|
|
| נשלח ב-12/6/2009 17:08 |
|
| |
למה אם תדוני אם בחור על השגחה מול בחירהלא נראה לך שכמה שאכפת לו הנושא מראה על הרמה האישית והרוחנית שלו
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2009 17:10 |
|
| |
ובמובן מסוים גם על הסגנון שלו
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2009 17:12 |
|
| |
אני מאמין צודק או צודקת (אין לי מושג) מבריקוש - שימי לב למה שהוא כתב.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2009 17:14 |
|
| |
איזה אשכול חמוד! נראה לי שהרוב פה עוד לא ממש ניפגשים... רשמית בכל אופן... אני לא מבינה מה הלחץ מבחור הוא כולה בן כמו אח שלך.. בן דוד... אני לא נראה לי התביש או ילחץ...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2009 17:18 |
|
| |
לוליאנה, רואים עלייך שאת עדיין לא נפגשת, אוב בני האדם כן נלחצים ואפילו כאלו שהם לא מהציבור שלנו... (יתכן שאת ממה שנשאר מהרוב... יש כל מיני סוגי בני אדם.) אבל אני לפעמים אם אני רק מכירה בחור מחנות קבועה כל שהיא, והוא מוצא חן בעיני (או אפילו לא) לא תמיד נעים לי ללכת לחנות.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2009 17:22 |
|
| |
יהודיה בסיפור שלך מסתבר שהצורה הכי בריאה היא למחוק אותו מהמוח ולשכוח ממנו אם לא שמחר את הולכת להציע את עצמך(בדרכים המקובלות(עליך)
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2009 17:37 |
|
| |
אני מאמין, ח"ו, נראה לי שלא הבנת אותי נכון- אני לא מאוהבת במוכרים מהחנות! דברתי בכלליות על בחורים שמוכרים בחנות כל שהיא שאני או אחרות נכנסות לשם באופן קבוע,
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2009 17:38 |
|
| |
הי-אני חושבת שגם אם מדברים על אגד-כמו שמבריקה אמרה-אפשר להכיר את השני ולעמוד על טיבו!!!
אם את רואה שהבחור מתעצבן עליהם-את יודעת שהוא עצבני
ואם את רואה שהוא דן אותם לכף זכות מצד אחד ומצד שני מפייס אותך ומרגיע ומבין אותך ומשתתף איתך ...וכווכווו...-את יודעת שהוא אחלה בחור וכדא להמשיך להפגש איתו-ובהמשך לנסות להבין האם ההתחשבות שלו היתה שקר ומשחק או הוא כזה מטבעו...
ואז אתם מתחתנים וחיים בעושר ואושר עד עצם היום ההוא............!!!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2009 17:40 |
|
| |
גירף - את מגזימה! את מכירה מישהו שמשתמש בשרותי אגד בקביעות ואין לו תלונה עליהם?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2009 17:41 |
|
| |
יהודיה-אני מבינה אותך גם לי זה קורה- פשוט עניין של אי נעימות.
למשל הבחור מסתכל עליך כל פעם שאת נכנסת אליו לחנות-ואת לא יודעת איך להוריד לו את העניים!!!
זה לא אומר שאת מאוהבת בו-זה רק אומר שהוא קרציה!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2009 17:44 |
|
| |
יהודיה-אני לפחות מקוה שלבעלי לא יהיה(הוא יהיה נוהג פרטי!!!-סתם)
אפילו אם יש למשהו טענות כלפי משהו-את אמורה לראות כיצד הוא טוען אותם-את מבינה!
יש כל מיניצורות להגיב על דברים!
את אמורה לשים לב לדקויות ודרכן להבין מהו טיב הבחור שנמצא מולך!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2009 17:46 |
|
| |
שהרי תפקידך כאשה הוא לשים לב לדקויות
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2009 17:48 |
|
| |
ויהודיה לא חשבתי שאת מאוהבת אבל האי נעימות והלחץ מסבכים את המוח זה כל מה שאמרתי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2009 17:48 |
|
| |
גירף - קלעת בול למטרה! אני גם רוצה ללמוד נהיגה כדי שאוכל לנחליף את בעלי כשהוא יהיה עייף...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2009 17:50 |
|
| |
אני מאמין - אתה צודק, אבל מה עושים כמרגישים שהבחור פשוט לא מתיק את העיניים? ברחוב ממילא - לובשים משקפי שמש ... אבל בתוך חנויות זה בלתי אפשרי.
|
|
|
|
|