בית פורומים הנה ימים באים

משיח בן יוסף בראי המדינה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/11/2012 13:54 לינק ישיר 

המגרעות שלו?  זה המגרעות שלנו בגללנו הוא לא מתקדש  ויודע סודות ורזי התורה

>יסורי המשיח<:משיח בן דוד

ואחר שידעת הענין כלו בכלל, אודיעך בפרט עניני המשיח בתוך הס"א ופעולותיו, כי כולם נמשכים לפי סדר המדריגות אשר סודרו בבריאה. כי הנה יש המקומות הפרטים העומדים לבחינת חיזוק הס"א והתאחזה בקדושה, והם סוד עץ הדעת טוב ורע, כי הוא בסוד טוב ורע דוקא, ויש מקומות נפגמים מפני מעשים פרטים שנעשו. ועל כן על פי כל הדברים האלה יהיה ענין המשיח הזה בגלותו ובגאולתו, וענין "דריכת הפורה" הנזכרת בישעיה (סג, ג), שהוא מורה על סוף הגלות, וענין חידוש התורה שזכרתי למעלה. והכל אבאר לך באר היטב בס"ד. ובאמת הרבה מן הענינים האלה היותר עיקרים נכללו בנבואת ישעיה סי' נב בפרשת "הנה ישכיל עבדי", וכמו כן בתפלתו של יונה, כי הוא בתוך הים הוא ממש ענין משיח בתוך הקליפות, כמו שתשמע עוד בס"ד. ואפרש לך בראשונה פרשת "הנה ישכיל עבדי", ובה תראה סודות גדולים ועצומים מאוד:

הנה התחיל בתכלית כל הענין שהוא הנחמה והתיקון, ואחר כך מפרש התיקון על פי ההכנות אשר הוכנו לו בזמן הצער והגלות, ואמר (ישעיהו נב, יג) "הנה ישכיל עבדי ירום ונשא וגבה מאוד". דע כי בתורה נברא העולם, וסוד הענין כי בהיות המאורות מפשטים אורם לצאת מהם התולדות, ההתפשטות ההוא הוא סוד התורה. וראש ענין התפשטות הזה הוא לנשמות, כי הם העיקר בבריאה, כידוע. אך המאורות הם מתרכבים בהרכבות משונות לפי מה שצריך לצאת מהם, כי בהוציאם המלאכים הם נרכבים בהרכבה אחת, ובהוציאם את בני אדם הם בהרכבה אחרת. וכן יש חילוק בכל העולמות אבי"ע לפי מהותם. וזה ענין צירופי התורה שהם רבים, לפי התולדות שצריכות לצאת ממנה, והכל תורה אחת, אלא שהיא מצטרפת בצירופים שונים. והצירוף האחרון הוא הצירוף הזה אשר לנו, והוא העומד לבחינת התיקון, שעל ידי קיום מצוותיה והעסק בה נתקנים כל הדברים. וכל שאר הצירופים גם כן נתקנים בתיקון צירוף זה, כי זה הוא השייך לבחינת עבודת האדם בכח בחירתם. והנה נמצאו בתורה שתי בחינות, אחת - צירוף הבריאה, שהוא הצירוף שבו נבראו הדברים; ואחת - צירוף העבודה, עבודת הבחירה אשר לנו. ועל הצירוף הראשון אמר (זהר משפטים קכד א, וע"ש; ובהקדמת הרמב"ן לתורה כמש"כ כאן וע"ש) "כל התורה כלה שמותיו של הב"ה", ושבו היו יכולים להחיות מתים ולעשות כמה נפלאות. אך הצירוף אשר לעבודה הוא הנותן מצוות לפי פשט עשי(ה)תם. והנה השפע הנשפע - נשפע ע"י התורה בסוד צירופי הבריאה, וההנהגה ע"י התיקון שהם נתקנים מכח צירוף העבודה. והנה המלאכים, או הנשמות כשאינן בגופותיהם, הנה כל עינוגם אינו אלא קבלת השפעה והתדבקות בשרש. וכל זה הוא סוד התורה, כי כבר שמעת שכל התפשטות השרשים לצורך הענפים הוא סוד תורה. ואין עבודת בהירה למלאכים, אלא הם מקבלים משרשם, והוא סוד התורה אשר להם, לא לבחינת תיקון, כי אין עסקם בה תיקון, אלא היא סוד הנהגתם, וכפי המתגלה להם מן השרש, היא תורה שהם יודעים. ובאמת, הכל בא ומגיע אל הצירוף האחרון, שהוא צירוף עבודת הבחירה, כי ממנו צריך להגיע תיקון לכל האחרים. ועל כן ישיגו המלאכים בצירוף הזה גם כן בכח המתגלה אליהם, המגיע ונקשר כאן. ויש דברים מתגלים בצרף הצירוף הזה לצירוף אחר בסוד השמות, או כל שאר עניני צירופים, כי הכל לפי הגילוי:

