעיונות שהבאתי כאן , באו לי בעקבות האשכול כאן,  וממה שיעקב  הביא בראש האשכול שאני מבין   שזה ממך.

גם אם תעמוד על הראש - יש כאן מספר חידושים שבטוח לא נמצאים אצלך (לפחות ממה שרואים שטרחת להעתיק לכאן בבהילות)
אני לא נכנס ולא מכיר "נבואות ואקטואליה"  , רק הסתובבתי בעבר בפורום של המייחל לפני שבאתי לכאן.

אתה לא חייב להאמין לי , אבל כל החושד בכשרים לוקה בגופו.
אם הקנאה למרות כל ההסברים שלי - אוכלת אותך,  תהנה לבד ואל תפריע.

וזו אני מקווה הפעם האחרונה,   שאני נאלץ לרדת לרמה הנמוכה הזאת שאתה מציג כאן.

תוקן על ידי מרדכיmor ב- 10/06/2009 11:16:39

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2009 11:37 לינק ישיר 

מרדכי מור כל הכבוד על הדברים, מרענן ונהדר!

לא לשכוח: פרס כוש ופוט: פוט אולי זה פוטין (קואליציה עם רוסיה נגד ישראל)
ועוד הקבלה בין פרעה לאובאמה:

בעבר: וַיְצַו פַּרְעֹה לְכָל-עַמּוֹ לֵאמֹר  כָּל-הַבֵּן הַיִּלּוֹד הַיְאֹרָה תַּשְׁלִיכֻהוּ וְכָל-הַבַּת תְּחַיּוּן

וכיום: ערב פגישתו של נשיא ארה''ב עם יו''ר הרשות הפלשתינית אבו מאזן בבית הלבן, הבהירה מזכירת המדינה, הילארי קלינטון, כי ברק אובמה מתנגד לכל בנייה בהתנחלויות, כולל ''לצורכי גידול טבעי''.
"וַיָּקָם מֶלֶךְ חָדָשׁ עַל מִצְרָיִם אֲשֶׁר לֹא יָדַע אֶת יוֹסֵף" דורש הסבר מיהו יוסף המקביל של היום. מדובר על כפיות טובה מצד ארה"ב לגבי שליט עברי לשעבר שעשה עימה חסד. (אולי משח בן יוסף=שרון=556 ואז מדובר על פירוק מפעל ההתנחלויות שלא זוכה להערכה מארה"ב)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2009 11:47 לינק ישיר 

חובב _חידות,

אכן אולי פוט זה פוטין, זה מעניין.

אני  לא ממש מתחבר (בלשון המעטה)  לזה ששרון הוא משיח בן יוסף חס ושלום.

רואים  גם  בתקופה הזאת את מה שכתוב בנבואת דניאל "....והמשכילים יבינו"  כלומר רואים איך מצד אחד רוב העם לא מבינים איך ההתרחשויות קשורות לגאולה, אבל יראי השם רואים כיצד הדברים מתבהרים בהדרגה ומבינים את הנבואות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2009 13:23 לינק ישיר 

לאמנון, הבהרת את הנקודה החשובה ביותר שאתה הוא זה, ואין בלתו אשר כתב את החידוש על אובמה והקבלתו לפרעה. אנו לא עוסקים כאן בתחרויות בין הניקים, נקודה.
לך יש חידושים, למרדכי, וכן לכל אחד אחר, לכן דברי תורה עניים במקום אחד ועשירים במקום אחר. אנחנו נשמח לשמוע עוד מחידושיך בכל עניין, אבל פה לא מתנצחים אחד עם השני כמו במקומות אחרים שאתה מכיר, רק לשם שמים.

