בס"ד יום חמישי כו סיון התשס"ט
דברי הרב סעדיה לוי נחמי ז"ל אשר רוח השם דיבר בו ומילתו על לשונו "אני אגיד לכם את האמת הם חושבים שיהיה שלום שיהיה שקט יום אחד טפשים גמורים שעל זה נאמר בפרשת האזינו
לנו היום "עם נבל ולא חכם ,דור עקש ופתלתול הלהוי"ה תגמלו זאת הלוא הוא אביך קנך " אתם יודעים מה יהיה רחמנא ליצלן קוריאה אתם יודעים מי זו קוריאה ? סיאול תגיע לכאן! לא סוריה ולא פרס ולא בבל ,ולא קדאפי קוריאה תגיע לכאן !רחמנא ליצלן השם יצילנו ויצילנו וכל מי ששם לב למה שמתרחש בקוריאה היום זה בשבילנו האטום ! יהיה לנו קשה מאד אם לא נחזור בתשובה תבינו ! תדעו ! שזה יותר גרוע מהשואה !! "כי אש קדחה באפי ותיקד עד שאול תחתית " ! אתה יודע מה זה שאול ? מה זה שאול? זה עיר הבירה של קוריאה ככה תגיע לכאן ! "ותאכל ארץ יבולה ותלהט מוסדי הרים אספה עלימו רעות חצי אכלה בם" מה הפירוש? אנחנו עזבנו את הקב"ה חשבנו שאנחנו של עצמנו ורבין יושב ועושה מה שהוא רוצה כאילו הקב"ה לא קיים ארץ ישראל שלו עושה בה כרצונו
העם שלו ,והתורה אומרת "כי חלק הוי"ה עמו " אתם לא של עצמכם ,אתם שלו "כי ביד חזקה אמלוך עליהם " אין לנו שום סכסוך עם הערבים יש לנו סכסוך עם אלד'י ישראל ! אם אנחנו לא נשמע לנו ,יהיה לנו צרות ועוד צרות ,המצב יילך ויחמיר " עכ"ל קדשו נאמרו דברים אלו בכח כסלו התשנ"ה
נשלח ב-5/7/2009 19:07
לא הבנתי את דבריו של הרב, ואשמח אם מישהו יסביר לי.
הפסוק אומר "ותיקד עד שאול", משמע מכאן שדווקא הרעה תגיע עד שאול, מהיכן לקח הרב את התחזית שהרעה תגיע עד לכאן, ח"ו?
שאלה נוספת: איך אפשר להשוות בין "שְׁאוֹל" ל"סֵיאוּל", מדובר גם באותיות שונות וגם בניקוד שונה.
עוד שאלה: סיאול היא בירתה של קוריאה הדרומית, ואילו בירתה של קוריאה הצפונית המטורפת היא דווקא פיונגיאנג. איך מרמז הפסוק על חלקה של קוריאה הצפונית בעימות הנוכחי?
ועוד הערה קטנה: פותח האשכול ציין כי זו היא נבואה של הרב נחמני. איך הדברים מסתדרים עם המקורות המורים לנו כי הנבואה האחרונה ניתנה למלאכי, וכי מאז ניטלה הנבואה מהנביאים?
נשלח ב-5/7/2009 22:03
אני מאמין שהרב נחמני זצ"ל דייק באומרו:
"אני אגיד לכם את האמת הם חושבים שיהיה שלום שיהיה שקט יום אחד טפשים גמורים שעל זה נאמר בפרשת האזינו לנו היום "עם נבל ולא חכם ,דור עקש ופתלתול הלהוי"ה תגמלו זאת הלוא הוא אביך קנך "
ניכרים דברי אמת היוצאים מליבו הישר...
בקשר להערות של ...
הרב כנראה התכוון להגיד בגדול שהבאלגן יתחיל מצפון
קוריאה ולאו דווקא מאחת ממדינות ערב וזה כנראה החידוש, ונראה סביר מאד בימינו
שמלחמות גוג ומגוג יתחילו במלחמה בין צפון קוריאה לבין יפן והדרום, עם התערבות של
ארה"ב וכנראה מדינות אירופה...וזו יכולה להיות יריית הפתיחה למלחמות גוג ומגוג
האיומות שלצערנו נראות קרובות מתמיד...
כלומר מה שמיוחס כנבואה לרב נחמני ז"ל זה העניין שמקוריאה תיפתח הרעה...
בעוד שרוב האנשים תמיד חשבו שהמלחמות יתחילו ממדינות ערב...
נשלח ב-5/7/2009 22:37
בס"ד אור ליום ב יד תמוז התשס"ט
חכם עדיף מנביא אמרו חז"ל בבא בתרא דף יב ע"ב וכפי הנראה שצפון קוריאה תתאחד עם דרום קוריאה ושאול וסאול האותיות שין וסמך מתחלפות והרב סעדיה לוי נחמני זצ"ל חזה זאת ברוח הקדש .
נשלח ב-7/4/2013 12:28
היום צפון קוריאה מאיימת במלחמה על ארה"ב, אשכול זה רלוונטי יותר מתמיד היום, לכן ראוי להקפיץ שוב אשכול זה
נשלח ב-7/4/2013 22:19
אל אטומיה ואל מימניה...!!!
נשלח ב-11/4/2013 00:30
נאמר ואת הצפוני ארחיק מעליכם אז אולי להיפך את הצפון קוריאה הקב''ה ירחיק מעלינו .