| נשלח ב-21/6/2009 23:56 |
|
| |
איך אני אמורה להגיב על כך??
חברה שלי שלחה לי מכתב, ואני לא יודעת אם לכעוס עליה,להיתעצבן,להודות לה,היא בטח עשתה את זה מתמימות אבל בכל זאת...
החלטתי לשתף אתכם ואשמח אם תעזרו לי איך להגיב,אני מצטטת קטעים מהמיכתב:
רציתי לדבר איתך על דבר שהוא מאוד חשוב ולפקוח לך את העיניים,אני יודעת שאת אוהבת לראות סרטים,ולשמוע שירים ואת
יודעת שהדברים הנ"ל הם לא כ"כ טובים { דאאא,באמת? }
אני לא יודעת איזה סרטים ושירים את רואה ושומעת אבל כדי לומר לך דעה מהצד שאני יודעת שאת רואה סרטים לא כ"כ
טובים,נכון? { לא נכון, מאיפה לך לדעת למען ה'? דיברתי איתך פעם בכלל על זה? דימיון מפותח... }
תדעי לך שלי היה דיסק עם שירים חילוניים ושברתי אותו {יופי,נהינת? יש לי דיסקים שרוטים שלא עובדים,אני יכולה לתת לך גם אותם לשבור...}
והיה לי פוסטרים וקרעתי {ho 'realy? מעניין ת'סבתא...}
וגם היה לי בגדים לא כ"כ צנועים וזרקתי (יופי לך,מה רוצה ממני? מחמאה? }
כי אני שואלת את עצמי שאלה: למה הגענו לעולם? התשובה היא: לתקן את הנשמה {וואלה לא ידעתי }
ובעצם מה אנחנו עושות בזה שאנחנו רואות סרטים וכו' פשוט מטמאות את הנשמה שלנו במקום לטהר אותה אנחנו עושות ההפך ממה שצריך.
אני יודעת שעכשיו יהיה לך קשה להיתנתק מהדברים האלה { קרציה! אולי תפסיקי לנחש עלי דברים? }
אבל תחשבי,ילדה שמבקשת מה' כל מיני בקשות ורוצה שה' יעזור לה בכל מיני דברים,
אז מה היא עושה הולכת לראות סרט,לשמוע שיר, להיתלבש איך שהיא רוצה ומה ה' יאמר?
אה,היא עושה מה שבא לה לא לפי דרך התורה והמצוות.
מה נראה לך שמה שמבקשים מתגשם אם עושים דברים שה' לא מרשה?? {לא,לא נראה לי...}
פשוט רציתי להראות לך עד כמה הדבר חמור!! {ויש לציין שלא הצלחת... }
אנחנו פשוט משחקות בחיים שלנו!!! {שוב פעם היא מכלילה,זה שאת משחקת בחיים שלך,לא אומר שגם אני!!!}
אני יודעת שקשה לך לכן לא באתי לומר לך לך מעכשיו להפסיק,אבל אם תוכלי מעכשיו פחות לראות סרטים עד שתפסיקי,
ופחות לשמוע שירים עד שתימחקי אותם {קפצי לי בזיגזג}
ואם תוכלי לחזק עוד בנות תדעי לך שהשכר בשמיים עצום{ רקדנית שמעת?? את הפרוייקט הבא שלי }
וזהו,ואז היא גמרה את המיכתב עם שלל ברכות ואיחולים שאנ י בטוחה שהיא לא חשבה עליהם לבד ובטוח היא העתיקה אותם מאיזה מקום,
עד כאן תוכן המיכתב,הקטע שהיא מנקצת,שולחת סמסים שאני יכתוב לה תשובה או יתקשר אליה, והפריעה לי להקשיב בשיעור
הכי מעניין באמצע ויכוח עם המורה.
אגב,אני אף פעם לא חשבתי שאני כזאת גרועה כמו שהיא עשתה אותי,רואה סרטים,שומעת שירים,מתלבשת לא בצניעות, אני?? זה לא אני, ה' יודע כמה אני משתדלת,לכן הרגיז אותי שהיא הלכה רחוק והגזימה בהכול.
הייתי שמחה אם תעזרו לי,פליזזזז, מה להגיד לה? תודה רבה על הנכונות,לא זקוקה לעזרה,תמצאי פרטנרית אחרת להעצים לעצמך את השכר בשמים? לשלוח אותה לרקדנית? להוריד אותה ממני בצורה יפה?מה לעשות??
וסורי על החפירות,לא היתכוונתי שזה יצא כזה ארוך
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2009 23:57 |
|
| |
והיה ואם מישהי היתחזקה בזכותי והיה זה שכרי על ההקלדה הארוכה(:
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2009 12:16 |
|
| |
חחח מבריקה.. את קורעת...
ואיך את אמורה להגיב על זה? זה ממש תלוי...
היא חברה טובה שלך? כי אם כן יכול להיות שהייתה לה כוונה טובה (למרות כל החפירות חח)...