ברוך הבא...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/6/2009 13:24 לינק ישיר 

למרדכי עיין טוב בפסוקים שהבאת מיחזקאל על פרעה ועל גוג, ועיין במפרשים כפי הנראה משם פרעה איננו גוג...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/6/2009 15:00 לינק ישיר 

למנמנם (ניפ - נפ),
ברור שפרעה איננו גוג,  אבל מהיכן אתה למד בדיוק  שגוג איננו גילגול של פרעה ?
היכן במפרשים מתברר לך שהם קובעים שגוג לא יהיה גילגולו של פרעה ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2009 15:49 לינק ישיר 

לאמנון
שמחתי לראות שקפצת אלינו
אף אחד פה הוא לא פליט של הפורום היבש הזה הנקרא נבואות ואקטואליה החידוש על אובמה כמובן גם לא שלך אלא של חמורו של משיח מפורום כדורינט נתתי לך כרדיט שזה שלך
אם אתה חושב לבוא כל הזמן ולומר לנו על נבואות ואקטואליה שזה כאילו ה.. פורום אז תישאר שם תודה אבל לא תודה
הפורום הזה יש לו את הרספקט העצמי שלו ולא חסר לנו פה קרדיטים
מפורומים אחרים אז תעשה חושבים אם אתה חושב שתוכל להשתלב סבבה ואם באת רק כדי לומר מורדכי היהודי על כל מילה שניה או פורום נבואות ואקטואליה על כל מילה שלישית אז תעשה טובה שחרר אותנו למרות שכתבתי לך בפרטי שתבוא להשמיע כאן את דבריך
בקיצר

שיר השירים פרק ה

פָּשַׁטְתִּי אֶת כֻּתָּנְתִּי אֵיכָכָה אֶלְבָּשֶׁנָּה רָחַצְתִּי אֶת רַגְלַי אֵיכָכָה אֲטַנְּפֵם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2009 15:54 לינק ישיר 

מרדכי ההקבלה שההבאת בין פרעה לגוג פשוט מהממים ומדהימים ואיך פה אנשים לא קמו לומר חזק וברוך מה יש אין לך קצת פירגון חידוש אדיר ידידיאייי קנאת סופרים תרבה חכמהדהיינו מה הפשט שהסופרים יתאמצו להביא עוד חידושים אבל בדור שלנו מנסים לבוא ולומר לך יעני זה לא חידוש עפר לפיכם או כבר כתבנו ע''ל
האם גוג הוא גילגול של פרעה אין אף אחד יכול לסתור את זה וזה בהחלט אפשרי.
בכל אופן חידוש והוא שייך למורדכי מור ולפורום הנה ימים באים אשריך מרדכי  תמשיך להביא לנו מחידושך
ניפ נאפ תודה בדבר אחד זה אפשרי בהחלט ואין שום סתירה לגבי זה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2009 16:48 לינק ישיר 

חזק מאד!!!
קרדיט גדול למי שגילה והביא את הדברים...(הייתי כותב בדיוק
מי אם הייתי יודע...) מרתק!

אובאמה=פרעה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2009 16:49 לינק ישיר 

רבותי בגלל שמצאתם פסוקים דומים, מפה אתם רוצים להביא ראיה לתורת הגילגולים ולהכריח שפרעה יתגלגל בגוג !!! על סמך מה ולמה.
בואו תיראו שחז"ל מדברים על כך במפורש שגוג הוא גילגול של סנחריב, ולא לחינם אמרו חז"ל שרצה הקב"ה לעשות את חזקיהו משיח, ואת סנחריב גוג. פה רומזת הגמרא שגוג הוא גילגולו וכן במגלה עמוקות כותב:
"רצה להיות כד' שלמדו מעצמם, אברהם, איוב, חזקיה, משיח. - וסוד אברהם חזקיה משיח. - וסוד נמרוד סנחרב גוג ומגוג, זה וזה חדא היא ברזא דגלגולא. וזה סוד ביקש לעשות חזקיה משיח, וסנחרב גוג ומגוג. - אברהם כולל ח' פעמים א"ל. - וסוד מרגליות תלויה בצוארו, בסוד ח' שמות שהיה לחזקיה. - נח"ל, 'נוצר 'חסד 'לאלפים"
וכן במקום אחר כותב:
"לפי שסנחרב הוא גלגול נמרוד שבימי נמרוד הי' הניפוץ ובימי סנחרב הי' הבלבול ונרמז סוד זה בפרשת הפלגה מן הארץ ההוא יצא אשור ר"ל סנחרב מלך אשור הי' מגלגול דור הפלגה שהוא נמרוד שהוא סנחרב הנקרא פול ואמרו בגמ' שהוא גוג ומגוג שיבא עם ע' אומות וילחם על ה' ועל משיחו..."

