נראה לי שלא חסרים חברה שאמורים להכנס לשידוכים בקרוב והיו רוצים לדבר על זה אבל כשהם נכנסים לאיזה פורום בנושא שידוכים מה שהם רואים זה המון פטפטת שקשורה רק למי שנמצא עמוק בנושא איך להתנהג בפגישות או איך וכמה מעצבן כשמתנהגים לא כמו שצריך כי מי שבפנים עבר כבר את הנידונים בגוף הענין כמו איך בחור חרדי שלא כ"כ תקשר עם בנות עד היום יכול לשבת כמה שעות עם בחורה(ולהפך) להגיע לרמת תקשורת טובה עד כדי שהוא יוכל להחליט לפיה החלטה לכל החיים דוגמא לשאלה קטנה מול הנידון הענק של איך בחור ובחורה שהם שני ראשים אחרים לגמרי(אם לא שקיימת רדידות שמוחקת כל הבדל ומקיימת רמת חיים של צנון) יכולים לחיות ביחד שהרי מטרת חיי הנישואים היא שיתוף החיים עצמם (אגב עוד נידון רחב לעצמו) בקיצור אם אתם מעונינים תביאו עוד הנושאים שנראים לכם שאלות שצריך לסדר לפני השלב המכריע הזה מקווה שיענין אותכם תגיבו
*>
נשלח ב-11/6/2009 09:30
נכון שבד"כ כל הפורומים כבר עמוק עמוק בתוך זה.
אני עדיין לא ניפגשתי, ואני מזה רועדת מפגישה ראשונה
יש מישהו שיכול להרגיע?
נשלח ב-11/6/2009 16:15
יואוו אני מבינה שיש לנו פה עסק עים בחורה בגיל 18 בערך
אז ככה כשאת בפגישה ראשונה-את אמורה להיות רגועה, אסור לך להראות סמנים של לחץ כגון לסובב את הראש לצדדים וכזה משום שכאשר את משדרת לחץ הבחור נלחץ פי שניים ובצורה כזאת לא תוכלי לעמוד על טיבו...
תרגעי שתי משהו ופשוט תחשבי שאת מדברת עים בן דוד שלך!!!
על נושאי שיחה עדיין לא חשבתי ואני דוקא גם מודאגת מהעניין- לא בא לי לשבת בפגישה ולהסתכל על הקירות זה מזה מביך חחחחח!(וזה קורה המון).
נשלח ב-11/6/2009 16:30
אגב אני ממש לא בת 18.
אבל עדיין לא ניפגשתי.
ותודה על ההרגעה,
וניראה לי שלנושאי שיחה הבחור דואג, לא?
נשלח ב-11/6/2009 16:33
אני מקווה יש לי עוד זמן ואין אצלנו נשואים (אז איך אני אמורה לדעת מי דואג לנושאי השיחה)
אני מקוה שהבחורים שאני יפגש איתם יעלו נושאים מעניינים.
יואאווו איזה מתח!!!
נשלח ב-11/6/2009 16:37
בת כמה את?
ומאיפה העצות?
נשלח ב-11/6/2009 16:42
העצות מהדמיון שלי-אני מדמיינת את עצמי בפגישה ןמה אני צריכה לומר ואיך להראות ובאיזה צורה להגיב??? וכוכווו
תתחילי לדמיין את זה, זה יכול לעזור לך!
נשלח ב-11/6/2009 16:51
ככל שאני מדמיינת את זה אני ניכנסת יותר ללחץ.
נשלח ב-11/6/2009 16:58
חחח תודי שזה פדיחות להפגש עים בחור בלי להכיר אותו קודם ופשוט להתחיל לדבר חחח
זה פשוט בדיחה-אני החלטתי שאני לא מוכנה להפגש עים בחור בלי תמונ שלו קודם(מהשדכנית)
נשלח ב-11/6/2009 17:29
ברור תמונה.
והאמת שהכי מרגיע אותי שאבא שלי יפגש איתו קודם...
חחחחח גירף הרגת אותי ....
זה נשמע שאת שנים בשידוכים לפי שלל העצות...
זה כזה פדיחות,מה לובשים? ספורט או אלגנט?
מה מדברים? שותים רק מים? חחחח
נשלח ב-11/6/2009 18:42
את מכירה ת'אלה-אני לא רעבה תקח מה שאתה רוצה- אני לא יאכל כלום,אני בדיאטה וכווו...
קיצר הם מגיעות הביתה ומרוקנות את המקרר-ילה תזרמווו...
תאכלו חופשי-ואל תעשו משחקים...חחחח
נשלח ב-11/6/2009 18:46
כן,מכירה מקרוב.....
מה את רוצה לשתות? מים! (לאאאאא,אני רוצה נסקפה!)
רוצה לאכול משהו? לא,תודה! (כןןן,אני גוועת!!!!!!!!)
נשלח ב-11/6/2009 19:04
מטרת האשכול היתה בתכנון קצת שונה מנס קפה ועוגה כי לא צריך יותר מקולה חבל על הכסף
ועוד שהנידון המרכזי היה איך אתה/את בחור/בחורה חרדי/ת רואים את עצמכם הולכים להפגש עד כדי לחיות עם חיה מזן אחר שחושבת אחרת חווה דברים בצורה שונה לגמרי והלאה
לא מלחיץ ? או לפחות נושא לחשוב עליו
נשלח ב-11/6/2009 19:07
לא חבל על הכסף,מכ'פת לי,הבחורים משלמים,לא אני...
מלחיץ מאוד! לא חושבת על זה הרבה כי יש לי עוד זמן ולא בא לי להיכנס ללחץ מעכשיו...
מייבין?