אז פשוט תגידי לה תודה ושעם כל הכבוד שיש לך כלפיה את מחליטה מה לעשות...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2009 12:28 |
|
| |
בס"ד
מבריקה,
בתכלס' היא צודקת... נכון שהיא לא יודעת בדיוק מה את רואה ומה את שומעת, וגמאני לא. ולהיתלבש את מתלבשת צנועה, אבל את צריכה לדון אותה לכף זכות.
סיפרו לנו פעם על איזו רבנית שניהלה בית ספר, והיא ראתה כמה בנות יושבות ומדברות, ובינהם ישבה אחת שלבושה לא היה כ"כ צנועה. היא לא העירה לה, לא לפני כולם, אבל אחרי שהנערה הזאת עזבה את הקבוצה, היא נגשה אל הבנות ואמרה להן "איך אתן לא עושות דבר??" אז הן אמרו לה "מה אנחנו יכולות לעשות? אנחנו לא אמא שלה, ולא הרבנית שלה, ולא המנהלת שלה, אנחנו לא צריכות להעיר לה!" אז היא ענתה להן בצורה כ"כ יפה ונכונה... היא אמרה להן "ואם היית עליה דבורה, היית אומרות לה?" אם היית עליה דבורה, שעוד שניה והיא היית נעקצת ממנה, הן היו אומרות לה שיש עליה דבורה, נכון? והצניעות? אותו הדבר! זה אמור לבוא מאהבה, לא מרצון לעשות אותן קטנה ח"ו. חברה שלך רוצה בטובתך, כנראה שהיא לא כ"כ יודעת ומכירה אותך, (כך את טוענת...) אבל תחשבי, היא רוצה אך ורק בטובתך!! ברור ש"קשוט עצמך תחילה" ואני לא יכולה לומר לך מילה וחצי מילה על לבושך וכו'... אבל לדון לכף זכות, את צריכה גם צריכה, ולדעת שהיא עושה את הכל מתוך רצון טוב.
בהצלחה!!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2009 13:09 |
|
| |
היא לא חברה טובה שלי,אני בקושי מדברת איתה.
סתם_ את צודקת שהיא צריכה להעיר,אבל גם היא לא חסר לה כלום...
וזהו היא העירה,שתפסיק! היא מנקצת היא לא מפסיקה,היא רוצה תשובה ממני.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2009 13:25 |
|
| |
בס"ד
תראי, אני בעד שיטת הדוגרי בעניין.
פשוט תבואי ותגידי לה, שמעתי, הבנתי, הפנתי, ואני אחליט מה לעשות עם הדברים.
אחרי הכל זה עדיין החיים שלי!
תבהירי לה בצורה הכי ברורה, שהבנת מה היא רוצה ממך, ושהיא, את מלאכתה גמרה.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2009 13:57 |
|
| |
אוקיי, אני ילך על זה. תודה.
מה זה נפל עליי באמצע החיים??
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2009 14:02 |
|
| |
בס"ד
אין בעד מה!
שמחתי לעזור...
לא נפל עלייך כלום... או שכן.................
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2009 15:42 |
|
| |
מבריקה--לא מתאים לך--למה הסתבכת?
זה כולה "קרציה אל אנושית" שרוצה עוד זכויות-כמו שאמרת--(אני דוקא התחזקתי ממה שכתבת שם!)............ודרך אגב את יכולה לעשות כזה דבר-ללכת ולומר לה כמה זה עזר לך ושאת מאוד מודה לה--ואז היא תרד ממך (אני מקוה!!)
בהצלחה!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2009 16:01 |
|
| |
ת'כלס..
זה נכון לפחות חלק ממה שהיא חושבת עלייך?
אם לא תבהירי לה שהיא התבלבלה בבת.....
אם כן.. אז היא צודקת במה שהיא עושה...
גם אם לא אכפת לך ממה שכתוב ולא תעשי עם זה דבר אחרי הכל את צריכה להוקיר לה תודה.....
ותקחי את העצה שלך סתם:
"פשוט תבואי ותגידי לה, שמעתי, הבנתי, הפנתי, ואני אחליט מה לעשות עם הדברים.
תבהירי לה בצורה הכי ברורה, שהבנת מה היא רוצה ממך, ושהיא, את מלאכתה גמרה."
ווקשה....
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2009 16:53 |
|
| |
בס"ד
מעשהיה,
דיברת אלי?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2009 17:11 |
|
| |
לא,היא דיברה עלייך לא אלייך.
יאלה,אני מחכה למחר,
אגב לא רק לי היא שלחה..לעוד בנות והם אמרו לי שהם לא התייחסו.
רק רקדנית החצופונת לא זכתה ממנה למכתב.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2009 17:16 |
|
| |
| מעשהיה כתב: |  | ת'כלס..
ותקחי את העצה שלך סתם:
"פשוט תבואי ותגידי לה, שמעתי, הבנתי, הפנתי, ואני אחליט מה לעשות עם הדברים.
תבהירי לה בצורה הכי ברורה, שהבנת מה היא רוצה ממך, ושהיא, את מלאכתה גמרה."
ווקשה....
|
|
???
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2009 17:17 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2009 17:42 |
|
| |
מבריקה.....
סתם מתוך סקרנות הדברים שהיא כתבה לך נכונים?
|
|
|
|
|