ותיראו מה כותב עליו הרב שמשון מאוסטרופולי ותבינו שזה לא פשוט לקבוע גילגולים רק בגלל שהפסוקים דומים...
"ובסוד ארבע מאות ושבעה עשר מבטלים לשני אחים תאומים ידוע תדע סוד כוונתו על גוג ומגוג ועל ארמילוס הרשע שהם שני אחים תאומים מאם אחת הנקראת גאשא המוזכרת במקובלים לאלפים ולדעתי סוד גאשא נוטריקון א'מו ש'ל ג'וג א'רמילוס ודע סוד זית חדרים אלו בעולם בריאה בסוד (שמן זית זך כתית) וראוי שתדע ארמילוס גוג ומגוג גימ' ממש תי"ז מנין החדרים וק"ל והוא פלא ולעתיד ילביש עצמו הרשע ארמילוס שיש לו שני ראשים אחד נקרא קמיך והשני שכ"ק בסוד וברוב גאונך תהרוס קמיך תשלח חרונך יאכלמו כקש ויתלבש לעתיד בסוד נפל שהוא גימ' קי"ן והוא יושב על אבן אחד ברומי והאבן אשר הוא יושב עליו נקרא כימה, והמקום אשר עליו האבן הזה נקרא לילו בסוד האי רשע רזין דרזין פלאות גדולות וכבוד אלהים הסתר דבר, ואין הקולמוס יכול לסבול הכתב, כי דברים נפלאים המה ואם תרצה לשבוע בצחצחות נפשך עיין במחנה דן וזהו שכתב הקדוש המחבר ז"ל".

וכן גם הרמע מפאנו והרמחל ואחרים מדברים בסיגנון כזה, לכן אם אומרים דברים כאלו שפרעה יתגלגל בגוג תביאו ראיה מחז"ל...
לגבי זה שפרעה מתגלגל באובמה, זה אכן נראה חידוש יפה וגם ההקשרים שהובאו באשכול לגבי ההקבלה בין אובמה לפרעה נראים מתאימים. אבל מפה ועד לבוא ולהגיד שפרעה זה גוג, זה לא כתוב...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/6/2009 17:43 לינק ישיר 

ניפנאפ הארת את עיני - מרוב התלהבות לא שמתי לב לחילוק
שכתבת בהודעה האחרונה שלך.
מכל מקום עדיין  יש משהו בידנו, על הקשר בין פרעה לאובמה,
 וכמובן  שאין בדעתי  חלילה , לכתוב דברים שמנוגדים לדברי חז"ל על גוג -  פשוט לא שמתי לב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2009 17:47 לינק ישיר 

המשקיף כתב:
לאמנון
שמחתי לראות שקפצת אלינו
אף אחד פה הוא לא פליט של הפורום היבש הזה הנקרא נבואות ואקטואליה החידוש על אובמה כמובן גם לא שלך אלא של חמורו של משיח מפורום כדורינט נתתי לך כרדיט שזה שלך
אם אתה חושב לבוא כל הזמן ולומר לנו על נבואות ואקטואליה שזה כאילו ה.. פורום אז תישאר שם תודה אבל לא תודה
הפורום הזה יש לו את הרספקט העצמי שלו ולא חסר לנו פה קרדיטים
מפורומים אחרים אז תעשה חושבים אם אתה חושב שתוכל להשתלב סבבה ואם באת רק כדי לומר מורדכי היהודי על כל מילה שניה או פורום נבואות ואקטואליה על כל מילה שלישית אז תעשה טובה שחרר אותנו למרות שכתבתי לך בפרטי שתבוא להשמיע כאן את דבריך
בקיצר

ב"ה

תשמע חבוב, אכתוב זאת בשפה הכי פשוטה שכולם יבינו,
לא קפצתי לפה כדי להשתתף בפורום שלך - יש לי ב"ה מספיק מה לעשות כדי לא להיות פה הגם שדבריו מתובלים בפרשנויות פיקנטיות לדברים שהרמב"ם אמר שאינם מוסיפים יראת שמיים,