ועתה אומר לך ענין יסורי המשיח (עי' ישעיהו נג, ד; ועי' סנהדרין צה.) ושאר סובלי החלאים, כי בעבור עוונות ישראל נגרע מהם השגת שפע התורה הראוי להם לפי מעלתם, והם חסרים כל כח וכל טוב, והכל נמשך מחסרון ההשגה הזאת, כי ההשגה והשפע הכל ענין אחד. והנה זה תדע, כי בהיות כח המשיח חסר, הנה גם כח ישראל הוא דל, וכאשר ירבה לו הכח, גם ישראל ימלאו דעה את ה'. אך אם לא היה מקבל משיח יסורין האלה, הנה ח"ו ישראל היו נאבדים. ובהשתתף הוא בצערם, ואדרבא, בהיותו סובל בשבילם, הם נשארים דלים בגלותם, אבל הם מתקיימים, וניתן להם הכנה להגאל. וצריך שתדע, כי השגת פנימיות התורה נקרא שכל, וסודו (תהילים קיא, י), "שכל טוב לכל עושיהם":

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/11/2012 18:09 לינק ישיר 

חזק וברוך...פשט פשוט לכל בר דעת!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/11/2012 21:28 לינק ישיר 
משיח בן דוד-אין קצורי דרך

קראתי את תגובתך, ידידי סחלה.
אענה בקיצור:
א. אצל הרמב"ם נושא בעיתה או אחישנה לא ברור, וכן אין לו למיטב ידיעתי התייחסות ברורה(אם בכלל) לגבי משיח בן יוסף.
    וכן לא ברור לדידי הנושא לגבי מב"י אצל הנציב מוולוז'ין שהבאת. וכבר ציינתי לשיטתי שבן יוסף מוכרח בעיתה ולא מוכרח באחישנה.

ב. לאחר שכבר יש מחלוקת בין חכמים בני דורנו ואולי קודם לכן לגבי הסוגיה האם מב"י הוא מנהיג מסויים כמו יהושוע בנון או ישות מדינית בלבד עם אוסף של מנהיגים לא מסויימים, ואני הכרעתי עם הסברה שהוא אישיות מסויימת וכל מנהיג אחר בבעיתה יכול להיות בבחינת "ניצוץ מב"י". הרי שתכונתו היא מלחמה לאומית אבל בשם ה', ותיקון קליפת הגלות קרי פחד מה יאמרו הגויים ולא מה רוצה הקב"ה. והוא אינו חייב גדלות בתורה!

ג. אין לענ"ד קיצורי דרך בגדלות בתורה! אלא אם הקב"ה מסיר את "מחסום הלידה". הרי כל ילד מישראל לומד את כל התורה כולה במעי אימו. ואין זה מהלך טבעי ומתאים לגאולה בעיתה. לאר"י הקדוש נדמה לי נולד ילד כזה לצורך מוגבל ומסויים.
לכן סברתי אני חוזר ואומר היא שמב"ד גדול בתורה מראשית דרכו אף כי הולך וגדל עם ישיבתו על כס המנהיגות. אלא שלציבור שיוותר נודע בהדרגה עד גילוי מלכותו השלמה.
נראה שבזה לא אוסיף עוד להגיב בנושא והמחלוקת ברורה בסברותינו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/11/2012 22:21 לינק ישיר 

חזק וברוך ידידי הצופה.

