בית פורומים הנה ימים באים

תשובת פייגלין לנשיא אובמה נותן לו בראש

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/6/2009 23:04 לינק ישיר 

freedom אם להתייחס עניינית לדבריך אז כך:

"לגבי מה שפייגלין אומר בוידאו שהובא פה, לי זה ברור לחלוטין, שאלו יהיו המילים הראשונות של המשיח לאומות העולם כך שרק על זה, הייתי מפרגן ל'פוליטיקאי' שמדבר היום ככה."

ראה סוף תשובת צמאלידע...

"זה שיש כ"כ הרבה שחיותויות, חוסר צדק, אמת מעורבבת בשקר, אינטרסים שונים ומשונים, לא אצל הלא מאמינים, אלא אצל רבנים ומנהיגים יהודיים בימינו (!) יכול להטריף את הדעת פשוטו כמשמעו אצל האדם המאמין והפשוט.. (ואולי זהו הנסיון הגדול ביותר באמונה, "שער הנ' ")."

לך זה גורם לטירוף הדעת כדבריך, לי זה גורם למחאה חריפה... 

"אבל וזה אבל ענק, לראות מציאות מורכבת כ"כ כמו זו, ולפסוק (ויכול להיות שזו הפסיקה הנכונה והאמיתית) שמדובר באוסף פושעים שדלתות התשובה ננעלו בפניהם וחובה להחרים אותם ולא לשמוע בקולם, צריך להיות בדרגת נביא לפחות ופירוש של פסוקים מנבואות עבר לא מספיק כדי להגיע למסקנות חותכות כמו שלך, בשביל זה צריך מינימום ציווי אלוקי מפורש ע"י נביא אמת, כמו בזמן העגל ושבט לוי, וזה יהיה ידידי בזמן משיח צדקינו."

עד שיבוא משיח בע"ה אתה תישאר בטירוף הדעת כדבריך, ואני אמשיך למחות...

"היום, אנחנו צריכים להשתמש בשיטה שלמדנו במהלך ההסטוריה שהאחדות יכולה לגבור על כל הפשעים, ולא שהיא זאת שתכפר על פשעינו, אלא היא זאת שתשמור עלינו ותנחה אותנו מצד מעלתה העצמית, לעבר תשובה שלימה ואמיתית.
(ולחלוטין לא מדובר בwishful thinking נאיבי ומוכר, אלא בהבנה רוחנית של איך העולם עובד ומהו בעצם 'עם ישראל')"

אלו מילים יפות, אבל האחדות ושאר המילים היפות עברו תהליך של התעללות
ממושכת ע"י הציבור הדתי, שלא עושה שום דבר לכיוון אחדות אלא ממשיכים להסתגר
בתוך הכתות השונות והמשונות שלהם...חרדים, ליטאים, חסידים, לאומיים...
ולא נראה שיש איחוד שורות ביניהם ולכן אני מוחה קודם כל כלפי הדתיים! שלא יבואו
וימכרו לי מילים יפות שאני מודע להם טוב מאד ושהם אינם קרובים לקיים אותם
ועל זה אני מוחה וזו זכותי ואף חובתי!!!
לך אחי פרידום זה מטריף את הדעת בצדק כי זה חמור מאד...אז תמחה!!!
אל תבוא אליי בטענות על שאני מוחה כי מחאתי אמיתית ומתבקשת...ולא קטרוג ח"ו.
ככל שהמצב יותר חמור המחאה צריכה להיות יותר חריפה בהתאם
וצריכה לשקף את חומרת המצב כמות שהוא ללא יפיוף של המציאות

ולא צריך להיות נביא ולא בן נביא בשביל לראות ולמחות, בורא עולם
לא ברא מטומטמים...ותחסרהו מעט מאלוקים...

אני שוב מצטט את דבריך הנפלאים:

"כשמורידים את ה"מגינים" השונים המחשבתיים וההשקפתיים בחיים נהיית האמונה מצד אחד הרבה יותר טבעית ומוחשית אך מהצד השני מאוד קשה ומכאיבה לנוכח המציאות הרוחנית העכשווית."

שמשקפים בדיוק את מצבי...
אשריך, שבוע טוב.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > תשובת פייגלין לנשיא אובמה נותן לו בראש
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.