בית פורומים הנה ימים באים

משיח בן יוסף בראי המדינה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/3/2013 21:27 לינק ישיר 

לכל העוסקים בחידת מב"י שלום וברכה!
אז שקע האבק מעל מלחמות השיטות "הישנות והחדשות" בניהול עם ה' שלא על פי תורת ה'. ויש ממשלה בירושלים.

עלי להודות בחוסר בקיאות בפוליטיקה שגרמה לי לא להבין את מהלכי הבית היהודי. לשיטתי הבית היהודי לאחר הפריימריס, פלט החוצה את רוב אנשי מב"י. כנראה שהאגף החרד"לי הוחלש. גם קודם לכן כשהיה יותר חזק לפני האיחוד, לא סברתי שמב"י נמצא בתוכו אלא מחוצה לו ויקבל תמיכה בתחילת הופעתו על רקע משבר בטחוני חמור. הטענות מרבנים חשובים כמו הרב צפניה דרורי שליט"א שיש בעיה רצינית של דעת תורה בבית היהודי הנוכחי, גרמה לי להבין את כל סיפור הפריימריס. ה' יתברך מגלגל הכל לטובה. אחשוף את דעתי שאחד אולי הבכיר בעיני במחנה מב"י שהיה בבית היהודי כוונתי לכצל'ה, "הועף" הביתה. גם הרב שמואל אליהו השפעתו כנראה ירדה מאד, וכן הרב דב ליאור שליטא. האם המנהיג החדש יפתיע, קשה לי לראות. הלוואי. על פניו בנט נראה מפד"לניק קלאסי של תפיסה מערבית

מכוסה בכיפה. נצטרך לעקוב אחרי תגובותיו ככל שהמצב הבטחוני ידרדר, כשאירן/סוריה ידליקו את הפתיל של מלחמה איזורית. בינתיים נראה שלאובהמה צפויות התפתחויות במזרח הרחוק. והשך נפילה כלכלית למרות כביכול התאוששות שמדווחת בחדשות.הביקור שלו יגלה נסיון ללחוץ על הממשלה הזו באמצעות שגרירים מסוכנים כמו הנשיא פרס, גורמי הון יהודיים ועיתונות מגוייסת ל"שלום" ההזוי של פרס ושלוחיו בשמאל/מרכז.  דבר לא יקרה, ה' יתברך יכשיל בעה"ש כל נסיון, הלימוד האחרון שיכולנו לזכות בניקוי הרבה קטרוגים היה בהפקרת היהודים של גוש קטיף. הבחירה מאד הצטמצמה מאז. מי שנגע בהחלטה האומללה ההיא ניזוק קשה, יהודי הדרום בעיקר וכל יושבי הארץ חוו מכות טילים פגיעות ברכוש ואף בנפש. הפעם כל הליכה ל"הסדר" שיפקיר את ארץ ישראל ו/או תורת ישראל, ייכשל. אם לימוד התורה האמיתי בעולם החרדי ייפגע, הממשלה הזו לא תוציא ימיה אפילו שנה. יש מבחן גדול לבית היהודי להתחבר לגדולי התורה החרדים באמצעות גדולי התורה החרד"לים, ולעקוף את הפוליטיקאים בייחוד את אריה דרעי שכנראה לא מביא ברכה לש"ס כמו אלי ישי.

אני בהחלט עוקב בדאגה אחרי מנהיג הבית היהודי. לא לזה פיללתי. הלוואי ונופתע לטובה.

אני עוקב גם אחרי האמירות על שיחרורו של ג'ונתן פולארד. לעניות דעתי הוא "הפקק"

שהמכות הגדולות על ארה"ב מאיתני הטבע עוד לא עלו דרגה. כשהצדיק הזה יעזוב את היבשת, הקריסה תהיה מהירה ויהודים יגיעו ברכבת אוירית כפליטים לארץ ישראל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2013 00:04 לינק ישיר 

שלום לעוסקים בחידת מב"י
הנה בעה"ש מתחילות המלחמות הגדולות בעולם, להמשיל את עם ה' ועל ידי כך את ה' יתברך על האנושות. מלחמה אכן תפרוץ כנגד ארה"ב, כהמשך לשקיעתה שהחלה עם נפילת מגדלי התאומים. השפך דם באיזור מזרח אסיה יהיה איום. ברת המערב תנצח ותכניע את הרודן השטני של קוריאה אבל תקיז הרבה דם, על כל הדם ששפכו בהסטוריה האנושית ובעיקר של עם ה'.
גם כספים רבים יישפכו על מלחמה זו כדי להאיץ את התרוששותן של מדינות אירופה וארה"ב. ברית נאט"ו בדרך להתפוררות, כדי לאפשר לרוסיה להופיע מחדש כמעצמה יחסית כלכלית וצבאית. כבר היום ספקית האנרגיה המרכזית של רבות ממדינות אירופה היא רוסיה המנוהלת על ידי הרודן הערמומי והמגלומן פוטין. שקיעתה של ארה"ב ואירופה יאיצו בריחה המונית של יהודים לישראל, מה שיגרום להאצת התפתחות כלכלית ודמוגרפית של מדינת ישראל. יחד עם זאת האתגרים הבטחוניים יהיו עצומים. האינתיפאדה השלישית כבר נפתחה והפעם ישתתפו בה בנראה גם ערביי ישראל לרבות הבדואים והדרוזים. האתגרים הבטחוניים יגרמו להרבה יהודים הרהורי תשובה ורצון לתפילה ולהסברים תורניים על ההווה והעתיד. עם ישראל ישאף בפעם הבאה למנהיגות דתית!
המשיכו לעקוב אחרי התפתחות פוטין ונפילת ארה"ב כמנהיגת העולם "החופשי".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2013 22:38 לינק ישיר 
סוריה ורוסיה-גוג מחמם מנועים ומתחיל להתקדם לכיוון ארץ ישראל

לכל העוסקים בחידת מב"י שלום וברכה.
עד עתה נראה שהדברים מתפתחים לכיוון שהעליתי בהתייחסות מיהו גוג. אובמה שכבר היו שהלבישו עליו את תפקיד גוג,
נראה מזגזג בהתייחסותו הן קורה בסוריה. לא אתפלא אם יתברר בדיעבד שכל מעט הפעילות הצבאית שהוא מוכן להכנס אליה מאחורי הקלעים, דרך תורכיה או ירדן, הן תוצאה של לחץ ההון הסוני-קרי סעודיה ונסיכויות הנפט במפרץ, שארה"ב הגוססת כלכלית ביחד עם אירופה תלויים בהם כיום עוד יותר. יש מלחמה כיום גלוייה בין הסונים לשיעים. בעירק המערכה הוכרעה לטובת השיעים, אירן שולטים בה השיעים, בלבנון בפועל שולטים השיעים, בסוריה ההכרעה קרובה לטובת השיעים. נשארו שני מעוזים לסונים: מצרים וערב הסעודית ומבחינה מסויימת גם ירדן. רוסיה קשרה עצמה עם העולם השיעי כדי לדחוק את המערב שלפוטין המגלומן יש חשבון ארוך אתו, עוד מימי הנשיא רונלד ריגן. נראה שהוא החליט החלטה אסטרטגית, להתערב צבאית בסוריה לטובת משטר אסד. להערכתי סוריה תהיה המפתח לכניסת צבא רוסי בהדרגה למזה"ת. לרוסיה עניין אסטרטגי בערעור המשר בסעודיה,  כאחד הבסיסים המרכזיים של המערב. להערכתי סופה של סעודיה מתקרב במהירות, וכן של ירדן.
ישראל שרואה את חולשתה של ארה"ב במזה"ת, לחוצה ביותר. אבל לעניות דעתי זה רצון ה' יתברך לנתק את הקשר המכשיל באמונה והטמא בהנהגותיו ותרבותו בין עם הקודש לחיבוקו של עשיו המתחזה לאח ואוהב.
גוג הלא הוא פוטין להערכתי רוצה להכניע את המערב דרך שליטה במאגרי הדלק המרכזיים במזה"ת, לרבות אלה ברוסיה שהם כבר בשליטתו. כבר כיום רוסיה היא ספקית הדלק המרכזית לארצות מזרח אירופה וגם לכמה מדינות מערביות.
סין בצד של רוסיה כרגע. גם לה יש חשבון שנאה ארוך למערב בעיקר לארה"ב. יש לה אמביציה לסלק את ארה"ב מהאגן המזרח הרחוק. ונראה שיש לה נכונות להתעמת אם המעצמה ההולכת ודועכת מבחינה כלכלית-קרי ארה"ב.
עוד יעבור זמן, אבל לי נראה שצה"ל יאלץ להתעמת עם צבא רוסי, עוד במאה הזו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2013 20:18 לינק ישיר 
רוסיה זה אשור

רוסיה זה אשור ולא על אשור ננוס, אבל אמריקה זה רומי ואין ירושלים נבנית אלה מרומי כי על ידי רומי נבנית ירושלים ומאשור לא יבנה לעולמים ירושליים, כי אלו הרוסיים שנקראים יו אס אס סאס אר זה אותיות זסשר"ץ מתחלפות אשור שמוזהרים לא לסמוך עליו בכלום, והעניין זה להפך לקדושה את רומי אדום עשו ולא לחפש איך עשו נופל כמו שנאמר לא תתעב אדומי דור שלישי יבוא בקהלך

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/6/2013 20:45 לינק ישיר 
אלה תולדות יעקוב יוסף

כמו שאמר השם ליעקוב ניצוץ שיוצא ממך שורף את כול הפישתנים של מלכי עשו ואלופי אדום והמלכים של אדום, לכן משיח בן יוסף צריך להפך לקדושה את כול המלכות אדום הזאת שבדור ולא לנסות לתעב אדומי ולא לחזור על אותה טעות שעשו מלכי בית יוסף בימי המקרא וכרתו בריתות עם אשור עד שבא אשור והגלה אותם לגלות עשרת השבטים, כי העניין של המשיח בן יוסף שלו אנחנו מחכים בסוף הדורות הוא לתקן את עברת מלכי עשרת השבטים ולא לחזור על אותה תקלה עוד פעם, וכמו שאמרתי אשור שבדור זה רוסיה, ולא צריך לשנוא אותם אבל לא צריך לצפות מהם גם לכלום כי הם לא אשמים בכלום ולא יועילו לכלום, ואם אנחנו בסמיכות בכתיבת הדברים האלו לפרשת בלק כבר אמר בלעם אשור עד מה תשבך כלומר בתמיהה שרוסיה - אשור לא תשבה לאורך זמן את המלכויות של העולם בתוכניות שלה לבסוף היא מעצמה מרצונה תעזוב אותם כמו שעזבה את הקומניזים. לכן לא על אשור נסמוך לא לקבל מכות על איזה חטא ואיזה עונש שמגיע לנו וגם לא לטובה כי עבודת השם האמיתית היא להפך את עשו אדום רומי לקדושה וכל מי שמדבר על משיח בן יוסף דברים אחרים מנסה להסית ולהדיח אותו מעבודתו האמיתית בעולם ובעולמות

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/7/2013 22:44 לינק ישיר 
רוסיה היא אשור ואין לה דבר נגד ישראל-סברה חלשה!

בס"ד
אני מכיר את טענת רוסיה היא אשור. מיהם גדולי ישראל במאה ה-12 והלאה שסוברים כך? אשמח לדעת.
כבר כתבתי מיהם שסוברים שמשך ותובל הם רוסים, ומוסקבה היא בירת משך. יתירה מזו לאצולה הרוסית היה קשר הדוק
לאצולה האוסטרוהונגרית, ויש יסוד גרמני חזק בתרבות ובקשרי הגומלין ההסטוריים, ראה מזרח גרמניה עד למאה שלנו.
אמנם מקורם של השבטים הסלאביים לא ברור, אבל תרבותם המרכזית היא תרבות מערבית נוצרית ביסודה, ובכוח הקמת האמפריה כבשו גם מספר עמים אסייתים ומוסלמים, אולם אלה שוליים בתרבות הרוסית הדתית והשלטונית.
אינני שולל לחלוטין את האופציה שארה"ב היא גוג, אבל היא נראית יותר רחוקה. ראשית בגלל מבנה המשטר. שנית גאורגרפית היא לא ממש צפונית לישראל. ציינתי עוד שיש עדויות לכך במלחמת ששת הימים היה תכנון רוסי שהשתבש לעזור לערבים לחסל את מדינת ישראל. ואולי אפשר להוסיף רמז אם באשור העתיקה עסקינן שנאמר במסכת סנהדרין צד עמ' א:"ביקש הקב"ה לעשות חזקיהו משיח וסנחריב גוג ומגוג.." , אז לא זכה לעתיד לבוא יזכה צדיק מבית דוד.(חידוש שלי ועל אחריותי).
אין לי עניין להתווכח בנושא, כבר אמרתי לקודמיך "בחור" את שאמרתי. לך בחכמתך ובעיונך, ואני בסברותי, והרמב"ם זי"ע יעיד לסברות הרבות כדבריו.."עד שלא יהיה לא נדע.."
אני ממשיך וממליץ לקוראי דברי לעקוב אחרי פוטין יותר מאשר אחרי אובהמה, בעניין גוג.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/8/2013 12:46 לינק ישיר 
האם הפעם הצפון יתעורר?

לכל העוסקים בחדת מב"י שלום וברכה ושנה טובה
רבים וטובים תוהים לאן מובילות רוחות המלחמה? לי קשה לענות אבל אנסה בס"ד לפרש על פי שיטתי את המציאות.
ראשית למרות שסוריה בעין הסערה, מצד תפישתי ישראל היא בעין הסערה. השיחות שכפו על עם ה' הנשיא האמריקני, גורמי הון יהודיים, פוליטיקאים מהאגף הליברלי שמאלני בישראל, גורמים קטרוג עצום על עם ישראל.
כעומק ההתקדמות בשיחות אפילו על הסדר ביניים כשיטת מר נתניהו, יהיה עומק הלחץ הבטחוני על מדינת ישראל וכן צפויים מכות קשות לארה"ב בתחום הפוליטי צבאי במזרח ומאיתני הטבע.
אמנם גדול כוחם של הצדיקים כאן בארץ למתק דינים, וכן גדול עוד יותר כוחו של כלל ישראל. אלא שהציבור מבולבל ואינו מבין קנאתו של הקב"ה בדור הזה במיוחד קודם כל לארץ ישראל. גדולי הרבנים החרד"ליים ותלמידי החכמים של תנועת חב"ד
מכוח האדמו"ר זי"ע האחרון מבינים את עומק עניין ארץ ישראל דוקא בדור הזה.
הסיכוי לתגובה סורית נגד ישראל גבוהים בשל כך, לא כמו שאומרים כוחות הביטחון. קשה לדעת האם עכשיו תהיה יריית הפתיחה, או תידחה לסוכות פסח או או אב תשע"ד. אולם מרגע שתתחיל לא תעצר וההדרדרות הבטחונית בצפון שאני מדבר עליה תלך ותחריף עד לגילוי כאמור מב"י בצפון.
לי אישית אין ספק שמב"י שייך למחנה החרד"לי, ואם זכיתי לראות אזי הוא קשור לרבה של צפת (כלומר מכיר אותו ומוקיר אותו אישית מתוך קשרים שהיו לו עם אביו-הרב מרדכי אליהו זצוק"ל), הוא גר בצפון ויש משהו בקורות חייו שהתפרסם בעיתונות שמרמז על היותו קשור לכללות ישראל.
עד כאן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2013 15:46 לינק ישיר 
סיכום ביניים על בניית חזית גוג

לכל העוסקים בחידת מב"י, השלום והברכה!
בספר יחזקאל פרק ל"ח מפורט ההרכב המרכזי של צבא גוג: "..הנני אליך, גוג--נשיא, ראש משך ותובל. ד ושובבתיך, ונתתי חחים בלחייך; והוצאתי אותך ואת-כל-חילך סוסים ופרשים, לבושי מכלול כולם--קהל רב צינה ומגן, תופשי חרבות כולם. ה פרס כוש ופוט, איתם; כולם, מגן וכובע. ו גומר, וכל-אגפיה--בית תוגרמה, ירכתי צפון ואת-כל-אגפיו; עמים רבים, איתך. ז היכון, והכן לך--אתה, וכל-קהלך הנקהלים עליך; והיית להם, למשמר. ח מימים רבים, תיפקד--באחרית השנים תבוא אל-ארץ משובבת מחרב מקובצת מעמים רבים, על הרי ישראל אשר-היו לחורבה תמיד; והיא מעמים הוצאה, וישבו לבטח כולם. ט ועלית כשואה תבוא, כענן לכסות הארץ תהיה--אתה, וכל-אגפיך, ועמים רבים, אותך.
בתרגום שלי: גוג זה רוסיה על כל חלקיה, פרס-זו אירן, כוש ופוט זה אפריקה+צפון אפריקה. כלומר לפחות מצרים, לוב, סודאן ודרום אפריקה, גומר-זו גרמניה. כל אגפיה זה אירופה לרבות תורכיה, ירכתי צפון זה שבדיה בראש וכל ארצות סקנדינביה+קנדה. עוד עמים רבים זה דרום אמריקה, אוסטרליה והמזרח הרחוק.
נפילתה הכלכלית והחלשותה הצבאית של ארה"ב תתגלה בעה"ש עוד השנה. המהלך נועד לפי הבנתי המוגבלת מאד, לנתק את עם ה' ממשענת הקנה הרצוץ של ימינו ומתוך מכת תודעה הזו לחזור להשען על מגן אברהם. כמו כן היא באה למוטט את הגלות המרכזית הנשענת על סיר הבשר בארה"ב וממילא למוטט את גלויות אירופה הקשורות לאותה קליפה.
כפי שהבנתי עלייתה של רוסיה תגרום לכל המדינות המרכזיות המופיעות כראשי אגפים, לראות בפוטין כמנהיג שכדאי לעשות אתו עסקים פוליטיים, ויפנו עורף לארה"ב המתפרקת.
כחלק פוטין כבר סימן את ישראל כמוקד שיש לסלקו על מנת להשתלט על המזה"ת בשלב ראשון פוליטית וכלכלית.
עד כאן בינתיים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2018 16:01 לינק ישיר 
ארמילוס הרשע ומשיח בן יוסף - חידושון

ארמילוס הרשע ומשיח בן יוסף

ידוע כי מבין נבואות אחרית הימים של חז"ל: מישהו בשם ארמילוס ינסה לשלוט על העולם ואולי יצליח זמן מסוים ולכן אנו מתפללים על משיח בן יוסף שלא ייהרג על ידו.

יגעתי ומצאתי, כי אורמילוס אותיות אור מקיף ים[גימטריא ה' הגואל] כי לוס בתרגום מספרדית לעברית גם כן אור. ואלו מרמזים על שני אורות: משיח בן דוד לימין - חסד, משיח בן יוסף לשמאל - גבורה ובאמצע ה' ומשה רבינו - רחמים. כי משה רבינו הגואל קרע באמצעות ה' את ים סוף והוציא את עם ישראל מעבדות לחירות, מגלות לגאולה.

לכן אין מה להתפחד כלל !!!

לבלוג : בסוד הלשון

<*><*><*>
<*><*>

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/7/2019 02:22 לינק ישיר 

עבודה מהבית לחרדיות שמעוניינות לעשות כסף בעבודות מהבית לפרטים כנסו http://www.aptilworkshome.com/

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/7/2019 02:23 לינק ישיר 

אפשר גם לחייג - 050-9557488

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2022 17:24 לינק ישיר 
fenbenlab

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/4/2022 11:17 לינק ישיר 
fenbenlab

<a href="https://www.fenbazole.org/"> fenbazole.org </a>

תוקן על ידי fenbenlab ב- 09/04/2022 11:19:30

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2022 02:58 לינק ישיר 

התוכנית של אלוהים להשמדת מדינת ישראל בנשק גרעיני מהקבלה עד שנת 2050, תוכנית שגם עבדה בשואה, הסוד שנחשף שבו מתואר סדר הפעולות והתוכנית של אלוהים שכוללת את השואה, ואת השמדת מדינת ישראל בנשק גרעיני על ידי איראן עד 2050, התחממות עולמית ומשבר האקלים ועוד, תרשמו בגוגל: "התוכנית העולמית"

אתם מוזמנים לעקוב:
www.tiktok.com/@worldplan2022 - ערוץ הטיקטוק

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > משיח בן יוסף בראי המדינה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.