בעניין משיח בן יוסף המחלוקת בינינו לגיטימית, אני מאמין שבקרוב
הוא באמת יתגלה במלוא כוחו, אך כנראה שעתיד בחינה זו להתבטל,
אך בעניין מב"ד הבאתי מספיק ראיות למשיח ללא גדלות בתורה
ואף שפל אנשים, וכמו כן חיזק את דבריי עם עוד מקורות הניק 'משיחבואכבר',
ואילו כבודו מתעקש ללא ראיות אמיתיות שתואמות את המציאות בימינו על משיח
החייב להיות גדול בתורה 'בכל מקרה'.

כלומר לשיטתך אחי הצופה:
הזוהר, אור החיים הרמח"ל הרמד"ו הנביאים ועוד ועוד שקבעו במפורש
שגאולת בעיתה היא גאולה במדרגה נמוכה מאוד, והמשיח הוא בהתאם,
אינם מספקים אותך, ועל כך חבל לי ידידי.

אני מבין שקשה לאדם בן תורה כמו כבודו לקבל מציאות כזו של משיח
איש פשוט, ולא 'גאון הדור' בכל חדרי התורה, אך הראיות והמציאות נמצאים
עם סברה עמוקה זו, והכל מוביל לעבר גילוי מלכות בן דוד בצורה זו.

יראו עינינו וישמח ליבנו בגילוי 'האיש הפשוט' בב"א!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2012 17:14 לינק ישיר 

צופה ישראל האם  יש לך "מועמד " לתפקיד משיח בן דוד כי אתה אומר שהוא רב מסויים? אתה יכול לומר מי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/11/2012 21:23 לינק ישיר 

ציטוט: הרמח"ל אמר שמשיח בן יוסף משתקף בעצמאות הצבאית של מדינת ישראל .
 זאת אומרת  הכוח הצבאי של ישראל  צה"ל- המטוסים ,טילי האטום , כיפת ברזל וכולה  שאנשים בארץ סומכים  עליהם זה כוחי ועוצם ידי... שזה הנשק של עשיו  יפול ויקרוס  ע"יי ארמילוס/גוג שהוא אובמה  וחילותיו  ואז  יתחיל שלב של משיח בן דוד . המלחמה בין משיח דוד לאובמה  תהיה בדומה  למלחמת חיזקיה מול סנחריב ועל זה אומרת המדרש בקש  הקב"ה לעשות את סנחריב לגוג ואת חיזקיה למלך המשיח אבל מידת הדין קיטרגה על זה שהשם עשה לחזקיה ניסים גדולים  והוא לא אמר הלל ושירה .  לחיזקיה לא היה חיילים לא טנקים ומטוסים היה לו תורה ולמד את כל העם  מדן ועד באר שבע תורה ומולו סנחריב מלך אשור עלה על ירושלים בראש צבא עצום כדי להחריבה היה לו כל הנשק ה"מתקדם" באותה תקופה והקב"ה עשה לחיזקיה  נס והמית את כל חיל סנחריב בלילה אחד. אותו דבר יהיה בקרוב  שמשיח יתגלה וילחם מול אובמה וכל העמים אשר איתו  ויתקיים הפסוקים מתהילים מה שאמר דוד המלך עליו השלום  "אלה ברכב ואלה בסוסים (הכוחות   הגשמיים של אז כיום זה טנקים מטוסים וכו)   ואנחנו  בשם ה' אלוקנו נזכיר  המה כרעו ונפלו ואנחנו קמנו ונתעודד ה' הושיעה  המלך יעננו ביום קראנו." פירוט המלחמה מופיעה בנביא יחזקאל פרק לח -לט
והיה ה' למלך על כל הארץ  ביום ההוא יהיה ה' אחד ושמו אחד

הערות 1- הכוח הצבאי ימות /יקרוס  זה יביא אנשים לבטוח בקב"ה כי הוא הכוח היחד בעולם  וזה מטרתו שאנשים ישענו עליו ולא על כוחות  קנה רצוץ שזה עבודה זרה.

