בית פורומים אגודה אחת

בואו נחליף ביקורת בהסברה.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/6/2009 02:51 לינק ישיר 
בואו נחליף ביקורת בהסברה.

אחת הבעיות המטרידות את כותבי הפורם היא בעית התדמית החרדית.
תדמית הפנאטים,האלימים,והבורים, כואבת לכל שומר תורה שפוי.
העובדה שהרחוב החרדי הוא זה שמקבע את התדמית שלנו בהחלט מתסכלת,וניתן ליחס את אי הרצון להשתייך למגזר החרדי מצד רבים מחברי הפורום,לתחושת הנחיתות שנוצרת מהשתייכות למגזר. 
אני פונה אליכם,הממורמרים מהתנהלות הרחוב החרדי,בואו נחליף את הביקורת בהסברה.במקום להפנות את הכוחות והמשאבים לבקר את הציבור החרדי,ננתב אותם ליצירת תדמית חיבית יותר לשומרי התורה.
אני מאמין שאם האנשים החושבים בציבור יקימו פורום הידברות בין חרדים לחילונים,תהיה בזה תועלת עצומה גם לקידוש שם שמים,וגם לשיפור תחושת הנחיתות.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/6/2009 08:10 לינק ישיר 

http://imti.org.il/show_art.php?id=491

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/6/2009 11:20 לינק ישיר 

תודה,מרפרוף מהיר נראה כי הדגש שם הוא על ציונות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/6/2009 14:38 לינק ישיר 

קראת עוד מאמרים שלי שם?
אכן, אין כוונה ליצור תדמית חיובית לשומרי התורה, אלא ליצור תדמית חיובית לתורה עצמה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2009 10:02 לינק ישיר 

אם אין אמת בתדמית לא כ"כ איכפת לי מה הם חושבים - מפני שדעותיהם מתחלפות בנקל בהתאם לניגון התקשורת.

אם יש אמת בתדמית מה תועיל ההסברה  - אנחנו בבעיה אמיתית עם עצמינו והיח"צ לא יפרכסו את הרקב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2009 12:12 לינק ישיר 

הטיעון של ידידנו קוטקאנט הוא, שהתדמית נכונה אך לא עלינו. ישנם מי שהתדמית הולמת אותם ולהם יש בעיה אמיתית. אנחנו בעצם מזוהים אתם שלא בטובתנו ולכן הבעיה שלנו היא תדמיתית ולא אמיתית. לא תעזור כאן הטלת האשמה לפתחה של התקשורת, מפני שיש לה כיסוי כלשהו לתדמית שהיא יוצרת, בדמות אלו שיש להם באמת בעיה.
הפתרון עבורנו צריך להיות, יצירת זיהוי נפרד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2009 12:54 לינק ישיר 

ימ"י הטבת לבטא זאת. וכאן אנו נכנסים לשאלה: האם ליצור לנו זהות נפרדת או ליצור עבורם זהות נפרדת...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > אגודה אחת > בואו נחליף ביקורת בהסברה.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext