|
|
| נשלח ב-14/6/2009 19:56 |
|
| |
רווקים? כנסו - בדוק ומנוסה - הסגולה החדשה לשידוך
מקור: http://www.bhol.co.il/forum/topic.asp?cat_id=4&topic_id=2641337&forum_id=771
תאמינו או לא, אני שמעתי את הסיפור מכלי שני נאמן ביותר
קצת רקע: הרב אמנון יצחק עורך פעם בחודש סמינר יהדות במלון כינר, למקום מצטרפים גם מספר תלמידי ישיבות כדי ללמוד חברותות עם האנשים שבאים לשבות את השבת במסגרת הסמינר וגם כדי להרים את המצב במקום
מי שאחראי על כל נושא השיעורים במקום הוא הגאון רבי שמחה בונים זילברברג רבה של שיכון ה' בבני ברק ור"מ בישיבת אור יהודה (וניתן לשמוע ממנו את הסיפור מכלי ראשון)
לפני כשנתיים הגיעו למקום מספר תלמידי ישיבה שהיו כבר מספר שנים בגיל השידוכים, במהלך השבת שוחחו עם הרב אמנון יצחק עד שהשיחה נתגלגלה לנושא השידוכים שלהם הרב אמנון יצחק אמר להם, אני מתחייב אם תקבלו על עצמכם שלושה חודשים ללמוד בכל יום שעתיים בתענית דיבור תזכו לזיווג הגון עד סוף השנה (חודש תשרי).
תלמידי הישיבה שהיו שם זלזלו בסגולה, להוציא אחד מהם שלקח את הדברים ברצינות וכך למד מידי יום ביומו שעתיים בתענית דיבור, גם בזמנים טרופים התמיד בקבלה שקיבל על עצמו, לא עברו חודשיים והשמחה במעונו של אותו בחור ישיבה הגיע וזכה לזיוג הגון
הבחורים האחרים חלקם נישאו לאחר יותר משנה וחלקם עדיין ממתינים לבת זוגם
לפני פחות מחודש היה מאורע נוסף, מספר תלמידי ישיבה הגיעו גם הם לשבות את השבת בסמינר נוסף שערך הרב אמנון יצחק בכינר, במוצ"ש נכנסו לשיחה עם הרב אמנון יצחק במהלך השיחה עלה נושא השידוכים, והרב אמנון יצחק שמע שגם הם מעוכבי שידוך מספר שנים
הרב אמנון יצחק אמר להם תקבלו על עצמכם ללמוד שעתיים בכל יום בתענית דיבור במשך שלושה חודשים ואני מתחיישב שעד סוף השנה הנוכחית תמצאו את הזיווג שלכם
אחד מהתלמידים לקח את העניין ברצינות ולא עברו שלושה שבועות והתארס בשעה טובה ומוצחלת
יש לכם ידיד, חבר, או קרוב משפחה רווק ספרו לו על הסגולה הנפלאה שלא מאכזבת
ודעו כי גם אם הם לא יתארסו את שעתיים לימוד בתענית דיבור הם לעולם לא יפסידו
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2009 22:24 |
|
| |
חזק ביותר אחי,יותר מזה שזה סגולה,הלוואי ונצליח ליישם את זה,בזכותך זה כברנכנס לראש של הקוראים את האשכול,מכאן נשאר רק להעביר את זה למעשה,בעזרת השם ,שהקדוש ברוך הוא יתן לנו את הכח ליישם זאת מהרה ולזכות להגיע לחופתנו,עם זיווג הגון אושר והצלחה.
ישר כוחך.
תוקן על ידי cohenn ב- 14/06/2009 23:04:28
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2009 13:41 |
|
| |
בס"ד
ואיזו סגולה יש לרווקות כדי למצוא את זיווגן?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2009 17:02 |
|
| |
א. זה ברור שיתארסו אחרי חודשים של לימוד שעתיים כל יום. בחורים שנוסעים לסמינרים וכו' בדרך כלל לא לומדים יותר מכמה דקות. (בלי להכליל). כשהם למדו רצוף, יצא להם שם טוב. ב. לבנות - שיברכו ברכות הנהנין
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2009 18:50 |
|
| |
אני משתדל לא היות ציני
בהצלחה לכל הסתגלנים למינהם
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2009 18:53 |
|
| |
לבנות -תלמדו גם שעה מוסר בתענית דיבור .
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2009 18:59 |
|
| |
הצדיק הרב כהן יש סגולה לצדירים?
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|