2- משיח בן יוסף מיצג את הכוח הצבאי את הגשמיות  אינו אמור להימשח  או להיבחר  אלה מקבל כוח  מסוים  לצורך אותה תקופה ומנצח  קצת בכמה חזיתות עד שנופל עי" ארמי לוס

3  -השומר אמונים אומר שמשיח בן יוסף אין  לו זמן  לבואו אלא זמנו בכל שעה ורגע ועליו אנו מחכים ומוסיף עוד שמשיח בן דוד יבא בניסן לפי מה שאמרו בגמרא ר"ה בניסן ניגאלו בניסן עתידים להיגאל

תוקן על ידי משיחבואכבר ב- 07/11/2012 21:27:21

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/11/2012 22:47 לינק ישיר 
לא קראת דברי!!

לכל העוסקים בחידת מב"י שאו ברכה.
"משיחבואכבר" נראה שלא קראת דברי!! מעולם לא אמרתי שמשיח בן דוד הוא רב ידוע. יש לי נטייה לסבור שהוא תלמיד חכם לא ידוע, לא שייך לזרם מסויים וכנראה בעל תשובה. ואם הוא רב הרי שאף אחד לא משער שהוא הוא משיח בן דוד. מי שיודע ברוח הקודש לא מדבר! ומי שמדבר וודאי לא יודע. במידה רבה לאור דברי על "יוכיח ענוים במישור", נראה שהוא לא שייך למימסד הרבני, ויהיה קשה לכן לעיכול. ואף על פי כן יכוף החכמים האמיתיים שיוותרו, להודות לו מכוח חכמתו ויושר דיבורו.
לגבי משיח בן יוסף לא אחזור. אבל זו לא מדינה, זה מנהיג כנראה שייך לזרם הדתי לאומי ויודע להפעיל צבא מודרני.
תמהני מה יקדים הבחירות בישראל או האירועים הביטחוניים בצפון ובדרום..אם הבחירות יתקיימו במועדן, אני צופה שלמרות שביבי כנראה יזכה, הפתעת הבחירות תהיה המפלגה המאוחדת "איחוד לאומי/הבית היהודי". לענ"ד באיחוד הלאומי נמצאים בכירים ממחנה מב"י.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/11/2012 15:26 לינק ישיר 

צופהישראל כתב:
לכל העוסקים בחידת מב"י שאו ברכה.
"משיחבואכבר" נראה שלא קראת דברי!! מעולם לא אמרתי שמשיח בן דוד הוא רב ידוע. יש לי נטייה לסבור שהוא תלמיד חכם לא ידוע, לא שייך לזרם מסויים וכנראה בעל תשובה. ואם הוא רב הרי שאף אחד לא משער שהוא הוא משיח בן דוד. מי שיודע ברוח הקודש לא מדבר! ומי שמדבר וודאי לא יודע. במידה רבה לאור דברי על "יוכיח ענוים במישור", נראה שהוא לא שייך למימסד הרבני, ויהיה קשה לכן לעיכול. ואף על פי כן יכוף החכמים האמיתיים שיוותרו, להודות לו מכוח חכמתו ויושר דיבורו.
לגבי משיח בן יוסף לא אחזור. אבל זו לא מדינה, זה מנהיג כנראה שייך לזרם הדתי לאומי ויודע להפעיל צבא מודרני.
תמהני מה יקדים הבחירות בישראל או האירועים הביטחוניים בצפון ובדרום..אם הבחירות יתקיימו במועדן, אני צופה שלמרות שביבי כנראה יזכה, הפתעת הבחירות תהיה המפלגה המאוחדת "איחוד לאומי/הבית היהודי". לענ"ד באיחוד הלאומי נמצאים בכירים ממחנה מב"י.