פספסת את הפואנטה, כל המסר שלי מיועד בעיקר אליך ולא אל ניקים כפולים אחרים,

זה לא שאני קנאי לדברים שאני כותב, כבר שנים שמעתיקים ממני ומפיצים ברחבי האינטרנט ולא רק בעברית, וזה בעיני מבורך מאוד !
הגם שללא אזכור 'שמי' (אגב מהו ?) שאיני חרד כ"כ אל אזכורו.

באתי לכאן להוכיח אותך על 'השגת גבול', על 'הונאה', על שקר ומרמה.

הקרדיט לא שייך אלי, אלא אל המקום שבו פורסמו, שאותו שכחת לציין ולתת קרדיט, למרות שהעתקת בשלמות ממנו. 
אז לקחת בכל זאת מרשות היחיד כאילו היה זה דבר הפקר ברשות הרבים - אולי התבלבלת,
(אגב גם לפי חוקי המדינה להבדיל מתורתנו הקדושה יש המון תביעות כמעט בכל שבוע על העתקה מעיתונים ושאר פרסומים ללא איזכור המקור)
אבל להעתיק מילה במילה בלי לתת קרדיט למקום שלקחת ממנו ?
מה אלו השוד והגזלנות האלו לאור היום, ועוד אצל אדם חרדי ?

ושוב, לא על כבודי אני חס, אלא על אחרים שכן אכפת להם שלא יגזלו מדבריהם באופן הזה, אחרים שטורחים ומשקיעים בכתיבה כנראה יותר ממני, והנה בא אחד כמוך ואינו חס על כבודם וזכרם.

ואל תכניס לסיפור ניקים אחרים שאינך בכלל מכירם כדי לצאת נקי מפשעיך, כנראה שאתה לוקה בהבנת הנקרא ובהבנה בכלל.

אגב ציטוטים, תנסה להוכיח לי שלא עברתי על המסר של האימרה הבאה:

"אל תוכח לץ פן ישנאך הוכח לחכם ויאהבך" (משלי)

עבר עריכה כל דברי הבלע והשקרים הוצאו מהקונטסט

תוקן על ידי המשקיף ב- 10/06/2009 20:31:26

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2009 19:18 לינק ישיר 

זה קצת לא קשור לדיון ה"עסיסי" שהתפתח פה, ושבו אני לא רוצה שום חלק, אבל זה קשור למה שניפ נאפ אמר בקשר למשיח בן יוסף.
קודם כל אני רוצה להבהיר שאני לא ציוני, לא מאמין בקדושת המדינה וכו'...
אבל רציתי להבין בדיוק למה משיח בן יוסף לא יכול להחשב לראשי הממשלה בישראל, למרות שהם רשעים כמובן. שמעתי שמשיח בן יוסף יכול להיחשב כבן אדם וגם ככוח רוחני, שאחראי על השפע והתקומה הגשמית היהודית.
בזמן פילוג הממלכה ע"י אחיה השילוני הוא מינה את ירבעם בן נבט משבט אפריים(יוסף) שבשעתו היה כשר למלך על עשרת השבטים, משיח בן יוסף, ולאחר מכן נעשה רשע וכך כמעט כל מלכי ממלכת ישראל שבאו אחריו. ובכל זאת כמו שהבנתי(ויכול להיות שהבנתי לא נכון) הכח הרוחני של משיח בן יוסף היה קיים בממלכת ישראל, מה שגם נראה בגשמיות שמקום מושבם היה הכי פורה בארץ ישראל, למרות שהם היו רשעים. אז מדוע זה לא יכול להיות גם עכשיו שה"ממלכה הציונית" שלא בדיוק הולכת בדרך התורה והמצוות, בלשון המעטה מקבלת את חיותה מהעניין הזה של משיח בן יוסף? 

תוקן על ידי amiger ב- 10/06/2009 19:18:49

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > אובמה - גלגול של פרעה !!!העין תשפוט
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.