מסכים איתך בעיינין של בן דוד.  לגבי בן יוסף  אני יחדד  שהוא אדם שמשקף את כוחה הצבאי-החומרי  של המדינה  מיזה יהיה ? לא משנה לנו .כי  נדע זאת בימים-שבועות הקרובים ,זה הזמן שלו לפעול  כי עיננו רואות את אזלת היד  ואפס עצור ועזוב  ואין מלך בישראל.
לשאלתך מה יקדים  הבחירות או הארועים הביטחוניים?  אני מעריך שלא יהיו יותר בחירות בישראל יהיה  אירועים ביטחוניים בכמה גזרות , ומהגזרה הצפונית יגיח-יופיע משיח בן יוסף   מדרש פסיקתא:
אמר ר' הונא בשם ר' לוי מלמד שיהיו ישראל מקובצין בגליל העליון ויצפה עליהם שם משיח בן יוסף מתוך הגליל והם עולים משם וכל ישראל עמו לירושלים
.
מחנוכה והלאה יתעצמו האירועים בכל העולם  כמו שניבא חגי הנביא
וכך אמר חגי הנביא : יח שימו-נא לבבכם, מן-היום הזה ומעלה; מיום עשרים וארבעה לתשיעי,{כד בכסליו ערב חנוכה} למן-היום אשר-יוסד היכל-יהוה--שימו לבבכם.  יט העוד הזרע, במגורה, ועד-הגפן והתאנה והרימון ועץ הזית, לא נשא--מן-היום הזה, אברך.  {ס}

כ ויהי דבר-יהוה שנית אל-חגיי, בעשרים וארבעה לחודש לאמור.  כא אמור, אל-זרובבל פחת-יהודה לאמור:  אני מרעיש, את-השמיים ואת-הארץ.  כב והפכתי, כיסא ממלכות, והשמדתי, חוזק ממלכות הגויים; והפכתי מרכבה, ורוכביה, וירדו סוסים ורוכביהם, איש בחרב אחיו.{גוג ומגוג האיסלם נגד הנצרות , וסיכסתי מצרים במצרים כמו שקורה היום בסוריה  כג ביום ההוא נאום-יהוה צבאות אקחך זרובבל בן-שאלתיאל עבדי{משיח צדקנו}, נאום-יהוה, ושמתיך, כחותם:  כי-בך בחרתי, נאום יהוה צבאות.  {ש}

בירושלים משיח בן יוסף נופל -נעצר כוחו  עי" גוג -ארמילוס-אובמה  ולאחריו משיח בן דוד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2012 21:52 לינק ישיר 
המשך גילגול הזמן אחורה לתיקון קליפת הגלות על ידי מב"י

שלום וברכה לעוסקים בחידת מב"י!
הנה נראה שהקב"ה מגלגל לאחור את התנאים למצב בו הוקמה מדינת ישראל "ראשית צמיחת הגאולה האחרונה".
הדרום בוער בעוון גוש קטיף, מצרים החדשה תלך ותגלה את עוינותה, לאחר המשבר /קריסה הכלכלית של ארה"ב, תחפש
את פוטין מארץ "גוג" לבן ברית. אולי כבר עכשיו נעשים גישושים...מי יודע. גם בירדן יעלו האחים המוסלמים וגם ממזרח עוד יעופו רקטות והמזרח עתיד להתעורר. בצפון מחכים להוראה מאירן. אני חוזר ואומר מב"י מתגלה בתוך כאוס בטחוני ותגובות מצומצמות ורופסות בגלל פחד הגויים של השלטון בירושלים. תגובת מב"י תהיה חסרת התחשבות וקטלנית לגבי אויבי ישראל.
למעשה הוא ירחיב מחדש את גבולות מדינת ישראל: כל השגי מלחמת ששת הימים ויותר כולל עבר הירדן. וכל זה לפני המלחמה עם ארמילוס הרשע והברית העולמית, בקרב המכריע ליד ירושלים,  שם בעוונות ייהרג, ובן דוד ישלים מלאכתו.
הדברים מתגלגלים לצערי לעת צרה ליעקב כרגע.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/11/2012 12:44 לינק ישיר 
עזבו אתכם

קחו רעיון עניני לבית
הדברות של מגנור הם מהטובות ביותר
נסו
חיו את הרגע ונצלו אותו
אל תאכלו את הלב שלכם בנבואות שקר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/11/2012 18:11 לינק ישיר 

גודי211.

אנחנו לא מתעסקים בנבואות שקר,
אנחנו כמוך מתעסקים ב'הדברת מזיקים'...
רק מסוג אחר...:))

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2012 22:09 לינק ישיר 
התעוררות גוג בצפון

לכל העוסקים בחידת מב"י שבוע טוב!
ובכן נראה שהדברים הולכים ומתבררים. בצפון פוטין "נשיא משך.." מגלה תקיפות הולכת וגוברת מול המעצמה האמריקנית
לנשיא הנוכחי אובמה אין מוטיבציה להלחם. המשבר הכלכלי העומד לפתחו מדיר שינה מעיניו. נגזר על מעצמה זו לפול החל מאירוע מגדל התאומים, כדי להבריח את היהודים הרבים להגיע בהמוניהם לארץ ישראל. מכיון שלסברתי למרות היותה של ארה"ב מעצמה מערבית רוח הטומאה השורה עליה היא מטומאת מצרים, לפיכך יתווספו על מכות הכלכליות גם מכות טבע אדירות מימדים. לרוסיה לעומת זאת תהיה עליה נקודתית לפני הישמדה. לפיכך עוד  נכון למב"י עימות עם צבאו של פוטין. אירן היא המרעום לעורר מלחמה איזורית שרוסיה תהיה שותפה בכירה בה בשלב כלשהו.
לגבי הבחירות כבר אמרנו-המפלגה המאוחדת האיחוד הלאומי/הבית היהודי תהיה הפתעת הבחירות..ייתכן אף יותר מ-15 מנדטים. מכוח זה ייצא משיח בן יוסף (גם אם לא בהכרח יהיה משרי המפלגה הזו).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/1/2013 19:59 לינק ישיר 
משיח בן יוסף?? כי למחיה שלחני אליכם...:) מעניין.

* width="420" height="315"> <*

תוקן על ידי סחלה ב- 07/01/2013 19:59:27

כשאני רואה את המסרים שלו בהרצאה הזאת במלואה,
אני מרגיש קצת סממנים של מב"י,
כמובן שזו סתם תחושה אישית שאני חולק.

המצע של המפלגה שלו הוא על עניינים גשמיים, בחינת: 'כי למחיה שלחני אליכם',
כמו שאמר יוסף לאחיו,

הוא משפיע על יהודי חו"ל לחזור לארץ, (קיבוץ גלויות)
רבים מרגישים ניכור כלפיו, (חלק מסיבות אמיתיות וחלק לא)
בבחינת האחים המתנכרים ליוסף,

הוא חוזר ואומר שהוא רוצה להציל, 'למען החיות עם רב', כדברי יוסף לאחיו,
והוא רוצה להגשים את מטרותיו דרך הממסד המדיני/פוליטי.

מי יודע??

תוקן על ידי סחלה ב- 07/01/2013 20:35:15

תוקן על ידי סחלה ב- 07/01/2013 20:36:22

תוקן על ידי סחלה ב- 07/01/2013 20:41:10

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/1/2013 22:31 לינק ישיר 
הבחירות ומה אחריהן?

לכל העוסקים בחידת מב"י השלום והברכה.
הנה חלפו הבחירות, התבדיתי וטעיתי בהערכתי את גודלה הציבורי של הבית היהודי, אך עדיין אני סבור שמאנשיה (ולא בהכרח אלה המרואיינים הרבה), יש תפקיד חשוב בגילוי מב"י.
כאמור אני עוקב בעניין רב אחרי מסריו של הרב ניר בן-ארצי שליט"א.  ואני תמיד מקווה ומתפלל מעומקא דליבא שדבריו יתקיימו במלואם שהרי אז מדובר ברחמים גמורים, ללא מלחמה פיזית. אמנם חלק גדול מתחזיותיו מתקיים אבל חלק לא. כבוד הרב דיבר שלא תהיינה בחירות והנה היו. מצד שני כבוד הרב חזה את המהומות במצרים וגם תחזיותיו לגבי סוריה מתקיימות ואין לי ספק שגם לגבי ירדן הן יתקיימו. גם אמירותיו הכלליות לגבי משב"ד מתיישבות עם שיטתי כיון שמשיח בן דוד הוא הכוח היותר פנימי של מב"י ועיקר כוחו בתפילה. אלא שהרב לא מתייחס בנתיים בדבריו למב"י. וכן משתמע מדבריו שמב"ד מתפלל והקב"ה משמיד את אויבי ישראל כשאנחנו פחות או יותר צופים ומוחאים כפיים. הלוואי ויהיה כך באמת.
לשיטתי ועניות דעתי לא יהיה כך. לכן נראה לי שפירוק מדינות ערב מסביב לא ימנע מישראל מלחמה קשה איזורית ולבסוף עולמית. יש בפירוק זה ללא ספק רחמים גדולים מאת השם יתברך על עמו ישראל ועזרה גדולה למב"י לכשיתגלה בצפון.
יש בזה כמובן גם צדק ויושר שכן כל המדינות האלה היו פיקציה אירופאית/אמריקאית/רוסית בתחילת המאה הקודמת שבאו לשמר את שליטתן באיזור, ולא צמיחה אוטנטית של עמים (להוציא אולי מצרים). הרב בן ארצי מזכיר את כמיות הנשק האדירות שנצברו על ידי ערביי ישראל. אכן גם כאן הדברים מתיישבים עם שיטתי שגם החזית הפנימית תתחיל לבעור לפני גילוי מב"י.
ימים יגידו האם הצפון יתחיל לבעור לפני השלמת הרכבת הקואליציה או מיד עם כינונה. להערכתי בניסן תשע"ג הוא כבר יבער מאד, ותגובת הקואליציה תהיה לא מספקת בלשון המעטה. חשוב להמשיך לעקוב אחרי רוסיה ובמיוחד אחרי ראשה פוטין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/2/2013 08:18 לינק ישיר 

נחמד שהרב ניר בן ארצי ידע להגיד לנו מה יקרה בעבר !! אבל ברגע שהוא הפסיק לפגוע לדעתי כאן הסתיים התפקיד שלו בעניין הבא עלינו בעתיד הקרוב רחוק !! אין כל ספק שזה היה רצון השם יתברך לידע אותנו בעניינים אלו ולחזק אותנו אני לא חושב שיש להמשיך להקשיב לרב ניר בן ארצי בדיוק כמו דמויות אחרות שזכו לשכינה לרגע והוא קיבל שכר על כך ,וכן ראוי לכבוד על כך שזכה להרגיש שכינת הקדוש ברוך הוא, בכך גם אחרים רבים לצערי כל מה שהם אומרים מתבסס על אותם חזיונות העבר שהיו להם פה זה ניגמר !! שלא יהיה טעויות אלו לא נביאים , הם לא נבחרו על ידי השם יתברך להנהיג את העם , הם נבחרו לשמש מיקרופון לרגע קצר ולא יותר , שכר על תשובה והחזרה בתשובה בעולם הזה , אולי גם בעולם הבא , אני מקווה בשבילם שהם לא הורסים את החלק של העולם הבא בשכר שלהם ... לגבי הבא עלינו , שלא יהיה כל ספק , סוף העולם מתוכנן להיות גדול , בכל המשמעויות , בכוחו של משיח ובכוחו של ריבון כל העולמות השם יתברך , ומגיע לו אתם לא חושבים ?? אחרי הכל הוא זן ומפרנס את כל העולם קרוב ל 6000 שנה , הגיע הזמן שיגלו מי זה שמפקיד להם משכורת בחשבון :) אני יודע שכל יהודי בשנה האחרונה שרצה והתקרב לקדוש ברוך הוא, זכה לראות בניסים אישיים גדולים , כרגע הצבא שלנו מכין את עצמו למלחמה ונראה מה יוליד יום. ובעזרת השם לא יפגעו יהודים ורק אוייבנו יפלו בחרב , ואין לי ספק שמדובר במלחמות כיוון שהקדוש ברוך הוא פועל מידה כנגד מידה שאויבינו ישלמו באותה מידה פי כמה וכמה על מעשיהם כנגד עם ישראל

תוקן על ידי adamdror ב- 04/02/2013 08:20:50

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > משיח בן יוסף בראי המדינה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.